montoya_42 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Η αλήθεια είναι ότι ξέρω πως δουλεύει και τι κάνει η glance, απλά εγώ δεν καίγομαι. Με λιγότερα χρήματα μπορούσα να πάρω το 1520, αλλά επέλεξα να πάρω το 930, προς αποφυγή οιασδήποτε παρεξηγήσεως. Ναι βρε, δεν είπα ότι δεν ξέρεις τι κάνει. Απλά αν την συνηθίσεις δύσκολα την αποχωρίζεσαι. Το 1520 εχει απαγορευτικό για μένα μέγεθος. Δεν του έριξα δεύτερη ματιά. Όλα δηλαδή ειναι θέμα προσωπικών αναγκών. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Glance και ξερό ψωμί! Και η περίπου αντίστοιχη στο Android active screen της Motorola. Όλα τα άλλα είναι απλά έχουμε να λέμε και να παιδευόμαστε. Και απορώ πως δεν έχουν υιοθετήσει όλοι οι κατασκευάστες κάτι παρόμοιο και τη παλεύουν με μαυρίλες(όπως και το iphone για παράδειγμα) ή έστω 1 ταλαιπωρο ledaki. Για 1 συσκευή που είναι τηλέφωνο πάνω από όλα είναι νούμερο 1 επιλογή. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Glance και ξερό ψωμί! Και η περίπου αντίστοιχη στο Android active screen της Motorola. Όλα τα άλλα είναι απλά έχουμε να λέμε και να παιδευόμαστε. Και απορώ πως δεν έχουν υιοθετήσει όλοι οι κατασκευάστες κάτι παρόμοιο και τη παλεύουν με μαυρίλες(όπως και το iphone για παράδειγμα) ή έστω 1 ταλαιπωρο ledaki. Για 1 συσκευή που είναι τηλέφωνο πάνω από όλα είναι νούμερο 1 επιλογή. Μανο, όταν από το Ν8 πήγα στο 920, μου έλειψε παρα πολύ. Στην πορεία όμως το συνήθισα. Τώρα δεν θέλω να το ξαναχασω αλλα σκέφτομαι πως αν μελλοντικά πάρω μια συσκευή που δεν έχει (δύσκολο) ίσως να να το ξανασυνηθίσω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μανο, όταν από το Ν8 πήγα στο 920, μου έλειψε παρα πολύ. Στην πορεία όμως το συνήθισα. Τώρα δεν θέλω να το ξαναχασω αλλα σκέφτομαι πως αν μελλοντικά πάρω μια συσκευή που δεν έχει (δύσκολο) ίσως να να το ξανασυνηθίσω. Κώστα πρακτικότητα πάνω απ όλα. Εγώ είχα μέχρι πρόπερσι σα κύρια συσκευή για χρήση ΚΙΝΗΤΟΎ ένα Νόκια 6710 navigator. Και ας είχα παράλληλα το καλύτερο Android της εποχής(note etc). Τι να τους κάνω τους πυρήνες και τις υπέρ αναλύσεις των οθονών όταν κάτω απ τον ήλιο δεν έβλεπα τίποτα (τότε)ενώ του Νόκια ήταν τέλειο. Ή όταν με 1 ματιά αναβοσβήνει το breath το βράδυ κ ήξερα κάτι είχα ενώ τη μέρα ήταν όλη η οθόνη 1 ειδοποίηση, τέλειο σε αυτό το τομέα. Το ίδιο και άλλα κινητά, όπως τα N85/86,N8, και σχεδόν όλα τα WP Nokia που είχα (925,820,1020,1520 κ δε ξέρω τι ξεχνάω). Και εγώ δε πήρα το 930 σαν αντικαταστατη του 1020 για 2 λόγους,τη glance (πρώτος)&τη κάμερα με το xenon(2ος). Και τώρα το S5 το έχω για ιντερνέτ πιο πολύ (όπως και το note 4)ενώ το 1020 με βολεύει σα τηλέφωνο. Το ίδιο με έχει κερδίσει και η Motorola με το περίπου ίδιας φιλοσοφίας active display. Active Display on the Moto X: Οπότε: Πρακτικότητα πάνω από όλα κύριοι, πρακτικότητα. .... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εντάξει έχουμε καταλάβει πόσο πρακτικό είναι το glance, και πόσο σημαντικό είναι. Αλλά νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει το συγκεκριμένο θέμα. Κι αφού μιλάμε για πρακτικότητα, δεν έχω ακούσει να κάνει παράπονο κανένας για την απουσία ενός πληκτρολόγιου τύπου flow που θα έλυνε και θα άφηνε ελεύθερο το ένα σας χέρι....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εντάξει έχουμε καταλάβει πόσο πρακτικό είναι το glance, και πόσο σημαντικό είναι. Αλλά νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει το συγκεκριμένο θέμα. Κι αφού μιλάμε για πρακτικότητα, δεν έχω ακούσει να κάνει παράπονο κανένας για την απουσία ενός πληκτρολόγιου τύπου flow που θα έλυνε και θα άφηνε ελεύθερο το ένα σας χέρι....... και τωρα με το ενα χερι γραφω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εντάξει έχουμε καταλάβει πόσο πρακτικό είναι το glance, και πόσο σημαντικό είναι. Αλλά νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει το συγκεκριμένο θέμα. Κι αφού μιλάμε για πρακτικότητα, δεν έχω ακούσει να κάνει παράπονο κανένας για την απουσία ενός πληκτρολόγιου τύπου flow που θα έλυνε και θα άφηνε ελεύθερο το ένα σας χέρι....... Ενω το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που δεν βαζουν led notifications ?? Δε μπορω να το χωνεψω οτι δεν το εχουμε στα wp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Συμφωνώ και εγώ η μεγαλύτερη έλλειψη για μένα είναι ότι δεν έχει notification led ώστε να βλέπεις από μακριά αν έχεις αναπάντητη, ούτε η γρήγορη ματιά είναι λύση γιατί πάλι πρέπει να το πιάσεις το κινητό. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εντάξει έχουμε καταλάβει πόσο πρακτικό είναι το glance, και πόσο σημαντικό είναι. Αλλά νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει το συγκεκριμένο θέμα. Κι αφού μιλάμε για πρακτικότητα, δεν έχω ακούσει να κάνει παράπονο κανένας για την απουσία ενός πληκτρολόγιου τύπου flow που θα έλυνε και θα άφηνε ελεύθερο το ένα σας χέρι....... Το αναφέρουμε κάθε τόσο απλά σε άλλο θέμα καθώς είναι γενική έλλειψη στα wp. Εγώ το έχω πει κατ επανάληψη και όλως τυχαίως το σχολιάσαμε πάλι σήμερα πριν κάνεις το ποστ εδώ, απλά σε πάρα δίπλα θέμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5869662 :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Οκ. Άρα ήταν μόνο στο samsung. Καλώς. Στο 1020 δεν το είχα ψάξει αν υπήρχε γιατί τα vodafone branded πέρναν από τα πρώτα τα updates, οπότε δε χρειάστηκε. :) Εκτός θέματος: ακόμα και στο ativ s, μέχρι τα 8 update 3 υπήρχε το diagnosis, από την 8.1 update 1 (επίσημη) υπάρχει στο μενού, αλλά εμφανίζει μήνυμα σφάλματος κατά την έναρξη και κλείνει. Απλώς πληροφοριακά, συγγνώμη για το εκτός. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Οσοι εχετε ενεργοποιημενη την glance screen στα κινητα που την υποστηριζαν, βλεπατε μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια? Την ειχατε ενεργοποιημενη ολη την ωρα η να σβηνει μετα απο καποια λεπτα? Για δωστε πληροφοριες γιατι το 925 εχει glance screen αλλα δεν την εχω ενεργοποιησει ποτε και δεν ξερω τι παιζει. Για led notification, θα μπορουσαν να κανουν κατι με το μεσαιο capacitive button (οσα, φυσικα, εχουν capacitive πληκτρα), που αναβοσβηνει, για παραδειγμα, οταν εχει κλεισει το κινητο απο μπαταρια και το βαζεις στην πριζα, συνεπως ειναι κατι απολυτα εφικτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Οσοι εχετε ενεργοποιημενη την glance screen στα κινητα που την υποστηριζαν, βλεπατε μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια? Την ειχατε ενεργοποιημενη ολη την ωρα η να σβηνει μετα απο καποια λεπτα? Για δωστε πληροφοριες γιατι το 925 εχει glance screen αλλα δεν την εχω ενεργοποιησει ποτε και δεν ξερω τι παιζει. Για led notification, θα μπορουσαν να κανουν κατι με το μεσαιο capacitive button (οσα, φυσικα, εχουν capacitive πληκτρα), που αναβοσβηνει, για παραδειγμα, οταν εχει κλεισει το κινητο απο μπαταρια και το βαζεις στην πριζα, συνεπως ειναι κατι απολυτα εφικτο. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ, τα καπασιτιβ τα έχω μονίμως κλειστά αν ήθελαν θα μοορούσαν να περάσουν τις ειδοποιήσεις εκεί. Υπάρχει τρόπος να το στείλουμε στη ms σαν αιτημα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 σας κανει και εσας κατι σαν ψιλοτριξιμο το καπακι πισω στη κατω μερια οταν το πιεζετε??οχι παντα ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 σας κανει και εσας κατι σαν ψιλοτριξιμο το καπακι πισω στη κατω μερια οταν το πιεζετε??οχι παντα ομως.. Ναι δεν είναι κάτι για να ανησυχείς. Κάποιες φορές το έχω νοιώσει και εγώ. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Επειδή δεν εχω ιδέα από wp τις εφαρμογές τις κατεβάζουμε μόνο από τη microsoft ή είναι όπως τα Android που κατεβάζεις ενα apk και το κάνειςinstall ρσυ? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Επειδή δεν εχω ιδέα από wp τις εφαρμογές τις κατεβάζουμε μόνο από τη microsoft ή είναι όπως τα Android που κατεβάζεις ενα apk και το κάνειςinstall ρσυ? Μονο απο τη microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μονο απο τη microsoft Αυτό είναι το καλό στα windows phone για τους developers...! Επίσης οι περισσότερες εφαρμογές με πληρωμή έχουν κάποια demo έκδοση να κατεβάσεις, ώστε να αποφασίσεις αν θες να την αγοράσεις η όχι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Υπάρχει στο forum θέμα android vs windows phone? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Επειδή δεν εχω ιδέα από wp τις εφαρμογές τις κατεβάζουμε μόνο από τη microsoft ή είναι όπως τα Android που κατεβάζεις ενα apk και το κάνειςinstall ρσυ? Γίνεται και στα WP το λεγόμενο sideload εφαρμογών. http://allaboutwindowsphone.com/images/icons/sd.jpg Αν όμως το κινητό είναι άθικτο (δηλαδή κλειδωμένο στο store), τότε κάθε φορά που θα πάει να εγκατασταθεί με sideload το αρχείο μιας εφαρνογής, πρώτα θα προηγείται online διασταύρωση των δικαιωμάτων εγκατάστασης (προηγηθείσα εγκατάσταση, δωρεάν ή αγορά επί πληρωμή) στο store. Στην περίπτωση αυτή, η εφαρμογή θα εγκαθίσταται μόνον εφ' όσον παραμένει ενεργή στο store τη στιγμή της εγκατάστασης. Αν το κινητό είναι ξεκλείδωτο στο store (κάτι που μπορεί να γινει απλά και νόμιμα για τηλέφωνα εγγεγραμμένα σε devs), τότε το κινητό δίνει το δικαίωμα sideload ενός περιορισμένου αριθμού εφαρμογών οποιασδήποτε προέλευσης χωρίς να προηγείται έλεγχος δικαιωμάτων εγκατάστασης. Edited January 7, 2015 by niotheros αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 έχει κανείς πρόβλημα να κάνει add Google Account στα settings? Πατάω το Connect το οποίο υποτίθεται ότι θα με πάει σε σελίδα της Google για να κάνω authorize αλλά τελικά δεν γίνεται κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 έχει κανείς πρόβλημα να κάνει add Google Account στα settings? Πατάω το Connect το οποίο υποτίθεται ότι θα με πάει σε σελίδα της Google για να κάνω authorize αλλά τελικά δεν γίνεται κάτι... Κανένα πρόβλημα με το δικό μου, μου έχει συγχρονίσει επαφές, ημερολόγιο και e-mail χωρίς κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ουσιαστικά πατάω connect, πάει να με βγάλει σε σελίδα της google για να κάνω authorize αλλά με ξαναγυρνάει στο connect... http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-930/298128-cant-add-gmail-account-email-accounts.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIVAS_21 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 παιδια θελω να παρω το κινητο και ηθελα να μαθω αν μεσα στο πακετο ειναι κ ο ασυρματος φορτιστης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 παιδια θελω να παρω το κινητο και ηθελα να μαθω αν μεσα στο πακετο ειναι κ ο ασυρματος φορτιστης.... Καλυτερα να ρωτησεις το καταστημα. Αν δεν κανω λαθος, καποιος εγραψε εδω οτι το πηρε με τον ασυρματο φορτιστη μεσα στη συσκευασια. Μια ερωτηση ειναι, δεν χανεις κατι :) Και ακομα περιμενω τη Denim.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 παιδια θελω να παρω το κινητο και ηθελα να μαθω αν μεσα στο πακετο ειναι κ ο ασυρματος φορτιστης.... καποια καταστηματα απο σκρουτζ το δινουν μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts