zumba_s5 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα . Έχει συνδέσει κάποιος το smart remote του galaxy s5 με τον αποκωδικοποιήτη της nova hd831 γιατί μάλλον δεν υπάρχει αυτή η επιλογή .... Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkas Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα σε όλος, όπως έχω επαναλάβει είμαι από αυτούς με το πρόβλημα camera demon. Μετά από τις αλλαγές που μου έκαναν στον τελευταίο διαπληκτισμό με το σέρβις μου είπαν ότι έχω πολλές εφαρμογές και κάποια από αυτή φταίει. Εδώ και μία εβδομάδα δεν έχω πρόβλημα (μπορεί τυχαίο) αν και έχω ενεργεί την συντόμευση στο lock screen, αλλά δεν έχω περάσει κανένα task killer ή cleaner, έτσι και αλλιώς είναι λίγο περιττά, δεν κολλάει το κινητό, πάει σφαίρα. Ελπίζω να βγει άμεσα αναβάθμιση και να ησυχάσουμε γιατί είναι το μόνο που με στεναχωρεί. Φανταστείτε ότι με την χρήση που κάνω η μπαταρία κρατάει 3 και 1/2 ημέρες, και με το πρόβλημα τρώει 30% σε μία ώρα. Εγώ αυτό έκανα και έχω ηρεμήσει Ααα και δεν έχω περάσει ακόμα skype θα το περάσω και αυτό και θα σας πω αν αλλάξει κάτι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου πεί πως να ξεφορτωθώ το λογισμικό της Cosmote , να περάσω ένα χωρίς τις άχρηστες εφαρμογές και να πάρω νωρίτερα την αναβάθμιση στην L ? Αν δεν θέλει κάποιος δημόσια ας μου στείλει παρακαλώ PM Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stcp Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα . Έχει συνδέσει κάποιος το smart remote του galaxy s5 με τον αποκωδικοποιήτη της nova hd831 γιατί μάλλον δεν υπάρχει αυτή η επιλογή .... Ευχαριστώ !! Με το smart remote δεν τα είχα καταφέρει αν και δεν έχω κοιτάξει μετά το τελευταίο update. Χρησιμοποιώ το WatchOn όμως χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι χρήσιμο και σαν οδηγός προγράμματος. Edited October 17, 2014 by stcp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σωστά το WatchOn έχει το αποκωδικοποιητή της nova. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε αν θα κυκλοφορήσει η έκδοση με dual sim στη χώρα μας; Έχω βρει κάτι πατέντες με κάτι ανταπτορες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιοπιστοι, ή δεν θα προκαλέσουν ζημιά στην συσκευή. Θα ήθελα τις απόψεις σας. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε αν θα κυκλοφορήσει η έκδοση με dual sim στη χώρα μας; Έχω βρει κάτι πατέντες με κάτι ανταπτορες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιοπιστοι, ή δεν θα προκαλέσουν ζημιά στην συσκευή. Θα ήθελα τις απόψεις σας. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Επισημα οχι, μονο εαν το φερεις εσυ απο εξω Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλησπέρα, Γνωρίζετε για την διάθεση του Galaxy S5 active στην χώρα μας; Από κάποια έρευνα που έχω κάνει δεν το βλέπω πουθενά... Επίσης, όντας φρέσκος στον χώρο των android... γίνεται να κάνουμε το s5 google play edition? Ευχαριστώ Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 γίνεται να κάνουμε το s5 google play edition? Ποσο τελειο θα ηταν αυτο;:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μου λέτε σας παρακαλώ τις ρυθμίσεις για mms? Ανήκω στο δίκτυο της κόσμοτε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το έχω το κινητό μια εβδομάδα μετά από s4. Στην αρχή με ταλαιπώρησε ένα battery drain τύπου υψηλή χρήση το android system αλλά με ένα reset έστρωσε. Μέχρι στιγμής λοιπόν είμαι απόλυτα ικανοποίημενος. Η μπαταρία σε σχέση με το 4 είναι κορυφαία. Η κάμερα επίσης, όπως και η οθόνη. Σαν μέγεθος το s4 το χρησιμοποιουσα άνετα με το ένα χέρι. Το 5 στο 95% των περιπτώσεων αλλά υπάρχει και το one hand mode. Γενικά είναι το maximum μέγεθος για άνετη χρήση και με ένα χέρι. Το σκεφτόμουνα πολύ καιρό για το αν θα έπρεπε να πάω σε κάποιο Sony η σε htc αλλά τελικά θεωρώ ότι το S5 είναι η καλύτερη all around συσκευή που υπάρχει αυτή την στιγμή. Ατελείωτη μπαταρία η οποία αλλάζει κιόλας, κορυφαία οθόνη, ανθρώπινο μέγεθος με μεγάλη οθόνη και ωραία κάμερα. Μετά από iPhone 3g , 4, 4s , galaxy s3 και s4, νομίζω βρήκα το κινητό που θα κρατήσω για πάνω από χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη «MMS», στο 1333 και θα λάβεις αυτόματα ρυθμίσεις MMS στο κινητό σου Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη «MMS», στο 1333 και θα λάβεις αυτόματα ρυθμίσεις MMS στο κινητό σου Το στέλνω το μήνυμα και μου απάνταει πως η υπηρεσία που ζήτησα δεν υπάρχει. Άλλος τρόπος υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το έχω το κινητό μια εβδομάδα μετά από s4. Στην αρχή με ταλαιπώρησε ένα battery drain τύπου υψηλή χρήση το android system αλλά με ένα reset έστρωσε. Μέχρι στιγμής λοιπόν είμαι απόλυτα ικανοποίημενος. Η μπαταρία σε σχέση με το 4 είναι κορυφαία. Η κάμερα επίσης, όπως και η οθόνη. Σαν μέγεθος το s4 το χρησιμοποιουσα άνετα με το ένα χέρι. Το 5 στο 95% των περιπτώσεων αλλά υπάρχει και το one hand mode. Γενικά είναι το maximum μέγεθος για άνετη χρήση και με ένα χέρι. Το σκεφτόμουνα πολύ καιρό για το αν θα έπρεπε να πάω σε κάποιο Sony η σε htc αλλά τελικά θεωρώ ότι το S5 είναι η καλύτερη all around συσκευή που υπάρχει αυτή την στιγμή. Ατελείωτη μπαταρία η οποία αλλάζει κιόλας, κορυφαία οθόνη, ανθρώπινο μέγεθος με μεγάλη οθόνη και ωραία κάμερα. Μετά από iPhone 3g , 4, 4s , galaxy s3 και s4, νομίζω βρήκα το κινητό που θα κρατήσω για πάνω από χρόνο. Εχω ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με εσένα,απλά περιμένω να πέσει η τιμή του και να το τσιμπισα.καλοριζικο πάντως. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους , κατα πόσο είναι εφικτό να περάσω το KNOX (http://www.samsung.com/global/business/mobile/platform/mobile-platform/knox/) στο S5 και αν γίνεται ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους , κατα πόσο είναι εφικτό να περάσω το KNOX (http://www.samsung.com/global/business/mobile/platform/mobile-platform/knox/) στο S5 και αν γίνεται ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.enterprise.knox.express Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Γυρω στα Χριστουγεννα,ποσο εκτιματε οτι θα εχει πεσει η τιμη του στα Σκρουτζ?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ε περιπου 395 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Βάλε κάνα εικοσαρι ακόμη παρακάτω :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace_4 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 φιλαρακι και εγω τα ιδια εχω παθει!! ενεργοποιησα πριν τρεις μερες το 4g και απο τοτε ειναι σαν να χανει το σημα και φτιαχνει μονο με επανεκινηση και μετα απο λιγο αντε παλι τα ιδια... του εκανα επαναφορα εργοστασιακων και τωρα περιμενω να δω αποτελεσματα... να ρωτησω και κατι ρε παιδια... το κινητο πανω εχει απο το εργοστασιο ζελατινα πανω?? γιατι απο τοτε που το αγορασα πανω απο την μπροστινη καμερα εχει σαν φουσκαλα που φαινεται μετα βιας αλλα θελω να ξερω αν ειναι ζελατινη η εχει θεμα η οθονη να ζητησω αντικατασταση... Καλησπέρα σας. Εχω και εγώ το ιδιο προβλημα με το δικτυο μηπως εχει βρεθει καποια λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Το εχω 2 μηνες το κινητο παιδια!! Η συσκευη τουλαχιστον μεχρι σημερα ειναι απλα απροβληματιστη!!! Εξαιρετικη αποκριση και καμερα οπως και μπαταρια! Ειδικα με το τελευταιο update ειδα διαφορα και στην ολη αισθηση, ειναι πολυ πιο smooth!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά να σας πω, είναι και σε εσάς τόσο ευαίσθητη η οθόνη? Δεν έχω επιλέξει αυξημένη ευαισθησία και πολύ συχνά όταν το έχω στην τσέπη του παντελονιού και περπατάω απαντάει μόνο του στις κλήσεις, πατιούνται κουμπιά των μενού κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Καλησπέρα σας. Εχω και εγώ το ιδιο προβλημα με το δικτυο μηπως εχει βρεθει καποια λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων. Εχει συζητηθει κατα κόρον! Ενα search θα βοηθουσε να βρειτε απαντησεις. Τες πα...... Λογω της χρησιμοποίησης της συγκεκριμενης μπάντας 4g στην Ελλαδα (μικρη διεισδυτικότητα σε δομικα υλικα), καθως και λογω της μικρης καλυψης που προσφέρεται ακόμη, υπαρχουν προβλήματα με το σημα οταν έχετε ενεργο το 4g. Τα πραγματα επιβαρύνονται περισσότερο καθως το 4g ΔΕΝ υποστηρίζει φωνή, παρα μονον data. Συνδιαστικα οι τρεις αυτοι παράγοντες (χαμιλη σταθμη σήματος, μικρή κάλυψη απο τους παρόχους και μονον data), οδηγεί μαθηματικά σε μεγάλο ποσοστο "χαμενων κλησεων" (το κινητο δεν απαντά στο paging ή ο σταθμός που το σερβίρει δεν λαμβανει την απαντηση του κινητου, με αποτελεσμα το γνωστο μήνυμα οτι ειναι απενεργοποιημένο), καθως και στην τρελή κατανάλωση μπαταρίας αφου συνεχως το κινητό θα κανει switch 3g 4g λογω του κακου σήματος ή της φωνιτικης κλήσης. Επομενως, αν δεν εχετε "γερό" 4g σήμα στα μερη που κινείστε, μην το εχετε ελευθερο το κινητο (gsm/wcdma/lte). Ειναι προτιμότερη η επιλογη gsm/wcdma, οπου μεσω hspa (3.5g) μπορουμε να εχουμε αξιοπρεπεστατες ταχύτητες της τάξεως των 40+MBps, ανάλογα βεβαια και απο κάποιους αλλους παράγοντες. Εντάξει, τα 140+ MBps του 4g/cat4 ειναι δελεαστικά (και σαν εμπειρία ακομα να το δεις το νουμερο) αλλά ποσο συχνά ειναι εφικτά? Edited October 20, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά να σας πω, είναι και σε εσάς τόσο ευαίσθητη η οθόνη? Δεν έχω επιλέξει αυξημένη ευαισθησία και πολύ συχνά όταν το έχω στην τσέπη του παντελονιού και περπατάω απαντάει μόνο του στις κλήσεις, πατιούνται κουμπιά των μενού κλπ. Δεν μου εχει τυχει ποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δεν μου εχει τυχει ποτε!! κι εγώ συνέχεια το παθαίνω και καταντάει ενοχλητικό - εκνευριστικό Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts