Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτο δεν ειναι εξηγηση.

Θα επρεπε να επιβαλλονται μονο δασμοι, οχι ΦΠΑ, συν καποιο τυπικο τελος 4€ (οχι 8+4) και μονο αν αντιστοιχο προιον παραγεται και στην Ελλαδα.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Στην Ελλάδα είμαστε μπορούν να διανοηθουν ότι βλακεια θέλουν για να κάνουν τον κόσμο να πληρώσει. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε τις παραγγελίες από εξωτερικό(κρίμα για τους Κινέζους προφανώς) μέχρι να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Πάντα ήταν για τα πανηγύρια αλλά αυτή τη φορά έχουν ξεφύγει.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Αυτο δεν ειναι εξηγηση.

Θα επρεπε να επιβαλλονται μονο δασμοι, οχι ΦΠΑ, συν καποιο τυπικο τελος 4€ (οχι 8+4) και μονο αν αντιστοιχο προιον παραγεται και στην Ελλαδα.

βασικα κ εγω αυτο πιστευω... οτι δε θα πρεπει να μπαινει φπα απο την στιγμη που ο αγοραστης ειναι ιδιωτης κ το θελει το προιον για ιδιωτικη-προσωπικη χρηση...

φπα θα επρεπε να μπαινει σε επιχειρησεις οι οποιες θα το πουλησουν το προιον αυτο....

Και με ποια λογική θα έπρεπε να είναι έτσι όπως τα λες? Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις χώρες, πληρώνεις ΦΠΑ. Εφόσον το προϊόν εισάγεται, ισχύει ότι για όλα τα προϊόντα που παράγονται εγχώρια ή εισάγονται επίσημα. Δηλαδή ο ξένος στα ελληνικά προϊόντα που εξάγονται να βάζει ΦΠΑ και εμείς όχι? Διαφορετικά θα εισάγουμε μόνο και δεν θα παράγουμε τίποτα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν δανειζόμαστε για να καταναλώσουμε. Και αυτό οδηγεί σε κρίσεις σαν και αυτή του 2010. Εδώ λέμε να μειωθούν οι εισαγωγές και μιλάτε να μην φορολογούνται τα εισαγόμενα? Είπαμε δεν μας συμφέρει η κατάσταση, αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

βασικα και εγω αυτο πιστευω... οτι δε θα πρεπει να μπαινει φπα απο την στιγμη που ο αγοραστης ειναι ιδιωτης και το θελει το προιον για ιδιωτικη-προσωπικη χρηση...

δλδ οταν αγοραζω κατι απο την ιταλια, γιατι δε πληρωνω φπα οταν εισαγεται? γιατι πληρωνω φπα στην ιταλια γιατι το αγορασα απο εκει.. και τις αγορες απο κινα, αμερικη, καναδα κλπ που κανουμε, πληρωνουμε φπα για τις χωρες αυτες απο τα καταστηματα που τα αγοραζουμε.. οποτε ναι, θα δεχτω να πληρωσω μονο δασμους...

απο εκει και περα φπα θα επρεπε να μπαινει μονο σε επιχειρησεις οι οποιες θα το πουλησουν το προιον αυτο....

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Αδικία είναι και έτσι και αλλιώς. Ο ΦΠΑ είναι ένας φόρος που δεν στέκει και ειναι ο πλέον άδικος (μέχρι και την εισαγωγή του ΕΝΦΙΑ).

Από κει και πέρα να πληρωσω, πολυ ωραία, να μου δώσει τότε τιμολόγιο και εγγύηση.

Ο ΦΠΑ και ο φόρος στα ακίνητα είναι οι δύο βασικοί εισπρακτικοί φόροι κάθε πολιτισμένης χώρας.

Στο Ελλαδιστάν καταντήσαμε αφενός να τον ανεβάσουμε (χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί εμείς ψηφίζουμε αυτούς που κυβερνούν) στο 24% αφετέρου να πληρώνουμε τον ΦΠΑ και ο μαγαζάτορας να μην τον αποδίδει στο κράτος. Ακόμη, τον φόρο στα ακίνητα τον μπασταρδέψαμε και από αναλογικό σε όλους όσοι έχουν ακίνητη περιουσία εξαιρέσαμε τους αγρότες (γενικά, τις αγροτικές εκτάσεις) επιβαρύνοντας τους υπόλοιπους φορολογούμενους.

Οι φόροι αυτοί δεν είναι "άδικοι" στα ευνομούμενα κράτη, ανεξάρτητα αν εισπράττονται ή όχι στη χώρα μας.

Τέλος, οι φόροι είναι το βασικό έσοδο που έχει ένα κράτος και δεν είναι μαγαζάκι για να σου δώσει τιμολόγιο και εγγύηση.

Το καθεστώς που ισχύει στην Ελλάδα είναι παρόμοιο με τις άλλες χώρες της ΕΕ.

Νομίζω καλομάθατε με το τσάμπα και τώρα που τηρούνται οι νόμοι ξεσηκωθήκατε.

Το καθεστώς που ισχύει στην Ελλάδα είναι παρόμοιο με τις άλλες χώρες της ΕΕ.

Νομίζω καλομάθατε με το τσάμπα και τώρα που τηρούνται οι νόμοι ξεσηκωθήκατε.

στις αλλες χωρες ομως οταν εισαγεται καποιο αυτοκινητο δε πληρωνουν τελωνειο...... μονο στην ελλαδα γινεται αυτο... και γιαυτο πληρωνουμε προστιμο στην ΕΕ.... αλλα το κρατος βγαζει πολλα παραπανω απο τους εκτελωνισμους οποτε σφυριζουν αδιαφορα.... δε πρεπει καποια στιγμη να ξεσηκωθουμε? θα καταπινουμε αμασητο το κουτοχορτο? ας γινει το κρατος επιτελους παραγωγικο, να εχει εσοδα απο αλλου, κ οχι απο την τσεπη μας.. τοτε ναι, θα αγοραζω μονο απο ελλαδα γτ θα μου περισσευουν λεφτα στην τσεπη μου....γτ τοτε θα μπορεσει να ριξει ξανα το φπα στο 18-19%..κ γενικοτερα δε θα εχει αναγκη να καλυπτει τα εξοδα του (μονο) απο εμας....εχουμε γεμισει φορους παντου !!!!!! αφου μας κελβουν, θα βρω τροπους τα λιγα λεφτα που εχω στην τσεπη μου (μιας κ ανεργος εδω κ 3 μηνες) να τα ξοδευω εκει που με συμφερει................

παλι βγηκαμε off-topic.....

Edited by varitimos84

Ο ΦΠΑ και ο φόρος στα ακίνητα είναι οι δύο βασικοί εισπρακτικοί φόροι κάθε καπιταλιστικής χώρας.

Στο Ελλαδιστάν καταντήσαμε αφενός να τον ανεβάσουμε (χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί εμείς ψηφίζουμε αυτούς που κυβερνούν) στο 24% αφετέρου να πληρώνουμε τον ΦΠΑ και ο μαγαζάτορας να μην τον αποδίδει στο κράτος. Ακόμη, τον φόρο στα ακίνητα τον μπασταρδέψαμε και από αναλογικό σε όλους όσοι έχουν ακίνητη περιουσία εξαιρέσαμε τους αγρότες (γενικά, τις αγροτικές εκτάσεις) επιβαρύνοντας τους υπόλοιπους φορολογούμενους.

Οι φόροι αυτοί δεν είναι "άδικοι" στα εκμεταλλευτικα συστηματα, ανεξάρτητα αν εισπράττονται ή όχι στη χώρα μας.

Τέλος, οι φόροι είναι το βασικό έσοδο που έχει ένα κράτος και δεν είναι μαγαζάκι για να σου δώσει τιμολόγιο και εγγύηση.

Το να σου παίρνουν το σπίτι είναι ο ορισμός της αδικίας.

Edited by impreza_sti

Μια πλήρης φόρτιση.

Γιατι να μην παρεις; δηλαδη αμα χαθει η αποστολη, χωρις να φτασει Ελλαδα και χωρις καμια σχεση με τελωνειο δε θα αποζημιωθεις;

Στο tracking λει όμως ότι ενημερώθηκε ο πελάτης και μάλιστα δύο φορές έτσι δεν παίρνεις τπτ

Παιδιά μια ερώτηση, για να επανέλθουμε ξανά στο θέμα: εάν τελικά το δέμα μου πάει για τελωνείο, μπορώ να ζητήσω να εκτελωνιστεί στο τοπικό τελωνείο και όχι σε αυτο του αεροδρομίου;

Σας ευχαριστώ.

Edited by kougeo

βασικα κ εγω αυτο πιστευω... οτι δε θα πρεπει να μπαινει φπα απο την στιγμη που ο αγοραστης ειναι ιδιωτης κ το θελει το προιον για ιδιωτικη-προσωπικη χρηση...

δλδ οταν αγοραζω κτ απο την ιταλια, γτ δε πληρωνω φπα οταν εισαγεται? γτ πληρωνω φπα στην ιταλια γτ το αγορασα απο εκει.. κ τις αγορες απο κινα, αμερικη, καναδα κλπ που κανουμε, πληρωνουμε φπα για τις χωρες αυτες απο τα καταστηματα που τα αγοραζουμε.. οποτε ναι, θα δεχτω να πληρωσω μονο δασμους...

απο εκει κ περα φπα θα επρεπε να μπαινει μονο σε επιχειρησεις οι οποιες θα το πουλησουν το προιον αυτο....

Όταν αγοράζεις από Ιταλία δεν πληρώνεις ΦΠΑ γιατί η Ιταλία ανήκει στην ΕΕ και πληρώνεις το δικό της ΦΠΑ. Εάν ο πωλητής έχει ελληνικό ΑΦΜ, όπως πχ το Amazon, θα πληρώσεις τον ελληνικό ΦΠΑ έστω και αν αγοράζεις από Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία και όπου αλλού στην Ευρώπη έχει καταστήματα.

Στις αγορές από τρίτες χώρες περιλαμβάνεται στην αξία ο ΦΠΑ της χώρας προέλευσης και στην εισαγωγή στην Ελλάδα προστίθεται ο ελληνικός ΦΠΑ και τυχόν δασμός, όπως γίνεται σε όλα τα προιόντα από αυτές τις χώρες που αγοράζουμε εδώ.

Το ότι αγοράζουμε, ως ιδιώτες, απ' ευθείας από τρίτες χώρες δεν μας απαλλάσσει από την καταβολή του ΦΠΑ και τυχόν δασμού. Το ότι "κακκοσυνηθίσαμε" τόσα χρόνια να μην πληρώνουμε όταν το δέμα ερχόταν με ταχυδρομείο είναι άλλο θέμα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η νομοθεσία, μέχρι σήμερα, και αν θέλουμε να την αλλάξουμε θα πρέπει να φτιάξουμε ένα άλλο κράτος.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά μια ερώτηση, για να επανέλθουμε ξανά στο θέμα: εάν τελικά το δέμα μου πάει για τελωνείο, μπορώ να ζητήσω να εκτελωνιστεί στο τοπικό τελωνείο και όχι σε αυτο του αεροδρομίου;

Σας ευχαριστώ.

Όχι, γιατί τελωνεία των ΕΛΤΑ υπάρχουν μόνο στο αεροδρόμιο, στη Θεσ/νική, για τη Β. Ελλάδα, και στον Πειραιά.

Για ποιο λογο πληρωνω ειπαμε;

Φπα είναι καθαρά φόρος προς το κράτος για εισαγωγή η τοπική κατανάλωση αγαθών που γίνετε σε αυτή την χώρα (ουσιαστικά είναι ένας φόρος για να μπορεί να υπάρχει κράτος και μια χώρα) βάση λογικής ναι είναι κάτι άκυρο αλλά στην πράξη χωρίς αυτό δεν μπορεί να σιντιριθει μια χώρα. Δεν έχει σχέση ούτε με εγγύηση ούτε με τπτ απόλυτος είναι καθαρά εισφορές στο κράτος.

Και ναι στα περισσότερες χώρες είναι σχετικά λογικό και ανεκτος σαν φόρος, απλά στην Ελλάδα λόγο τεράστιας φορολογίας και ταυτόχρονα χαμηλού εισοδήματος όλα αυτά φαίνονται και τσουζουν σε βαθμό να φαίνονται και ίσος να είναι και παράνομα η έστω ανηθηκα

Edited by egodemis

Στο vickmall έχει μια επιλογή eu express που λέει ότι δεν πληρώνεις τελωνείο και έρχεται μέσα σε 8 μέρες. Κόστος 20$

Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άσχετο με το θέμα που συζητείται αλλά η "ιστορία" ελέγχων όλων των δεμάτων σε πύλες εισόδου να ξέρετε ξεκινάει από αυτό

Καμία σχέση με καπνικά κ.α. που γράφτηκαν κατά καιρούς

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Ή αλήθεια είναι ότι ήμασταν τυχεροί τόσα χρόνια , κακά τα ψέματα τελωνείο περναγανε δεματα άνω των 300 ευρώ και μεγάλα και ογκώδη. Ή εμπειρία μου όσο ζούσα αγγλια για να δούμε τι γίνεται εξω είναι ότι παίδες περναγανε όλα τελωνείο σε δεματα που έφερνα από αμερικη στο UK. !Οτιδήποτε πάνω από 20 λίρες πέρναγε δεν υπήρχε θέμα τύχης που ακόμα υπάρχει εδώ.
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Στο vickmall έχει μια επιλογή eu express που λέει ότι δεν πληρώνεις τελωνείο και έρχεται μέσα σε 8 μέρες. Κόστος 20$

Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα τα έδινα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Φπα είναι καθαρά φόρος προς το κράτος για εισαγωγή η τοπική κατανάλωση αγαθών που γίνετε σε αυτή την χώρα (ουσιαστικά είναι ένας φόρος για να μπορεί να υπάρχει κράτος και μια χώρα) βάση λογικής ναι είναι κάτι άκυρο αλλά στην πράξη χωρίς αυτό δεν μπορεί να σιντιριθει μια χώρα. Δεν έχει σχέση ούτε με εγγύηση ούτε με τπτ απόλυτος είναι καθαρά εισφορές στο κράτος.

Και ναι στα περισσότερες χώρες είναι σχετικά λογικό και ανεκτος σαν φόρος, απλά στην Ελλάδα λόγο τεράστιας φορολογίας και ταυτόχρονα χαμηλού εισοδήματος όλα αυτά φαίνονται και τσουζουν σε βαθμό να φαίνονται και ίσος να είναι και παράνομα η έστω ανηθηκα

Το ΦΠΑ είναι έμμεση φορολογία, κάτι στο οποίο δε μπορεί να στηριζεται το κράτος. Και όμως το 60% της φορολογίας του προέρχεται από αυτό, πράγμα που δείχνει ότι κάτι πολύ άρρωστο συμβαίνει. Το άρρωστο αυτό είναι ότι τα πληρώνει όλα η μεγάλη μάζα του κόσμου (του οποίου παίρνουν και τα σπίτια) και όχι το μεγάλο κεφάλαιο, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν τα Xiaomi φτιάχνονταν στην Ελλάδα, κανένα όφελος δε θα είχαμε. Αυτά για το ΦΠΑ στην ουσία του και όχι στη μορφή του (όλοι πληρώνουν, άρα και εμείς).

Γι'αυτο λέω ότι κάτι θα έπρεπε να πληρώνουμε, αλλά σίγουρα όχι ΦΠΑ.

Μια πλήρης φόρτιση.

Άσχετο με το θέμα που συζητείται αλλά η "ιστορία" ελέγχων όλων των δεμάτων σε πύλες εισόδου να ξέρετε ξεκινάει από αυτό

Καμία σχέση με καπνικά κ.α. που γράφτηκαν κατά καιρούς

λίγο δυσκολία καθώς θα πρεπει να φορολογούν και ευροπαικες αγορες αν γινει αυτο τοτε η βγηκε καποιος νεος νομος η ειναι παρανομο η βγηκαμε απο το σταυλο (ευροπη)

Καλησπέρα , δεν προλαβαίνει πλεον το τελωνείο του Βενιζέλος και τα στέλνουν και θεσ/κη (Ωραιόκαστρο) για εκτελωνισμό.

Το δικό μου ήταν κολλημένο στο ΚΔ ΑΤΤΙΚΗΣ από 9/12/16 , και μιας και στα τηλέφωνα δεν απαντόυσε κανείς πήγα από

τα κεντρικά των ΕΛΤΑ να ρωτήσω τι έχει γίνει ???

Αφου δεν έβρισκα άκρη στις πληροφορίες τους απευθύνθηκα στον προϊστάμενο και βρήκαν το tracking number μου είπαν ότι ταξιδευει για Τελωνείο θεσσαλονίκης (!!!!!!) διότι λογω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνει το ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ.

Σε παρατήρηση μου ότι το δέμα είναι μικρό και χαμηλής αξίας και γιατί δεν γινόταν ο έλεγχος εδώ , η απάντηση είναι ότι δεν επιλέγουν δέματα ξεχωριστά αλλά ολόκληρους σάκους από τις μεταφορικές του εξωτερικού που πάνε για έλεγχο και επιβολή των αναλογούντων τελών.

Σε ερώτηση εαν δεν συμφωνώ με την αξία στην οποία έχει υπολογισθεί ο ΦΠΑ , η απάντηση ήταν πληρώνεται το τέλος των 10€ και στην συνέχεια γυρίζουμε το δέμα στο τελωνείο για να κάνετε την διασάφηση !!!

Σε ποιό τελωνείο τους ρώτησα Θεσσαλονίκης που το κοστολόγισε ???

Η απάντηση ήταν ...... μάλλον Αθήνας και για σίγουρα θα τηλεφωνήσω αύριο (εαν σηκώσουν τηλεφωνο) να μου πούνε

Σημείωση το δεμα δείχνει ακόμα κολλημένο στο ΚΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-12-2016 06:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 09-12-2016 13:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 09-12-2016 14:42 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 09-12-2016 20:53 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Edited by xristakos2006

Καλησπέρα , δεν προλαβαίνει πλεον το τελωνείο του Βενιζέλος και τα στέλνουν και θεσ/κη (Ωραιόκαστρο) για εκτελωνισμό.

Το δικό μου ήταν κολλημένο στο ΚΔ ΑΤΤΙΚΗΣ από 9/12/16 , και μιας και στα τηλέφωνα δεν απαντόυσε κανείς πήγα από

τα κεντρικά των ΕΛΤΑ να ρωτήσω τι έχει γίνει ???

Αφου δεν έβρισκα άκρη στις πληροφορίες τους απευθύνθηκα στον προϊστάμενο και βρήκαν το tracking number μου είπαν ότι ταξιδευει για Τελωνείο θεσσαλονίκης (!!!!!!) διότι λογω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνει το ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ.

Σε παρατήρηση μου ότι το δέμα είναι μικρό και χαμηλής αξίας και γιατί δεν γινόταν ο έλεγχος εδώ , η απάντηση είναι ότι δεν επιλέγουν δέματα ξεχωριστά αλλά ολόκληρους σάκους από τις μεταφορικές του εξωτερικού που πάνε για έλεγχο και επιβολή των αναλογούντων τελών.

Σε ερώτηση εαν δεν συμφωνώ με την αξία στην οποία έχει υπολογισθεί ο ΦΠΑ , η απάντηση ήταν πληρώνεται το τέλος των 10€ και στην συνέχεια γυρίζουμε το δέμα στο τελωνείο για να κάνετε την διασάφηση !!!

Σε ποιό τελωνείο τους ρώτησα Θεσσαλονίκης που το κοστολόγισε ???

Η απάντηση ήταν ...... μάλλον Αθήνας και για σίγουρα θα τηλεφωνήσω αύριο (εαν σηκώσουν τηλεφωνο) να μου πούνε

Σημείωση το δεμα δείχνει ακόμα κολλημένο στο ΚΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-12-2016 06:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 09-12-2016 13:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 09-12-2016 14:42 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 09-12-2016 20:53 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

σε μενα το εχουν κανει σε δεματα του ενος ευρω μεχρι 10 ευρω και σε ολα εβαλαν να πληρώσω κατι 15 ευρω και (δλδ τημη πολυ πολυ μεγαλυτερη απο τα οιδιο το δεμα)

σε σενα σε τι δεμα εβαλαν αυτα?

Ξεχωριστε ρε τα μικρα απο τα μεγαλα δεματα και αναλογα με το βαρος...τα βαζουν ολα μεσα χυμα στο κυμα... Edited by impreza_sti

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Tελικά περνάνε ολα τελωνειο πια ε....

σε αυτη τη χωρα μου φιλε η δεν θα κανουμε τιποτα ή θα γινονται ολα λαθος..

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

τελος λοιπον τα κινεζακια για καιρο ακομα....

και περιμενω 3 κομματια doogee για φιλους....

In the down down of the writing we became robes...