Jump to content

geico

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geico

  1. Καλημέρα σε ολους τους συμφοριτες έχω ενα θέμα με τους φορτιστες ενω φορτίζει κανονικά και η μπαταρία χωρίς εμφανής σημάδια κόπωσης με σκληρή χρήση δεν δέχεται τους φορτιστες μετα απο ενα μήνα δηλαδή φορτίζει με εναν μήνα με κάποιον φορτιστη μετά απο εναν μήνα δεν το δέχεται ...λολ άλλον φορτιστη τα ίδια αλαζω συνέχεια φορτιστες γιατί σταματάει να τους αναγνωρίζει οι φορτιστες υπόψην σε αλλά κινητά φορτίζουν σημείωση το κινητό το έχω 14μηνες καμια ιδέα?
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση ουτεε handsfree μιλάω είναι σοβαρή ζημιά?
  3. Καλησπέρα μου έπεσε το 64ari και χάλασε το μικρόφωνο καί δεν ακουγομαι καλά υπάρχει κάποιο καταστημα στην Ελλάδα να μου το επισκευάσουν?
  4. Έχω παρατηρήσει ότι με την 12 μου κανει μια σκίαση πανω στήν κουρτίνα δηλαδή η μπαταρια τα μπαράκια του σήματος κλπ φαινωνται διπλά είναι bugs?
  5. Με την 12 βλέπω κάποιο θέμα με την μπαταρία δεν κρατάει όπως πρώτα.
  6. Χαχαχα το ξέρω αν και ανορθόγραφος τι να κάνω ? Απο την μια απαγορεύονται τα greeklish απο την άλλη ανορθογραφος αμα είναι να μην γράφουμε καθόλου.
  7. Καλημέρα θέλω το πλαίσιο τι nikel γύρω απο την οθόνη υπάρχει πουθενά να το αγοράσω.?
  8. Καλημερα ζβηστηκανε posts? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυστυχος δεν γενηθηκαμε ολοι θεοι οπως εσυ φιλε μου γιαυτο γραφτηκαμε και στο forum για να παρουμε καποια βωηθεια απο ολους εασς και σας ευχαρηστω ολους που με βωηθησατε και για την υπομονη σας.
  9. -Ομάδα Διαχείρισης- Τα greeklish απαγορεύονται αυστηρά. Υπάρχουν πάντα λύσεις ότι δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Έγινε και αυτό ......υπάρχει κάποια βελτίωση στην κάμερα η μου φαίνεται? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα link για τιν omni rom?
  10. ποση ωρα περειμενεις για το backup? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τον οδηγο μεχρι και το backup περειμενω να τελειωσει ποση ωρα κανει? γιατι ειναι κανα τεταρτο τωρα και ανυσηχω. βωηθεια γιατι μπαινει σε fastboot mode mono toy? Κατέβηκε η 12 επιτέλους φιλαράκια σας ευχαρηστω ολους παρα πολύ σας εσκασα μιλάμε ολους αλλά χάρη σε σας τα κατάφερα θέλω να μου λησετε ενα πρόβλημα δεν έχει play store τι κάνω πως το κατεβάζουν στην συσκευή ?σας ευψαρηστω ολους ΣΑΣ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  11. φιλαρακια μου καλα το εκανααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα περιμενω ενημερωση?
  12. αδυνατο να ακωλουθησο αυτα τα βηματα γιατι δεν ξερω καλλα αγγλικα. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καποιος με team viewer μπορει να με βωηθησει?
  13. Eγινε και αυτο εχω κωλησει ειμαι ασχετος τελειος.
  14. την συσκευη τωρα την βρισκει σαν android phone kai oxi σαν oneplus one einai σωστο? οταν ανοιγο το toolkit τι κανω ? εκει κολαω τωρα.
  15. με συγχωρειτε και παλι κατεβασα και το τελευταιο tool kit που ειπατε και παλι τιποτα θα σκασω δεν γινεται αυτο μπορει καποιος απο μακρια μεσω υπολογιστη να με βωηθησει? δεν βρισκει την συσκευη οταν κανω unlock bootloader.
  16. :(:(:(:(:( ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οταν κανω unlock bootloader δεν βρισκει με τιποτα την συσκευη τι να κανω ? μηπως καποιο λαθος στοις ρυθμισεις του κινητου?
  17. αυτος ο οδηγος ειναι τεραστιος δεν μπωρω να τον κανω.
  18. ΠΟΥ ΜΕΝΕΙς ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς .....ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΧΙ ΝΑ ΦΥΓΩ
  19. Τίποτα δεν κανει αυτή η συσκευή μου έχει γίνει εφιάλτης. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 3g και μπατααρια και μεγαβιτε. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην φωτο τα διαλέγει όλα μαζί?και κανι δεξι κλικ σε κάτι? Αμα το αναβαθμισω θα ανοιξω σαμπάνια χαχαχα
  20. καλησπερα και παλι οταν κανω διπλο κλικ στον bootloader για ξεκλειδωμα μου λεει συσκεθη δεν βρεθηκε τι κανω? οταν ενωνω συσκευη την εχω κλειστη η ανοιχτη? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο υπολογιστης την βλεπει την συσκευη κανονικα
  21. Ευχαρηστω θα σε ενημερωσω το απόγευμα.
  22. Την τελευταια αναβάθμιση πρεπει να την κατεβασω κατευθείαν στο κινητό?
  23. ευχαρηστω για την απαντηση απο ολους σας 1) που φαινεται εαν ειναι ρουτ? 2)πως το ξεκλειδωνουμε? εκανα ρεσετ αλλα τιποτα τον σεπτεμβριο προσπαθησα του davout το clean install αλλα φοβηθηκα και δεν το προχωρησα εαν καποιος μπψρει να βωηθησει ?
  24. σας χαιρετω ολοθς το εχω απο τον περασμενο αυγουστο αγορασμενο απο coolicool το 64 δεν μπορω με κανεναν τροπο να κανω αναβαθμιση οποιος μπορει να βωηθησει να μου πει καποια βηματα γιατι εχω και αρκετα bugs με το τηλεφωνο θα ημουν υποχρεως τωρα τρεχει με 22r
×
×
  • Create New...