karajim80 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Από 22/09 περιμένω αυτήν την local shipping company...Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία να μου Πόσο καιρό κάνει να παραδώσει αυτός ο local? Από Αλί η αγορά.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Από 22/09 περιμένω αυτήν την local shipping company...Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία να μου Πόσο καιρό κάνει να παραδώσει αυτός ο local? Από Αλί η αγορά.. Same Sh1t...Different Day 16 Μερες δεν ειναι πολλες. εγω περιμενω σχεδον μηνα και ακομη δεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Με την ίδια ένδειξη στο τρακιν του Αλί? Shipment with local shipping company? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Με την ίδια ένδειξη στο τρακιν του Αλί? Shipment with local shipping company? Same Sh1t...Different DayΑν δεν κάνω λάθος σημαίνει ότι το δέμα έφτασε Ελλάδα και είναι στα χέρια των ΕΛΤΑ. Δεν είναι συστημένο απ ότι καταλαβαίνω, οπότε μέχρι να ανοιχτεί ο σάκος και να το προχωρήσουν περνάει λίγος καιρός (όχι ότι καίγονται ιδιαίτερα για τα συστημένα βέβαια). Υπομονή μόνο. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) αν και έχω κάνει αρκετες αγορές απο Κίνα μάλλον την πάτησα διοτι μέχρι τώρα αγόραζα απο gearb και bangg και ήξερα να φυλάγομαι . Χτες λοιπόν από ebay είδα ενα φακο για dslr που κανονικά παίζει στο 50αρικο απο HongKong και ο πωλητής τον είχε βάλει 13ευρώ με δωρεάν(!) μεταφορκά ΚΑΙ tracking number(!). Οπότε έσπευσα να αγοράσω χωρίς να προσέξω. Shipping: FREE Expedited Int'l Shipping και έχει ήδη γίνει shipped. αν υποθέσουμε ότι δεν είναι scam :lol::lol::lol: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο σε €€ αν πχ το έχει στείλει ,που πολύ αμφιβάλω, με καμιά dhl ? Edited October 8, 2017 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παιδιά υπάρχουν 2 θέματα σχετικά με αγορές. Εδώ μιλάμε για τελωνείο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 αν και έχω κάνει αρκετες αγορές απο Κίνα μάλλον την πάτησα διοτι μέχρι τώρα αγόραζα απο gearb και bangg και ήξερα να φυλάγομαι . Χτες λοιπόν από ebay είδα ενα φακο για dslr που κανονικά παίζει στο 50αρικο απο HongKong και ο πωλητής τον είχε βάλει 13ευρώ με δωρεάν(!) μεταφορκά ΚΑΙ tracking number(!). Οπότε έσπευσα να αγοράσω χωρίς να προσέξω. Shipping: FREE Expedited Int'l Shipping και έχει ήδη γίνει shipped. αν υποθέσουμε ότι δεν είναι scam :lol::lol::lol: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο σε €€ αν πχ το έχει στείλει ,που πολύ αμφιβάλω, με καμιά dhl ? Παιδιά υπάρχουν 2 θέματα σχετικά με αγορές. Εδώ μιλάμε για τελωνείο :) μα και εγώ για το ποσό του τελωνείου θέλω να μάθω :) φακος που κοστιζει ελλάδα 90 ευρω. ebay παιζει στα 50 ευρώ. εγω το αγόρασα 13,59 ευρώ. Πόσο παίζει να μου κοστίσει ο εκτελωνισμός ? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 μα και εγώ για το ποσό του τελωνείου θέλω να μάθω :) φακος που κοστιζει ελλάδα 90 ευρω. ebay παιζει στα 50 ευρώ. εγω το αγόρασα 13,59 ευρώ. Πόσο παίζει να μου κοστίσει ο εκτελωνισμός ? Περίπου 40-45€ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Περίπου 40-45€ Γιατι 40? αν κανει αναδασμολογηση με αποδεικτικο οτ πληρωσε 13Ε, δεν ειναι εκτος φορολογιας εκτελωνισμου? μεχρι 22Ε δνε παιρνανε δωρεαν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 μα και εγώ για το ποσό του τελωνείου θέλω να μάθω :) φακος που κοστιζει ελλάδα 90 ευρω. ebay παιζει στα 50 ευρώ. εγω το αγόρασα 13,59 ευρώ. Πόσο παίζει να μου κοστίσει ο εκτελωνισμός ? Δεν πήγαινε για σένα :cool: Για σένα κανείς δεν ξέρει :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Γιατι 40? αν κανει αναδασμολογηση με αποδεικτικο οτ πληρωσε 13Ε, δεν ειναι εκτος φορολογιας εκτελωνισμου? μεχρι 22Ε δνε παιρνανε δωρεαν? Μέχρι να γίνει η αναδασμολόγηση θα χει πεθάνει ο κινέζος και θα συνομιλεί με τον εγγονό του για την καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) Είναι άλλος με δέμα που το tracking το δείχνει να έχει φτάσει Ελλάδα απο τις 7/9ου και έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση ? Πρόκειται για δεματάκι από Aliexpress με απλό registered post μικρής αξίας (<14€) με αντιστάσεις ηλεκτρ. τσιγάρου... Ακριβώς την ίδια ημερομηνία έχομε, 7/9 κινητό με SG , έχει κολλήσει στο αποστολή αντικειμένου Σιγκαπούρη. Το δέμα έχει φτάσει από τις 12/9. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπάρχει περίπτωση να έχει κολήσει το δέμα λόγω τον καθυστερήσεων που έχουμε ? Ή μήπως χάθηκε πουθενά? http://i66.tinypic.com/29xg8jk.png Ωπ! Νάτος! Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ αναμονής και υπομονής, χρυσό μετάλλιο υπομονής.. Μπορείς κάλλιστα να μας χαρακτηρίσεις γατάκια :lol: Πέραν της πλάκας, dispute φίλε μου. Ξεκάθαρα, και άργησες. Edited October 9, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Μέχρι να γίνει η αναδασμολόγηση θα χει πεθάνει ο κινέζος και θα συνομιλεί με τον εγγονό του για την καθυστέρηση. σιγα μην τους τα χαρισω! θα παρω κατι που κανει 10Εκαι θα πληρωσω +40 τελωνειο? θα περιμενω +20 μερες, 1 μηνα και θα τα γλυτωσω. αλλωστε οταν βιαζεσαι να αποκτησεις κατι δεν το παιρνεις απο κινα αλλα απο ελλαδα. οποτε κανεις τα κουμαντα σου και λες θα το εχω στα χερια μου σε 1-3 μηνες! εγω παρηγγειλα action cam απο 29/9 γιατι τη χρειαζομαι το ιαννουαριο! :) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 εγω παρηγγειλα action cam απο 29/9 γιατι τη χρειαζομαι το ιαννουαριο! :) :) :) Του 2018; βιάζεσαι. Ως τώρα δεν έχω διαβάσει να παίρνει απάντηση κανείς απ'όσους έχουν κάνει αίτηση αναδασμολόγησης και γράφουν στα forum. Προσωπικά έχω γνωστό που χει κάνει την αίτηση αρχές Αυγούστου άρα καταλαβαίνεις ότι δε θα περιμένεις +20 ημέρες με έναν μήνα αλλά +2-3 μήνες και λίγους λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Εγώ θα ξανακάνω τον κακό. Το να ρωτάνε εδώ κάποια μέλη του φορουμ για το τι λεφτά υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν για κάτι που ΘΑ αγοράσουν,είναι λογικό και έχει νόημα.Το να ρωτούν όμως για τα λεφτά που πιθανόν να πληρώσουν για κάτι που έχουν ΗΔΗ παραγγείλει,εγώ τουλάχιστον το θεωρώ άνευ νοήματος.Γιατί κανείς δεν μπορεί να τους πει με ακρίβεια τι μπορεί να τους χρεώσουν στο Τεώνείο,μετά από τα τόσα παραδείγματα που έχουμε δει εδώ από παράλογες χρεώσεις.Και τελικά τι σημασία έχει να το ξέρουν μιά βδομάδα πριν;Τι θα αλλάξει;Οταν έλθει η ώρα να παραλάβουν,θα το μάθουν σίγουρα.Ετσι κι αλλοιώς,η απόφαση να μην το παραλάβουν θα ληφθεί μετά την χρέωση του Τελωνείου,και όχι πιο πριν. Οποιος λοιπον παραγελνει απο την Κίνα,ας βάζει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί και να πληρώσει Τελωνείο,ειδικά για φτηνά πράγματα και επίσης για είδη που αγόρασαν με εκπτώσεις-κουπόνια.Αν τα σταματήσουν στο Τελωνείο,θα τους χρεώσουν στην τιμή χωρίς την έκπτωση. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Ακριβώς την ίδια ημερομηνία έχομε, 7/9 κινητό με SG , έχει κολλήσει στο αποστολή αντικειμένου Σιγκαπούρη. Το δέμα έχει φτάσει από τις 12/9. Και εμένα με SG post είναι και το τρακινγκ λέει : 7/9/17 16:20 Arrival at Destination Post (Country: GR) Από τότε έχουν περάσει 32 μέρες και σιγή.... άντε να δούμε :rolleyes: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Εγώ θα ξανακάνω τον κακό. Το να ρωτάνε εδώ κάποια μέλη του φορουμ για το τι λεφτά υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν για κάτι που ΘΑ αγοράσουν,είναι λογικό και έχει νόημα.Το να ρωτούν όμως για τα λεφτά που πιθανόν να πληρώσουν για κάτι που έχουν ΗΔΗ παραγγείλει,εγώ τουλάχιστον το θεωρώ άνευ νοήματος.Γιατί κανείς δεν μπορεί να τους πει με ακρίβεια τι μπορεί να τους χρεώσουν στο Τεώνείο,μετά από τα τόσα παραδείγματα που έχουμε δει εδώ από παράλογες χρεώσεις.Και τελικά τι σημασία έχει να το ξέρουν μιά βδομάδα πριν;Τι θα αλλάξει;Οταν έλθει η ώρα να παραλάβουν,θα το μάθουν σίγουρα.Ετσι κι αλλοιώς,η απόφαση να μην το παραλάβουν θα ληφθεί μετά την χρέωση του Τελωνείου,και όχι πιο πριν. Οποιος λοιπον παραγελνει απο την Κίνα,ας βάζει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί και να πληρώσει Τελωνείο,ειδικά για φτηνά πράγματα και επίσης για είδη που αγόρασαν με εκπτώσεις-κουπόνια.Αν τα σταματήσουν στο Τελωνείο,θα τους χρεώσουν στην τιμή χωρίς την έκπτωση. Εμ έλα που δεν ισχύει αυτό και κανείς δεν ξέρει από πριν τι θα χρεωθεί και αν χρεωθεί. Οι χρεώσεις είναι άλλα αντί άλλων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) Του 2018; βιάζεσαι. Ως τώρα δεν έχω διαβάσει να παίρνει απάντηση κανείς απ'όσους έχουν κάνει αίτηση αναδασμολόγησης και γράφουν στα forum. Προσωπικά έχω γνωστό που χει κάνει την αίτηση αρχές Αυγούστου άρα καταλαβαίνεις ότι δε θα περιμένεις +20 ημέρες με έναν μήνα αλλά +2-3 μήνες και λίγους λεω. Χαχα! εστω και ετσι. 6 μηνες νωριτερα εκανα την παραγγελεια! :lol: 2 λυσεις υπαρχουν κατ εμε, ή μιλας με το καταστημα-πωλητη αν δεχτει αν το επιστραφει και να το ξαναστειλει με καποιο αλλον τροπο, ή πας για αναδασμολογηση. δεν το χωραει το μυαλο μου να πληρωσω 400% φορο για κατι. τα χρωσταω σε κανενα κερατα? :mad: :mad: φυσικα εξαρταται ποσο στοιχιζει, και ποσο γρηγορα το θελεις, αλλα αν δεν βιαζεσαι, απλα περιμενεις.. Εμ έλα που δεν ισχύει αυτό και κανείς δεν ξέρει από πριν τι θα χρεωθεί και αν χρεωθεί. Οι χρεώσεις είναι άλλα αντί άλλων. παραγγελια selfie stick 80E, πληρωσα 3ευρακι. παραγγελια 4 μπαταριων 12Ε, πληρωσα 3ευρακι. αντε βγαλε ακρη τωρα εσυ! :lol: :lol: :lol: Edited October 9, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Εγώ έχω στείλει πίσω το κινητό για αναδασμολογιση ...από της 29-9 έφτασε πίσω στο τελωνείο και ακόμα έχει ο Θεός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Εγώ έχω στείλει πίσω το κινητό για αναδασμολογιση ...από της 29-9 έφτασε πίσω στο τελωνείο και ακόμα έχει ο Θεός.... Όποιος αναφέρει το τι συνέβη τελικά με το αποτέλεσμα της αναδασμολόγησης, θα είναι ο πρώτος, καθότι δεν ξαναείχαμε άλλοτε αναθεώρηση αναδασμολόγησης από κάποιο άλλο μέλος με τα αποτελέσματα αυτής. Θα είχε ενδιαφέρον λοιπόν να ξέρομε το αποτέλεσμα, και το κυριότερο εάν οι δασμοί ήταν οι σωστοί. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Θα ενημερώνω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλημέρα στην παρέα. Εγώ παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα mi band 2 από το ,gearbest μαζί με κανένα έξτρα wristband. Τι κάνω πρώτη,φορά είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Ποια μέθοδο αποστολής πρέπει να επιλέξω;Θέλω να κάνω την παραγγελία σήμερα.. Συμβούλεψτε με σας παρακαλώ. Ευχαριστώ Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Παρ`το απο Ελλαδα, δεν αξιζει την αναμονη για αυτα τα ποσα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Παρ`το απο Ελλαδα, δεν αξιζει την αναμονη για αυτα τα ποσα Για πόση αναμονή μιλάμε; Ποια μέθοδο επιλέγουμε πάντως για να έχουμε λιγότερες πιθανότητες τελωνείου; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δεν υπαρχει απαντηση στα ερωτηματα σου, εγω εχω που περιμενω 35 μερες προς το παρον.. Μεθοδος η απλη. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts