Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχω ενα θεμα με τα wifi μετα την εγκατασταση της 8.1 σε LUMIA 520, για καποιο λογο χανει την συνδεση του μετα απο λιγο (οταν lockαρει η οθονη) και δεν βρισκω καπου ρυθμιση. επισεις το παθαινει και με το skype μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου κλεινει την κληση ενω με την 8 δεν ειχα τετοιο προβλημα...καμια λυση?:(

Στις ρυθμίσεις του wifi επέλεξε να μην απενεργοποιείται όταν σβήνει η οθόνη.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση στην 8.1 εχω μονο την επιλογη turn it back on : 1 hour 2,3 etc και manually οπου το εχω επιλεγμενο και κατι ασχετα wifi sence και manage με ρυθμισεις για hotspot μετα οταν ειμαι στο δικτυo μου δινει μονο επιλογη για proxy. Δεν ξερω για εσας που λετε super wow για την 8.1 εμενα παντως στο lumia μου φαινετε πολυ buggy και laggy και εχει ριξει πολυ τις επιδοσεις του κινητου τουλαχιστον στο 520.

δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση στην 8.1 εχω μονο την επιλογη turn it back on : 1 hour 2,3 etc και manually οπου το εχω επιλεγμενο και κατι ασχετα wifi sence και manage με ρυθμισεις για hotspot μετα οταν ειμαι στο δικτυo μου δινει μονο επιλογη για proxy. Δεν ξερω για εσας που λετε super wow για την 8.1 εμενα παντως στο lumia μου φαινετε πολυ buggy και laggy και εχει ριξει πολυ τις επιδοσεις του κινητου τουλαχιστον στο 520.

Ρυθμίσεις->WiFi->διαχείριση->Να διατηρείται ενεργοποιημένο το WiFi όταν λήγει το χρονικό όριο οθόνης.

Ούτε οι υπόλοιπες επιλογές του Wifi υπάρχουν ή μόνο αυτή η επιλογή λείπει; Μήπως έχει βγάλει κάποια εφαρμογή η nokia για τις ρυθμίσεις του WiFi. Πάντως στο δικό το HTC 8x με τα 8.1 την εμφανίζει κανονικά την επιλογή.

Ούτε οι υπόλοιπες επιλογές του Wifi υπάρχουν ή μόνο αυτή η επιλογή λείπει; Μήπως έχει βγάλει κάποια εφαρμογή η nokia για τις ρυθμίσεις του WiFi. Πάντως στο δικό το HTC 8x με τα 8.1 την εμφανίζει κανονικά την επιλογή.

Όχι.. ΑΠλά από τα Lumia έχον αφαιρέσει αυτή την επιλογή...΄Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια...

Βέβαια επειδή οτ είχαμε ξανασυζητήσει απορώ γιατί δεν την αφαίρεσαν και από τα άλλα WP καθώς μιλάμε για κάτι τελείως ανούσιο...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ρε παίδες και εγώ αυτές τις μέρες έχω κουράσει το μυαλό μου προσπαθόντας να αποφασίσω αν είναι "σοφή" επιλογή να κάνω αναβάθμιση στο WP8.1 Dev Preview στην Lumia συσκευή μου. Στην αρχή ψηνόμουν άσχημα βλέποντας όλα τα καινούργια features αλλά σιγά σιγά διαβάζοντας για όλα αυτά τα bugs μπορώ να πω οτί με φοβίζουν λίγο. Γνωρίζω καλά οτί ακόμα και να έχει θέματα σε λίγο καιρό θα πάρουμε το Nokia Cyan update που είναι ουσιαστικά το WP 8.1 με όλα τα καλούδια της Nokia (Microsoft) σαν επίσημο update αλλά το θέμα είναι να μην μου αχρηστευτεί το κινητό για ένα-ενάμιση μήνα μέχρι το update, με εκνευρίσει και το πουλήσω. Έχω Lumia 1020 με Lumia Black πάνω.. Εσείς τι λέτε? Να το ρισκάρω σαν πειραματόζωο της Microsoft ή να περιμένω την επίσημη κυκλοφορία του που θα είναι πολύ πιο σταθερή και πλήρης?

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Nokia 3310 -> Nokia 3410 -> Sony Ericson K700i -> Sony Ericson K800i -> iPhone 3G -> Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 1020 -> HTC 10

Τι εννοείς να νευριάσεις και να το πουλήσεις... Μα από τη στιγμή που το κάνεις ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις...

Και να διευκρινίσω κάτι το οποίο λίγο έχει γραφτεί εδώ αλλά πολύ περισσότερο στο Nokia discussions και στο Windows Phone Central... Όλα αυτά τα θεματάκια που μπορείς να αντιμετωπίσεις δεν είναι "bugs" με την έννοια που το ξέρουμε, δηλ λάθη στο software, εκτός από ελάχιστα.... Στην πλειοψηφία τους είναι θεματάκια που οφείλονται στο ότι αναβαθμίζεται το software χωρίς να αναβαθμιστούν οι drivers της Nokia... Πολλά από αυτά λύνονται και με ένα soft reset, άλλα όχι...

Άρα λοιπόν ή αποφασίζεις να δεχθείς κάποια θεματάκια (που εμένα πχ δεν με έχει ενοχλήσει κάτι) και να "απολαύσεις" το λειτουργικό νωρίτερα ή απλά περιμένεις ένα-ενάμιση μήνα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ πάντως φίλε μου δεν διακινδυνεύω την σταθερή απόδοση του κινητού μου και την αυτονομία της μπαταρίας μου γιατί αν δω διαφορά θα ξενερώσω. Υπομονή ένας μήνας είναι θα περάσει.
:respect:

Εγώ πάντως φίλε μου δεν διακινδυνεύω την σταθερή απόδοση του κινητού μου και την αυτονομία της μπαταρίας μου γιατί αν δω διαφορά θα ξενερώσω. Υπομονή ένας μήνας είναι θα περάσει.

Συμφωνώ μαζί σου προτιμώ να δω την ολοκληρωμένη μορφή των WP 8.1 πριν βγάλω συμπέρασμα για το αν θα παραμείνω σε WP ή θα δοκιμάσω και το android. Άλλωστε δε βιάζομαι ιδιαίτερα 3 μήνες έχω το κινητό. Πάντως μην περιμένεις να είναι μόνο ένας μήνας αναμονής....:worry:

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Με την απόδοση της κάμερας βλέπω διαφορά προς το χειρότερο.. Σίγουρα στην τελική έκδοση θα διορθωθεί πιστεύω η κατάσταση, αλλά μέχρι τότε η κάμερα θα είναι μέτρια.

Παρακάτω υπάρχουν και σχόλια για το 925.

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1-preview-developers/281769-camera-quality-lumia-925-wp8-1-dev-prev.html

Με την απόδοση της κάμερας βλέπω διαφορά προς το χειρότερο.. Σίγουρα στην τελική έκδοση θα διορθωθεί πιστεύω η κατάσταση, αλλά μέχρι τότε η κάμερα θα είναι μέτρια.

Παρακάτω υπάρχουν και σχόλια για το 925.

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1-preview-developers/281769-camera-quality-lumia-925-wp8-1-dev-prev.html

θα υπάρξουν firmware updates ανάλογα την συσκευή μαζί με το cyan της Nokia

Εγω βέπω παλί κολληματα στο Here Drive ,οχι με την κοπελιτσα πουλενε πολυ,μια χαρα μου μιλαει αλλα τρωει σκαλωματα.πχ περιμενω στο φαναρι αρκετη ωρα και οταν ξεκιναω παρατηρω οτι εχει σκαλωσει για αρκετη ωρα.το ξερω οτι θα φτιαχτει απλα το αναφερω.

Εγω βέπω παλί κολληματα στο Here Drive ,οχι με την κοπελιτσα πουλενε πολυ,μια χαρα μου μιλαει αλλα τρωει σκαλωματα.πχ περιμενω στο φαναρι αρκετη ωρα και οταν ξεκιναω παρατηρω οτι εχει σκαλωσει για αρκετη ωρα.το ξερω οτι θα φτιαχτει απλα το αναφερω.

Εμένα τα σκαλώματακια μου τα κάνει και με την 8 είτε στην οδήγηση είτε παιζος. Ίσως να φταίει και η ταχύτητα και η ακριβεια του GPS.Το n8 μου πήγαινε σφαίρα σε αυτον τον τομέα. Βεβαια η χρηστικότητα της εφαρμογής δεν μειώνεται αισθητά...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλημέρα, σήμερα ανακάλυψα ότι η εφαρμογή βίντεο δεν δουλεύει καλά. Ανοίγει κανονικά και φαίνονται τα thumbnails των βίντεο, αλλα μόλις πατάω να τα παίξει κλείνει η εφαρμογή. Πως λύνεται αυτο; ξέρει κανείς;
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλημέρα, σήμερα ανακάλυψα ότι η εφαρμογή βίντεο δεν δουλεύει καλά. Ανοίγει κανονικά και φαίνονται τα thumbnails των βίντεο, αλλα μόλις πατάω να τα παίξει κλείνει η εφαρμογή. Πως λύνεται αυτο; ξέρει κανείς;

Και μένα το ίδιο μου κάνει.

Δοκίμασα να το ανοίξω μέσα από τον Aerize explorer και τα άνοιξε κανονικά.

τωρα που το λες ειδα και εγω οτι εχω το ιδιο θεμα... το μονο bug που εβγαλε η preview

Μετά από μερικές μέρες χρήσης, έχουν προκύψει κάμποσα μικρά bugs (στη σύνδεση wifi, όταν το τηλέφωνο δέχεται κλήση, στο κλειδωμα/ξεκλειδωμα οθόνης κτλ). Εδώ χρειάζεται η επέμβαση της Nokia

ativ s ημέρες χρήσης τρεις us region κανονικά contana με οδηγίες όλα καλός

xbox γαλλικός λογαριασμός κατεβάζω βλέπω όλα οκ

απαράδεκτο ακόμη και με την preview χρειάζομαι το stop the music :lol:

υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί και το ποσοστό της μπαταρίας που ακόμη είναι σκέτο το εικονίδιο :)

ότι είναι καλή η αναβάθμιση δεν το συζητώ αλλά!!!! αυτό το αλλά θα μας φάει

ativ s ημέρες χρήσης τρεις us region κανονικά contana με οδηγίες όλα καλός

xbox γαλλικός λογαριασμός κατεβάζω βλέπω όλα οκ

απαράδεκτο ακόμη και με την preview χρειάζομαι το stop the music :lol:

υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί και το ποσοστό της μπαταρίας που ακόμη είναι σκέτο το εικονίδιο :)

ότι είναι καλή η αναβάθμιση δεν το συζητώ αλλά!!!! αυτό το αλλά θα μας φάει

Το ποσοστο φαινεται ανοιγοντας το action center (swipe απο πανω προς τα κατω).

Θα βολευε καλυτερα να φαινεται και στην αρχικη, αυτο ισχυει..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis