karlito13 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα ενα xiaomi miband χωρις κανενα προβλημα. Ειμαι πελοποννησο. Απο που η αγορα;με ποιο post ηρθε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα ενα xiaomi miband χωρις κανενα προβλημα. Ειμαι πελοποννησο. δυστυχώς από ότι διαφαίνεται δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Σε όποιον πέσει το δέμα σου και με τι ορέξεις ξύπνησε έχει σημασία κινητο, car-dvd(που έγραφε όλη την αξία αλλά και το περιεχόμενο του δέματος ΑΚΡΙΒΩΣ), vr glasses περασαν κομπλέ :D περιμένω ένα ταπεινό mband2 18$ που χτύπησα στις εκπτώσεις ακόμα μόλις παραλάβω,τα βάλω στην τσάντα και βγω από ταχυδρομείο θα ανεβάσω και τα tracking για του λόγου το αληθές :X:X:X Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Μα όταν κάποιοι λένε ότι περνάνε όλα ακόμα και καρφίτσα δεν θα έπρεπε να υπάρχει ως δείγμα. Από την μια υπάρχουν μερικοί όπως εγώ που λέμε ότι μπορεί να σφίξαν τα πράγματα αλλά ακόμα δεν είναι καθαρό το τοπίο και άλλοι που λένε ότι πλέον περνάνε τα πάντα ενώ οι καταστάσεις δεν το αποδεικνύουν. Όπως κι αυτοί που λένε πως δεν άλλαξε τίποτα, αλλά τα κρούσματα αυξάνονται, που με τη λογική τους θα έπρεπε να μην κοιτάνε τίποτα. Κι εσύ γενίκευσες π; δεν συμβαίνει τίποτα και τώρα , τα γυρνάς και επισημαίνεις πως δεν πρέπει να γενικεύουμε. Πριν πολλές μέρες είχα γράψει πως δεν σίγουρα κάτι έχει αλλάξει, μα δεν ξέρουμε σε τι βαθμό, κάτι που πιστεύω ισχύει ακόμα. Είμαι από τα μέλη που δεν πολύ μπαίνω σε αυτό το τοπικ, όχι γιατί δεν παραγγέλνω, αλλά αποφεύγω τις αγορές από Κίνα, δεν εξυπηρετώ κανέναν (όταν σου λέω κανένα το εννοώ, πέραν γονιών και αδελφών) και προτιμώ ebay. Κάτι ψιλοπράγματα του Νοεμβρίου δεν πέρασαν τελωνείο, αλλα τι να γράψω εδώ; Δεν πέρασε; Άτοπο και παραπλανητικό θα ήταν, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Απο που η αγορα;με ποιο post ηρθε; geekbuying > Singapore Post Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Όπως κι αυτοί που λένε πως δεν άλλαξε τίποτα, αλλά τα κρούσματα αυξάνονται, που με τη λογική τους θα έπρεπε να μην κοιτάνε τίποτα. Κι εσύ γενίκευσες π; δεν συμβαίνει τίποτα και τώρα , τα γυρνάς και επισημαίνεις πως δεν πρέπει να γενικεύουμε. Πριν πολλές μέρες είχα γράψει πως δεν σίγουρα κάτι έχει αλλάξει, μα δεν ξέρουμε σε τι βαθμό, κάτι που πιστεύω ισχύει ακόμα. Είμαι από τα μέλη που δεν πολύ μπαίνω σε αυτό το τοπικ, όχι γιατί δεν παραγγέλνω, αλλά αποφεύγω τις αγορές από Κίνα, δεν εξυπηρετώ κανέναν (όταν σου λέω κανένα το εννοώ, πέραν γονιών και αδελφών) και προτιμώ ebay. Κάτι ψιλοπράγματα του Νοεμβρίου δεν πέρασαν τελωνείο, αλλα τι να γράψω εδώ; Δεν πέρασε; Άτοπο και παραπλανητικό θα ήταν, έτσι δεν είναι; Δεν γενικέυω τίποτα και δεν γυρνάω τίποτα και αν κοιτάξεις τελευταία που έχουν αρχίσει τα κρούσματα δεν έχω σχολιάσει επίσης σχεδόν τίποτα αν και έχω πολλά δέματα στα χέρια μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Για του λόγου του αληθές ξανα διάβασε το πρώτο μου σχόλιο εδώ πέρα Ελάχιστα είναι αυτά που περνάνε ( με δείγμα το forum ) οπότε τίποτα δεν σημαίνουν όλα αυτά, τουλάχιστον όχι ακόμα. Και παλιότερα περνούσαν τελωνείο μερικά αλλά δεν έμπαιναν τόσοι σε forums να τα γράφουν. Επίσης υπάρχουν και οι ευρωπαικές αποθήκες ή οι τρόποι με ενδιάμεσο σταθμό ( με συνεργάτες τους ) που και πάλι συμφέρουν καλύτερα από το να τα σκάσεις στην Ελλάδα. Όπως είπα και στην προηγούμενη μου απάντηση σε σένα, έτσι έγραψα και στο πρώτο μου σχόλιο. Προς το παρόν δεν έχουμε τόσα πολλά κρούσματα για να λέμε δεν αξίζει η αγορά από την Κίνα πλέον. Δεν κατηγόρησα εσένα αλλά τα άτομα που ανεβάζουν λινκ με συγκρίσεις τιμών και με το που ακούσουν για κρούσμα να γράφουν κατεβατά για το τέλος των αγορών από την Κίνα. Aυτό δεν είναι ενημέρωση φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Επαληθεύω κι εγώ για τους ελέγχους. Με ενημέρωσε φίλος που έστειλε από Κίνα εδώ. Δεν ξέρω πόσο πλήρωσαν εδώ. Αλλά δεν θα τα χαρούν και πολύ απ' ότι βλέπω. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Να ρωτήσω κάτι διαφορετικό. Πήραμε το κινητό μας από κίνα και πληρώσαμε τα νόμιμα στο τελωνείο. Αν σε περίπτωση χρειαστεί να στείλουμε rma το κινητό στην κίνα για επισκευή. Υπάρχει τρόπος να εξασφαλιστούμε ότι στον γυρισμό δεν θα περάσει (πάλι) τελωνείο ? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos33 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Να αναφέρω κι εγώ την εμπειρία μου από δύο πρόσφατες παραγγελίες κινητών με αποστολή απλού ταχυδρομείου από Κίνα (διαφορετικά καταστήματα), άφιξη στο αεροδρόμιο Βενιζέλος μέσα Νοεμβρίου και προορισμό στη Β. Ελλάδα (επαρχία) : Η πρώτη αξίας 100$, ήρθε δίχως δασμούς κλπ ενώ η δεύτερη αξίας 260$ είχε 59 ευρω (δασμούς) + 12 ευρώ (Ελτα). Η δεύτερη παραγγελία μετά το αεροδρόμιο Αθήνας πέρασε απο Κ.Δ. Θεσσαλονίκης -> Υ.Ε.Δ. κλπ ενώ η πρώτη δεν πέρασε από Θεσσαλονίκη. Παράθεση :polarbear: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Να ρωτήσω κάτι διαφορετικό. Πήραμε το κινητό μας από κίνα και πληρώσαμε τα νόμιμα στο τελωνείο. Αν σε περίπτωση χρειαστεί να στείλουμε rma το κινητό στην κίνα για επισκευή. Υπάρχει τρόπος να εξασφαλιστούμε ότι στον γυρισμό δεν θα περάσει (πάλι) τελωνείο ? Δεν μπορείς μόνο αφού βγάλουν πόσο πρέπει να αποδείξεις ότι είναι rma κλπ κοινός διαδικασία ενός μήνα και θα είναι μέχρι να βγάλεις άκρη με λιγα λόγια ένας μήνας πάνε ένας μήνας γύρνα και ένας μήνας αποδειξε οτι δεν είσαι ελέφαντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illudium36 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Γεια σας παιδια, εχω και εγω τον πονο μου. Ειδικα τωρα που εμαθα οτι ανοιγονται πολλα δεματα. Προχτες παρηγγειλα αυτο https://www.amazon.co.uk/3-5X-90X-Simul-Focal-Articulating-Microscope-Digital/dp/B005ML5IVS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1481372939&sr=8-2&keywords=Amscope+articulating Απο amazon.co.uk με σκοπο να αποφυγω τελωνεια κλπ κλπ. Απ'οτι βλεπω ομως το δεμα εγινε shipped me ups απο αμερικη. Οποτε επικοινωνησα με τον seller επιμενοντας οτι δεν με συμφαιρει γιατι θα περασει σιγουρα τελωνειο. Τελος παντων στα δυο του email επεμενε λεγοντας οποιαδηποτε extra εξοδα, οσα και αν ειναι να του στειλω invoices για να μου κανει refund. Δεν μου ακουγεται λογικο, εχετε να προτεινετε κατι; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές η δωρεά του Παπαστράτου, να ξεκαθαρίσουμε ότι αφορά στα containers που φτάνουν στον Πειραιά και όχι στα δέματα που έρχονται στο αεροδρόμιο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Είχα κάνει μια παραγγελία από χονγκ κονγκ με dhl και προφανώς το σταμάτησαν ! Αυτό που πλήρωσα εγω είναι 147€ ! Όταν θα υπολογίσουν το φόρο που θα κληθω να πληρωσω θα αφορά και τα μεταφορικά και την ασφάλεια ? Γτ αν είναι έτσι ξεπερνά τα 150€ που είναι και το όριο για να μην πληρώσεις και δασμούς ! Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Με courier και δη dhl, τι περιμένεις πέρα από γδαρσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εμενα με ups για αξια 40 ευρω ζηταγαν 85-90 για τελωνειο και κατι δικα τους χαρατσια.Φυσικα και αρνηθηκα παραλαβη και γυρισε πισω και πηρα refund απ τον κινεζο μιας και ειχα ζητησει ρητα να σταλει με air mail registered αλλα αυτος εκανε του κεφαλιου του. Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Με courier και δη dhl, τι περιμένεις πέρα από γδαρσιμο; Ξέρεις να απαντήσεις ? Αν όχι μην γράφεις άσκοπα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Είχα κάνει μια παραγγελία από χονγκ κονγκ με dhl και προφανώς το σταμάτησαν ! Αυτό που πλήρωσα εγω είναι 147€ ! Όταν θα υπολογίσουν το φόρο που θα κληθω να πληρωσω θα αφορά και τα μεταφορικά και την ασφάλεια ? Γτ αν είναι έτσι ξεπερνά τα 150€ που είναι και το όριο για να μην πληρώσεις και δασμούς ! Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει Ένα 50αρικο σίγουρα για τα έξοδα εκτελωνισμου, κάνα 20αρικο για την φύλαξη και κάνα 10αρικο για μεταφορικά. Αυτά αφορούν μόνο την DHL και όχι το ελληνικό κράτος. Ο ΦΠΑ αποδίδεται μόνο στην αξία του προϊόντος οπότε δασμούς λογικά δεν θα πληρώσεις. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη και προκύπτουν από άλλους παθοντες. Μακάρι να έχουν αλλάξει οι χρεώσεις γιατί η μέχρι τώρα η DHL ληστευει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ένα 50αρικο σίγουρα για τα έξοδα εκτελωνισμου, κάνα 20αρικο για την φύλαξη και κάνα 10αρικο για μεταφορικά. Αυτά αφορούν μόνο την DHL και όχι το ελληνικό κράτος. Ο ΦΠΑ αποδίδεται μόνο στην αξία του προϊόντος οπότε δασμούς λογικά δεν θα πληρώσεις. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη και προκύπτουν από άλλους παθοντες. Μακάρι να έχουν αλλάξει οι χρεώσεις γιατί η μέχρι τώρα η DHL ληστευει!!! σιγα μην εχουν αλλαξει και θα συνεχισει να ληστευει ...τι περιμενεις απο γερμανους;;ετσι και αλλιως οι χρεωσεις ειναι τυποποιημενες ,,,,,μονο αυξηση υπαρχει για αυτους και οχι μειωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ένα 50αρικο σίγουρα για τα έξοδα εκτελωνισμου, κάνα 20αρικο για την φύλαξη και κάνα 10αρικο για μεταφορικά. Αυτά αφορούν μόνο την DHL και όχι το ελληνικό κράτος. Ο ΦΠΑ αποδίδεται μόνο στην αξία του προϊόντος οπότε δασμούς λογικά δεν θα πληρώσεις. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη και προκύπτουν από άλλους παθοντες. Μακάρι να έχουν αλλάξει οι χρεώσεις γιατί η μέχρι τώρα η DHL ληστευει!!! Τους είπα ότι θα το εκτελωνισω εγώ προφανώς ! Τα αποθηκευτρα ειπαν δεν ισχύουν για δέματα που εκτελωνιζονται στο αεροδρόμιο μακεδονια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Είχα κάνει μια παραγγελία από χονγκ κονγκ με dhl και προφανώς το σταμάτησαν ! Αυτό που πλήρωσα εγω είναι 147€ ! Όταν θα υπολογίσουν το φόρο που θα κληθω να πληρωσω θα αφορά και τα μεταφορικά και την ασφάλεια ? Γτ αν είναι έτσι ξεπερνά τα 150€ που είναι και το όριο για να μην πληρώσεις και δασμούς ! Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον πωλητή αν το έστειλε με το γερμανικό ταχυδρομείο (Deutsche DHL Post) ή την courier (DHL Express). Αν είναι το πρώτο, θα περάσει από τα ΕΛΤΑ, με τις διαδικασίες που διαβάζεις σ' αυτό και σε άλλα νήματα, ενώ αν είναι η courier, το δέμα σταματάει οπωσδήποτε στο τελωνείο με τις γνωστές χρεώσεις για εκτελωνιστή, αποθήκευτρα κλπ. Edit Τώρα διάβασα το τελευταίο post σου. Με ποιους μίλησες; με τα ΕΛΤΑ ή την DHL; Edited December 10, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον πωλητή αν το έστειλε με το γερμανικό ταχυδρομείο (Deutsche DHL Post) ή την courier (DHL Express). Αν είναι το πρώτο, θα περάσει από τα ΕΛΤΑ, με τις διαδικασίες που διαβάζεις σ' αυτό και σε άλλα νήματα, ενώ αν είναι η courier, το δέμα σταματάει οπωσδήποτε στο τελωνείο με τις γνωστές χρεώσεις για εκτελωνιστή, αποθήκευτρα κλπ. Edit Τώρα διάβασα το τελευταίο post σου. Με ποιους μίλησες; με τα ΕΛΤΑ ή την DHL; Δεν είναι με dhl γερμανιας . Μιλησα με την dhl εδώ και μου ζήτησαν αφμ και δου τα οποία και έστειλα αλλά ακόμα απάντηση ! Γενικά θέλω να ξέρω πόσο κοντά θα είναι να πληρωσω αν το εκτελωνισω εγώ Edited December 11, 2016 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 τυχερος ειμαι για την ωρα, οι μαζικες αγορες που εκανα στις 11.11 singles day εχουν περασει ολες για την ωρα αερα χωρις τελωνη. Βεβαια περιμενω μερικα ακομα "μεγαλα" πακετα, για την ωρα καμια 10αρια πακετα ηταν οκ, μικρα-μεσαια. Αν τωρα τυχει τελωνειο σε καποιο καποια απο τα υπολοιπα δεν θα χαθει και ο κοσμος, ηδη εχω ωφελος. :) Το γραφω λιγο για να δειξω οτι δεν ειναι 100% το τελωνειο, απο την εμπειρια μου βασικα ισως ειναι και κατω απο 20% να εκτελωνιστει. Μπραβο στο Παπαστρατο αλλα κατι μου λεει πως θα το βαλουν στην ακρη οι δημοσιοτεμπεληδες για να μη καταστουν μη οργανικές οι θεσεις εργασιας τους. Ασχετως που δεν εκτελωνιζαν ουτε 15κιλα δεματα απο χωρες εκτος ΕΕ σιγουρα υπαρχουν υπεραριθμοι που ασκουνται στη πασιεντζα για το ρολο του εκτελωνισμου. Φιλε μου με τι τροπο περασαν??Μήπως τα εστειλαν με ολανδικο ταχυδρομειο? NL post???? Οσοι φιλοι εδω περασαν ας απαντήσουν σε αυτο ειχαν τελωνειο κανεις σε NL post? Γιατι θεωρητικα ειναι απο Ευρωπαικη ένωση....αρα δεν θα επρεπε να μπαινει τελωνειο.....Αυτα που περασαν ας μας πουν οι φιλοι εδω μήπως ηταν NL Η DE η καποιας αλλη ευρωπαικής χωρας ???που στέλνουν απο Κινα αλλα ενδιάμεσο σταθμο Ολανδία Γερμανια η αλλες χωρες....ευρωπαιικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ok στο θεεμα λοιπον,ειναι πλεον εντολη να ελενχονται οσο δυνατον περισσοτερα δεματα,οποτε υπομονη και να εισται ετοιμοι για το κατιτις παραπανω στο τελικο κοστος πλεον......:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Φιλε μου με τι τροπο περασαν??Μήπως τα εστειλαν με ολανδικο ταχυδρομειο? NL post???? Οσοι φιλοι εδω περασαν ας απαντήσουν σε αυτο ειχαν τελωνειο κανεις σε NL post? Γιατι θεωρητικα ειναι απο Ευρωπαικη ένωση....αρα δεν θα επρεπε να μπαινει τελωνειο.....Αυτα που περασαν ας μας πουν οι φιλοι εδω μήπως ηταν NL Η DE η καποιας αλλη ευρωπαικής χωρας ???που στέλνουν απο Κινα αλλα ενδιάμεσο σταθμο Ολανδία Γερμανια η αλλες χωρες....ευρωπαιικες Το ότι έρχονται με ΝL δεν παίζει ρόλο μιας και η χώρα πρόελευσης είναι εκτος ευρωπαικής ένωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Δεν είναι με dhl γερμανιας . Μιλησα με την dhl εδώ και μου ζήτησαν αφμ και δου τα οποία και έστειλα αλλά ακόμα απάντηση ! Γενικά θέλω να ξέρω πόσο κοντά θα είναι να πληρωσω αν το εκτελωνισω εγώ Τελικά, ήρθε με την courier και τα έξοδα που θα πληρώσεις είναι ΦΠΑ, αποθήκευτρα, μικροέξοδα και το βασικό: αμοιβή εκτελωνιστή. Στον τιμοκατάλογο της DHL 2016 και αξία 147€, θα βρεις τις αντίστοιχες χρεώσεις για τις υπηρεσίες της εταιρείας (διασάφηση, αποθήκευτρα κλπ). Εάν εκτελωνίσεις εσύ θα γλυτώσεις την αμοιβή εκτελωνιστή αλλά θα πληρώσεις τη διασάφηση (37,80€). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Τελικά, ήρθε με την courier και τα έξοδα που θα πληρώσεις είναι ΦΠΑ, αποθήκευτρα, μικροέξοδα και το βασικό: αμοιβή εκτελωνιστή. Στον τιμοκατάλογο της DHL 2016 και αξία 147€, θα βρεις τις αντίστοιχες χρεώσεις για τις υπηρεσίες της εταιρείας (διασάφηση, αποθήκευτρα κλπ). Εάν εκτελωνίσεις εσύ θα γλυτώσεις την αμοιβή εκτελωνιστή αλλά θα πληρώσεις τη διασάφηση (37,80€). Αποθηκευτρα μου είπαν δεν πληρώνω αν το εκτελωνισω στο αεροδρόμιο μακεδονια ! Θα το κάνω εγώ εκτελωνισμο . Λίγο με το θέμα διασαφηση δεν καταλαβαίνω τι γίνεται ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts