Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα κάπως χαζό θέμα με τη stock εφαρμογή της κάμερας. Τραβάω κανονικά μια φωτό, κάνω swipe από αριστερά για να μπω στο camera roll, διαγράφω μια φωτό και αντί να γυρίσει στην οθόνη με τον finder ( ? ), Η οθόνη μένει μαύρη. ΑΛΛΑ, αν κάνω tap στη μαύρη οθόνη, η φωτό θα βγει κανονικά και με σωστό focus. Αυτό δεν έχει συμβεί με τη Nokia Camera.

Edit: Και εκεί που έγραφα αυτό το ποστ, λέω να ξαναδοκιμάσω την κάμερα. Κανένα πρόβλημα.... :confused:

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον δεν έγινε πολύ κατανοητός. Όταν λέω "Δεν μπορούσα να μπω ούτε στις ρυθμίσεις στους χάρτες" εννοώ αυτό που γράφεις. Με το που έμπαινα με πετούσε και δεν είχα άλλη επιλογή.

Α οκ εγω δεν κατάλαβα.Εγω μπόρεσα να μπω και τους διέγραψα απο εκεί.

Με την 8.1 το music σας δουλευει σωστα ; Γιατι μενα μου ζηταει να κανω accept τα xbox term of use και δεν εχω βγαλει ακρη.
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Τελευταίες μέρες στο messenger τα μπανερς μου εμφανίζονται 2 φορές σε ένα μην... Κ στο notification centre φαίνεται πως έχει έρθει 2 φορές το ίδιο μήνυμα αλλα μέσα στην εφαρμογή φαίνεται κανονικά ότι ήρθε μόνο μία φορά....

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος???

Powerd by OnePlus 7 Pro

Τελευταίες μέρες στο messenger τα μπανερς μου εμφανίζονται 2 φορές σε ένα μην... Κ στο notification centre φαίνεται πως έχει έρθει 2 φορές το ίδιο μήνυμα αλλα μέσα στην εφαρμογή φαίνεται κανονικά ότι ήρθε μόνο μία φορά....

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος???

Εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μου κάνει εντύπωση.. Γενικότερα τελευταία εβδομάδα όλο και κάτι συμβαίνει.... 100% αναμενόμενο βέβαια αφού μιλάμε για μια preniew έκδοση χωρίς τις απαραίτητες ενημερώσεις της Νόκια... Οπότε είμαι 50-50 στο να κάνω ή όχι ένα hard reset ή να περιμένω την ολοκληρωμένη αναβάθμιση...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Όντως η ενημέρωση των χαρτών έφταιγε. Δεν μπορούσα να μπω ούτε στις ρυθμίσεις στους χάρτες. Ευτυχώς τους χάρτες τους είχα εκατεστημένους στην κάρτα μνήμης και με ένα card reader μπόρεσα να τους σβήσω, εναλλακτικά δεν ξέρω τι άλλο θα χρειαζόταν. Μέσα από το κινητό δεν είχα καμία επιλογή, ούτε και όταν έκανα σύνδεση το κινητό με το pc.

Πλέον όλα οκ.

οι χαρτες σβηνουν και απο τις ρυθμισεις ...

Δε ξερω αν οφειλεται στην 8.1 η στην νεα ενημερωση χαρτων, αλλα σημερα, με πολυ μεγαλη χαρα διαπιστωσα, οτι μετα απο χρονια (εκτος απ'το πρωτο 6μηνο του Ν8) στο here drive η φωνητικη καθοδηγηση ακουγεται πλεον απο ηχειο bluetooth!!!

Μεχρι τωρα και συνδεμενη με ακουστικα/ηχεια bluetooth να ηταν η συσκευη, η φωνητικη καθοδηγηση ακουγοταν μονο σαν ανοιχτη συνομιλια απ'τη συσκευη...

Αντε να δουμε και στο μελλον φωνητικη αναγγελια των κλησεων στα Ελληνικα, να σωθουμε κι εμεις που οδηγουμε μηχανες με bluetooth ακουστικα . . .

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Δε ξερω αν οφειλεται στην 8.1 η στην νεα ενημερωση χαρτων, αλλα σημερα, με πολυ μεγαλη χαρα διαπιστωσα, οτι μετα απο χρονια (εκτος απ'το πρωτο 6μηνο του Ν8) στο here drive η φωνητικη καθοδηγηση ακουγεται πλεον απο ηχειο bluetooth!!!

Μεχρι τωρα και συνδεμενη με ακουστικα/ηχεια bluetooth να ηταν η συσκευη, η φωνητικη καθοδηγηση ακουγοταν μονο σαν ανοιχτη συνομιλια απ'τη συσκευη...

Αντε να δουμε και στο μελλον φωνητικη αναγγελια των κλησεων στα Ελληνικα, να σωθουμε κι εμεις που οδηγουμε μηχανες με bluetooth ακουστικα . . .

Εμένα πάντως με την 8 η φωνητική καθοδήγηση λειτουργούσε άψογα με το Blue Tooth του αυτοκινήτου (βλ. Alpine Audio) με την 8.1... τίποτα. Μούγγα.

3>4

Εμένα πάντως με την 8 η φωνητική καθοδήγηση λειτουργούσε άψογα με το Blue Tooth του αυτοκινήτου (βλ. Alpine Audio) με την 8.1... τίποτα. Μούγγα.

Ναι φιλε μου κι εμενα (βλ Pioneer), αλλα επρεπε να εχω το στερεοφωνικο στο bluetooth! (εχει επιλογες Radio και music απο usb, AUX, bluetooth, ipad . . . )

Δηλ. οταν ακουγα Radio ή μουσικη απο USB, η φωνητικη καθοδήγηση ενω η συσκευη ηταν συνδεμενη μεσω bluetooth δεν ακουγοταν...

Οποτε ηθελα λοιπον να ακουω και μουσικη και να με παει καπου το here drive, επρεπε να ακουω μουσικη μεσω bluetooth απο τα τους φακελους της συσκευης, ωστε να χαμηλωνει και να ''μιλαει''...

Σημερα για πρωτη φορα, αρχισε να μου ''μιλαει'', εχοντας το στερεοφωνικο ''γυρισμενο'' στη μουσικη απ'το usb . . . ;)

Μηπως κανεις κατι λαθος???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Ναι φιλε μου κι εμενα (βλ Pioneer), αλλα επρεπε να εχω το στερεοφωνικο στο bluetooth! (εχει επιλογες Radio και music απο usb, AUX, bluetooth, ipad . . . )

Δηλ. οταν ακουγα Radio ή μουσικη απο USB, η φωνητικη καθοδήγηση ενω η συσκευη ηταν συνδεμενη μεσω bluetooth δεν ακουγοταν...

Οποτε ηθελα λοιπον να ακουω και μουσικη και να με παει καπου το here drive, επρεπε να ακουω μουσικη μεσω bluetooth απο τα τους φακελους της συσκευης, ωστε να χαμηλωνει και να ''μιλαει''...

Σημερα για πρωτη φορα, αρχισε να μου ''μιλαει'', εχοντας το στερεοφωνικο ''γυρισμενο'' στη μουσικη απ'το usb . . . ;)

Μηπως κανεις κατι λαθος???

Τίποτα δεν έκανα λάθος... νομίζω.

Πριν την 8.1 με source Bluetooth, όπως λες και εσύ, χαμήλωνε η μουσική και ακουγόταν η κοπελίτσα. Με την 8.1 τώρα, χαμηλώνει η μουσική και τίποτα δεν ακούγεται. Έχω κάνει επανεγκαταστάσεις των εφαρμογών, των γλωσσών, μα τίποτα.

Το παράξενο όλων βέβαια (επαναλαμβάνω γιατί το έχω ξαναγράψει πιο πάνω) είναι ότι Αγγλική και Γερμανική γλώσσα που κατέβασα ακούγονται κανονικά. :confused:

3>4

Δεν μπορώ να ανεβάσω ούτε σε OneDrive ούτε σε FB βίντεο... Πριν ολοκληρωθεί rebootάρει... :confused: :wacko:

Για δοκιμάστε κάποιος να ανεβάσει κανα 3λεπτο βίντεο σε HD (οχι fHD) τραβηγμένο απο Nokia Camera Beta.

:rtfm:

Ποιες ρυθμίσεις??

Ρυθμισεις->swipe δεξια->χαρτες->λήψη χαρτων

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ρε παιδια vpn για cisco ύπαρχει στην 8.1??

επίσης vnc πρόγραμμα σαν το realvnc σοβαρο που υπαρχει στο android???

http://www.elink.gr

Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media

Ρυθμισεις->swipe δεξια->χαρτες->λήψη χαρτων

Το είπαμε αυτό. Ας μην επαναλαμβανόμαστε.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5399211#post5399211

Δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα της COSMOTE η της συσκευής μου αλλά απο εχθές εχω χρεωθεί 2 φορές:mad: με ένα ευρώ για internet ενω εχω κλειστά τα δεδομένα του κινητού, ολα αυτα σε συσκευή NOKIA Lumia 820 με περασμένη την 8.1
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

A-GPS... ?

Αφού λέει ότι έχει κλειστά δεδομένα... Μπορεί να τον χρεώσει αυθαίρετα το a-gps;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα της COSMOTE η της συσκευής μου αλλά απο εχθές εχω χρεωθεί 2 φορές:mad: με ένα ευρώ για internet ενω εχω κλειστά τα δεδομένα του κινητού, ολα αυτα σε συσκευή NOKIA Lumia 820 με περασμένη την 8.1

μηπως εχεις κανενα sportιfy?κατι τετοιο εκανε και στης γυναικας μου

μηπως εχεις κανενα sportιfy?κατι τετοιο εκανε και στης γυναικας μου

Spotify λέγεται.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα. Έστειλα κάποια mails σήμερα, από τη stock εφαρμογή και στους παραλήπτες πήγαν με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες. Ξέρουμε αν φταίει η 8.1 σε αυτό ή κάνω κάτι λάθος; :worry:

Edit: Επίσης, μετά από ένα hard reset ( clean install ), δεν είχα εγκατεστημένη την εφαρμογή Preview for Developers. Την εγκατέστησα χτες και με ένα ψάξιμο για updates μου εμφάνισε ένα και είμαι με την έκδοση 8.10.12382..

Huawei Nova 5T