Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Airdroid...

Στο ίδιο WiFi οι δύο συσκευές και μέσω browser μεταφέρεις ότι χρειάζεται

H καλύτερη λύση για μεταφορά οτιδήποτε χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα η ύπαρξη wifi δικτύου λέγεται Super beam.

Όσοι το χρησιμοποιούν συχνά όπως εγώ για μεταφορά φώτο και βίντεο ας αγοράσουν την έκδοση Pro που έχει περισσότερες δυνατότητες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω σε τι οθόνη την βλέπεις. Στην οθόνη του Note 8 με το οποίο τράβηξα την φωτο δείχνουν πιο σκούρα τα σκοτεινά χρώματα όπως το καφέ στα αυτιά.

Θέμα ευκρίνειας δεν υπάρχει. Η οθόνη του One είναι καταπληκτική και πολύ φωτεινή. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Η προσαρμογή των χρωμάτων έγινε με τα δικά μου γούστα. Κάποιος άλλος μπορεί να αλλάξει λίγο τις ρυθμίσεις προς τα δικά του γούστα.

Φυσικά παίζει ρόλο και η γωνία. Αν βάλω το iPhone από πάνω θα δεις το αντίθετο.

Την ευκρίνεια την βλέπεις σε καθαρά σημεία .

Έπειτα η φώτο μπήκε για να δείξει τα χρώματα.

Εδώ είναι με το iPhone πάνω.

Στις δικές μου οθόνες φαίνεται μια χαρά.

http://imagizer.imageshack.com/img539/2378/jJLwwl.jpg

και σε μενα το ιδιο περιεργα δειχνει η πρωτη.προτιμω την κατω φωτο

Vamos Aris

Πάντως στις παραπάνω φωτογραφιες δεν είναι μονο χρωματική η διαφορα. Κοιτάξτε ευκρίνεια.

Στο 1+ είναι μια θολούρα μια μουτζουρα. π.χ. δείτε στα αυτιά. Αλλα ντ άλλων το 1+

Ξαναλέω με βάση αυτό που βλέπω. Δεν ξέρω αν φταίει ο το software, το hardware, ο φωτισμός, η γωνία λήψης κλπ.

Δεν ξέρω σε τι οθόνη την βλέπεις. Στην οθόνη του Note 8 με το οποίο τράβηξα την φωτο δείχνουν πιο σκούρα τα σκοτεινά χρώματα όπως το καφέ στα αυτιά.

Θέμα ευκρίνειας δεν υπάρχει. Η οθόνη του One είναι καταπληκτική και πολύ φωτεινή. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Η προσαρμογή των χρωμάτων έγινε με τα δικά μου γούστα. Κάποιος άλλος μπορεί να αλλάξει λίγο τις ρυθμίσεις προς τα δικά του γούστα.

Φυσικά παίζει ρόλο και η γωνία. Αν βάλω το iPhone από πάνω θα δεις το αντίθετο.

Την ευκρίνεια την βλέπεις σε καθαρά σημεία .

Έπειτα η φώτο μπήκε για να δείξει τα χρώματα...

Τι προσπαθούμε να συγκρίνουμε βρε παιδιά και κοιτάτε ευκρίνεια, μια φωτό από διαφορετικά τηλέφωνα, τραβηγμένη από ένα τρίτο? Για σύγκριση ευκρίνειας πρέπει να ανέβουν ξεχωριστά τα αρχεία των δύο συσκευών...

• Administrators

Νομίζω ότι πολύ το αναλύσουμε αυτό το θέμα με τις ρυθμίσεις της οθόνης. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να προβεί σε δοκιμές όποιος όχι, απλά το προσπερνάει.

Συνεχίζουμε στα της συσκευής...

Modpic.gif

• Administrators
Εγώ πιστεύω πως ένα forum όπως το myphone.gr πρέπει να "εκμεταλλευτεί" άτομα με όρεξη και να τακτοποιήσει τις οδηγίες με τρόπο φιλικό προς αρχαρίους. :rolleyes:

Και αυτό πιστεύεις πως δεν γίνεται στο παρόν φόρουμ; Από το πρώτο post δηλαδή αυτό κατάλαβες;

Τέλος πάντων, ρίξε μια ματιά και εδώ για γενικότερες πληροφορίες, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τα βασικά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

Modpic.gif

Έκανα κι εγώ την παραγγελία από vickmall μαύρο 64 GB. Λίγο τσιμπημένη η τιμή στα 430$ αλλά τι να κάνουμε. Ελπίζω τέλη του μήνα με αρχές του άλλου να το έχω. Όσο για τα παράπονα ορισμένων για τους οδηγούς είμαι της άποψης ότι όλοι πρέπει να ξέρουν τις βασικές εντολές του adb και του fastboot γιατί κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστούν.

Nα γραψω και γω καποιες πρωτες εντυπωσεις και θα κανω μια μικρη συγκριση με το G2 που ειχα. Το κινητο καθεται πολυ καλα στο χερι λογω της καμπυλωτης πλατης που εχει,βεβαια ειναι μεγαλο και θελει λιγο συνηθεια(για μενα το G2 εχει το ιδανικοτερο μεγεθος,παντα προσωπικη μου αποψη).

Πιστευω οτι ολα τα opo εχουν κιτρινιλα μικρη στο κατω μερος απλα θελει πολυ κοιταγμα και παιζει ρολο τι κινητο ειχες πριν.Το g2 ειχε απο τα καλυτερα λευκα που εχω δει σε συσκευη και μου εκανε μπαμ στο opo μιας και εχει πιο θερμο λευκο κ δεν μαρεσει.Βεβαια φευγει σιγα σιγα η κιτρινιλα.Καποια χαζοbugs που εχει περιμενουμε να εξαλειφθουν μεσα στα επομενα updates.Επισης θελουμε περισσοτερες ρυθμισεις. Εκανα κατευθειαν καθαρη εγκατασταση για να προλαβω τυχον προβληματακια μιας και οι κινεζοι τα φλασαρουν μαζικα και οπως ναναι. Η οθονη του εχει πολυ καλη φωτεινοτητα και ωραια χρωματα.Ακομα δεν εχω παιξει με ρυθμισεις.

Το ηχειο του ειναι απιστευτο ,δυνατο πολυ και καθαρο!Το ακουστικο του οντως μου θυμιζε λιγο nexus αλλά ακομα δεν χρειαστηκε να επεμβω,πιστευω καλα ειναι. Μπροστινη καμερα τρομερη για selfies κλπ.Πισω καμερα πολυ ικανοποιημενος μιας κ με αυτα που διαβαζα περιμενα αλλα.Βεβαια θελω να βγαλω κιαλλες. Η μπαταρια του ειναι απιστευτη!Ειμαι ηδη μια ωρα παραπανω απο το g2 με μικτη χρηση(εφτασα ευκολα τις 6 ωρες οθονης μικτης χρησης και ακομα δεν εχει στρωθει ),κ ακομα δεν εχω παιξει με τπτ.Αρα πιστευω οτι θα παιξουμε πανω απο 7 ωρες!

Γενικα πιστευω οτι το κινητο σε λιγο καιρο θα ειναι απαιχτο παντου μιας και θελει δουλιτσα σε καποια πραγματα μικρα. Οσον αφορα τους οδηγους εγω εκανα τα παντα μονο με εντολες γιατι τα toolkit σε μενα μαλακιζονταν. Ποιοτητα κατασκευης τρομερη!Το ασπρο ναι μεν γλυστραει αλλα κανει τρομερη αντιθεση με το μαυρο. Αυτα προς το παρον

Δημήτρης

Δεν ξέρω τι tool kit υπάρχουν για windows PC, αλλά αυτό που έχουμε για Mac ειναι άψογο.

Δεν σημαινει παντα οτι τα toolkit πρεπει να δουλεψουν σε ολους.Υπαρχουν πολλες παραμετροι για να μην δουλεψει ενα toolkit και αυτο ευθυνεται ο υπολογιστης του καθενος τα win που εχει ,drivers κλπ. Για μενα ο πιο σιγουρος και πιο ασφαλες τροπος ειναι με εντολες. Μαλιστα ακομα και οι εδω οδηγοι που δινουν εντολες δεν τα λενε ακριβως τι πρεπει να κανεις,γιαυτο πρεπει να γνωριζεις και κατι παραπανω. Οταν αναφερω χαζοbugs εννοω πχ οταν εχω ανοιχτη συνομιλια messenger fb εαν πας κ την κατεβασεις για να κλεισει σκαλωνει για κλασμα του δευτερολεπτου.Αυτο που μου το εκανε σε ολες τις aosp στο G2. Το να μην ανοιγει με το παραμικρο η οθονη,γτ σε καποιους τα gestures βοηθανε να τα εχουν ενεργα. Ειναι μικρα πραματακια που δεν επηρρεαζει την εμπειρια χρησης.Επισης οταν κανει boot το περιμενα λιγο πιο γρηγορο. Αυτα. Ειναι κινηταρα και πιστευω θα το ευχαριστηθω αρκετα μιας και ειναι για customies. :)

Ερωτηση τωρα εσεις που το εχετε πιο πολυ καιρο.Στις επιδοσεις τι το εχετε?και τι ρολο βαρανε οι 3 επιλογες?

Δημήτρης

Δεν σημαινει παντα οτι τα toolkit πρεπει να δουλεψουν σε ολους.Υπαρχουν πολλες παραμετροι για να μην δουλεψει ενα toolkit και αυτο ευθυνεται ο υπολογιστης του καθενος τα win που εχει ,drivers κλπ. Για μενα ο πιο σιγουρος και πιο ασφαλες τροπος ειναι με εντολες. Μαλιστα ακομα και οι εδω οδηγοι που δινουν εντολες δεν τα λενε ακριβως τι πρεπει να κανεις,γιαυτο πρεπει να γνωριζεις και κατι παραπανω. Οταν αναφερω χαζοbugs εννοω πχ οταν εχω ανοιχτη συνομιλια messenger fb εαν πας κ την κατεβασεις για να κλεισει σκαλωνει για κλασμα του δευτερολεπτου.Αυτο που μου το εκανε σε ολες τις aosp στο G2. Το να μην ανοιγει με το παραμικρο η οθονη,γτ σε καποιους τα gestures βοηθανε να τα εχουν ενεργα. Ειναι μικρα πραματακια που δεν επηρρεαζει την εμπειρια χρησης.Επισης οταν κανει boot το περιμενα λιγο πιο γρηγορο. Αυτα. Ειναι κινηταρα και πιστευω θα το ευχαριστηθω αρκετα μιας και ειναι για customies. :)

Ερωτηση τωρα εσεις που το εχετε πιο πολυ καιρο.Στις επιδοσεις τι το εχετε?και τι ρολο βαρανε οι 3 επιλογες?

Επειδή ςιδα το βοηθησες ενα παιδι να περάσει την 64ρομ. Μπορείς να δεις το ερώτημα μου μήπως ξέρεις;

Επειδή ςιδα το βοηθησες ενα παιδι να περάσει την 64ρομ. Μπορείς να δεις το ερώτημα μου μήπως ξέρεις;

Δεν βοηθησα εγω φιλε!Δεν το εχω κανει αυτο που λες με τον οδηγο αλλα μιας κ σε διαβασα προσπαθησε να το κατεβασεις παλι. Ισως δεν κατεβηκε σωστα γαιυτο κ δεν γινεται extract

Δημήτρης

Όντως στα Windows μπορεί να παίξουν πολλά.

Εγώ από τον καιρό του Nexus S χρησιμοποιώ tool kits στο Mac και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Δεν εδώ ασχοληθεί καθόλου με τα performance γιατί η συσκευή τρέχει παντού άψογα.

Αυτό που μ ενοχλεί είναι η υπερευαισθησία του σενσορα που κάνει την οθόνη να ενεργοποιείται στην τσέπη και μάλιστα να ξεκλειδωνει και να πατιουνται διάφορα.

Να ανοίγει ο φακός κλπ.

Τα απενεργοποιώ και κάποια στιγμή τα βρίσκω πάλι τικαρισμένα.

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε την lockscreen της Google γιατί του One κατεβαίνει εύκολα κάτω στην τσέπη.

@@@ Για τα παιδιά που ζητούν βοήθεια, δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει Windows tool kit.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα ακομη δεν εχει ερθει το κινητο και θελω να ρωτησω για τις μοντιφιες βελτιωσεις 16-64 κτλ δηλαδη το κινητο θελει πειραγμα εχει προβληματα και τα λεινετε με μοντιφιες ? ειχα σ2 σ3 σ4 σ5 και τωρα το περιμενω πως και πως ,πρεπει να το πειραξω και εγω ? στα προηγουμενα κινητα δεν ειχα κανει τιποτα σε αυτο γιατι να κανω υπαρχει σοβαρος λογος?

Έχετε παρατηρήσει με το wi fi χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης? Μέχρι 72 ή 75 mbps έχω δει.

Αλλά τηλέφωνα στα ίδια ρούτερ φτάνουν στα 135.

Κατεβάζω μεγάλα αρχεία ή κάνω update σε μεγάλες σε mb εφαρμογές στο play και δεν την παλεύω....

[ATTACH]48342[/ATTACH]

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τουλάχιστον εσένα σου έχει έρθει το τηλέφωνο. Εμένα παραγγελία 22/7, εστάλη 28/7 (με status update να δίνει στις 30/7 η Singapure) και ακόμα τα ΕΛΤΑ δίνουν ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS. ;)

Επειδή το περιμένω και εγώ (έχω και κάτι κονέ στα τοπικά ΕΛΤΑ), θα ρωτήσω τη Δευτέρα και θα σας πω
Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One

Τουλάχιστον εσένα σου έχει έρθει το τηλέφωνο. Εμένα παραγγελία 22/7, εστάλη 28/7 (με status update να δίνει στις 30/7 η Singapure) και ακόμα τα ΕΛΤΑ δίνουν ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS. ;)

Μεσα στην εβδομαδα θα ειναι ελλαδα, το θεμα ειναι με ελτα ποτε θα σου φτασει :p

Αυτό που έγραψε κάποιος ότι το πήρε από τη διανομή των ΕΛΤΑ ή κάπως έτσι πώς γίνεται;

Επειδή το περιμένω και εγώ (έχω και κάτι κονέ στα τοπικά ΕΛΤΑ), θα ρωτήσω τη Δευτέρα και θα σας πω

Για αποστολές από Κίνα γράφουμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 και για τα ΕΛΤΑ εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=68991

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Και αυτό πιστεύεις πως δεν γίνεται στο παρόν φόρουμ; Από το πρώτο post δηλαδή αυτό κατάλαβες;

Τέλος πάντων, ρίξε μια ματιά και εδώ για γενικότερες πληροφορίες, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τα βασικά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

Τα διάβασα όλα athanaso77, ευχαριστώ.

Τα γνωρίζω τα topics για τα ταχυδρομεία, καλά το δεύτερο είναι χάος. Τύπου παράπονο ήταν το "πότε θα έρθει το δικό μου;". :lol: Κανονικά μέχρι Τετάρτη πρέπει να χει έρθει το αργότερα, συγκριτικά με άλλους που παρήγγειλαν από το to2c ίδιες ημερομηνίες.

Τα διάβασα όλα athanaso77, ευχαριστώ.

Τα γνωρίζω τα topics για τα ταχυδρομεία, καλά το δεύτερο είναι χάος. Τύπου παράπονο ήταν το "πότε θα έρθει το δικό μου;". :lol: Κανονικά μέχρι Τετάρτη πρέπει να χει έρθει το αργότερα, συγκριτικά με άλλους που παρήγγειλαν από το to2c ίδιες ημερομηνίες.

:down::down: μην συνεχίζεις τα off topic :)

• The title was changed to OnePlus One