FIREBLADE1 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ορίστε στο 12.20 περίπου Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk φιλε καλημερα! εχεις το καλυτερο post με διαφορα, τι λεει ο τυπος? ενα μπαχαλο, πηραν τελωνειακους απλα για να εισπραξουν, κοσμο να παραδωσει και να κινησει τα δεματα τιποτα!! Κ αφου το λεει πολλες φορες οτι συντομα ολοι θα κινηθουν με ιδιωτικες μεταφορικες, λογικο ειναι, δεν θα με σταματησει να αγορασω αυτο που θελω απο κινα κανενας τελωνειακος, θα βρω τροπο, και εγω και ο κινεζος να παρακαμψουμε το ολο γραφειοκρατικο της ελλαδας και να το εχω γρηγορα, πληρωνοντας καποιον αλλο μεσαζοντα. Και γτ αφου το ξερουν τα ζ....α οτι ετσι θα γινει, οτι στο τελος τσαμπα θα τους παρουν ολους αυτους γτ δεν θα εχουν δεματα να εκτελωνισουν, γτ δεν κινουνται οπως τα ταχυδρομεια αλλων χωρων, πχ nlpost με την θυγατρικη του στην κινα, κινησε απιστευτο ογκο δεματων, τσαμπα? δε νομιζω..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis22 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 telmusic μεγαλο δραμα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Καταγγελίες για την τεράστια καθυστέρηση και τις παράνομες χρεώσεις. http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam?ctype=postal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μόλις παρέλαβα το doogee mix απο banggood ! Με το εστειλαν με swiss post και στην αρχή ξενερωσα γιατι ειχα διαβασει τα χειροτερα. Παντου εμφανιζεται η Ελβετία, 20 μερουλες και χωρις τελωνειο. Ημουν τυχερος ή το παει καλά η swiss ;; Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μόλις παρέλαβα το doogee mix απο banggood ! Με το εστειλαν με swiss post και στην αρχή ξενερωσα γιατι ειχα διαβασει τα χειροτερα. Παντου εμφανιζεται η Ελβετία, 20 μερουλες και χωρις τελωνειο. Ημουν τυχερος ή το παει καλά η swiss ;; Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαχα εγω παντου βλεπω κινα, κατ αρχην στην μεση πανω πανω, asia asendia hkg.... και κατω κατω υπογραφει ο wen!!!!! στα ματια του τελωνειακου εισαι κινεζος ηδη, και απο κατω το customs declaration, δλδ αν θελετε μπορειτε να το σταματησετε!!! Εκεινο που σε εσωσε ειναι το mp4 player και η αξια 22$περιπου οπου σου λεει μπορει και να ειναι σωστο-αληθες. Το καλυτερο του banggood ειναι το priority line με postnl οπου carrier ειναι η flyt express, εκει δεν εχουν ουτε customs declaration , αρα δεν μπορουν και να στο σταματησουν. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 χαχα εγω παντου βλεπω κινα, κατ αρχην στην μεση πανω πανω, asia asendia hkg.... και κατω κατω υπογραφει ο wen!!!!! στα ματια του τελωνειακου εισαι κινεζος ηδη, και απο κατω το customs declaration, δλδ αν θελετε μπορειτε να το σταματησετε!!! Εκεινο που σε εσωσε ειναι το mp4 player και η αξια 22$περιπου οπου σου λεει μπορει και να ειναι σωστο-αληθες. Το καλυτερο του banggood ειναι το priority line με postnl οπου carrier ειναι η flyt express, εκει δεν εχουν ουτε customs declaration , αρα δεν μπορουν και να στο σταματησουν. Καλησπέρα. Και εγώ παρήγγειλα ένα xiaomi mi5s plus από Banggood και επέλεξα Priority direct mail με κόστος περίπου 13.5 ευρώ επιπλέον. Μίλησα και μαζί τους και μου είπαν ότι δεν περνάει τελωνείο. Σε mail που μου ήρθε χθες από το banggood μου δώθηκε και ο κωδικός αναζήτησης του δέματος ο οποίος είναι των Ολλανδικών Ταχυδρομείων (RS...NL). Στην αναμονή τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Καλησπέρα. Και εγώ παρήγγειλα ένα xiaomi mi5s plus από Banggood και επέλεξα Priority direct mail με κόστος περίπου 13.5 ευρώ επιπλέον. Μίλησα και μαζί τους και μου είπαν ότι δεν περνάει τελωνείο. Σε mail που μου ήρθε χθες από το banggood μου δώθηκε και ο κωδικός αναζήτησης του δέματος ο οποίος είναι των Ολλανδικών Ταχυδρομείων (RS...NL). Στην αναμονή τώρα! Δεν μπορουν να το σταματησουν ειναι η αληθεια γτ δεν εχει custom declaration, εχει ομως επανω το λογοτυπο της κινεζικης flyt και φυσικα το βγαζουν απο ενα σακο με αλλα κινεζικα αδελφακια του, οποτε ξερουν.... εμενα ενα μου το σταματησαν, παρεμεινε στο τελωνειο για 2 εβδομαδες και τελικα μου ηρθε ελευθερο. Απ οτι καταλαβαινεις και εσυ και εγω και οι υπολοιποι, η κατασταση ειναι μπαχαλο και οτι να ναι, σβηνουν τα ελτα και οτι αρπαξουν μπας και σωθουν. 3ευρακι σου λεει.....3ευρακι.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Παιδιά καλησπέρα, σήμερα με πήραν τηλέφωνο από FedEx και μου είπαν ότι έχω ένα δέμα στο τελωνείο και για να το εκτελωνίσουν το στάνταρτ είναι 100€ συν ότι ζητήσει το τελωνείο. Το δέμα είναι από Κίνα από Ali express και περιέχει 2 αντλίες για όσμωση αξίας 40€. Υπάρχει τρόπος να το εκτελωνίσω φτηνά ή τους λέω να πάει πίσω; υπόψιν ότι δεν βρίσκομαι Αθήνα για να μπορώ να πάω ο ίδιος. Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μιλάς με τον πωλητή και τον ζητας να το πάρει πίσω. Αν δεν δέχεται τότε τους λες να το καταστρέψουν. Σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει η προσπάθεια εκτελωνισμου για τόσο μικρής αξίας προϊόν. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Δεν μπορουν να το σταματησουν ειναι η αληθεια γτ δεν εχει custom declaration, εχει ομως επανω το λογοτυπο της κινεζικης flyt και φυσικα το βγαζουν απο ενα σακο με αλλα κινεζικα αδελφακια του, οποτε ξερουν.... εμενα ενα μου το σταματησαν, παρεμεινε στο τελωνειο για 2 εβδομαδες και τελικα μου ηρθε ελευθερο. Απ οτι καταλαβαινεις και εσυ και εγω και οι υπολοιποι, η κατασταση ειναι μπαχαλο και οτι να ναι, σβηνουν τα ελτα και οτι αρπαξουν μπας και σωθουν. 3ευρακι σου λεει.....3ευρακι.... 3ευρακι δεν με πειράζει. Αρκεί να μην μπει καπέλο, φυσικά θα ενημερώσω και το banggood αν τύχει κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 3ευρακι δεν με πειράζει. Αρκεί να μην μπει καπέλο, φυσικά θα ενημερώσω και το banggood αν τύχει κάτι! Oχι δεν ειναι ετσι φιλε μου, η ανικανοτητα του κρατους να φτιαξει ενα σωστο τελωνειακο συστημα που να σταματαει πραγματικα αυτα που πρεπει να φορολογηθουν ναι να πληρωσω 3 ευρακι. Αλλα τα τσουβαλιαζω ολα, ακομη και αυτα που εχουν 5$, να τους βαλω να πληρωσουν 3 ευρω γιατι δεν εχω χρονο να τα τσεκαρω σωστα, και οκ ας εισπραξω κατι απ ολους αυτους και βλεπουμε, και να τους βαλω να τα παραλαβουν οι ιδιοι, γτ δεν εχω ταχυδρομους (παρολο που χρεωνω 3ευρακι) και το 3ευρακι το σκας και αν πεσεις τελη του μηνα (συνταξεις) περιμενε κανα 3ωρο.... τι λες φιλε μου? αν το εκανε αυτο η acs πχ, θα ειχες κατεβασει ολα τα ευαγγελια...... να σου πει πχ ιδιωτικη μεταφορικη δωσε 3 ευρω και ελα παρτο? ουτε γι αστειο, εδω μου τα φερνουν σαββατο γτ λεει ο οδηγος δεν ειχα πολυ δουλεια οποτε ειπα να σας το παραδωσω σημερα. Ε Ξ Υ Π Η Ρ Ε Τ Η Σ Η. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Τα 3 ευρώ τα χρεώνει το τελωνείο όχι τα ΕΛΤΑ ( αυτοί απλώς τα εισπράττουν). Η χρέωση των τριών ευρώ γίνεται λόγου ελέγχου που γίνεται δειγματοληπτικά. Δηλαδή μπορεί να πληρώσεις τρία ευρώ για ελεγχο πακέτου που η αξία του είναι πχ 50€ και ενώ θα έπρεπε να περάσει τελωνείο τελικά περνά μόνο για τον έλεγχο με κόστος 3€. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Τα 3 ευρώ τα χρεώνει το τελωνείο όχι τα ΕΛΤΑ ( αυτοί απλώς τα εισπράττουν). Η χρέωση των τριών ευρώ γίνεται λόγου ελέγχου που γίνεται δειγματοληπτικά. Δηλαδή μπορεί να πληρώσεις τρία ευρώ για ελεγχο πακέτου που η αξία του είναι πχ 50€ και ενώ θα έπρεπε να περάσει τελωνείο τελικά περνά μόνο για τον έλεγχο με κόστος 3€. εγω σου λεω πηγα στα ελτα σημερα και ηρθε νεα εγκυκλιος, εσυ λες οχι τα ελτα μα να το τελωνειο και τι φταινε τα παιδια.... και ποιο δειγματοληπτικο ελεγχο ρε φιλε? ποιο? τα unregistered φευγουν νερακι.... και τα registered πλεον τα πατανε μια σφραγιδα KAT και μια στρογγυλη "ελληνικη δημοκρατια" , φοβερος ελεγχος..... σκιαχτηκαμε!!! Πηγαινε τωρα να το παρεις!!! και κατσε στην ουρα κανα 3 ωρο.... γραφειοκρατια!!!! και καθυστερηση στυλ ελληνικου δημοσιου!! Για να τελειωνει εδω, ναι ρε φιλε να πληρωσω, τελειωνε ομως, μην με καθυστερεις ουτε σε "δειγματοληπτικους" ουτε σε ουρες, για μενα τελος τα ελτα, πληρωνω αντι για 3 ευρω 15-20 ευρω και το εχω σε 10 μερες στην πορτα μου. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Τα 3 ευρώ τα χρεώνει το τελωνείο όχι τα ΕΛΤΑ ( αυτοί απλώς τα εισπράττουν). Η χρέωση των τριών ευρώ γίνεται λόγου ελέγχου που γίνεται δειγματοληπτικά. Δηλαδή μπορεί να πληρώσεις τρία ευρώ για ελεγχο πακέτου που η αξία του είναι πχ 50€ και ενώ θα έπρεπε να περάσει τελωνείο τελικά περνά μόνο για τον έλεγχο με κόστος 3€. Tα 3 και τα 12 αναγράφονται κανονικά στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ στα ΤΕΛΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Πάντως έχει αλλάξει ο τρόπος εκτελωνισμόυ στα ΕΛΤΑ. Γι αυτό υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Σταματά το χαρτάκι και γίνεται μηχανογράφηση όλων των εντύπων. Μέχρι να τοποθετηθεί το σύστημα θα υπάρχουν καθυστερήσεις Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Σταματά το χαρτάκι και γίνεται μηχανογράφηση όλων των εντύπων. Μέχρι να τοποθετηθεί το σύστημα θα υπάρχουν καθυστερήσεις το συστημα τοποθετηθηκε ηδη, φιλος παρελαβε δεμα με μηχανογραφημενο το εντυπο τελωνειο και με καρτελα eori !!! To Θεμα ειναι οτι σταματανε τα παντα μαλλον, ακριβα φτηνα μικρα μεγαλα κινεζικα ευρωπαικα αμερικανικα, ολα στο τσουβαλι, μυρισε χρημα στο ΚΑΤ και στην κυβερνηση!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εγώ που παρέλαβα χθες κάτι ακουστικά από Gearbest (με την κανονική αξία από πίσω), όπως παλιά. Ούτε δελτία ούτε τίποτα. Μπορεί να το κάνουν μόνο για τα υψηλής αξίας. Είναι που είναι φουλ στην καθυστέρηση αν τα κάνουν και ψηφιακά και θέλει έξτρα γραφειοκρατία την κάτσαμε την βάρκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Σήμερα μετά απο 50 μέρες ήθε η πολυπόθητη ειδοποίηση μηχανογραφημένη σε σελιδα Α4 και αναγραφει ποσό εκτελωνισμού 24,60 ευρώ. Η πλάκα είναι οτι αφορά ακουστικα Xiaomi Piston Hd αγορασμένα στα 21 ευρώ απο Aliexpress και στάλθηκαν με SG! Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιό μαθηματικό κεφάλι έβγαλε αυτό το ποσό εκτελωνισμού? Δηλαδή στις 10 μέρες που το κράτησαν στο τελωνείο και μάλλον ήταν και ο καυσωνας τόσα τους έλειπαν για να πάρουν κάτι να δροσιστούν? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην παραλάβω με αυτό το πόσο που καλούμαι να πληρώσω! Τι διαδικασία πρέπει να κάνω όσον αφορά την συνεννοηση με το καταστημα του Aliexpress; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δεν πιστευω να παραλαβεις... Μπορεις να τα αφησεις στα αζητητα μεχρι να παρελθει κανενα διμηνο και να ζητησεις με dispute τα λεφτα πισω. Μετα πας στο ταχυδρομειο και τους λες να πανε πισω στη μανα τους, μην τα χασει και ο πωλητης... Αν τα αρνηθεις απευθειας ισως φανει στο tracking αν εχουν, οτι με δικη σου ευθυνη τα αρνηθηκες. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 5 - 8 ευρώ κόστος εκτελωνισμού να το καταλάβω και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραλάβω! Τωρα 25 ευρώ που ζητάνε πολύ απλά θα πάρουν ενα απόλυτο μηδενικό!!! Προτιμώ να τα φάει ο Κινέζος αν δεν καταφέρω επιστροφή χρημάτων παρά τα δικά μας καλά παιδιά! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis22 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 stilskin εισαι απο τους ατυχους...δεν θελεις να πληρωσεις τοσα και ειναι λογικο...ο κινεζος να το παρει πισω ομως και εσυ πρεπει να του πεις οτι θα του πληρωσεις τα μεταφορικα εξοδα γιατι σε αυτην την περιπτωση βγαινει χαμενος αυτος και δεν ειναι σωστο...το τελωνειο στην ελλαδα ειναι τραγικο και οτι κανουν ειναι τραγικα...τωρα απο εκει και περα μαλλον γινεται κατι συγκεκριμενο στα ελτα αυτην την στιγμη...αν σου κρατησουν δεμα στο τελωνειο πληρωνεις 30 ευρω κοντα ας εχεις μεσα και παπουτσια...θα μου πεις ποιους βολευει αυτο??βολευει αυτους που εχουν ενα δεμα με 4 προιοντα η με 5 δεν βολευει αυτους που παρουν κατι που κανει 10 με 20 ευρω...δυστηχως κανουν οτι θελουν αυτοι την στιγμη και μαλλον κοιτανε να βγαλουν καποια εσοδα που πιστευουν οτι θα πληρωσουν και οι παραληπτες..αν ζητησουν 200 ευρω η 500 ευρω ξερουν οτι ο παραληπτης δεν θα πληρωσει...τωρα για το θεμα σου πες στον κινεζο οτι θα γινει επιστροφη δεματος και θα του πληρωσεις τα μεταφορικα εξοδα που εχει χρεωθει με paypal.τα περισσοτερα δεματα πλεον περνανε τελωνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Αν υπήρχε σωστή χρέωση δεν το συζητάω θα τα πλήρωνα! Αλλά όταν βλέπεις μικρό δέμα και τιμή δεν μπορείς να βάζεις οτι να είναι τέλη εκτελωνισμού! Στην χειρότερη άνοιξε το πακέτο να δείς τι περιέχει και αναλόγως μετά απο ερευνα χρεωσε το αντικείμενο. Στις 15 ημέρες που εχω περιθώριο να παραλάβω, μετά τι γίνεται? Στέλνεται πίσω στον πωλητή με δική του χρέωση? Αν δηλαδή ζητήσω στον πωλητή να μου επιστρέψει το αρχικό ποσό εφόσον αφαιρέσει τα τέλη μεταφοράς θα γίνει αποδεκτό? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Αν υπήρχε σωστή χρέωση δεν το συζητάω θα τα πλήρωνα! Αλλά όταν βλέπεις μικρό δέμα και τιμή δεν μπορείς να βάζεις οτι να είναι τέλη εκτελωνισμού! Στην χειρότερη άνοιξε το πακέτο να δείς τι περιέχει και αναλόγως μετά απο ερευνα χρεωσε το αντικείμενο. Στις 15 ημέρες που εχω περιθώριο να παραλάβω, μετά τι γίνεται? Στέλνεται πίσω στον πωλητή με δική του χρέωση? Αν δηλαδή ζητήσω στον πωλητή να μου επιστρέψει το αρχικό ποσό εφόσον αφαιρέσει τα τέλη μεταφοράς θα γίνει αποδεκτό? οπως ακριβως το ειπες, ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, δλδ στα 21 ευρω υπαρχει ατελεια, πως βαζει φπα και κοστος εκτελωνισμου? Στην περιπτωση σου 24.60ευρω αναλυεται ως εξης : 12 ευρω εκτελωνισμος, 3ευρω κοστος ελτα (φοβερο) και απομενουν 9,40ευρω φπα το οποιο σημαινει οτι στο κοστολογησαν καπου στα 40 ευρω. Τελεια, οπως μου ειπαν και εμενα στο τηλεφωνο και στα ελτα, "μην κανετε αγορες απο το εξωτερικο" τι δεν καταλαβαινεις δλδ? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εγω καταλαβαίνω απλά πρέπει και αυτοί να καταλάβουν οτι αυτό το ποσο δεν πρόκειται ποτέ να το δουν. Και ετσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts