Jump to content

gate_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gate_7

  • Ημ. Γέννησης 25/09/1979

gate_7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μετά από πολύ ψάξιμο , το πήγα σε ένα μαγαζί στον Πειραιά αφού διάβασα καλές κριτικές στο ίντερνετ. Το κατάστημα λέγεται 9βολτο και οι άνθρωποι δεν παίζονται .Φτιάχνουν τα πάντα...! Ευτυχώς που είχα προλάβει να κάνω μπακαπ τα αρχεία μου μέσω του σμαρτ-σουιτσ που έβαλα στον υπολογιστή μου και μου επανέφερε τα πάντα από έγγραφα , μηνύματα , εφαρμογές όλα ...!
  2. Καλησπέρα Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου S7 Edge. Αφού κόλλαγε στο μπουτ και μία έμπαινε μέσα και μία όχι αλλά και πάλι κόλλαγε αμέσως. Και αφού δοκίμασα τους γνωστούς συνδυασμούς πλήκτρων. Πήρα την μεγάλη απόφαση να το πάνω για σέρβις. Μου είπαν ότι έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής που ζεσταίνεται και δεν φτιάχνεται το κινητό. Τους είπα αν αλλάζαμε την πλακέτα; Μου είπαν μόνο έτσι. Τελικά αλλάξαμε την πλακέτα, το κινητό έγινε σαν καινούργιο και με δύο χρόνια εγγύηση! Πλήρωσα 140€, και μου έκαναν αναβάθμιση σε ανδροιντ 8, ενώ είχα την 6.0.1
  3. Καλημέρα σας . Πρόκειται να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε ένα Samsung Galaxy S7 , ενός φίλου. Έχει κρατήσει backup . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής . Όταν θα ξαναπεράσω τις φωτογραφίες ,βίντεο κλπ στο κινητό θα μπουν με την ημερομηνία που είχαν τραβηχτεί ή με την ημερομηνία που τις περνάω ; Γιατί εγώ θέλω όπως είχαν τραβηχτεί αν γίνεται .Να σημειώσω κάτι , δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Σχεδόν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο τα έχει στην κάρτα μνήμης. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
  4. Γεια σας παιδια . Εχω ενα Samsung Galaxy S7 Edge με android 6.01 .Μου παρουσιασε ενα προβλημα. Αρχισε να κολλαει ξαφνικα και εκανε επανεκινηση μονο του , στην αρχη. Υστερα αφου πατουσα καποιους συνδυασμους πληκτρων που γνωριζα (power+volume down) , (power+volume down+home) γυρνουσε στην αρχικη οθονη ,αλλα αργουσε πολυ. Τωρα για παραδειγμα ειναι σβηστει η οθονη και αναβει το μπλε λεντακι και εχει κολλησει εκει. Η΄μπορει να κολλησει στην αρχη που εμφανιζει το μηνυμα ''Samsung Galaxy S7 Edge'' , ή και μεσα περιβαλλον κολλαει αν μπει. Θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω για να γλυτωσω το σερβις ; Επισης αν μου προτεινετε να αναβαθμισω το λογισμικο μου , θα χασω τιποτα απο μεσα ; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !!!
  5. gate_7

    Phone 8 Plus

    Έχω μία ερώτηση και επειδή πρόκειται για δώρο και λόγω ότι δεν είμαι φαν της των αιφον, θα ήθελα βοήθεια για το συγκεκριμένο μοντέλο. Λοιπόν, καταρχήν σε τι χρώματα κυκλοφορεί; Το χρυσό είναι αυτό που λένε rose gold ή έχει κυκλοφορήσει και σε ροζ (γιατί κάπου το είδα); Ευχαριστώ πολύ.
  6. gate_7

    Honor 6X

    θυμάσαι μήπως από πιο σκρουτζομαγαζο το πήρες και ήταν οκ;
  7. Καλημερα σας ! Εχω δυο ερωτησεις να κανω. Αν εχω στο κινητο μου android 6 , μπορω κατευθειαν να βαλω την εκδοση 8 ή πρεπει πρωτα να βαλω την 7 και μετα ; Επισης γιατι οταν στελνεις αρχεια με bluetooth , ανοιγει στιγμιαια μονο του το wifi ;
  8. Καλημερα παιδια . Θα ηθελα να ρωτησω κατι . Εχω το συγκεκριμενο και αγορασα απο το ebay την clear view case σε μπλε (επειδη δεν την φερνουν εδω). Δουλευει μια χαρα , ομως παρατηρησα οτι οταν απανταω σε κληση ή κανω τερματισμο κλησης πρεπει οπωσδηποτε να το κανω με την αφη (δεξια ή αριστερα) . Δεν φταιει η θηκη γιατι την αλλαξα με το ιδιο κινητο της γυναικας μου και δουλευε κανονικα δηλαδη μονο με ενα πατημα .
  9. Καλησπερα ! Υπαρχει καποιο smartwatch που να εχει τα εξης χαρακτηριστικα . Να εχει οπωσδηποτε ελληνικο μενου και αν γινεται να εχει και ραδιο ; Δεν με ενδιαφερει να ειναι η μαρκα ας και κινεζικο , σε καποια νορμαλ τιμη . Θελω να το συνδεσω με ενα S7 Edge. Ευχαριστω πολυ και Καλη Ανασταση να εχετε !
  10. Γεια σας εβαλα την νουγκατ εκδοση . Παρατηρησα πολλες αλλαγες . Καποιες δεν μου αρεσαν οπτικα , οπως η μπαρα ειδοποιησεων και οι ρυθμισεις του μενου . Θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος επαναφορας των ρυθμισεων , ισως με κανεναν λαντσερ (αν το λεω καλα) .
  11. Καλησπερα παιδια . Θελω να κανω μια ερωτησουλα . Εχω το συγκεκριμενο κινητο , γιατι πρεπει οπωσδηποτε την να εγκαταστασω την καινουρια εκδοση του ανδροιντ ; Μου εμφανιζει ενα εικονιδιο πανω αριστερα το κινητο που λεει οτι:'' η ενημερωση λογισμικου αναβληθηκε'' . Ας πουμε οτι εγω δεν θελω να περασω την καινουρια εκδοση δεν υπαρχει τροπος να φυγει το εικονιδιο απο εκει ; Στο κατω-κατω ειναι και 1 και κατι γιγα , και δεν ξερω κατα ποσο θα πηγανει καλα μετα . Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
  12. Καλησπερα παιδια . Ενας φιλος μου εκανε αιτηση για συνδεση στη forthnet.Του εδωσαν το ρουτερ Technicolor TD5136 .Το προβλημα ειναι οτι οταν πηγε και τους ρωτησε ποιος ειναι ο κωδικος για να συνδεθει στο ιντερνετ , του ειπαν κατι πολυ περιεργο (τουλαχιστον για μενα) οτι τα καινουρια δεν εχουν κωδικο.Δηλαδη τι σημαινει αυτο μπαινει οποιος να ναι , και πως θα συνδεθει αυτος; Να σημειωσω οτι το παλικαρι δεν εχει καποιο υπολογιστη στη διαθεση του , θελει να μπαινει στο ιντερνετ απο κινητο και ταμπλετ. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
  13. Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Η αυθεντικη θηκη clear view για το edge δινει προσβαση σε ολες τις λειτουργιες του;Δηλαδη αν ειναι αναποδα το κινητο φωτιζετε οταν εχεις κληση;Ευχαριστω πολυ .
×
×
  • Create New...