Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι, τί reset να κάνεις; Αν σου εμαφανίσει προβλήματα, τότε να κάνεις.

Τελικά, δεν ήταν η Denim. Μάλλον για bug fixes θα ήταν, αλλά μου @#&%+/ τη μπαταρία... Ελπίζω με soft reset να στρώσει..

Huawei Nova 5T

Τελικά, δεν ήταν η Denim. Μάλλον για bug fixes θα ήταν, αλλά μου @#&%+/ τη μπαταρία... Ελπίζω με soft reset να στρώσει..

ποια εκδοση σου περασε???

Το ειχα αναφερει και εγω οπως και αλλα μελη, πως με dp ειχαμε μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας, το γιατι και το πως αγνωστο, ελπιζω να διορθωθει με το που παρουμε το επισημο firmware της Denim...

Τελικά τι α γίνει με την Denim, γιατί για αρχή του μήνα έλεγαν...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• 2 weeks later...
Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό θέμα. Έχω εγκατεστημένη και ενεργοποιημένη την εφαρμογή Preview for Developers. Αν ενεργοποιήσω ταυτόχρονα και την εφαρμογή Phone Insider, θα έχω θέμα;
Huawei Nova 5T

Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό θέμα. Έχω εγκατεστημένη και ενεργοποιημένη την εφαρμογή Preview for Developers. Αν ενεργοποιήσω ταυτόχρονα και την εφαρμογή Phone Insider, θα έχω θέμα;

Η εφαρμογή insider είναι ακόμη ανενεργή. Θα ξεκινήσει να δουλεύει με μια νέα ενημέρωση του λειτουργικού που θα δοθεί πολύ σύντομα και θα αντικαταστήσει (σβήνοντας την από το τηλέφωνο) την Dev preview

Η εφαρμογή insider είναι ακόμη ανενεργή. Θα ξεκινήσει να δουλεύει με μια νέα ενημέρωση του λειτουργικού που θα δοθεί πολύ σύντομα και θα αντικαταστήσει (σβήνοντας την από το τηλέφωνο) την Dev preview

Σ' ευχαριστώ για την, ακόμα μία φορά, λεπτομερή απάντηση! :)

Huawei Nova 5T

• 2 weeks later...
Denim θα πάρουμε; Ξεχάστηκε με τα W10 η Microsoft μου φαίνεται. :p

Το ιταλικο 930 την πήρε μόλις προχθές !!!!!

Τι συσκευη έχεις ;

Το ιταλικο 930 την πήρε μόλις προχθές !!!!!

Τι συσκευη έχεις ;

Γαλλικό 820...

Edit: Με Developer's Preview.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Γαλλικό 820...

Edit: Με Developer's Preview.

Λογικά μέχρι τέλος του μηνός θα την φοράν όλα τα Lumia.

Denim έχετε πάρει? Εγω στο 520 την περιμένω ακόμα.

Sony Ericsson Xperia x10 mini

Nokia Lumia 520

Xiaomi Redmi 2 TD

Xiaomi Redmi Note 7 ✔️

Καλημέρα. Έχω στο HTC 8X τη dp. Όταν έρθει η original ενημέρωση από την HTC θα μου εμφανιστεί κανονικά η θα πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό επαναφοράς τηλεφώνου που βρίσκεται στην αρχή της πρώτης σελίδας για να γίνω stock ;

Πολύ καλές οι αλλαγές, αν δεν είναι κάποια "φήμη", ειδικά με τα εικονίδια στις ρυθμίσεις.

Να πάρουμε και κάποια στιγμή τη Denim όμως...

Huawei Nova 5T

Πολύ καλές οι αλλαγές, αν δεν είναι κάποια "φήμη", ειδικά με τα εικονίδια στις ρυθμίσεις.

Να πάρουμε και κάποια στιγμή τη Denim όμως...

Για τα Γαλλικά 820 δεν έχει γίνει διαθέσιμη η Denim ούτε για CV ούτε για branded. Μπορείς όμως να φλασάρεις στο κινητό σου ROM άλλης χώρας στην οποία η Denim έχει γίνει διαθέσιμη.

http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Για τα Γαλλικά 820 δεν έχει γίνει διαθέσιμη η Denim ούτε για CV ούτε για branded. Μπορείς όμως να φλασάρεις στο κινητό σου ROM άλλης χώρας στην οποία η Denim έχει γίνει διαθέσιμη.

http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Δυστυχως δεν εχει βγει σε καμια χωρα επισημα η Denim για 820, 920, 925 και 1020 (τα 925 και 1020 πηραν denim στο γερμανικο Ο2, αλλα δεν ειναι η τελικη εκδοση).

Ειμαστε απο τους τυχερους εμεις με αυτα τα 4 κινητα.

Απο εβδομαδα που τελειωνω εξεταστικη θα κατσω να στησω το 930 που πηρα και θα το αφησω στην ακρη το 925 (βασικα πειραματοζωο για τα 10αρια preview θα γινει :p)

Θα το έκανα, αλλά δεν έχω 7άρια Windows στον υπολογιστή μου....

Huawei Nova 5T

Καλημέρα. Έχω στο HTC 8X τη dp. Όταν έρθει η original ενημέρωση από την HTC θα μου εμφανιστεί κανονικά η θα πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό επαναφοράς τηλεφώνου που βρίσκεται στην αρχή της πρώτης σελίδας για να γίνω stock ;

Κανείς για βοήθεια;;;

Κανείς για βοήθεια;;;

Φιλε δεν ξερω ακριβως, αλλα καλο θα ηταν να ξετικαρεις την επιλογη του dp μεσα απο το προγραμμα και να περιμενεις.

Απ' οτι φαινεται, αρχιζει να βγαινει και για το δικο σου σιγα-σιγα η official.

Φιλε δεν ξερω ακριβως, αλλα καλο θα ηταν να ξετικαρεις την επιλογη του dp μεσα απο το προγραμμα και να περιμενεις.

Απ' οτι φαινεται, αρχιζει να βγαινει και για το δικο σου σιγα-σιγα η official.

Ήρθε, ναι. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με τα wph, δε ξέρω αν είμαι ακόμα στη de

v.pre. Χάθηκα από τα τόσα updates

Αυτη η ρύθμιση που ξετικαρεις την επιλογή, που την βρίσκω και δε τη βλέπω;:)

Ήρθε, ναι. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με τα wph, δε ξέρω αν είμαι ακόμα στη de

v.pre. Χάθηκα από τα τόσα updates

Αυτη η ρύθμιση που ξετικαρεις την επιλογή, που την βρίσκω και δε τη βλέπω;:)

Μεσα στην εφαρμογη preview for developers, εχει την επιλογη, νομιζω, disable.

Κανε το disable και πηγαινε να το βαλεις να ψαξει για update.