akizaki Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλησπέρα κάπου είχα δει ότι το δίνει κ κάποιο μαγαζί εδώ από Ελλάδα. Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 http://icell4u.eu/ Δεν παίζει το σαιτ δεν ξέρω για ποιο λόγο.... Καλησπέρα κάπου είχα δει ότι το δίνει κ κάποιο μαγαζί εδώ από Ελλάδα. Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Οπότε πέρα από την εγγύηση και το λόγο καλύτερα να το πάρει κανείς από μαγαζί. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Για αγορές από κράτη μέλη Ε.Ε. δεν περναει τελωνειο τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν υπαρχουν τελωνεία στην ευρωπαϊκή ένωση. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drade Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Παιδιά με παρεξηγήσατε :) Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν τελωνεία μεταξύ χωρών μερών της ΕΕ. Εννοούσα άμα το παραγγείλω σαν Αγγλάρας (έχω συγγενή στην Αγγλία) πόσο θα μου βγει; Και εάν αυτός που το παραλαμβάνει στην Αγγλία πληρώνει τελωνείο. Διότι με Singapore post παραδοτέο στην Ελλάδα γλυτώνεις συνήθως το τελωνείο. Υποτίθεται ότι το 64άρι κάνει 349$, άμα έρχεται 390€ στην Αγγλία έχουμε σοβαρή αύξηση και προσπαθώ να βρω τις επιβαρύνσεις. Edited July 24, 2014 by drade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Σπέρνει το εργαλείο και που να αρχίσω να το πειράζω από αύριο :P Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Επιτέλους είδαμε στατιστικά μπαταρίας! Από τα screenshots όντως σπέρνει το εργαλείο! Για άλλαξε κερνελ να δούμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 @prioxxx αύριο ότι θες διότι σε λίγο πάω να την πέσω :) Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν πληρώνει τίποτα! Τα κινητά αποστέλλονται από Αγγλία! Άρα σε σένα είναι από Αγγλία σε Αγγλία και μετά Ελλάδα! Παιδιά με παρεξηγήσατε :) Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν τελωνεία μεταξύ χωρών μερών της ΕΕ. Εννοούσα άμα το παραγγείλω σαν Αγγλάρας (έχω συγγενή στην Αγγλία) πόσο θα μου βγει; Και εάν αυτός που το παραλαμβάνει στην Αγγλία πληρώνει τελωνείο. Διότι με Singapore post παραδοτέο στην Ελλάδα γλυτώνεις συνήθως το τελωνείο. Υποτίθεται ότι το 64άρι κάνει 349$, άμα έρχεται 390€ στην Αγγλία έχουμε σοβαρή αύξηση και προσπαθώ να βρω τις επιβαρύνσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 @prioxxx αύριο ότι θες διότι σε λίγο πάω να την πέσω :) Έτσι όπως το έγραψα φάνηκε λάθος, όταν μπορέσεις φυσικά! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 @prioxxx Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Αύριο το απόγευμα Μόλις γυρίσω από δουλειά ξεκινάνε τα overclocking και οι Modιες :) Πάντος δεν το περίμενα φοβερή μπαταρία. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Αρχίζω να ανησυχώ....άν η μπαταρία είναι οκ, η οθόνη τζαμί, gps κάμερα σωστά, με τι θα γκρινιάζουμε και θα προσπαθούμε να διορθώσουμε; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μην ανυσηχεις taliban Κατι θα βρουμε,μπορει να κανει reboot στα 3.2ghz unstable εντελως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εαν δεν ενοχλεί το μέγεθος της οθόνης (6,4'') υπάρχει Sony Ζ Ultra με 300 ευρώ ΠΟΛΥ καλύτερο σε όλα + αδιάβροχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ακριβώς!!!!! Χωρίς DHL (στο φέρνει κάποιος δικός σου πχ) πόσο βγαίνει; Μήπως βγαίνει 310€ Γερμανία και 350€ Αγγλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Χωρίς DHL (στο φέρνει κάποιος δικός σου πχ) πόσο βγαίνει; Μήπως βγαίνει 310€ Γερμανία και 350€ Αγγλία; Ναι για Γερμανία βγαίνει 310€ για Αγγλία 350€ λόγο διαφοράς ευρώ με λίρα Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Τελικα θα το παρω απο vickmall και μου εχει 2 επιλογες singapure post kai netherland post πιο να πρωτιμισω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george418 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 οταν βαζω την εντολη fastboot oem unlock (στη συσκευή θα εμφανιστεί ένα μενού όπου χρησιμοποιώντας τα volume buttons επιλέγουμε yes και πατάμε το power button για επιβεβαίωση) δεν μου βγαζει το μενου που λεει στην παρενθεση εχει καποιος καποια ιδεα γιατι ? Παράθεση LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Όλα δείχνουν ότι το απόγευμα θα παραλάβω κι εγω. Το δέμα φαίνεται στην UPS οτι ειναι εξω για παράδοση. Μου έβγαλαν την ψυχή στο περίμενε αφού απο την προηγούμενη Τετάρτη ήταν στον δρόμο από Hong Kong Ιταλία Ελλάδα. Ελπίζω να με ανταμείψει για το τόσο άγχος να το παραλάβω σήμερα που φτανω Ελλάδα γιατί φεύγω κατευθείαν για διακοπές σε νησί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Hello παιδες.εφυγε και το δικο μου κινητακι απο coolicool.το στελνουν με postnl εταιρεια.εχει κανεις εμπειρια??δεν πιστευω να φαμε κανα τελωνειο εεε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Να περιμένεις να έρθει το κουπί μην μείνεις πουθενά στο νησί ...θα σου στείλω και το δικό μου να μην πηγαίνεις μονοπαντα....Καλές διακοπές Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δικιο είχες φιλε dream σήμερα παραλαμβάνω και εγω ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το δικό μου παραγγελία από geekbuying 21/7 έγινε σήμερα dispatched to overseas Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 μετα απο 15 μερες σημερα φανηκε στο ταχυδρομειο παλια γερμανια-κυπρος 11 μερες τωρα παει πλεον και φυσικα ειδοποιηση απο βδομαδας Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts