Alex_tz Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Όχι, τί reset να κάνεις; Αν σου εμαφανίσει προβλήματα, τότε να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Όχι, τί reset να κάνεις; Αν σου εμαφανίσει προβλήματα, τότε να κάνεις. Τελικά, δεν ήταν η Denim. Μάλλον για bug fixes θα ήταν, αλλά μου @#&%+/ τη μπαταρία... Ελπίζω με soft reset να στρώσει.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τελικά, δεν ήταν η Denim. Μάλλον για bug fixes θα ήταν, αλλά μου @#&%+/ τη μπαταρία... Ελπίζω με soft reset να στρώσει.. ποια εκδοση σου περασε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ποια εκδοση σου περασε??? Νομίζω μια εικόνα είναι καλύτερη. Είμαι με DP. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Το ειχα αναφερει και εγω οπως και αλλα μελη, πως με dp ειχαμε μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας, το γιατι και το πως αγνωστο, ελπιζω να διορθωθει με το που παρουμε το επισημο firmware της Denim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τελικά τι α γίνει με την Denim, γιατί για αρχή του μήνα έλεγαν... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό θέμα. Έχω εγκατεστημένη και ενεργοποιημένη την εφαρμογή Preview for Developers. Αν ενεργοποιήσω ταυτόχρονα και την εφαρμογή Phone Insider, θα έχω θέμα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό θέμα. Έχω εγκατεστημένη και ενεργοποιημένη την εφαρμογή Preview for Developers. Αν ενεργοποιήσω ταυτόχρονα και την εφαρμογή Phone Insider, θα έχω θέμα; Η εφαρμογή insider είναι ακόμη ανενεργή. Θα ξεκινήσει να δουλεύει με μια νέα ενημέρωση του λειτουργικού που θα δοθεί πολύ σύντομα και θα αντικαταστήσει (σβήνοντας την από το τηλέφωνο) την Dev preview Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Η εφαρμογή insider είναι ακόμη ανενεργή. Θα ξεκινήσει να δουλεύει με μια νέα ενημέρωση του λειτουργικού που θα δοθεί πολύ σύντομα και θα αντικαταστήσει (σβήνοντας την από το τηλέφωνο) την Dev preview Σ' ευχαριστώ για την, ακόμα μία φορά, λεπτομερή απάντηση! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Denim θα πάρουμε; Ξεχάστηκε με τα W10 η Microsoft μου φαίνεται. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Denim θα πάρουμε; Ξεχάστηκε με τα W10 η Microsoft μου φαίνεται. :p Το ιταλικο 930 την πήρε μόλις προχθές !!!!! Τι συσκευη έχεις ; Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Το ιταλικο 930 την πήρε μόλις προχθές !!!!! Τι συσκευη έχεις ; Γαλλικό 820... Edit: Με Developer's Preview. Edited February 2, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Γαλλικό 820... Edit: Με Developer's Preview. Λογικά μέχρι τέλος του μηνός θα την φοράν όλα τα Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas96 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Denim έχετε πάρει? Εγω στο 520 την περιμένω ακόμα. Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini ❌ Nokia Lumia 520 ❌ Xiaomi Redmi 2 TD ❌ Xiaomi Redmi Note 7 ✔️ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Λογικά μέχρι τέλος του μηνός θα την φοράν όλα τα Lumia. Άντε να δούμε.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημέρα. Έχω στο HTC 8X τη dp. Όταν έρθει η original ενημέρωση από την HTC θα μου εμφανιστεί κανονικά η θα πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό επαναφοράς τηλεφώνου που βρίσκεται στην αρχή της πρώτης σελίδας για να γίνω stock ; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ.. http://www.windowscentral.com/screenshots-claiming-showcase-windows-10-preview-phones-surface Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ.. http://www.windowscentral.com/screenshots-claiming-showcase-windows-10-preview-phones-surface Πολύ καλές οι αλλαγές, αν δεν είναι κάποια "φήμη", ειδικά με τα εικονίδια στις ρυθμίσεις. Να πάρουμε και κάποια στιγμή τη Denim όμως... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Πολύ καλές οι αλλαγές, αν δεν είναι κάποια "φήμη", ειδικά με τα εικονίδια στις ρυθμίσεις. Να πάρουμε και κάποια στιγμή τη Denim όμως... Για τα Γαλλικά 820 δεν έχει γίνει διαθέσιμη η Denim ούτε για CV ούτε για branded. Μπορείς όμως να φλασάρεις στο κινητό σου ROM άλλης χώρας στην οποία η Denim έχει γίνει διαθέσιμη. http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Για τα Γαλλικά 820 δεν έχει γίνει διαθέσιμη η Denim ούτε για CV ούτε για branded. Μπορείς όμως να φλασάρεις στο κινητό σου ROM άλλης χώρας στην οποία η Denim έχει γίνει διαθέσιμη. http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Δυστυχως δεν εχει βγει σε καμια χωρα επισημα η Denim για 820, 920, 925 και 1020 (τα 925 και 1020 πηραν denim στο γερμανικο Ο2, αλλα δεν ειναι η τελικη εκδοση). Ειμαστε απο τους τυχερους εμεις με αυτα τα 4 κινητα. Απο εβδομαδα που τελειωνω εξεταστικη θα κατσω να στησω το 930 που πηρα και θα το αφησω στην ακρη το 925 (βασικα πειραματοζωο για τα 10αρια preview θα γινει :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Για τα Γαλλικά 820 δεν έχει γίνει διαθέσιμη η Denim ούτε για CV ούτε για branded. Μπορείς όμως να φλασάρεις στο κινητό σου ROM άλλης χώρας στην οποία η Denim έχει γίνει διαθέσιμη. http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Θα το έκανα, αλλά δεν έχω 7άρια Windows στον υπολογιστή μου.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλημέρα. Έχω στο HTC 8X τη dp. Όταν έρθει η original ενημέρωση από την HTC θα μου εμφανιστεί κανονικά η θα πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό επαναφοράς τηλεφώνου που βρίσκεται στην αρχή της πρώτης σελίδας για να γίνω stock ; Κανείς για βοήθεια;;; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κανείς για βοήθεια;;; Φιλε δεν ξερω ακριβως, αλλα καλο θα ηταν να ξετικαρεις την επιλογη του dp μεσα απο το προγραμμα και να περιμενεις. Απ' οτι φαινεται, αρχιζει να βγαινει και για το δικο σου σιγα-σιγα η official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Φιλε δεν ξερω ακριβως, αλλα καλο θα ηταν να ξετικαρεις την επιλογη του dp μεσα απο το προγραμμα και να περιμενεις. Απ' οτι φαινεται, αρχιζει να βγαινει και για το δικο σου σιγα-σιγα η official. Ήρθε, ναι. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με τα wph, δε ξέρω αν είμαι ακόμα στη de v.pre. Χάθηκα από τα τόσα updates Αυτη η ρύθμιση που ξετικαρεις την επιλογή, που την βρίσκω και δε τη βλέπω;:) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ήρθε, ναι. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με τα wph, δε ξέρω αν είμαι ακόμα στη de v.pre. Χάθηκα από τα τόσα updates Αυτη η ρύθμιση που ξετικαρεις την επιλογή, που την βρίσκω και δε τη βλέπω;:) Μεσα στην εφαρμογη preview for developers, εχει την επιλογη, νομιζω, disable. Κανε το disable και πηγαινε να το βαλεις να ψαξει για update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts