bikos68 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Ετσι πρεπει να ειναι .. Edited February 4, 2015 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Άμα ήταν hardware φίλε μου δεν θα έφτιαχνε με ένα απλό restart του κινητού. Το κακό είναι ότι μετά επανέρχεται σε ακαθόριστο χρόνο. Στο S3 που είχα μου έκανε σε ακαθόριστο χρόνο restart, έκανα επανεκκίνηση και μετά από 1-2 μέρες άρχιζε πάλι τα restart, σε ακαθόριστο χρόνο και άλλες φορές αραιά άλλες φορές πιο συχνά. Στην Smartec που το είχα στείλει αφού το δούλευαν 2 μέρες για να το εντοπίσουν, μου άλλαξαν πλακέτα... Θέλω να πω ότι όντως μπορεί να είναι hardware πρόβλημα και να μην εμφανίζεται συνέχεια... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλημερα στην παρεα ... επειδη ειμαι κ εγω νεος υποψιφιος αγοραστης κ ερχομαι απο Ζ3 μερια θελω να ρωτησω .. αν με την νεα εκδοση lollipop η μπαταρια σας βγαζει 1 μερα (με ψιλο σκληρη χρηση ,συνεχεια ανοιχτα wi-fi mail k fac.book π.χ). Οποιος δεν το εχει αναβαθμισει με τα ιδια χαρακτηριστικα ποσο τον βγαζει περιπου ?? Κ ενα δευτερο ... εχεται τσεκαρει τελικα αν μπενει στο νερο χωρις κανενα θεμα η μετα θα το κλαίμε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ... ! Αλλαζω στρατοπεδο μηπως ξαναβρω το χαμογελο μου κ επιστρεφω στα παλια κ καλα ! .... Καποιος .... κατι ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Στο S3 που είχα μου έκανε σε ακαθόριστο χρόνο restart, έκανα επανεκκίνηση και μετά από 1-2 μέρες άρχιζε πάλι τα restart, σε ακαθόριστο χρόνο και άλλες φορές αραιά άλλες φορές πιο συχνά. Στην Smartec που το είχα στείλει αφού το δούλευαν 2 μέρες για να το εντοπίσουν, μου άλλαξαν πλακέτα... Θέλω να πω ότι όντως μπορεί να είναι hardware πρόβλημα και να μην εμφανίζεται συνέχεια... Φίλε μου το πρόβλημα υπάρχει σε διάφορες συσκευές με android το πρόβλημα δεν είναι hardware θα μου πεις τώρα γιατί δεν το διορθώνουν...; έλα ντε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Καλημερα στην παρεα ... επειδη ειμαι κ εγω νεος υποψιφιος αγοραστης κ ερχομαι απο Ζ3 μερια θελω να ρωτησω .. αν με την νεα εκδοση lollipop η μπαταρια σας βγαζει 1 μερα (με ψιλο σκληρη χρηση ,συνεχεια ανοιχτα wi-fi mail k fac.book π.χ). Οποιος δεν το εχει αναβαθμισει με τα ιδια χαρακτηριστικα ποσο τον βγαζει περιπου ?? Κ ενα δευτερο ... εχεται τσεκαρει τελικα αν μπενει στο νερο χωρις κανενα θεμα η μετα θα το κλαίμε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ... ! Αλλαζω στρατοπεδο μηπως ξαναβρω το χαμογελο μου κ επιστρεφω στα παλια κ καλα ! .... Καποιος .... κατι ?????Δεν χρειάζεται να κάνεις copy-paste το ποστ μέχρι να σου απαντήσουν!!Δυστυχώς δεν έχω την συσκευή για να σου πώ εγώ,οπότε κάνε λίγο υπομονή μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα απαντήσει στις ερωτήσεις σου. Edited February 4, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
positivaS5 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 καλησπέρα σας. Μόλις χθες αγόρασα το galaxy S5 και ειλικρινά έχοντας κλείσει το πρώτο 24ωρο το έχω μετανιώσει. Είχα πριν από αυτό το galaxy grand neo duos. λόγω της νέας μου δουλειάς η χρήση του mail είναι καθημερινή άρα και απαραίτητη. Έτσι είπα να πάρω το S5. Ας μπω στο πρόβλημα τώρα. Σέταρα το λογαριασμό mail και το τέσταρα. Δυστυχώς όταν έγινε αυτό ήμουν σε 4G χρήση. Και δούλευε άψογα. Συνδέομαι σε wifi στο σπίτι μου και ενώ ήξερα ότι περίμενα mails από τη δουλειά δεν ερχόταν κανένα. Μην πλατιάζω, βγάζω το wifi και έκπληκτος συνειδητοποιώ ότι αρχίζουν και φτάνουν mails. Ξανασυνδέομαι σε wifi και τα πάντα κολλάνε. Μου αναφέρει ότι έχω mails αλλά ο διακομιστής δεν τα έχει ανακτήσει. Έχω φρικάρει. Μήπως γνωρίζει κανείς σας τι συμβαινει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 με την νεα αναβαθμισει lollipop εχει παρατηρισει κανεις οτι η συσκευη δεν μπαινει εντελως στο αθορυβο χωρις δονηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 με την νεα αναβαθμισει lollipop εχει παρατηρισει κανεις οτι η συσκευη δεν μπαινει εντελως στο αθορυβο χωρις δονηση? Ναι έτσι είναι τώρα. Εν τω μεταξύ πρέπει να χει αναφερθεί γυρω στις 5-6 φορες στις τελευταίες σελιδες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 κατι φανταστηκα αλλα μην κρυφτω πισω απο δαχτυλο μου , ηταν απο τις στιγμες που με επιασε η τεμπελια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημερα στην παρεα ... επειδη ειμαι κ εγω νεος υποψιφιος αγοραστης κ ερχομαι απο Ζ3 μερια θελω να ρωτησω .. αν με την νεα εκδοση lollipop η μπαταρια σας βγαζει 1 μερα (με ψιλο σκληρη χρηση ,συνεχεια ανοιχτα wi-fi mail k fac.book π.χ). Οποιος δεν το εχει αναβαθμισει με τα ιδια χαρακτηριστικα ποσο τον βγαζει περιπου ?? Κ ενα δευτερο ... εχεται τσεκαρει τελικα αν μπενει στο νερο χωρις κανενα θεμα η μετα θα το κλαίμε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ... ! Αλλαζω στρατοπεδο μηπως ξαναβρω το χαμογελο μου κ επιστρεφω στα παλια κ καλα ! .... Καποιος .... κατι ????? Καλημέρα η μπαταρία με την lollipop είναι λίγο χειρότερη από πριν....αλλα θα σε βγάλει μια μέρα άνετα με όλα αυτά που αναφέρεις ανοιχτά. Στο νερό αντέχει, το έχω δοκιμάσει μια φορα στην θάλασσα και κανα δύο φορές σε ποτήρι με νερό, αρκεί να προσέξεις το καπάκι που βρίσκεται η υποδοχή της φόρτισης να είναι καλά κλεισμενο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημερα ...περι μπαταριας ...μετα τη Lolipop ακομα και καλυτερα...μαλλον καποιοι δεν "φερθηκατε" καλα στη μπαταρια απ την αρχη...λοιπον για διαβαστε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440&page=599 στο τελος και κανα 2 σελιδες μετα και πριν λενε κατι παιδια τι εκαναν και κανουν (οπως και γω) και η μπαταρια ειναι σπεσιαλ... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 με την νεα αναβαθμισει lollipop εχει παρατηρισει κανεις οτι η συσκευη δεν μπαινει εντελως στο αθορυβο χωρις δονηση? Είναι θέμα της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Είναι θέμα της google.Στην χθεσινή laked lollipop για το note 3,η οποία είναι αντίστοιχης έκδοσης με την δική σας, επανέφεραν το αθόρυβο ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημέρα σε όλους. Τελικά γίνεται επιστροφή σε 4.4.2. (με ODIN) από lolipop, εφόσον το θελήσουμε? Π.χ. αν δεν ήμαστε ικανοποιημένοι από το πως παίζει ή δεν μας αρέσει κάτι. Εννοείται φυσικά χωρίς να γράψει το KNOX! Το έχει κάνει κανένας? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Καλημέρα η μπαταρία με την lollipop είναι λίγο χειρότερη από πριν....αλλα θα σε βγάλει μια μέρα άνετα με όλα αυτά που αναφέρεις ανοιχτά. Στο νερό αντέχει, το έχω δοκιμάσει μια φορα στην θάλασσα και κανα δύο φορές σε ποτήρι με νερό, αρκεί να προσέξεις το καπάκι που βρίσκεται η υποδοχή της φόρτισης να είναι καλά κλεισμενο. ;) Ειλικρινά σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου .... ! Μπρααααααβο κ στην θαλασσα να μην μασαει πολυ καλο αυτο .... νομιζα πως ηταν μονο της πισινας κ του γλυκου νερου ...!!!! Κ κατι τελευταιο απο crashαρισματα πως τα παμε ... παει βολιδα (λογω 2 G RAM το λεω ) ??? Ας πουμε το Ζ3 ακαριαιο σε ολα (εχει βεβαια 1 RAM παραπανω).... εδω τσουλαει αλαγκαριστο η κολλαει η μπαλα (οπως στο παλιο μου S3) ??? Ειμαι ενα βημα πριν την επιστροφη κ η βοηθεια σου ανεκτιμητη ! Edited February 5, 2015 by NOTHS77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημερα ...περι μπαταριας ...μετα τη Lolipop ακομα και καλυτερα...μαλλον καποιοι δεν "φερθηκατε" καλα στη μπαταρια απ την αρχη...λοιπον για διαβαστε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440&page=599 στο τελος και κανα 2 σελιδες μετα και πριν λενε κατι παιδια τι εκαναν και κανουν (οπως και γω) και η μπαταρια ειναι σπεσιαλ... Αναφέρεσαι στο Greenify? Εγώ έχω να πω ότι στη Lolipop (εργοστασιακή) σε σχέση με πριν: - Με ίδια χρήση η αυτονομία έχει πέσει αισθητά (εννοείται πριν δεν χρησιμοποιούσα εφαρμογές τύπου Greenify κλπ.) - Όταν απομακρύνεις το ακουστικό από το αυτί, ο χρόνος εμφάνισης της οθόνης έχει αυξηθεί (κάτι έγινε στον αισθητήρα προσέγγισης) - Καλύτερο γραφικό περιβάλλον αλλά αρκετές δόσεις λευκού χρώματος που αναγκάζουν την οθόνη να ξοδεύει περισσότερη μπαταρία - Αρκετές καλές βελτιώσεις στο gui - Κάπως πιο γρήγορη η φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Απο σημερα το πρωι 9 η ωρα που το εβγαλα απο την μπριζα μεχρι τωρα με μονιμος ανοιχτο bluetooth,wifi,gps,11 λεπτα ομιλιας,15 λεπτα οθονη facebook-internet-viber ,2 λογαριασμους email και φωτεινοτητα στην μεση AUTO η μπαταρια ειναι στο 92% καλο?μετριο?ασχημο? Mια χαρα ειναι...και γω εχω πολυ καλυτερους χρονους με Lolipop ...Αλλοι γκρινιαζουν αλλα δε μπαινουν στο κοπο να διαβασουν ισως λιγες σελιδες πιο πισω τα περι Firmware και μπαταριας...:D Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Mια χαρα ειναι...και γω εχω πολυ καλυτερους χρονους με Lolipop ...Αλλοι γκρινιαζουν αλλα δε μπαινουν στο κοπο να διαβασουν ισως λιγες σελιδες πιο πισω τα περι Firmware και μπαταριας...:D Ενα απιστευτο πραμα.Ολο το κινητο αλλαξε με το τελευταιο update ουτε leaks ουτε drains τιποτα.Ισως ειναι αυτο που λεγανε τα παιδια οτι "εκατσε καλα" και το εχω σχεδον ενα χρονο οποτε δεν μπορεις να πεις οτι η μπαταρια ειναι και ολοκαινουργια.Το θεμα ειναι απο εδω και περα μην αλλαξουν τιποτα και το χαλασουν. Edited February 5, 2015 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Απ' ό,τι κατάλαβα, πριν την αναβάθμιση έπρεπε να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εγώ δεν έκανα και πιθανόν εκεί οφείλεται το πρόβλημα της αυτονομίας. Αν τώρα κάνω επαναφορά, εγκαταστήσω πάλι τη νέα ROM και μετά κάνω πάλι επαναφορά, θα έχει αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 παιδιά καλησπέρα πέρασα και εγώ την 5 καμένη ώρα που να ήξερα τι με περίμενε είχα ένα άψογο τηλέφωνο και τώρα δεν θέλω να το βλέπω την αναβάθμιση την έκανα ΟΤΑ όποιο παιδί μπορεί να με βοηθήσει για να μην το σπάσω, εκτός τα πολλά προβλήματα τώρα φεύγει συνέχεια από το Wi-Fi γιατί μου το κάνει αυτό ρε παιδιά; τα δεδομένα τα έχω συνέχεια ανοιχτά έχω πολύ δυνατό Wi-Fi και όμως με πετάει συνέχεια έξω πέστε μου πως μπορώ να το φτιάξω ρε παιδιά όμως σας παρακαλώ με απλά λόγια γιατί τη ορολογία δεν της καταλάβεις ευχαριστώ πολύ παιδιά Καλησπέρα το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον φίλο παραπάνω. Πέρασα σήμερα την 5 μέσω ΟΤΑ. Το δικό μου είναι από Λουξεμβούργο. Χάνει συνεχώς την σύνδεση στο ιντερνετ. Εννοείται ότι είναι τσεκαρισμένο να συνδέεται συνεχώς μέσα στις ρυθμίσεις. Έκανα και 2-3 φορές επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Λόγω τον διακοπών με παίδεψε ακόμα και στο να σετάρω το email. Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 http://s23.postimg.org/6s09o50wb/Screenshot_2015_02_05_18_43_38.pnghttp://s27.postimg.org/4bl36n5f7/Screenshot_2015_02_05_18_44_01.pnghttp://s28.postimg.org/uhztcs3ct/Screenshot_2015_02_05_18_44_15.pnghttp://s4.postimg.org/tmsdxaqbx/Screenshot_2015_02_05_18_44_27.png Σαν πρωτη εικονα...απο την G900FXXU1BOA3 με λιγη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 G900FXXU1BOA3 ? με csc ΒΟΑ4 ? αν αλλαξω και βαλω τηην αγγλικη που εχετε και εσεις χανω την εγγυηση θα γραψει το knox? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 G900FXXU1BOA3 ? με csc ΒΟΑ4 ? αν αλλαξω και βαλω τηην αγγλικη που εχετε και εσεις χανω την εγγυηση θα γραψει το knox? H Αγγλικη απ οτι δειχνει ειναι η καλυτερη...( ηταν και πιο φρεσκια..οι αλλες ηταν απο Δεκεμβρη και αυτη 11η 15 Γεναρη..) οχι εφοσον περνας επισημο firmware δε γραφει..εγω ειχα ελβετικη και γυρισα αγγλικη...προσοχη ομως οπως ειπαμε...hard reset πριν και ενα μετα αφου περαστει... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Πάντως εγώ δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ούτε πριν ούτε μετά και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δυστυχώς σήμερα παρατήρησα και εγώ το πρόβλημα με το WiFi...... Αν μπορεί να βοηθήσει κάνεις..... Γιατί μετά από την αναβάθμιση από ένα εξαιρετικό τηλέφωνο έχει γίνει προβληματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts