Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αυτό εννοώ.

Κρίμα. Στα Nexus 5 δουλεύει 1 χαρά.

Ευχαριστώ για το feedback :)

Για πες είδες κάποια βελτίωση που να αξίζει να τη κατεβάσω και να τη περάσω ή να περιμένουμε κάτι νεώτερο?

Αν και ακόμα είναι νωρίς για να κρίνω, νομίζω είναι ποιο "σταθερή" η τελευταία...και η μπαταρία φαίνεται ελαφρώς βελτιωμένη.

kountouraN

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Σε κάθε update η μπαταρία ελαφρώς βελτιωμένη. Πρέπει να έχει φτάσει πάνω από 10 ώρες οθόνη τώρα...

καλυτερη οθονη βλεπεις κατω απο ηλιο, πιο γρηγορο επεξεργαστη δεν κολλαει πουθενα, σουπερ καμερα η καλυτερη μεχρι σημερα που βγηκε το νοτε 4.

Εννοείται ότι αξίζει. Εγώ από το S2 στο Note3, που είναι και πιο κοντά, έπαθα ένα τεχνολογικό σοκ.:lol:
Φιλικά Γιώργος

Δεν έχω πρόβλημα με το S2 αλλά είναι και 3 γενιές πίσω.

Τι θα έχω (πρακτικά και ουσιαστικά) περισσότερο με τo Samsung Galaxu S5 αν δώσω 300-350 και το πάρω (μεταχειρισμένο φυσικά);

Καλύτερη αυτονομία, οθόνη, κάμερα και ταχύτητα.

Επίσης μεγάλη διαφορά θα δεις από το μέγεθος της οθόνης και το ποσό άνετα θα κάνεις Browsing.

Βέβαια θα πρότεινα το LG g2 που καινούργιο είναι πιο φτηνό από το μεταχειρισμένο s5. Εκτός και αν θες αποσπωμενη μπαταρία και Hard buttons.

Σε κάθε update η μπαταρία ελαφρώς βελτιωμένη. Πρέπει να έχει φτάσει πάνω από 10 ώρες οθόνη τώρα...

Εσύ καλό μου παιδί γιατί ειρωνευεσαι? Είπα πως είναι νωρίς ακόμα αλλά αυτό δείχνει. Επίσης σε κάθε update η μπαταρία δεν βελτιώνεται. Από 4.4.2 στην πρώτη 5.0 έγινε χειρότερη. Τώρα δείχνει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την πρώτη και δεύτερη 5.0 που ρώτησε ο φίλος παραπάνω και όχι σε σχέση με την 4.4.2. Αντε καλές γιορτές!

kountouraN

Αν και ακόμα είναι νωρίς για να κρίνω, νομίζω είναι ποιο "σταθερή" η τελευταία...και η μπαταρία φαίνεται ελαφρώς βελτιωμένη.

Ευχαριστώ για τις info :)

Και εγω απο ψες εβαλα την BNL9 με odin.

Οντως δειχνει πιο σταθερη και πιο σβελτη!

Πιστευω αξιζει!

Το βραδάκι μάλλον θα τη περάσω και εγώ

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Σήμερα άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη Στο κάτω μέρος κάποιες στιγμές. Τι να φταίει; θέλει service?

Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα σε s4 και με αλλαγή της οθόνης έφτιαξε. Οπότε στο Service.

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Κάποιες ερωτήσεις που φοβάμαι θα ακουστούν αφελείς, αλλά θα με βοηθήσουν να... κατατοπιστώ!

Έχω το SM-G900F, όταν το ανοίγω γράφει t-mobile οπότε συμπεραίνω πως είναι για την Πολωνία.

στο link αυτό μου βγάζει πως το τελευταίο firmware είναι το παρακάτω:

PDA: G900FXXU1ANH6 [στο κινητό μου αναφέρεται ως build number]

CSC: G900FTPL1ANH2 [δεν το βλέπω κάπου]

MODEM: G900FXXU1ANK1 [στο κινητό μου αναφέρεται ως baseband version]

Version: Android 4.4.2

Added: 2014-11-13

αυτό το έχει ήδη το κινητό μου.

Μπορώ να του βάλω firmware άλλης χώρας (πχ cosmote, Ελλάδα) και κερδίζω κάτι με αυτό;

Επίσης, πως θα βρω το τελευταίο android 5 που θα είναι το κατάλληλο για το κινητό μου;

Δεν θέλω να σας κουράσω με τα παραπάνω, αν έχετε να προτείνετε κάποιο link θα με βοηθούσε.

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

Έχω πάρει το SAMSUNG S5 SC-04F και δεν εχω καταφέρει ακόμα πρόσβαση στο internet. Είναι της docomo NTT απο Ιαπωνία. To WI FI δουλεύει όπως και η sim. Δεν έχω internet μέσω παρόχου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Κάποιες ερωτήσεις που φοβάμαι θα ακουστούν αφελείς, αλλά θα με βοηθήσουν να... κατατοπιστώ!

Έχω το SM-G900F, όταν το ανοίγω γράφει t-mobile οπότε συμπεραίνω πως είναι για την Πολωνία.

στο link αυτό μου βγάζει πως το τελευταίο firmware είναι το παρακάτω:

PDA: G900FXXU1ANH6 [στο κινητό μου αναφέρεται ως build number]

CSC: G900FTPL1ANH2 [δεν το βλέπω κάπου]

MODEM: G900FXXU1ANK1 [στο κινητό μου αναφέρεται ως baseband version]

Version: Android 4.4.2

Added: 2014-11-13

αυτό το έχει ήδη το κινητό μου.

Μπορώ να του βάλω firmware άλλης χώρας (πχ cosmote, Ελλάδα) και κερδίζω κάτι με αυτό;

Επίσης, πως θα βρω το τελευταίο android 5 που θα είναι το κατάλληλο για το κινητό μου;

Δεν θέλω να σας κουράσω με τα παραπάνω, αν έχετε να προτείνετε κάποιο link θα με βοηθούσε.

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!

Είναι branded γερμανικό αν θυμάμαι καλά καθώς δεν είμαι στο pc τώρα να το ψάξω.

Γιατί θες να του βάλεις cosmote που είναι πάλι branded?

Βάλτου το τελευταίο της Πολωνίας που βγήκε πρόσφατα και είναι lollipop.

Με odin κάνεις τη δουλειά σου 1 χαρά.

Αλλά αν δε ξέρεις ψάξτο λίγο στο ίντερνετ πως γίνεται ή περίμενε να σου δώσει λίνκ κάνας φίλος γιατί είμαι έξω τώρα.

Λοιπόν μου ήρθε και μένα update μέσω ΟΤΑ η τελευταία Πολωνέζικη.

Βλέπω λίγο πιο smooth τη συσκευή και με πιο καλή ταχύτητα.

Ήταν 308 mb

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πρωτη πτωση, και με τη μια εγινε κομμάτια.. Δε μου εχει ξανατυχει να σπασει κινητο με την 1η φορα.. Και δε μου επεσε και απο πολυ ψηλα. 1 μετρο, αλλα σε ασφαλτο. Και το ωραιο ειναι οτι το αγόρασα πριν κανα μηνα επειδή εσπασε η οθονη του g2...

Anyway, ρωτησα σε ενα μαγαζι και μου ειπε 190€. Και σε ebay που κοίταξα πολυ ακριβη τη βλέπω.. Εχει κανεις να προτεινει κάποιο μαγαζί, κατι?

Επίσης εχει γρατσουνιστει στο πέσιμο το ασημί πλαισιο γυρω γυρω. Αν αλλαξω οθονη αλλαζουν και αυτο?

Ευχαριστω.

Πρωτη πτωση, και με τη μια εγινε κομμάτια.. Δε μου εχει ξανατυχει να σπασει κινητο με την 1η φορα.. Και δε μου επεσε και απο πολυ ψηλα. 1 μετρο, αλλα σε ασφαλτο. Και το ωραιο ειναι οτι το αγόρασα πριν κανα μηνα επειδή εσπασε η οθονη του g2...

Anyway, ρωτησα σε ενα μαγαζι και μου ειπε 190€. Και σε ebay που κοίταξα πολυ ακριβη τη βλέπω.. Εχει κανεις να προτεινει κάποιο μαγαζί, κατι?

Επίσης εχει γρατσουνιστει στο πέσιμο το ασημί πλαισιο γυρω γυρω. Αν αλλαξω οθονη αλλαζουν και αυτο?

Ευχαριστω.

Κριμα φιλε. Δυστυχως συμβαίνουν αυτα. Εμενα μου επεσε το g2 απο το κομοδίνο κάτω, σε πλακάκι και μου εσπασε η οθονη. Μιλάμε για κινητό ωρών. Ουτε μερα δεν ειχε κλείσει, αφου του εκανα την πρώτη φόρτιση. Τι να πεις?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγω που ρωτησα στη smartec,επειδη εχει σπασει και η δικια μου, μου ειπε 140 ευρω η οθονη με digiter και στεγανοποιηση.

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα μακαρι να μην συμβαινουν αυτα με τα σπασιματα κριμα αλλα συμβαινουν.εχω παρατηρισει κατι αυτες της μερες πεφτει σχετικα γρηγορα η μπαταρια θα σας βαλω μια φωτο να δειτε και νιωθο να ειναι πιο ζεστο το τηλ και ας ειμαι μονο ιντερνετ τι να κανω;;;

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα μακαρι να μην συμβαινουν αυτα με τα σπασιματα κριμα αλλα συμβαινουν.εχω παρατηρισει κατι αυτες της μερες πεφτει σχετικα γρηγορα η μπαταρια θα σας βαλω μια φωτο να δειτε και νιωθο να ειναι πιο ζεστο το τηλ και ας ειμαι μονο ιντερνετ τι να κανω;;;

Μήπως εχεις κακο σημα εκει που εισαι;;; Παιξει τεράστια σημασια

οχι μια χαρα σημα εχω 3 σκαλες.τωρα πηγε στο 9 τοις εκατο τοση ωρα,πολυ περιεργο μου φαινεται στα ξαφνικα.

Ρε συ μήπως δεν είναι σύμπτωση! Κι εμένα έτσι ακριβώς. Αλλά εδώ και μερικές ώρες συνήλθε. Άλλαξα κάρτα sd και υποπτεύομαι αυτό έφταιγε. Αλλά για να το έπαθες κι εσύ μήπως τίποτα με play services η κάτι τέτοιο. Είχε τύχει και παλιότερα σε άλλα κινητά

Εγω που ρωτησα στη smartec,επειδη εχει σπασει και η δικια μου, μου ειπε 140 ευρω η οθονη με digiter και στεγανοποιηση.

Ναι ε? Ευχαριστω. Θα ρωτήσω και εκει μιας και είναι η φθηνότερη τιμη που ακουσα μεχρι στιγμης..

Ρε συ μήπως δεν είναι σύμπτωση! Κι εμένα έτσι ακριβώς. Αλλά εδώ και μερικές ώρες συνήλθε. Άλλαξα κάρτα sd και υποπτεύομαι αυτό έφταιγε. Αλλά για να το έπαθες κι εσύ μήπως τίποτα με play services η κάτι τέτοιο. Είχε τύχει και παλιότερα σε άλλα κινητά

δεν ξερω ξαφνικα και δεν αλλαξα καθολου την καρτα sd αυτη που εχω απο την πρωτη μερα αγορας του κινητου εκανα ενα κλεισιμο και ενα ανοιγμα να δουμε αυριο τι θα γινει.

δεν ξερω ξαφνικα και δεν αλλαξα καθολου την καρτα sd αυτη που εχω απο την πρωτη μερα αγορας του κινητου εκανα ενα κλεισιμο και ενα ανοιγμα να δουμε αυριο τι θα γινει.

Στο screen shot που έστειλες πάτα εκεί στο "διακομιστή πολυμέσων" να δεις τι είναι γιατί αυτό σου τρώει την μπαταρία...

Μήπως κάποιο αρχείο φωτογραφίας κατεστραμμένο ή κάποιος περίεργος συγχρονισμός...

γενικώς αυτό που τρώει περισσότερο την μπαταρία είναι η οθόνη. οπότε πρέπει να βρίσκεται πάντα στην κορυφή. Εκτός και αν μιλάς όλη μέρα αυτό τηλέφωνο, που η οθόνη σβήνει και στην κορυφή πρέπει να είναι οι κλήσεις.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδια, ομοίως και εγω. Εχω χάσει πολλες ωρες stby του τηλεφώνου χωρίς να εχω προσθεσει κάτι. Ουτε καν καποια καινούργια εφαρμογή. Το μονο που παρατηρω ειναι οτι χωρις να το χρησιμοποιησω καν, ανοιγει τρέχει στο background το YouTube. Σίγουρα κατι τέτοιο δεν συνέβαινε πιο πριν. Παντα προσεχα τι έτρεχε στο background και δεν θυμάμαι να ειχα παρατηρήσει κατι τέτοιο.

Την κάνω kill την εφαρμογή και μετα απο λίγο, εκεί ειναι παλι!

Μηπως με την τελευταία αναβάθμιση που της κάνανε, που αλλαξε και το gui, κανανε καμιά π@π@ρι@ και ξεκινάει μονη της? Η κάποια αλλη εφαρμογή μπορει να την ξεκινάει!

Την έκανα πάντως disable για λίγο και θα τσεκαρω την μπαταρία.

Αν θελετε ριξτε και εσεις καμιά ματιά. Ιδιαίτερα αν δεν την πολυ-δουλεύετε ή απλα δεν την εχετε χρησιμοποιήσει για πολλες ωρες, ριξτε μια ματιά αν εχει ξεκινήσει απο μονη της!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδια, ομοίως και εγω. Εχω χάσει πολλες ωρες stby του τηλεφώνου χωρίς να εχω προσθεσει κάτι. Ουτε καν καποια καινούργια εφαρμογή. Το μονο που παρατηρω ειναι οτι χωρις να το χρησιμοποιησω καν, ανοιγει τρέχει στο background το YouTube. Σίγουρα κατι τέτοιο δεν συνέβαινε πιο πριν. Παντα προσεχα τι έτρεχε στο background και δεν θυμάμαι να ειχα παρατηρήσει κατι τέτοιο.

Την κάνω kill την εφαρμογή και μετα απο λίγο, εκεί ειναι παλι!

Μηπως με την τελευταία αναβάθμιση που της κάνανε, που αλλαξε και το gui, κανανε καμιά π@π@ρι@ και ξεκινάει μονη της? Η κάποια αλλη εφαρμογή μπορει να την ξεκινάει!

Την έκανα πάντως disable για λίγο και θα τσεκαρω την μπαταρία.

Αν θελετε ριξτε και εσεις καμιά ματιά. Ιδιαίτερα αν δεν την πολυ-δουλεύετε ή απλα δεν την εχετε χρησιμοποιήσει για πολλες ωρες, ριξτε μια ματιά αν εχει ξεκινήσει απο μονη της!

ισχύει αυτό ακριβώς που λες! η τελευταία αναβάθμιση του youtube την κάνει τη δουλειά!

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)