Shuffle Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Τραγικοί οι τύποι. Περιμένω τις πρώτες κινεζιες των Κινέζων! Αλλά αργούν ακόμα.. Το μπαμπού πάντως μου άρεσε.. Πολύ μάρκετινγκ οι τύποι.. Όταν πρωτοβγήκε αντίστοιχο στο moto x είχε παραπάνω.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Εγώ από Πέμπτη βράδυ είμαι processing και πλήρωσα express delivery στην oneplus. Ήμαρτον! Ελαβα tracking number και σημερα παραλαμβανω!!! Ελπιζω μονο να πετυχω τον κουριερ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Πώς είναι στο χέρι το κινητό ρωτάω λόγω μεγέθους. Το χειρίζεσαι εύκολα? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παρότι έχω σχετικά μικρά χέρια, το χειρίζομαι άνετα. Είναι αρκετά λεπτό και δεν εμποδίζει την χρήση με ένα χέρι. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ελαβα tracking number και σημερα παραλαμβανω!!! Ελπιζω μονο να πετυχω τον κουριερ!! Το σόι τους...ΠΑρασκευή εγώ παραγγελία ...μόνο Shipment information received, κοινώς τυπώθηκε label. Δεν το βλέπω να παραλαμβάνει εγκαίρως ο άνθρωπός μου Γερμανία...θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το σόι τους...ΠΑρασκευή εγώ παραγγελία ...μόνο Shipment information received, κοινώς τυπώθηκε label. Δεν το βλέπω να παραλαμβάνει εγκαίρως ο άνθρωπός μου Γερμανία...θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Θα παραδοθεί Πέμπτη κατά 99% Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Θα παραδοθεί Πέμπτη κατά 99% Γερμανία? Αν πάει Πέμπτη Γερμανία (αύριο) Σε κερνάω Μπύρα όπου και να είσαι! ακόμα είναι Tuesday, July 22, 2014 Location Time Pieces 1 Shipment information received LONDON-HEATHROW - UK 4:56 AM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αυτοί που το έχουν παραλάβει δεν γράφουν και το μόνο που διαβάζουμε στο φορουμ είναι για καθυστερησεις των ταχυδρομειων :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Επικοινώνησα σήμερα με τον υπεύθυνο στο Υ.Ε.Δ. Θεσ/νίκης για να μάθω γιατί από την Δευτέρα δεν έχει φύγει το δέμα μου. Να πω ότι ήταν ευγενέστατος και κατατοπιστικός.Λοιπόν λόγω των καλοκαιρινών αδειών είναι χαμηλή η στελέχωση του τελωνείου.Επίσης ενώ άλλες χρονιές γινόταν αναπλήρωση του προσωπικού (για την διάρκεια των αδειών) φέτος δεν έγινε αυτό. Το αποτέλεσμα είναι η χαμηλή διεκπεραίωση των δεμάτων στο τελωνείο και με σαφή προτεραιότητα σε ευπαθή είδη. Ο αριθμός διεκπεραίωσης που έχει το δέμα μου είναι κάτι λιγότερο από 200 νούμερα από αυτά που εκτελωνίζαν σήμερα και για αυτό μου ζήτησε να επικοινωνήσω ξανά μαζί του την άλλη Τετάρτη.:(:(:( Άρα φίλοι μου όσοι περιμένετε δέμα από τελωνείο Θεσ/νίκης κάντε λίγη υπομονή.... Πιείτε μια φραπεδούμπα :) και κάντε καμιά βουτιά :dance: στις ακτές της Χαλκιδικής... Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αυτοί που το έχουν παραλάβει δεν γράφουν και το μόνο που διαβάζουμε στο φορουμ είναι για καθυστερησεις των ταχυδρομειων :) Πως δεν γράφουμε.. απλώς χάνονται στην πορεία από απορίες περί τελωνείων και λοιπά.. Μέχρι και το οτι δεν έχω δόνηση πουθενά σε keypads/keys έγραψα..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Geekbuying to2c vickmaill coolicool πιο μου προτεινετε;;;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Geekbuying to2c vickmaill coolicool πιο μου προτεινετε;;;:O Οποίο είναι πιο φθηνό αν και εγώ από geek ψωνίζω πάντα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οποίο είναι πιο φθηνό αν και εγώ από geek ψωνίζω πάντα. Νταξει εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 με dhl πληρώνω τελωνείο? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Νταξει εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστω :P Από τα πλέον αξιόπιστα το vickmall.Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και κοντεύω τις 10 παραγγελίες.Από geek δεν έτυχε να αγοράσω αλλά διαβάζω καλά λόγια. Επίσης πολύ καλο κ αξιόπιστο το minideal. Όποιο και να επιλεξεις,μίλησε μαζί τους πρώτα στο chat βεβαιώσου οτι έχουν σε απόθεμα αυτό που θες να αγοράσεις και φυσικά πληρώνεις με paypal. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μια ερωτηση στους κατοχους, σε βραδινη ληψη φωτογραφιας ποιες οι εντυπωσεις σας? μπορει καποιος να βαλει μια να παρουμε μυρωδια? ρωταω διοτι σε jiayu g4, neooo3 kai thl w200 που εχω και τα 3..... εχουν μια καθυστερηση καποια Milisecond μεταξυ φλας και διαφραγματος, με αποτελεσμα να βγαινουν σκοτεινες σχετικα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μια ερωτηση στους κατοχους, σε βραδινη ληψη φωτογραφιας ποιες οι εντυπωσεις σας? μπορει καποιος να βαλει μια να παρουμε μυρωδια? ρωταω διοτι σε jiayu g4, neooo3 kai thl w200 που εχω και τα 3..... εχουν μια καθυστερηση καποια Milisecond μεταξυ φλας και διαφραγματος, με αποτελεσμα να βγαινουν σκοτεινες σχετικα. ευχαριστω Το review του το διαβασες; ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) 29.09£ ηταν η τιμή. 36.88€ χρεωθηκα στην τραπεζα,λογικα μου εστειλαν μολις πηγε 13:40pm ΟΚ Αλέξη ευχαριστω γιατι ειναι πρωτη φορα που εχουν παραλαβει απο τις 09:00 το πρωι και δεν μου εχουν στειλει email.Μολις επικονωνησα μαζι τους και περιμενω απαντηση. Update Είχαν στείλει το invoice από το πρωί και δεν το είχα δει. Όλα οκ τους πλήρωσα και το πακέτο φεύγει για Ελλάδα στις 19:00 με DHL EXPRESS :) Edited July 23, 2014 by dream21 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ορίστε και το antutu, for your viewing pleasure:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) σου εχω στειλει pm 1000+1 ευχαριστω σταυρο. υποχρεος!!!!! Edited July 23, 2014 by sakkouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Εν αναμονή του bamboo, λέω να τσιμπήσω την κίτρινη.. να υποθέσω πως δεν την έχει πάρει κάποιος ε..:rolleyes: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το review του το διαβασες; ;) απο την επισημη ιστοσελιδα των κινεζων ή απο δικο μας μελος εννοεις? γιατι το πρωτο δεν παιζει.... και το review αυτων που προανεφερα ελεγε παπαδες αλλα τζιφος τελικα. Μελος που το εχει ηδη στα χερια του μπορει να βαλει μια φωτο νυχτερικης ληψης ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αν δεν στο έχουν στείλει, μπορείς να ζητήσεις την έκπτωση αλλιώς το ακυρωνεις λίγο καθυστερημενης αποστολής. Σου έχουν στείλει οι Κινέζοι tracking number? @@@@ Εν το μεταξύ έχει αρχίσει ο πόλεμος εναντίον του OnePlus. Σε κάποιο blog γράφτηκε ότι η PayPal πάγωσε τις πληρωμές στην εταιρεία λογο του τεράστιου ποσοστού αγοραστών που ζητούν επιστροφή χρημάτων επειδή η συσκευή τους έχει κίτρινη οθόνη. Το άρθρο γράφει ότι το πάγωμα μπορεί να προκαλέσει κλείσιμο της εταιρείας αφού θα έχει τρομερό πρόβλημα ρευστότητας. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχαν σταματήσει οι πωλήσεις αφού η PayPal δεν θα δεχόταν πληρωμές. απο οτι βλεπω εχω το order number αλλα δε μου εχει ερθει ακομα το tracking number, στο email αναφερει " Once your package ships we will send an email with a link to track your order." οποτε ακομα δεν εχει αποσταλει και η παραγγελια ειναι στις 19/07.... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 απο οτι διαβασα στο forum τους εχουν θεματακια με την ενημερωση των παραγγελιων. δεν προλαβαινουν λεμεεεεεε. γινεται χαμος. οποτε μπορει κ να εχει φυγει να σου ερθει και να γραφει ακομα pending....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Εν αναμονή του bamboo, λέω να τσιμπήσω την κίτρινη.. να υποθέσω πως δεν την έχει πάρει κάποιος ε..:rolleyes: αν ψαξεις στο amazon uk, εχει ομορφη θηκη τυπου baboo. κοιτα εδω: http://www.amazon.co.uk/Skinomi%C2%AE-TechSkin-Definition-Anti-Bubble-Replacement/dp/B00JXOVBTS/ref=pd_sim_sbs_ce_8?ie=UTF8&refRID=166XYW5KCEQFZVJV024P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts