Jump to content

Heartl3ss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Heartl3ss

  1. Οι ελλείψεις των εφαρμογών της HTC δεν με ενοχλούν και τόσο εφόσον βρισκόμαστε στο Android που έχει το πλουσιότερο app market και πλέον υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές που κάνουν πάνω κατω το ίδιο πράγμα, κάποιες λιγότερο κάποιες περισσότερο. Αν ήσουν στα WP θα το καταλάβαινα. Από την άλλη αυτό με το ανεβοκατεβασμα της ταχύτητας/απόδοσης στα παιχνίδια το είδα και εγώ πολλές φορές. Παίζω μόνο Pokemon go, οπότε μόνο εκεί το πρόσεξα όμως. Από εκεί που συνήθως τρέχει με σπασίματα, ξαφνικά για 4-5 λεπτά αρχίζει να τρέχει το παιχνίδι με 60 fps και είναι smooth σαν βούτυρο. Μόνο για 5 λεπτά όμως και μετά πάλι πέφτουν τα καρέ. Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι φταίει το gameboost της HTC που ρίχνει τις επιδόσεις για να εξοικονομήσει μπαταρία. Επίσης συμφωνώ αυτό που έγραψες για το κόκκινο χρώμα. Εγώ δεν άντεξα και το πήρα σε κόκκινο αρχές Αυγούστου και ηρεμίσα και ας μην έχω εγγύηση.
  2. Οπότε εγώ έχω όντως τις τελευταίες ενημέρωσεις ή έχω μείνει πίσω?
  3. Παίδες το δικό μου πως βρίσκω απο ποια χώρα ειναι? Για να ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχω πάρει τις ενημερώσεις και είμαι ακόμα στην 1.92.7909.1 και δεν βρίσκει διαθέσιμες ενημερώσεις. Είναι το κόκκινο οπότε λογικά είναι το μοντέλο απο Ταϊβάν μιας και από εκεί μου ήρθε, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι απο εκεί όντως μιας και δεν γράφει κάπου μέσα στο κινητό την χώρα προέλευσης. Πως το βλέπω αυτό?
  4. Ειλικρινά φίλε δεν βλέπω να το φέρνουν σύντομα. Για αυτό εγώ το πήρα απευθείας όταν κυκλοφόρησε σχεδόν από Αμερικα (συσκευή από Ταϊβάν)
  5. Πραγματικά απλά δείτε όλοι το βίντεο για να μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Έχει μέσα την απόλυτη αλήθεια. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και οποίοι ακόμα πιστεύουν τις μπούρδες τις Apple και λένε κουβέντες πχ. Παλαιολιθικο, καλα έκανε που το έβγαλε κτλ. Θα είμαι εδώ σε λίγους μήνες, αντε το πολύ μέχρι του χρόνου που δεν θα φορτίζει καν το κινητό επειδή το lightning port θα έχει φθαρεί από το πολύ βάλε βγάλε. Και θα το παίρνετε για service και επειδή έχετε μόνο ένα χρόνο εγγύηση θα βαράτε 100αρες για αλλαγή βύσματος. Εδώ ειμαι και περιμένω την στιγμή που θα σταματήσετε να χειροκροτάτε αηδίες.
  6. Ωραίος. ευχαριστώ! :)
  7. Finn έχω παρατηρήσει ότι βγάζεις φοβερές φωτογραφίες είτε σε αυτόματο είτε manual. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο ή απλά οι φωτεινές συνθήκες σε εννοούν στις συγκεκριμένες εικόνες. Θα ήθελα αν δεν σου είναι κόπος να μας δώσεις εμάς τους νέους μερικές συμβουλές για το πως να χειριζόμαστε την μαμά εφαρμογή της κάμερας ειδικά στην pro Mode. Πχ: πότε ας πούμε να ανεβάζουμε η κατεβάζουμε το iso ή το shutter speed?
  8. Λοιπόν παιδιά, ήρθε η ώρα να ψάξω για κάρτα SD. Έχω μερικές απορίες. 1) Αξίζει το adoptable storage? Η θα γίνει μπάχαλο και δεν θα ειναι πλέον τόσο γρήγορο το κινητό στο άνοιγμα τον εφαρμογών? Αν γίνει οτιδήποτε χάνω όλα τα αρχεία μου έτσι? 2) Έχετε καμία καλή να προτείνετε? Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, φτάνει να είναι γρήγορη και να μπορώ να την χρησιμοποιήσω για τα πάντα, 4K video, μουσική, adoptable storage αν χρειαστεί, φωτογραφίες κτλ. Άσχετο αλλά πως κάνουμε αναζήτηση μέσα σε αυτό το θέμα αν θέλουμε να βρούμε κάτι χωρίς να γίνεται αναζήτηση σε όλο το φόρουμ, το οποίο δεν βρίσκει τίποτα?
  9. Αφήστε παίδες έχω ψιλό φρικάρει σήμερα με το θέμα. Αρχίζω και ψιλό θυμάμαι γιατί δεν γύρισα στο Android δυόμισι χρόνια. Έστρωσε τελείως το lag, ούτε ίχνος αλλά αυτή η μή συμβατότητα των εφαρμογών μεταξύ τους με τρελαίνει σε τέτοιο σημείο όταν προσπαθώ να κάνω κάτι πολύ απλό και δεν μπορώ. Χώρια που σε κάθε πράγμα που προσπαθώ να κάνω μου βγάζει το ενοχλητικό "screen overlay detected" error ακόμα και μετά από format. Δοκίμασα και στα δύο. Η καρτα SD είναι όντως παλιά. Μια 16αρα που πήρα πριν 4 χρόνια για το RAZR XT910 που είχα και δουλεύει ακόμα αν και δεν ξέρω το ποσό πολύ η χαμηλή της πλέον ταχύτητα επηρεάζει κάτι. Μουσική και ταινίες και φωτογραφίες δεν χρειάζονται μεγάλες ταχύτητες για την αναπαραγωγή τους. Και στο storage πάλι τα ίδια. Στο τέλος δοκίμασα restore to factory settings και πάλι οι λίστες πουθενά. Δοκίμασα και αλλιώς διαφορετικά apps που κάνουν την ίδια δουλειά και ούτε ένα δεν μου έδωσε 100% το απλό πράγμα που ζητάω. Δηλαδή να μην περάσω την μουσική μου χύμα σε φακέλους γιατί όταν προσθέτω κάτι καινούργιο θα πρέπει να το ψάχνω στον υπολογιστή και να το περάσω χειροκίνητα, ενώ όταν σε ένα desktop music player έχω λίστες (ας μην είναι και itunes) και κάνω τροποποιήσεις και προσθήκες στην λίστα, όταν πατάω συγχρονισμό γίνονται οι αλλαγές και στο κινητό. Αυτό το συνήθειο από το 2008 με iPhone 3G είναι το μόνο κολλήσει που μου έμεινε και βολέψει τρελά να έχω την ίδια μουσική στο pc και κινητό. Να μην στα πολύ λόγω με τις πολλές προσπάθειες από τα διάφορα apps τα αρχεία του συστήματος έχουν γίνει σαλάτα, έχοντας περάσει μερικά τραγούδια 3-4 φορές, άδειες λίστες πολλαπλές και γενικά ένα μπάχαλο που σαν νοικοκυρης άντρας όταν το βλέπω θέλω να κάνω πάλι restore to factory. Πριν είχα το Lumia 1020 με τραγική μπαταρία, οπότε καταλαβαίνεις ακόμα και στα κακά του, αυτό το κινητό μου δίνει την διπλή διάρκεια από όσο είχα και για αυτό είμαι ευχαριστημένος. Αλλιώς μπορεί να το έβλεπα αλλιώς. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω αλλά δεν μπορώ να μην παίξω μια μέρα ακόμα και για σκοπούς έρευνας χαχαχα. Δοκιμασα φίλε μου και σε ευχαριστώ για το link. Ούτε καν ήξερα ότι έβγαλε η HTC δικό της εργαλείο. Και πάλι όμως τίποτα. Κάνω sync και κανένας music player δεν βλέπει τίποτα από λίστες. Επίσης το συγκεκριμένο από ότι είδα σταμάτησε να υποστηριζεται από την ίδια την HTC αν και μεγάλο φάουλ. Και τέλος παιδιά κάτι άλλο που κοντεύει να με τρελάνει. Πως δίαολο φεύγουν οι διαφημίσεις? Στα WP δεν είχα τόσο πολύ pop-up ούτε στα video του YouTube λόγω Mytube και ούτε στον browser. Εδώ και 4 χρόνια χρησιμοποιώ addblock plus στον υπολογιστή οπότε τώρα μου κακοφαίνεται πάρα πολύ. Πρέπει να κάνω root? ΥΓ: Σορρυ που σας ζαλισα αλλά εδώ πιστεύω είναι το ιδανικό μέρος για εμάς τους κατόχους να κάνουμε ερωτήσεις τέτοιου είδους.
