kuruki Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Συγνώμη ρε παιδιά αλλά από τα 350$ πώς φτάνουμε ατα 350€; Εκτός και αν το σαιτ τους αφορά τιμές Αμερικής κ για Ευρώπη η αναλογία γίνεται 1:1 κι όμως, εδώ που είμαι εγώ τόσο βγαίνει δυστυχώς... Η τιμή στην Ευρώπη είναι αρκετά παραπάνω απ' την Αμερικάνικη και επίσης ξεχνανε να πουν οτι η τιμή στο site ΔΕΝ περιλαμβάνει μεταφορικά, τα οποία είναι ακριβούτσικα... Δες και το συνημμένο print screen για του λόγου το αληθές (η συναλλαγή του paypal κόστισε 350 ευρώ και κάτι λεπτά συγκεκριμένα). Από μεταπωλητή, π.χ. απ' το Minideal θα μου έβγαινε πιο φθηνά, με απλό ταχυδρομείο βέβαια. Τώρα εγώ πήρα express (το απλό το χρέωναν 5 ευρώ πιο λίγο, οπότε δεν είχε νόημα)... Για να δούμε πότε θα φτάσει τελικά. Edited August 10, 2014 by kuruki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Μάλιστα.. με το καλό να παραλάβεις!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Θελω χαρη απο καποιον ρουταρισμενο με στοκ ρομ. Να μου ανεβασει το apk της στοκ καμερας γιατί αυτη που φοραει η mahdi δεν μου αρεσει καθολου..Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 χωρις να αλαξει κατι μια ενημερωση απλα σου ηρθε? ακριβώς. απλά περιμενε και σε 2-3 μερες θα το παραλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 πέρα από το αρχικό λογισμικό από ότι ξέρω δεν διαφέρουν σε κάτι (και λογισμικό προφανώς αλλάζει) Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.droid-life.com/2014/06/16/oneplus-one-available-for-purchase-but-theres-a-catch/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.droid-life.com/2014/06/16/oneplus-one-available-for-purchase-but-theres-a-catch/ To άρθρο είναι γραμμένο σχεδόν 60 μέρες πριν (κάτι που στον κόσμο της πληροφορικής & τεχνολογίας μοιάζει με αιωνιότητα...) Δες τα πιο πρόσφατα ποστς στο νήμα που δίνεις Εξάλλου, η ως τώρα εμπειρία αρκετών που ψώνισαν από κινεζομάγαζα έδειξε οτι μάλλον δεν υπάρχουν τα "5" θέματα (ειδικά τώρα που φαίνεται να ξεκαθαρίζει και το θέμα της "παγκόσμιας" εγγύησης...!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 To άρθρο είναι γραμμένο σχεδόν 60 μέρες πριν (κάτι που στον κόσμο της πληροφορικής & τεχνολογίας μοιάζει με αιωνιότητα...) Δες τα πιο πρόσφατα ποστς στο νήμα που δίνεις Εξάλλου, η ως τώρα εμπειρία αρκετών που ψώνισαν από κινεζομάγαζα έδειξε οτι μάλλον δεν υπάρχουν τα "5" θέματα (ειδικά τώρα που φαίνεται να ξεκαθαρίζει και το θέμα της "παγκόσμιας" εγγύησης...!) Οταν θα δημιουργηθεί πρόβλημα (χτύπα ξύλο) να δω πόσο εύκολο θα είναι η εγγύηση ή και η επιστροφή. Στις συσκεύες αυτές έχουν βάλει χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Οταν θα δημιουργηθεί πρόβλημα (χτύπα ξύλο) να δω πόσο εύκολο θα είναι η εγγύηση ή και η επιστροφή. Στις συσκεύες αυτές έχουν βάλει χέρι. Μάλιστα Αντε λοιπόν, ας δεχθούμε οτι ισχύει το #1 πρόβλημα (στην πράξη βέβαια, μπορεί και στους "Ευρωπαίους" να υπάρξει θέμα - θα δείξει...) Τα υπόλοιπα 4 σημεία, νομίζω οτι δεν υφίστανται, σωστά? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 http://oneplus.net/support/topic/warranty-and-repairs EU=2 years after purchase Shipping & Handling - Covered Καλό αυτό αλλά παραμένει το κόστος μεταφοράς για όσους βρίσκονται εκτός των 16 χωρών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλό αυτό αλλά παραμένει το κόστος μεταφοράς για όσους βρίσκονται εκτός των 16 χωρών. Συμφωνούμε.- Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κwλους... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Καλό αυτό αλλά παραμένει το κόστος μεταφοράς για όσους βρίσκονται εκτός των 16 χωρών. Εγώ λοιπόν που μένω σε χώρα που υποστηρίζεται απο την εταιρία, θα προτιμήσω να βρω Ευρωπαϊκή συσκευή!:):) Edited August 11, 2014 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Εγώ λοιπόν που μένω σε χώρα που υποστηρίζεται απο την εταιρία, θα προτιμήσω να βρω Ευρωπαϊκή συσκευή!:):) Σαφώς και πρέπει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Σε λίγες μέρες θα μου έρθει κι εμένε το μαύρο 64άρι και θα ήθελα να μου προτείνετε καμια θήκη για να αγοράσω. Θέλω η θήκη να καλύπτει όλο το τηλέφωνο και να μην είναι σαν αυτές τις hard cases που καλύπτουν μόνο το πίσω μέρος. Επίσης, θέλω όταν την ανοίγω να ανοίγει αυτόματα και η οθόνη του τηλεφώνου. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έχεις κατεβάσει το αρχείο? Είναι η ROM που θα εγκατασταθεί. εχω κατεβασει το αρχειο.το εβαλα στην μνημη αλλα προφανως κατι κανω λαθος.κανω ta wipes και μετα οταν κανω apply update δεν βρισκω το αρχειο 461mb.pfffff.......κατα τα αλλα το κιν μαμαει.οποιος το εχει δει εχει εντυπωσιαστει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 εχω κατεβασει το αρχειο.το εβαλα στην μνημη αλλα προφανως κατι κανω λαθος.κανω ta wipes και μετα οταν κανω apply update δεν βρισκω το αρχειο 461mb.pfffff.......κατα τα αλλα το κιν μαμαει.οποιος το εχει δει εχει εντυπωσιαστει!! Δηλαδή μετά το install zip τι βλέπεις; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έρχεται σήμερα και αναβάθμιση λογισμικού απ ότι διαρρέεται με διορθώσεις σε σημαντικά θέματα όπως η αύξηση του ήχου στο ακουστικό, η υπερευαισθητη οθόνη που ξεκλειδώνη μέσα στη τσέπη κτλ... Αναμένουμε και βλέπουμε αν ισχύει... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Στο φόρουμ του oneplus έχει κυκλοφορήσει νέα version 2 του toolkit . Μην τρομάξετε από το μέγεθος . Είναι μεγάλο το αρχείο γιατί περιλαμβάνει και την τελευταία CM11S για να την περάσετε. Οπως βλέπετε κάνετε τα πάντα με φιλικό τρόπο. https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-one-toolbox.52452/ Και το link από το XDA http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolbox-oneplus-one-toolbox-t2808987%C2%A0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 https://forums.oneplus.net/threads/introducing-clear-image.83393/ Για τους λάτρεις της φωτογραφίας . clear image στο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Για την ενταση του ακουστικού όμως τίποτα. Τρώνε τρελό κράξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Όποιος θέλει την κάμερα cm, την συλλογή φωτογραφιών και γενικά τα βασικά gapps μπορεί να κατεβάσει αυτά http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/mod-spec-gapps-kitkat-4-4-4-t2842269 Δουλεύουν μια χαρά με την slimkat τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ολα καλά αλλα δυστηχώς δεν λύνουν το μεγαλύτερο προβλημα με τα Screen Touch issues.Ελπίζω τον Δεκέμβρη που η one θα διαθέσει την L για το One να δώσουν το Fix. Σε πιο πρόβλημα αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 ειναι κανεις απο καλαματα που εχει το κινητο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Φιλε gkanos, ενδιαφέρομαι! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamouhalos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Εγώ είμαι Καλαμάτα αλλά θα το έχω σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Σε πιο πρόβλημα αναφέρεσαι; Εδω φίλε https://forums.oneplus.net/threads/touch-sensitivity-issues-a-letter-to-oneplus.73423/?utm_source=ausdroid.net και εδω το video Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts