Jump to content

Mamouhalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mamouhalos

  1. Δεν χρειάζεται να αλλάξει όνομα το νουμερο για να γινει φοιτητικό. Έχω 2 νούμερα στο όνομα μου που έχουν γίνει φοιτητικά απο πάσο φίλης.
  2. Δυστυχώς η εταιρία δεν εφαρμόζει πρακτικές mystery shopping. Αυτό που κάνει είναι να διαλέγει random πελάτες που έχουν επισκεφτεί κατάστημα και τους παιρνει τηλ αν έμεινε ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση να βαθμολογήσουν το κατάστημα και να ρωτήσουν αν θα πρότειναν τη Vodafone και το συγκεκριμένο κατάστημα σε γνωστούς/φιλους κτλ.
  3. Φίλε μου, αν ο πελάτης δεν θέλει να παραπονεθεί για το θέμα αυτό στα κεντρικά για τους δικούς του λογους όπως ανέφερθηκε παραπάνω, πως μπορούν τα κεντρικά να γνωρίζουν για το θέμα αυτό; Για αυτή τη πρακτική που εφαρμόζουν κάποια καταστήματα, εγώ προσωπικά στο φόρουμ αυτό το έμαθα. Επειδή μου κάνει εντύπωση το ποσό που ζητάνε θα ενημερωσω πρώην συναδέλφους μου να δω τι θα μου που.
  4. Τη επόμενη φορά που θα πας και θα ζητησεις κάτι τέτοιο και σου δώσουν αυτή την απάντηση σε παρακαλώ να απαιτήσεις επιτόπου να καλέσουν τα κεντρικά να μιλησεις. Δυστυχώς το 99% των καταστημάτων Vodafone είναι franchise και οι ιδιοκτήτες τους κυνηγάνε τις στοχοποιησεις τους για να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν για τα λειτουργικά κόστη του καταστήματος με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν μερικές φορες εμπορικές πρακτικές που δεν αρμόζουν με αυτές τις εταιρίας. Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση των συγκεκριμένων καταστημάτων καθώς θα ελεγχθεί.
  5. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και στο τεκμηριωσα γιατί. Δεν είπα οτι δεν συμβαίνει. Αν ίσχυε τοτε και τηλεφωνικά στη εξυπηρέτηση ειτε μέσω internet το ίδιο θα σου ζηταγανε.
  6. Σε παρακαλανε στα καταστήματα μονο με τη προϋπόθεση να βάλεις και τουλάχιστον 5 ευρώ για να μετρήσει για τη στοχοποίηση τους. Σαν εταιρία Vodafone, αυτό που θέλουν να κερδισουν ειναι να προσπαθήσουν απο κάποιον που έχει καρτοκινητο της εταιρίας να τον περάσουν πιο "εύκολα" μετά σε κάποιο καρτοπρογραμμα ή ακόμα και σύνδεση με πάγιο, παρακολουθώντας πόσα χρήματα χαλάει κάθε μήνα στο καρτοκινητου του κανοντας του κάποια αντίστοιχη "δελεαστική" προσφορά. Με αυτον τον τρόπο μετα ξέρει οτι τον έχει κλειδώσει τον πελάτη μετα. Γενικά αυτό το μοτίβο ακολουθούν όλες οι εταιρίες κινητής. Όλοι οι κάτοχοι των καρτοκινητων της κάθε εταιρίας είναι εν δυναμη πελάτες για συμβόλαιο. Προσπαθούν να γεμίσουν τον κουβά των συνδρομητών που φεύγουν ειτε για αλλη εταιρία ειτε διακόπτοντας το συμβολαιο τους μετατρέποντας το σε καρτοκινητο. Όταν είναι ηδη πελάτες τους σε καρτοκινητο είναι πιο εύκολα στοχευμενα να τους μετατρέψουν σε πάγιο αποτι να κερδίσουν συνδρομητές απο αλλη εταιρία.
  7. Φορητότητα καρτοκινητου όπως είπα και πριν δεν έχει να κερδίσει τίποτα η εταιρία γιαυτό και δεν έχουν στοχο τα καταστήματα σε αυτά. Αν ζηταγες φορητότητα σε κάποιο πρόγραμμα με πάγιο τοτε θα κανανε κωλοτουμπες.
  8. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει. Αν κάποια καταστήματα όντως το κανουν αυτό το μονο λογο που μπορω να σκεφτώ είναι για να αποτρέψουν τον πελάτη να το κάνει. Δεν έχει κανένα κέρδος το κατάστημα σε θέματα στοχοποίησης για φορητότητα καρτοκινητου και απλα δεν θέλουν να ασχοληθούν.
  9. Όλα τα καρτοκινητα Vodafone ειτε νεο νούμερο ειτε φορητότητα είναι δωρεάν. Ο λογος που κάποια καταστήματα ζητάνε χρήματα είναι καθαρά για την επίτευξη του στόχου που έχουν σε μηνιαία βαση για τα πόσα καρτοκινητα έχουν δώσει. Στη στοχοποίηση μετράνε ΜΟΝΟ τα νούμερα που δίνουν στα οποία γίνεται και top-up. Γιαυτό και σου λένε το τυρακι οτι κοστίζει 5 ευρώ αλλά τα χρήματα μπαίνουν στη κάρτα. Αν κόστιζε πραγματικά 5 ευρώ το νούμερο δεν θα μπαινανε τα χρήματα αυτά στη κάρτα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιφερειακός διευθυντής speaking.....lol
  10. Φοβερό δώρο! Καλη επιτυχία σε όλους!
×
×
  • Create New...