  10. Εντυπώσεις μετά απο 2 βδομάδες με το δικό μου είναι άψογες. Πολύ γρήγορο, φοβερά εργονομικό στο κράτημα και πάρα πολύ ποιοτικό. Η οθόνη του (ΤΙΑΝΜΑ) μου αρέσει περισσότερο από ότι περίμενα, ερχόμενος απο AMOLED οθόνη και φοβερές φωτογραφικές δυνατότητες. Τα μόνα θεματάκια που έχω είναι ότι δεν μπορώ να συγχρονίσω την μουσική μου. Προσπάθησα να περάσω τις λίστες αναπαραγωγής μου απο το iTunes στο κινητό μέσω iSyncr, αλλά περνάνε άδειες. Επίσης ερχόμενος απο WP, το κινητό μπορεί να κάνει τόσα πολλά και να το τροποποιήσεις τόσο πολύ στα γούστα σου, σε σημείο που έχω χαθεί και το έχω αφήσει stock :P Ένα άλλο σημείο είναι ότι με τον γρήγορο φορτιστή το κινητό όταν δεν το σβήνω για να φορτίσει ζεσταίνεται λίγο, αλλά όταν το χρησιμοποιώ και το φορτίζω ταυτόχρονα και παίζω κανένα παιχνίδι ή σερφάρω ζεσταίνεται πολύ, αν και ξέρω ότι κανονικά δεν είναι σωστή χρήση αυτή. Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω πολλά, διότι θα ήταν αδικία. Το φορτίζω 2 φορές την ημέρα, αλλά είναι συνεχώς ανοιχτo στο Pokemon Go όλη μέρα :X:lol: οπότε φαντάζομαι δικαιολογεί την υψηλή κατανάλωση...
  11. Παιδιά τελικά βρέθηκε καμία καλή προστασία είτε tempered glass είτε screen protector film? Ότι review διαβάζω από σχεδόν όλα τις μάρκες, δεν υπάρχει τέλεια λύση. Όλα έχουν ατέλειες. Δυσκολεύομαι πολύ να βρώ κάτι που μεν να καλύπτει όλη την οθόνη μέχρι τα άκρα αλλά να μην ξεφλουδίσει μετά απο λίγες μέρες και αν δεν καλύπτει όλη την οθόνη τουλάχιστον να γλυστράει εύκολα και να μην εμφανίζει το φαινόμενο του ουράνιου τόξου.
  12. Παίδες σόρρυ αν έχεις ξαναπαντηθεί πιο πρίν αλλά σχετικά με τις μαμά εφαρμογές που έχει η συσκευή, κάποιες δεν μου αρέσουν. Ας πούμε η Google Photos, την οποία αντικατέστησα με το gallery της HTC που ανέβασε ο φίλος Finn πιο πάνω (και τον ευχαριστώ και εγώ). Επίσης παρατήτησα ότι το κινητό δεν έρχεται καν με εφαρμογή για πρόσβαση στα αρχεία του κινητού και ούτε της κάρτας SD. Το πληκτρολόγιο επίσης μου είναι κάπως δύσχρηστο, καθώς δεν βάζει αυτόματα κενό μετά απο κάθε επιλογή πρόβλεψης και το αριθμιτικό πληκτρολόγιο στην αριστερή μεριά σαν dialer δεν με βολεύει. Με συγχωρείτε αλλά σαν πρώην κάτοχος WP τα δυόμιση προηγούμενα χρόνια, δεν έχω ιδέα από τι εφαρμογές είναι πλέον must στο Android. Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Ακόμα και εκτός απο αυτές που ανέφερα εαν υπάρχει κάτι που είναι απαραίτητο σε ένα νέο Android κινητό.
  13. Πολύ όμορφο και ποιοτικό κινητό! Για να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός!
  14. Και εγώ μία απο τα ίδια φίλε. Έκανα υπομονή για να δώσω για πρώτη φορά μία ευκαιρία στην HTC που με εντυπωσίασε περισσότερο από όλες φέτος, αλλά είπαμε. Δεν θα ρυθμίσω και όλα μου τα έξοδα με βάση το πότε θα της κάνει αίσθηση της HTC να δώσει διαθεσιμότητα. Δεν κινούμαστε ολοι γύρω απο την κάθε εταιρία. Αν αρχές Αυγούστου δεν το έχω βρει ακόμα, έχω πάρει OnePlus 3 ή S7 Edge και θα μου μείνουν και λεφτά στην άκρη για το PS4 που θα πάρω το φθινόπωρο. :mad:
  15. πωωω έρωτας..λέτε ρε παιδιά να βρούμε ανταλλακτικά απο εξωτερικό σε κανένα ebay το μεταλλικό backplate σε αυτό το χρώμα για να κάνουμε τράμπα και να αλλάξουμε χρώμα στο κινητό? Έτσι και αλλιώς το μπροστά μαύρο παραμένει.. Και τελικά όπως υποπτευθήκαμε δεν έμεινε exclusive μόνο Ιαπωνία, παραμόνο για τον πρώτο μήνα μιας και κυκλοφόρησε και Taiwan... http://www.weboo.co/htc-now-selling-the-camellia-red-htc-10-in-taiwan-hands-on/
  16. Προφανώς. Η Κίνα είναι μεγαλύτερη αγορά απο κάθε Ευρωπαϊκή χώρα και γιαυτό εκεί δίνουν περισσότερο απόθεμα. Εκεί βγάζουν περισσότερο χρήμα. Δεν είναι χαζοί.
  17. Δεν αξίζει όμως να το πάρεις από εκεί. 1) Θα αργήσει πολύ να έρθει από Κίνα. 2) Θα εκτελωνιστεί σίγουρα κανα 150άρι. 3) Δεν ξέρεις ποιές μπάντες υποστηρίζει. 4) Δεν ξέρεις αν έχει τα high-res ακουστικά. 5) Ο φορτιστής του χρειάζεται αντάπτορα, οπότε μάλλον δεν θα έχεις την γρήγορη φόρτιση που τόσο καυχιέται για αυτήν η HTC. 6) Ασημί μωρέ? :P
  18. Δεν θα έπερνα αμερικάνικη συσκευή μόνο και μόνο για το χάος που επικρατεί για τις διάφορες μπάντες που υπάρχουν και το πόσες από τις δικές μας θα υποστηρίξουν ξένες συσκευές. Αν τα είχα και τα δύο τώρα ίσως να έπερνα αμέσως το 10άρι. Αλλά το θέμα είναι ότι η OnePlus μου έδειξε το κινητό χθες και με αφήνει να το αγοράσω σήμερα και να το έχω στα χέρια μου την επόμενη βδομάδα, για 400€. Η HTC μου έδειξε το κινητό τον περασμένο μήνα, ακόμα δεν έχει φτάσει τίποτα επίσημα Ελλάδα και όταν φτάσει θα πρέπει να περιμένω 3-4 μήνες (μιας και τα HTC δεν πέφτουν γρήγορα στην τιμή) να πέσει η τιμή στο επίπεδο του δικού μου budget. Δηλαδή άστα να πάνε.
  19. Υπάρχει πρόβλημα παιδιά. Η πολύ αναμονή τελικά σκοτώνει την επιθυμία. Μετά την χθεσινή παρουσίαση αρχίζω και γλυκοκοιτάζω και το OnePlus 3. Έχει μεγαλύτερη ραμ, καλύτερη οθόνη (Amoled) και τιμή 250€ κάτω από το 10άρι. Βέβαια χάνει όμως σε ήχο (απο ηχείο και ακουστικά), ίσως σε κάμερα (δεν γνωρίζουμε ακόμη, αν και δείχνει πολλά υποσχόμενη η κάμερα του 1+3) και λογισμικό (Sense). Δύσκολα να τα ζυγίσεις όταν παίζει τόσο μεγάλη διαφορά τιμής, ακόμα αν και στην ομορφιά μαρέσει πολύ πιο πολύ το 10αρι, που στο κάτω κάτω εμένα δεν με απασχολούσε ποτέ το design.
  20. Πωπωπω... http://www.androidauthority.com/htc-10-camellia-red-primed-purchase-japan-696027/
  21. Και εγώ παίδες μια από τα ίδια. Περιμένω πως και πως να το πάρω. Το θλιβερό είναι ότι λόγω τις χαμηλής διαθεσιμοτητας η τιμή αργεί πολύ να πέσει στο budget μου (γύρω στο 500αρικο), έστω και σε μεταχειρισμένο, οποτε ελπίζω όσο περιμένω να μην βγει καμία φήμη για κανένα Nexus από HTC που θα έχει 100% pure android και όλα τα καλά του 10. Να φανταστείτε έχω φτάσει σε σημείο να κάνω refresh τουλάχιστον κάθε 10)20 λεπτά διαφορα μαγαζιά ή σελίδες με αγγελίες μεταχειρισμένων μπας και πετύχω καμία ευκαιρία. Εμένα μόνο το Carbon Gray με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς. Στην αρχή ερωτεύτηκα το Camellia Red και το ήθελα παθιασμένα μιας και το M8 σε κοκκινο ήταν φοβερό και χτυπούσε ωραία στο μάτι, αλλά ξενέρωσα που βγήκε μόνο Ιαπωνία. Αν και να πούμε την αλήθεια και με το M8 στην αρχή έτσι είχε γίνει και μετά το πήρε και ο υπόλοιπος κόσμος. Εμένα μέχρι τώρα στα τρία πράγματα που με ενδιαφέρουν στο κινητό (κάμερα,μπαταρία,ήχος) φαίνεται τα πάει πολύ καλά πάντως με αυτά που λέτε.
  22. Παρόλο που όντως χρειάζομαι κάτι οικονομικό θα προτιμούσα κάτι λίγο πιο αξιόπιστο ή επώνυμο έτσι ώστε να έχω μικρή πιθανότητα να πάθει κάποια βλάβη το κινητό ή σε περίπτωση που πάθει να μην υπάρχει μηδενική υποστήριξη.
  23. Ρε παιδιά ειμαι σε μεγάλο δίλημμα. Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό για να βγάλω τον στρατό και ψάχνω ένα με καλή αυτονομία μπαταρίας. Έχω ήδη σχεδιασει να πάρω το S7 Edge, που εχει αυτονομία 20 ωρες αναπαραγωγης βιντεο (για να βλεπω ταινιες στις εμπλοκές) μόλις πέσει η τιμή του στο επίπεδο που αρμόζει για την τσέπη μου, αλλά προς το παρών αργεί αυτό. Οπότε θα αρκεστώ σε κάτι πιο οικονομικό αλλά καλό και αξιόπιστο μέχρι λίγο μετά το καλοκαίρι. Έχω καταλήξει μετά από ώρες αναγνώσεις από reviews, comparisons και πολλά άρθρα ότι το ZUK Z1 και το Xiamo Redmi 3 (Note/Pro) είναι οι καλύτερες επιλογές. Επισης γνωριζω οτι με λιγο παραπανω ή και ιδια χρήματα μπορώ να αγοράσω μια περσινή ναυαρχίδα πχ. G3, S6, 1+X, 1+1, G4, M8, αλλά καμία από αυτές δεν δίνει ικανοποιητική αυτονομία στην μπαταρία και επειδή δεν υπάρχουν πολλές μπριζες στο στρατόπεδο και δεν λέει συνέχεια να έχω κουμπωμένο το power bank είπα να επικεντρωθώ στους κινέζους. Τι λέτε εσείς? Έχετε καμία συμβουλή για κάποια άλλη συσκευή?
  24. Ουάου σούπερ δώρο παιδιά! Καλή επιτυχία σε όλους!
×
×
  • Create New...