nemesis1 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 ΑΥτά είναι, και γω από vickmall τα πηρα, σε παραγγελία με τηλέφωνο ζήτα μέσω chat καλύτερη τιμή (θα στα αφήσει $20) είναι original τα ακουστικά?? Ρωτάω γιατι παίζουν πολλά μούφα στα κινεζοsite Επίσης να διαλέξω Netherland Post-Registered Airmail κάνει πιό γρήγορα απο SG Post ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Τελικά μετά από ψάξιμο για το πρόβλημα μου (post #3281) και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sensors ανακάλυψα ότι για κάποιο λόγο ο X-axis στο accelerometer που και που κολλάει και ξεκολλάει, φαινομενικά τουλάχιστον, από μόνος του. Αυτό συμβαίνει ακόμα και σε «φρέσκια» συσκευή μετά από wipe/flash από fastboot images χωρίς να έχω εγκατεστημένο xposed αλλά ούτε και καμία εφαρμογή. Το έχω ήδη αναφέρει στο jira (εδώ), μήπως όμως έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; Σε μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα άλλα δύο άτομα με αυτό το πρόβλημα στα fora της OnePlus καθώς και αναφορές για γενικά προβλήματα με το autorotation στα CM11(s?) nightlies. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 είναι original τα ακουστικά?? Ρωτάω γιατι παίζουν πολλά μούφα στα κινεζοsite Επίσης να διαλέξω Netherland Post-Registered Airmail κάνει πιό γρήγορα απο SG Post ?? Οσα πήρα το τελευταίο 4μηνο (3 σετ) ήταν original 100% Το ίδιο κάνει πανω/κάτω αλλα το NL δεν εχει καλό "tracking"... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Παιδιά να ενημερώσω ότι τουλάχιστον στο δικό μου ρουτερ και σε απόσταση τόση οστε να έχω στο τηλέφωνο 1 μπάρα WiFi και σε συχνότητα 5mhz είχα battery drain ΠΟΛΎ μεγάλο. Τώρα όλα είναι άψογα τρέχω με slimrom και παραθέτω φώτο. Το βράδυ μπενει το σε λειτουργία πτήσης.... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μπορούσες να βγάλεις screenshot απ το κινητό και μέσω ταπατοκ να τις ανεβάσεις. Για να μην ταλαιπωρησε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ξέρω απλά το έχω σαν 2 συσκευη γιαυτό και δεν έχω το ταπαταλκ μέσα.. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εχουμε καποια νεα για επισημη lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Το ξαναπηρα σήμερα , 64 αρι μαυρο . Για πείτε μου λίγο ποσά ελεύθερο χώρο σας αφήνει. Γύρω στα 55 μου δείχνει , είναι Νορμάλ νομίζω έ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Συνολικός χώρος 54,87gb γράφει!;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Συνολικός χώρος 54,87gb γράφει!;) Αρα εντάξει είμαστε. Απλά δε θυμομουν ποσό είχε . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το ξαναπηρα σήμερα , 64 αρι μαυρο . Για πείτε μου λίγο ποσά ελεύθερο χώρο σας αφήνει. Γύρω στα 55 μου δείχνει , είναι Νορμάλ νομίζω έ; εγω το ξαναπηρα πριν ακριβως 1 μηνα... πληρες κινητο! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 εγω το ξαναπηρα πριν ακριβως 1 μηνα... πληρες κινητο! Μα ειλικρινά , δύσκολα βρίσκεις ενα τόσο ολοκληρωμένο κινητό. Ενα κλικ μικροτερο να ηταν μονο, τίποτε άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ σκέφτομαι να το δώσω :D Να φύγετε, να πατε αλλού : Ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μα ειλικρινά , δύσκολα βρίσκεις ενα τόσο ολοκληρωμένο κινητό. Ενα κλικ μικροτερο να ηταν μονο, τίποτε άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να φύγετε, να πατε αλλού : Ρ Θα μετακινηθώ και μπορεί να γυρίσω πάλι ποτέ δεν ξέρεις :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Γνωρίζει κανείς αν αυτά τα xiaomi piston απο εδώ http://en.efox-shop.com/original-xiaomi-kopfhorer-mit-fernbedienung-und-mikrofon-fur-xiaomi-smartphone-und-tablet-pc-g-293612?_xc_ls=en είναι original?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καμια ιδεα αν ειναι συμβατο με τη μπαταρια μας και αν θα κανει δουλεια? https://www.mediamarkt.gr/mcs/product/TP-LINK-TL-PB10400,99452,534283,1493135.html Στα 19.90 ευρω με παραλαβη απο το καταστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καμια ιδεα αν ειναι συμβατο με τη μπαταρια μας και αν θα κανει δουλεια? https://www.mediamarkt.gr/mcs/product/TP-LINK-TL-PB10400,99452,534283,1493135.html Στα 19.90 ευρω με παραλαβη απο το καταστημα.. Ναι, φυσικά και μας κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά αγόρασα ένα data cable από eBay με περίπου 2€ και εμφανιςιακα είναι σαν το αυθεντικό! Παρατήρησα όμως ότι κάνει παρά πολύ ώρα για να φορτίσει! Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα στην μπαταρία του κινητού ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά αγόρασα ένα data cable από eBay με περίπου 2€ και εμφανιςιακα είναι σαν το αυθεντικό! Παρατήρησα όμως ότι κάνει παρά πολύ ώρα για να φορτίσει! Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα στην μπαταρία του κινητού ;;;; Δεν νομίζω να χρειάζεται ν 'ανησυχείς για κάποιο πρόβλημα, απλά είναι φτηνιάρικο κι επιτρέπει να περνάει λιγότερο ρεύμα από τα 2 Α που τραβάει το αυθεντικό (πιθανώς για να μην τα φτύσει). Το μόνο που χάνεις είναι την ώρα σου να περιμένεις να φορτίσει.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά αγόρασα ένα data cable από eBay με περίπου 2€ και εμφανιςιακα είναι σαν το αυθεντικό! Παρατήρησα όμως ότι κάνει παρά πολύ ώρα για να φορτίσει! Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα στην μπαταρία του κινητού ;;;; Κοιτα ,απο αργή φόρτιση δεν εχεις θέμα , όμως είναι ποιοτικό ώστε να δίνει σταθερή τάση ρεύματος; Επειδή το πήρες πολύ φθηνά το λέω , τι έλεγχο περνάν αυτά τα καλώδια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Κοιτα ,απο αργή φόρτιση δεν εχεις θέμα , όμως είναι ποιοτικό ώστε να δίνει σταθερή τάση ρεύματος; Επειδή το πήρες πολύ φθηνά το λέω , τι έλεγχο περνάν αυτά τα καλώδια; Εφόσον χρησιμοποιεί τον μαμά-φορτιστή με άλλο καλώδιο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Βασικά έχω δοκιμάσει κι αλλά καλλόδια όπως Sony και Asus και πάντα φορτίζει αργότερα από το αυθεντικό! Ελπίζω να μην έχω δημιουργήσει πρόβλημα στην μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 αν γινει κατι με το κινητο που το στελνουμε για σερβις?? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Σε βλέπω να πας να μπλέκεις με Κανά "κινέζο"..... Κάτσε ρε εδώ, που θα βρεις καλύτερα; Λες;:p για αρχή λέω να το δωσω γτ δεν μου φτανει ο χώρος. Τώρα αν θα πάρω το 64αρι η κάνω κάνα πισογυρισμα θα δειξει χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Διάβασα ότι από το Android 4.3 και μετά το τηλέφωνο στέλνει ποια πακέτα χρησιμοποιεί για tethering, οπότε αν θέλει ο provider μπορεί να τα μπλοκάρει. Δεν έχω root και δε σκοπεύω να το κάνω για την ώρα. Τελικά ήταν πρόβλημα στις ρυθμίσεις του laptop. Δεν ήταν στο αυτόματο το dhcp στους ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδια βοηθεια με βγαζει στη οθονη ενα fastboot mode και δεν μπορω να μπω στο κινιτο τι να κανω /??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts