Jump to content

Diabolic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    138
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Diabolic

  1. Για ρίξτε μια ματιά στο βελάκι. Προς το παρόν είναι ανενεργή η συγκεκριμένη επιλογή (μέσω gsis.gr)!
  2. Και εγώ είχα κάτι με DHL αξίας 22 ευρώ αλλά δεν πλήρωσα τίποτα (είχε αυτοκολλητάκι "τελωνειακώς ελεύθερο" πράσινου χρώματος)
  3. Συν το ΦΠΑ... Ξέρουν ότι τα περισσότερα είναι μικρά οπότε κοπανάνε αβέρτα για να λένε ότι κάνουν σωστά και την δουλειά τους. Θα γυρίσει η μπάλα κάποια στιγμή αλλά το θέμα είναι πότε!
  4. Χαχα... Πιάσανε την φοροδιαφυγή!!!
  5. Χαχα, έχεις δίκιο. Τόσο βγήκε μαζί με τα μεταφορικά (άντε να ήταν 28-29 ευρώ). Απορώ πως βρήκαν την τιμή πάντως. Να ήταν κανένα κινητό θα έλεγα οκ.. Οπότε θα μιλήσω με τον πωλητή και θα δω τι θα κάνω.. Δεν ξέρω αν γυρίσει πίσω μήπως την κρατήσει και δεν στείλει κάποια αποζημίωση! Τέλος έχω παραλάβει ένα σκασμό πράγματα και δεν πλήρωσα τελωνείο, αν αξίζει θα τα πληρώσω! ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σίγουρα αλλά μέχρι να το καταλάβουν, θα βρούνε άλλο τρόπο οι κινέζοι!
  6. Παίδες να σας παραθέσω την δική μου εμπειρία από την τελευταία μου αγορά κινητού από banggood.com. Στις 18/7 παρήγγειλα το Xiaomi Mi5s plus από banggood στην τιμή των 266 ευρώ με έξτρα χρέωση 13 ευρώ περίπου για χρήση της υπηρεσίας "Priority Direct Mail". Πριν την αγορά είχα επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με τον πιθανό εκτελωνισμό. Η απάντηση τους ήταν τάχιστη και μου είπαν ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο. Πράγματι στις 28/7 (πολύ γρήγορα) το δέμα ήταν στην πόρτα μου και σύμφωνα με το tracking δεν πέρασε ούτε έξω από το τελωνείο. Πολύ καλά συσκευασμένο και σε άριστη κατάσταση. Τις προάλλες πήρα και μία κάμερα xiaomi dafanq και επέλεξα πάλι την επιλογή priority direct mail με επιπλέον κόστος κοντά στο 1.8 ευρώ (σχεδόν το μισό αν πιανόταν τελωνείο χώρια τον πολύ πιο γρήγορο χρόνο παράδοσης). Τέλος, πριν από 2 μήνες σχεδόν παρήγγειλα από Aliexpress μία κουβέρτα αξίας 27 ευρώ (απόστολή με SG post). Πριν από 5-6 μέρες πέρασε από Τελωνείο και μου είπαν στο ταχυδρομείο ότι για να την παραλάβω πρέπει να πληρώσω 22.6 ευρώ!!!! Από Δευτέρα θα πάω να δω τι παίζει γιατί μάλλον την πέρασαν για κάτι πολύ ακριβότερο!
  7. Αν οι καθυστερήσεις και τα "χαράτσια" είναι αυτού του ύψους τότε η μετάβαση στις ιδιωτικές μεταφορικές είναι ζήτημα χρόνου!
  8. Εγώ που παρέλαβα χθες κάτι ακουστικά από Gearbest (με την κανονική αξία από πίσω), όπως παλιά. Ούτε δελτία ούτε τίποτα. Μπορεί να το κάνουν μόνο για τα υψηλής αξίας. Είναι που είναι φουλ στην καθυστέρηση αν τα κάνουν και ψηφιακά και θέλει έξτρα γραφειοκρατία την κάτσαμε την βάρκα!
  9. 3ευρακι δεν με πειράζει. Αρκεί να μην μπει καπέλο, φυσικά θα ενημερώσω και το banggood αν τύχει κάτι!
  10. Καλησπέρα. Και εγώ παρήγγειλα ένα xiaomi mi5s plus από Banggood και επέλεξα Priority direct mail με κόστος περίπου 13.5 ευρώ επιπλέον. Μίλησα και μαζί τους και μου είπαν ότι δεν περνάει τελωνείο. Σε mail που μου ήρθε χθες από το banggood μου δώθηκε και ο κωδικός αναζήτησης του δέματος ο οποίος είναι των Ολλανδικών Ταχυδρομείων (RS...NL). Στην αναμονή τώρα!
  11. Αν δεν τα έστειλαν με την εταιρεία που ζήτησες μην τα παραλαμβάνεις και άνοιξε υπόθεση στο paypal!
  12. Επειδή στο τοπικό ταχυδρομείο είναι όλοι γνωστοί με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω αν γίνεται με "καβγά" να μην πληρώσω το 3ευρο και κυρίως αν το επιβάλλουν οι ίδιοι ή τους έρχεται εντολή!:p
  13. Εγώ γιατί νομίζω ότι και φασαρία να κάνεις το 3ευρο θα το πληρώσεις;
  14. Εγώ σήμερα θα πάω να παραλάβω εντός ολίγου μία φωτογραφική μηχανή Xiaoyi αγορασμένη από Gearbest (απλή δωρεάν αποστολή με Nl post). Παρακάτω η πορεία του δέματος (τελωνείο γιοκ). image host Εντελώς δειγματολειπτικός έλεγχος!
  15. Η elephone είναι επιπέδου UMI. Νομίζω δεν υπάρχει καμία σύγκριση...
  16. Δεν έχω Wind για να σου πω αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνει. Απλά δεν πιάνει την 800άρα μπάντα.
  17. Στην ίδια τιμή θα το πάρεις από το vickmall οπότε ποιος ο λόγος να προτιμήσεις το geekbuying? Στο πρώτο θα πάρεις δώρο τζάμι, θα έχεις μακράν καλύτερο service και υποστήριξη και εκτός αυτού θα το παραγγείλεις και με την Rom της επιλογής σου!;)
  18. Και εμένα έτσι μου είχαν πει. Μου βάλανε δωρεάν το mofi το οποίο όντως γεμίζει δαχτυλιές παρόλο που είναι αρκετά ακριβό!
  19. Ευχαριστώ πολύ Χρήστο. :) Ένα λινκ για την Official θα ήθελα αν δεν σου είναι κόπος (το κινητό είναι αγορασμένο από tinydeal πριν από 3 μήνες και φοράει την 011S). Μετά την διαδικασία που δείχνει ο Tora33, περνάω κανονικά την 17άρα του Ιταλού χωρίς να χρειαστεί να περάσω τα Ελληνικά (τα οποία και δεν με καίνε είναι η αλήθεια)? Αν θες και ένα link γι αυτήν και μετά πάμε για χειρουργείο.:p
  20. Χρήστο ευχαριστώ και πάλι. Αυτό έχω παρατηρήσει ότι γίνεται στο le 2. Σβηνει και μετα πρεπει να μπει στην φορτιση για κανενα 2ωρο η να μεινει κλειστο για μερικες ωρες. Σε αυτο βεβαια η μπαταρια δεν χρειαζεται να εξαντληθει για να κλεισει... Στο δικο le 2 pro με την τελευταια rom του Ιταλου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αν και σπάνια το κατεβάζω κάτω απο 10%. Μία τελευταία ερώτηση. Οταν παταω το volume up συν το power button με πάει στο recovery. Απο εκει ομως μου δινει μονο 2 επιλογές εκ των οποίων η μία ειναι το install (με λογοτυπο eui απο πανω). Μήπως το κινητο θελει root?
  21. Χρήστο έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο? Τώρα που το έβαλα να φορτίσει ξεκίνησε κανονικά η φόρτιση και το κινητό άνοιξε... Να αλλάξω την ROM και να βάλω του Ιταλού μήπως και βελτιωθούν τα πράγματα?
  22. Καλησπέρα παίδες. Ζητώ την βοήθεια σας σχετικά με ένα letv le1 pro που αγόρασα πριν από περίπου 3 μήνες από το tinydeal. Το κινητό ήταν για την γυναίκα ενός φίλου μου που ήθελε μία σωστή αναβάθμιση από Samsung Galaxy S3. H χρήση του ήταν μόνο ελαφρύ gaming, σερφάρισμα και ως τηλέφωνο. Φυσικά δεν πειράξαμε καθόλου την ROM που φορούσε και ούτε έκανα τον κόπο να δω κιόλας ποια φορούσε (λίγα Ελληνικά οπότε μάλλον multilanguage). Το θέμα είναι ότι από χθες το κινητό έκλεισε μόνο του (όχι από έλλειψη μπαταρίας) και σήμερα δεν ανοίγει. Το βάζουμε για φόρτιση νεκρό πάλι και δοκιμή κιόλας με 3 φορτιστές (2 le eco και ένας απλός με αντάπτορα για Usb type c). Φίλος μέτρησε με πολύμετρο και είδε ότι κατά την φόρτιση το κινητό τραβάει περί τα 900 mA. Το κόκκινο λαμπάκι φόρτισης δεν ανάβει και φυσικά δεν ανοίγει ακόμα και αν πατήσω παρατεταμένα το volume up + power on. Έχω στείλει ήδη μήνυμα στο tinydeal για επιστροφή αλλά μήπως εσείς ξέρετε τι μπορεί να φταίει?
  23. Αλλαγή Rom με τον γνωστό μπούσουλα.
  24. Και εμένα έτσι ήταν στην αρχή. Δεν ξέρω τι κόλπο κάνουν εκεί στο Vickmall...
×
×
  • Create New...