sonakiasfun Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Αυτή είναι συσκευασία! Της Παναγιάς τα μάτια έχει μέσα στο κουτί!Έτσι πρέπει να πωλείται η ναυαρχίδα μιας εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Γιαυτους που το έχουν πάρει.καντε ρε παιδιά κανένα μίνι review και καμία σύγκριση με τυχόν άλλες συσκευές που είχατε προτού από αυτό πχ.s4 g2 note 3:) Και κάτι άλλο τελικά τη sim φοράει γιατί είχαν πει για nano sim αλλά τώρα στο gsmarena διάβασα micro sim? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Να ρωτήσω αν αυτή η συσκευή θα έρθει Ελλάδα με dual sim? Έχετε ακούσει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Γιαυτους που το έχουν πάρει.καντε ρε παιδιά κανένα μίνι review και καμία σύγκριση με τυχόν άλλες συσκευές που είχατε προτού από αυτό πχ.s4 g2 note 3:) Και κάτι άλλο τελικά τη sim φοράει γιατί είχαν πει για nano sim αλλά τώρα στο gsmarena διάβασα micro sim? Micro Sim παίρνει. Από το s4 που είχα είναι σαφώς ανώτερο σε όλα τα επίπεδα και από το note 3 αν εξαιρέσεις το πενάκι έχει πολύ καλύτερη κάμερα καλύτερη ανάλυση φαίνονται πιο ζωντανά τα χρώματα και είναι ελαφρώς πιο γρήγορο. Όλα αυτά είναι από δική μου εμπειρία. Άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 υπαρχει επιλογη οταν μας παιρνουν τηλεφωνο να μην ξεκινα ο ηχος απο τα χαμηλα και μετα να δυναμωνει;δηλαδη να μην ειναι κλιμακωτος; και που ειναι αυτη η επιλογη; γιατι σε μενα δεν εχει κατι τετοιο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 @neokosmitis Βάλε το Disable Increasing Ring από το play . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 @neokosmitis Βάλε το Disable Increasing Ring από το play . αα αυτο ηταν που ειχα διαβασει; :P εγινε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ποια εφαρμογή είναι καλύτερη να κατεβάζουμε mp3 τραγούδια από YouTube στο κινητό? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 παιδια εχει δει κανενας οταν βερεχει και πας να ρολαρεις στο κιν που κολαει; λετε να φταιει το screanprotector; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ποια εφαρμογή είναι καλύτερη να κατεβάζουμε mp3 τραγούδια από YouTube στο κινητό? ? Καλύτερα να ρωτήσεις στο Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές II Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Γιαυτους που το έχουν πάρει.καντε ρε παιδιά κανένα μίνι review και καμία σύγκριση με τυχόν άλλες συσκευές που είχατε προτού από αυτό πχ.s4 g2 note 3:) Και κάτι άλλο τελικά τη sim φοράει γιατί είχαν πει για nano sim αλλά τώρα στο gsmarena διάβασα micro sim? Ακόμη δεν έχει κάνει Review το myphone.gr και θες να κάνουμε εμείς; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ακόμη δεν έχει κάνει Review το myphone.gr και θες να κάνουμε εμείς; :) αλλη δουλεια ειναι να κανεις ενα ολοκληρωμένο review με φωτο-βιντεο και αναλύσεις και αλλη να πεις την γνωμη σου για την συσκευη που αγορασες και να κανεις μια συγκρηση με την προηγουμενη που ειχες.το λεω γιατι ειναι η πρωτη φορα που άφησα λιγο να κυκλοφορήσει ενα galaxy s και να το παρω μετα....και οσο νανε θελω να ακουσω μερικες γνωμες οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια που το κοιτανε:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Η σπόντα ήταν για το myphone.gr και όχι για το σχόλιο σου :) Εγώ το δικό μου "mini review" το έχω κάνει εδώ και μέρες είναι στη δεύτερη σελίδα, σχόλιο νούμερο 17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Η σπόντα ήταν για το myphone.gr και όχι για το σχόλιο σου :) Εγώ το δικό μου "mini review" το έχω κάνει εδώ και μέρες είναι στη δεύτερη σελίδα, σχόλιο νούμερο 17. ok βρε καταλαβα:)για να το ξαναπαρω το θεμα απο την αρχη να το διαβασω:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 γεια σας,σκεφτομαι τις επομενες ημερες να το αγορασω,σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι στιβαρο?εχει τριξιματα η καποια μερη του κινητου να μπαινουν μεσα?γενικα εβγαλε προβληματα σαν συσκευη?σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 γεια σας,σκεφτομαι τις επομενες ημερες να το αγορασω,σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι στιβαρο?εχει τριξιματα η καποια μερη του κινητου να μπαινουν μεσα?γενικα εβγαλε προβληματα σαν συσκευη?σας ευχαριστω. Προχώρησε στην αγορά του είναι άριστο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 γεια σας,σκεφτομαι τις επομενες ημερες να το αγορασω,σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι στιβαρο?εχει τριξιματα η καποια μερη του κινητου να μπαινουν μεσα?γενικα εβγαλε προβληματα σαν συσκευη?σας ευχαριστω.Κανένα πρόβλημα προς το παρόν σε μένα.Είναι αρκετά στιβαρό σαν συσκευή και τα πλήκρα του δίνουν ωραία αίσθηση όταν τα πατάς.Απλά καλό είναι να αγοράσεις και μια θήκη για να το προστατέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Κανένα πρόβλημα προς το παρόν σε μένα.Είναι αρκετά στιβαρό σαν συσκευή και τα πλήκρα του δίνουν ωραία αίσθηση όταν τα πατάς.Απλά καλό είναι να αγοράσεις και μια θήκη για να το προστατέψεις. κ τα buttons πιστευω να μην εχουν πολυ τζογο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σε μένα τουλάχιστον,καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σε μένα τουλάχιστον,καθόλου! σκεφτομαι απο birdphone να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 σκεφτομαι απο birdphone να το παρω. Παιδιά και εγώ birdphone σκέφτομαι η kaizer. Έχει αγοράσει κανείς αυτό το τηλέφωνο από τα συγκεκριμένα μαγαζιά? Σαν καταστήματα ξέρω ότι και τα δύο είναι πολύ καλά έχω αγοράσει, αλλά να ξέρουμε και για αυτήν την συσκευή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδιά και εγώ birdphone σκέφτομαι η kaizer. Έχει αγοράσει κανείς αυτό το τηλέφωνο από τα συγκεκριμένα μαγαζιά? Σαν καταστήματα ξέρω ότι και τα δύο είναι πολύ καλά έχω αγοράσει, αλλά να ξέρουμε και για αυτήν την συσκευή. λογικα δεν θα εχουμε καποιο προβλημα.αλλα ας μα πει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το birdphone είναι από τα πιο αξιόπιστα καταστηματα, από εκεί παίρνω τα περισσότερα κινητά μου, αλλά από εκεί και πέρα σφραγισμενες συσκευές παίρνουν και δεν μπορούν να ξέρουν αν κάποια από αυτές έχει πρόβλημα. Αν είναι να σου κάτσει το λαχείο, θα σου κάτσει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εγώ κολλάω λίγο για το birdphone, γιατί στο θέμα s4 είχαν ακουστεί κάτι για διπλή ταινία ασφαλείας αν θυμάμαι καλά.. Βέβαια δεν παύει να είναι από τα αξιόπιστα μαγαζιά. Το s4 το είχα πάρει από kaizershop και όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Τι να σου πω,συνηθως αγοραζω καμιά δεκαριά κινητά το χρόνο από το birdphone και δεν μου έτυχε ποτε κατι τέτοιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts