Jump to content

christos33

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christos33

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

christos33's Achievements

  1. Η κρατική επιδότηση είναι για 300Kwh τον μήνα, σωστά? Το ερώτημά μου είναι το εξής: στον εκκαθαριστικό λογαριασμό 4μηνου, η κρατική επιδότηση θα αφορά μόνο τον τρέχοντα μήνα? Ή θα δοθεί και για τους προηγούμενους 3 μήνες που λάμβανα χαμηλούς έναντι λογαριασμούς? Στους 3 έναντι είχα περίπου Οκτωβρης 50Kwh Νοεμβρης 50Kwh Δεκεμβης 50Kwh και δόθηκε η αντίστοιχη κρατική επιδότηση σε κάθε έναντι λογαριασμό. Ο εκκαθαριστικός τον Ιανουάριο θα ειναι για 1500Kwh (μπήκε αντλία θερμότητας). Ποιές κιλοβατώρες θα πρέπει να επιδοτηθούν στον εκκαθαριστικό?
  2. Έχει δίκιο ο φίλος. Αποδεικνύεται ότι ο χειρότερος τρόπος συναλλαγής είναι μέσω τραπεζικής κατάθεσης καθώς για να βρεις το δίκιο σου πρέπει να πας δικαστικά. Στην περίπτωσή μου το κατάστημα επέστρεψε τα χρήματα μου μετά από ένα μήνα και κάτι. Προηγήθηκαν καταγγελίες σε συνήγορο καταναλωτή κλπ. Οπότε από εδώ και πέρα προσέχουμε
  3. Η τράπεζα μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και να κινηθώ νομικά. Οικονομικά το θεωρώ ασύμφορο. Να μιλησω με Συνήγορο καταναλωτή? Δεν θα πάρω χρήματα πίσω. Θα το ψάξω για το ΣΔΟΕ. Η σελίδα του καταστήματος υπάρχει αλλά όπως είπα δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Ίσως βάρεσε κανόνι.
  4. Μόλις έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει, θα αναφέρω το κατάστημα. Προς το παρόν ψάχνω τρόπους να πιέσω την κατάσταση. Βλέπω τον συνήγορο του καταναλωτή αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα. Γι αυτό και απευθύνομαι στο φόρουμ μήπως έχει κάποιος σχετική εμπειρία ή κάποια πρόταση.
  5. Θα ήθελα τα φώτα σας. Έκανα αγορά από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και μετά από 18 μέρες και διάφορες δικαιολογίες, δεν απέστειλαν τίποτε και πλέον δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Είδα μάλιστα ότι το κατάστημα "βγήκε" πλέον κι από το bestprice. Πληρωμή έκανα με τραπεζική κατάθεση και η τράπεζα μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι ως αμφισβήτηση συναλλαγής. Τι θα προτείνατε?
  6. Καλορίζικο!! Εύχομαι στους υπόλοιπους από εμάς που δεν κερδίσαμε, να είμαστε πιό τυχεροί στο 2020
  7. Ότι πρέπει για την γιορτή μου, Χεχε! Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους
  8. Μπαίνω στο myphone για να διαβάσω αναλύσεις για τη συγκεκριμένη συσκευή, την οποία και θέλω να αγοράσω και πέφτω πάνω στο διαγωνισμό που τη δίνει ως δώρο!!! Καλή μας τύχη και καλά Χριστούγεννα σε όλους!
  9. Εκπληκτικό το δώρο! Θα είναι πολύ τυχερός ο τυχερός!
  10. Επικοινώνησα με ΕΕΤΤ και είπαν ότι εφόσον ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στη forrhnet, δικαιούται να μου επιβάλλει τέλος φορητότητας έστω κι αν έκανα άμεσα αίτηση ακύρωσης. Η cosmote δεν δικαιούται να μου επιβάλλει χρέωση φορητότητας (είχα και την προφορική δέσμευσή τους) και σε επικοινωνία μαζί τους είπαν ότι δεν θα την πληρώσω. Οπότε Προσοχή σε όσους μπουν σε αντίστοιχη διαδικασία
  11. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με φορητότητα σε σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ: Ήμουν cosmote, πάω στη nova και τελικά επιστρέφω cosmote λόγω αντιπροσφοράς. Όλα αυτά μέσα σε 10 μέρες με τηλεφωνική επικοινωνία και υπογραφές χαρτιών με κούριερ. Το πρόβλημα είναι πως πρόλαβε και ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στη nova. Αποτέλεσμα είναι να μου ζητάει η nova τέλος ενεργοποίησης γραμμής περίπου 36 ευρω. Επίσης η cosmote μου ζητάει τώρα τέλος επιστροφής σύνδεσης με φορητότητα περίπου 32 ευρώ. Η υπαναχώρηση εντός 14 ημερών γίνεται αζημίως. Γνωρίζετε τι ισχύει στην περίπτωση μου? Να διευκρινίσω ότι έκανα στη nova την αίτηση ακύρωσης φορητοτητας δύο μέρες ΠΡΙΝ την ενεργοποίηση γραμμής, αλλά μου είπαν πως όταν μεσολαβούν λιγότερες από 3 μέρες δεν μπορούν να σταματήσουν τη διαδικασία.
  12. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχη δυνατότητα μέσα από τις εφαρμογές Vodafone My CU ή My Cosmote ώστε να φαίνεται ποιές επαφές είναι CU ή Cosmote ?
  13. Συγχαρητήρια! Εύχομαι καλοτυχία σε όλους για το καινούριο έτος.
×
×
  • Create New...