Jump to content

Mamouhalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mamouhalos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Mamouhalos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν χρειάζεται να αλλάξει όνομα το νουμερο για να γινει φοιτητικό. Έχω 2 νούμερα στο όνομα μου που έχουν γίνει φοιτητικά απο πάσο φίλης.
  2. Δυστυχώς η εταιρία δεν εφαρμόζει πρακτικές mystery shopping. Αυτό που κάνει είναι να διαλέγει random πελάτες που έχουν επισκεφτεί κατάστημα και τους παιρνει τηλ αν έμεινε ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση να βαθμολογήσουν το κατάστημα και να ρωτήσουν αν θα πρότειναν τη Vodafone και το συγκεκριμένο κατάστημα σε γνωστούς/φιλους κτλ.
  3. Φίλε μου, αν ο πελάτης δεν θέλει να παραπονεθεί για το θέμα αυτό στα κεντρικά για τους δικούς του λογους όπως ανέφερθηκε παραπάνω, πως μπορούν τα κεντρικά να γνωρίζουν για το θέμα αυτό; Για αυτή τη πρακτική που εφαρμόζουν κάποια καταστήματα, εγώ προσωπικά στο φόρουμ αυτό το έμαθα. Επειδή μου κάνει εντύπωση το ποσό που ζητάνε θα ενημερωσω πρώην συναδέλφους μου να δω τι θα μου που.
  4. Τη επόμενη φορά που θα πας και θα ζητησεις κάτι τέτοιο και σου δώσουν αυτή την απάντηση σε παρακαλώ να απαιτήσεις επιτόπου να καλέσουν τα κεντρικά να μιλησεις. Δυστυχώς το 99% των καταστημάτων Vodafone είναι franchise και οι ιδιοκτήτες τους κυνηγάνε τις στοχοποιησεις τους για να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν για τα λειτουργικά κόστη του καταστήματος με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν μερικές φορες εμπορικές πρακτικές που δεν αρμόζουν με αυτές τις εταιρίας. Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση των συγκεκριμένων καταστημάτων καθώς θα ελεγχθεί.
  5. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και στο τεκμηριωσα γιατί. Δεν είπα οτι δεν συμβαίνει. Αν ίσχυε τοτε και τηλεφωνικά στη εξυπηρέτηση ειτε μέσω internet το ίδιο θα σου ζηταγανε.
×
×
  • Create New...