MIXOStsi Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Downgrade σε 8.0 γίνεται πανεύκολα με το recovery tool της ΝΟΚΙΑ... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutoulos21 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 παιδια εχω ενα θεμα με τα wifi μετα την εγκατασταση της 8.1 σε LUMIA 520, για καποιο λογο χανει την συνδεση του μετα απο λιγο (οταν lockαρει η οθονη) και δεν βρισκω καπου ρυθμιση. επισεις το παθαινει και με το skype μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου κλεινει την κληση ενω με την 8 δεν ειχα τετοιο προβλημα...καμια λυση?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Στις ρυθμίσεις του wifi επέλεξε να μην απενεργοποιείται όταν σβήνει η οθόνη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutoulos21 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση στην 8.1 εχω μονο την επιλογη turn it back on : 1 hour 2,3 etc και manually οπου το εχω επιλεγμενο και κατι ασχετα wifi sence και manage με ρυθμισεις για hotspot μετα οταν ειμαι στο δικτυo μου δινει μονο επιλογη για proxy. Δεν ξερω για εσας που λετε super wow για την 8.1 εμενα παντως στο lumia μου φαινετε πολυ buggy και laggy και εχει ριξει πολυ τις επιδοσεις του κινητου τουλαχιστον στο 520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση στην 8.1 εχω μονο την επιλογη turn it back on : 1 hour 2,3 etc και manually οπου το εχω επιλεγμενο και κατι ασχετα wifi sence και manage με ρυθμισεις για hotspot μετα οταν ειμαι στο δικτυo μου δινει μονο επιλογη για proxy. Δεν ξερω για εσας που λετε super wow για την 8.1 εμενα παντως στο lumia μου φαινετε πολυ buggy και laggy και εχει ριξει πολυ τις επιδοσεις του κινητου τουλαχιστον στο 520. Ρυθμίσεις->WiFi->διαχείριση->Να διατηρείται ενεργοποιημένο το WiFi όταν λήγει το χρονικό όριο οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Στα Lumia δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή με τα WP8.1 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ούτε οι υπόλοιπες επιλογές του Wifi υπάρχουν ή μόνο αυτή η επιλογή λείπει; Μήπως έχει βγάλει κάποια εφαρμογή η nokia για τις ρυθμίσεις του WiFi. Πάντως στο δικό το HTC 8x με τα 8.1 την εμφανίζει κανονικά την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ούτε οι υπόλοιπες επιλογές του Wifi υπάρχουν ή μόνο αυτή η επιλογή λείπει; Μήπως έχει βγάλει κάποια εφαρμογή η nokia για τις ρυθμίσεις του WiFi. Πάντως στο δικό το HTC 8x με τα 8.1 την εμφανίζει κανονικά την επιλογή. Όχι.. ΑΠλά από τα Lumia έχον αφαιρέσει αυτή την επιλογή...΄Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια... Βέβαια επειδή οτ είχαμε ξανασυζητήσει απορώ γιατί δεν την αφαίρεσαν και από τα άλλα WP καθώς μιλάμε για κάτι τελείως ανούσιο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ρε παίδες και εγώ αυτές τις μέρες έχω κουράσει το μυαλό μου προσπαθόντας να αποφασίσω αν είναι "σοφή" επιλογή να κάνω αναβάθμιση στο WP8.1 Dev Preview στην Lumia συσκευή μου. Στην αρχή ψηνόμουν άσχημα βλέποντας όλα τα καινούργια features αλλά σιγά σιγά διαβάζοντας για όλα αυτά τα bugs μπορώ να πω οτί με φοβίζουν λίγο. Γνωρίζω καλά οτί ακόμα και να έχει θέματα σε λίγο καιρό θα πάρουμε το Nokia Cyan update που είναι ουσιαστικά το WP 8.1 με όλα τα καλούδια της Nokia (Microsoft) σαν επίσημο update αλλά το θέμα είναι να μην μου αχρηστευτεί το κινητό για ένα-ενάμιση μήνα μέχρι το update, με εκνευρίσει και το πουλήσω. Έχω Lumia 1020 με Lumia Black πάνω.. Εσείς τι λέτε? Να το ρισκάρω σαν πειραματόζωο της Microsoft ή να περιμένω την επίσημη κυκλοφορία του που θα είναι πολύ πιο σταθερή και πλήρης? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3410 -> Sony Ericson K700i -> Sony Ericson K800i -> iPhone 3G -> Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 1020 -> HTC 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τι εννοείς να νευριάσεις και να το πουλήσεις... Μα από τη στιγμή που το κάνεις ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις... Και να διευκρινίσω κάτι το οποίο λίγο έχει γραφτεί εδώ αλλά πολύ περισσότερο στο Nokia discussions και στο Windows Phone Central... Όλα αυτά τα θεματάκια που μπορείς να αντιμετωπίσεις δεν είναι "bugs" με την έννοια που το ξέρουμε, δηλ λάθη στο software, εκτός από ελάχιστα.... Στην πλειοψηφία τους είναι θεματάκια που οφείλονται στο ότι αναβαθμίζεται το software χωρίς να αναβαθμιστούν οι drivers της Nokia... Πολλά από αυτά λύνονται και με ένα soft reset, άλλα όχι... Άρα λοιπόν ή αποφασίζεις να δεχθείς κάποια θεματάκια (που εμένα πχ δεν με έχει ενοχλήσει κάτι) και να "απολαύσεις" το λειτουργικό νωρίτερα ή απλά περιμένεις ένα-ενάμιση μήνα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εγώ πάντως φίλε μου δεν διακινδυνεύω την σταθερή απόδοση του κινητού μου και την αυτονομία της μπαταρίας μου γιατί αν δω διαφορά θα ξενερώσω. Υπομονή ένας μήνας είναι θα περάσει. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εγώ πάντως φίλε μου δεν διακινδυνεύω την σταθερή απόδοση του κινητού μου και την αυτονομία της μπαταρίας μου γιατί αν δω διαφορά θα ξενερώσω. Υπομονή ένας μήνας είναι θα περάσει. Συμφωνώ μαζί σου προτιμώ να δω την ολοκληρωμένη μορφή των WP 8.1 πριν βγάλω συμπέρασμα για το αν θα παραμείνω σε WP ή θα δοκιμάσω και το android. Άλλωστε δε βιάζομαι ιδιαίτερα 3 μήνες έχω το κινητό. Πάντως μην περιμένεις να είναι μόνο ένας μήνας αναμονής....:worry: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Με την απόδοση της κάμερας βλέπω διαφορά προς το χειρότερο.. Σίγουρα στην τελική έκδοση θα διορθωθεί πιστεύω η κατάσταση, αλλά μέχρι τότε η κάμερα θα είναι μέτρια. Παρακάτω υπάρχουν και σχόλια για το 925. http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1-preview-developers/281769-camera-quality-lumia-925-wp8-1-dev-prev.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Με την απόδοση της κάμερας βλέπω διαφορά προς το χειρότερο.. Σίγουρα στην τελική έκδοση θα διορθωθεί πιστεύω η κατάσταση, αλλά μέχρι τότε η κάμερα θα είναι μέτρια. Παρακάτω υπάρχουν και σχόλια για το 925. http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1-preview-developers/281769-camera-quality-lumia-925-wp8-1-dev-prev.html θα υπάρξουν firmware updates ανάλογα την συσκευή μαζί με το cyan της Nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Εγω βέπω παλί κολληματα στο Here Drive ,οχι με την κοπελιτσα πουλενε πολυ,μια χαρα μου μιλαει αλλα τρωει σκαλωματα.πχ περιμενω στο φαναρι αρκετη ωρα και οταν ξεκιναω παρατηρω οτι εχει σκαλωσει για αρκετη ωρα.το ξερω οτι θα φτιαχτει απλα το αναφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Εγω βέπω παλί κολληματα στο Here Drive ,οχι με την κοπελιτσα πουλενε πολυ,μια χαρα μου μιλαει αλλα τρωει σκαλωματα.πχ περιμενω στο φαναρι αρκετη ωρα και οταν ξεκιναω παρατηρω οτι εχει σκαλωσει για αρκετη ωρα.το ξερω οτι θα φτιαχτει απλα το αναφερω. Εμένα τα σκαλώματακια μου τα κάνει και με την 8 είτε στην οδήγηση είτε παιζος. Ίσως να φταίει και η ταχύτητα και η ακριβεια του GPS.Το n8 μου πήγαινε σφαίρα σε αυτον τον τομέα. Βεβαια η χρηστικότητα της εφαρμογής δεν μειώνεται αισθητά... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλημέρα, σήμερα ανακάλυψα ότι η εφαρμογή βίντεο δεν δουλεύει καλά. Ανοίγει κανονικά και φαίνονται τα thumbnails των βίντεο, αλλα μόλις πατάω να τα παίξει κλείνει η εφαρμογή. Πως λύνεται αυτο; ξέρει κανείς; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Προσδιόρισε το "εφαρμογή βίντεο". Εννοείς το xbox video? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ναι αυτό, το ενσωματωμένο. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλημέρα, σήμερα ανακάλυψα ότι η εφαρμογή βίντεο δεν δουλεύει καλά. Ανοίγει κανονικά και φαίνονται τα thumbnails των βίντεο, αλλα μόλις πατάω να τα παίξει κλείνει η εφαρμογή. Πως λύνεται αυτο; ξέρει κανείς; Και μένα το ίδιο μου κάνει. Δοκίμασα να το ανοίξω μέσα από τον Aerize explorer και τα άνοιξε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλημέρα, σήμερα ανακάλυψα ότι η εφαρμογή βίντεο δεν δουλεύει καλά. Ανοίγει κανονικά και φαίνονται τα thumbnails των βίντεο, αλλα μόλις πατάω να τα παίξει κλείνει η εφαρμογή. Πως λύνεται αυτο; ξέρει κανείς; τωρα που το λες ειδα και εγω οτι εχω το ιδιο θεμα... το μονο bug που εβγαλε η preview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Περιμένουμε αναβάθμιση του video για να δουλέψει σωστά... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μετά από μερικές μέρες χρήσης, έχουν προκύψει κάμποσα μικρά bugs (στη σύνδεση wifi, όταν το τηλέφωνο δέχεται κλήση, στο κλειδωμα/ξεκλειδωμα οθόνης κτλ). Εδώ χρειάζεται η επέμβαση της Nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ativ s ημέρες χρήσης τρεις us region κανονικά contana με οδηγίες όλα καλός xbox γαλλικός λογαριασμός κατεβάζω βλέπω όλα οκ απαράδεκτο ακόμη και με την preview χρειάζομαι το stop the music :lol: υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί και το ποσοστό της μπαταρίας που ακόμη είναι σκέτο το εικονίδιο :) ότι είναι καλή η αναβάθμιση δεν το συζητώ αλλά!!!! αυτό το αλλά θα μας φάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ativ s ημέρες χρήσης τρεις us region κανονικά contana με οδηγίες όλα καλός xbox γαλλικός λογαριασμός κατεβάζω βλέπω όλα οκ απαράδεκτο ακόμη και με την preview χρειάζομαι το stop the music :lol: υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί και το ποσοστό της μπαταρίας που ακόμη είναι σκέτο το εικονίδιο :) ότι είναι καλή η αναβάθμιση δεν το συζητώ αλλά!!!! αυτό το αλλά θα μας φάει Το ποσοστο φαινεται ανοιγοντας το action center (swipe απο πανω προς τα κατω). Θα βολευε καλυτερα να φαινεται και στην αρχικη, αυτο ισχυει.. Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts