isaias1983 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπερα σε ολους και παλι! Να πω και γω τα νεα που περιμενω τοσο καιρο... Το μεσημερι ελαβα μνμ απο το Γερμανο οτι το κινητο ειναι εκτος εγγυησης λογω υγρασιας στην πλακετα........... Η ιστορια του κινητου εχει ως εξης: 1/12/2015 το πηγα στο Γερμανο γιατι δεν μου δουλευε το μεγαφωνο. 27/12/2015 το πηρα πισω απο το Γερμανο οπου και μετα απο 1 μερα διαπιστωσα οτι οταν κανω κληση η οθονη μαυριζει και δεν επανερχεται.Το χαρτι που εχω στα χερια μου λεει οτι εγινε επισκευη λογικου κυκλωματος με αλλαγη IMEI. Λογω εορτων και επειδη εφηγα για διακοπες την ιδια μερα το αφησα στην Αθηνα και 12/01/2016 το πηγα ξανα στο Γερμανο και τους εδειξα οτι το κινητο που μου εδωσαν ενω φτιαχθηκε το προβλημα του μεγαφωνου τωρα εχει αλλο προβλημα...εκανα φασαρια και ειπα οτι δεν μπορω να μεινω παλι χωρις κινητο απο λαθος δικο του....αλλα ματαια βεβαια γιατι ο υπαλληλος ειχε βαλει την κασετα του οτι δεν μπορει να γινει αλλιως... Οποτε και φτανουμε στο σημερα.... 08/02/2016 και μου λενε οτι το κινητο που μου εδωσαν αυτοι πριν ενα μηνα εχει παρει υγρασια και τιθεται εκτος εγγυησης...Κοστος επισκευης στα 549 ευρω... Ο υπαλληλος του Γερμανου ηταν πολυ ευγενικος και μου ειπε οτι θα στειλει email με το συμβαν για να μαθουμε τι θα γινει.Εν τω μεταξυ μου ειπε να παρω και στα κεντρικα να πιεσω για να γινει δουλεια γρηγοροτερα.Πηρα τηλ και περιμενω απαντηση σε 2 εργασιμες μερες για να καταλαβω τι εχει γινει... Ακομα δεν εβρισα κανεναν,ειμαι πολυ ηρεμος γιατι ξερω οτι εχω δικιο και περιμενω να το βρω πολυ συντομα. Αυτα στα γρηγορα απο μενα...2 μηνες χωρις κινητο και το εβγαλαν και εκτος εγγυησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπερα σε ολους και παλι! Να πω και γω τα νεα που περιμενω τοσο καιρο... Το μεσημερι ελαβα μνμ απο το Γερμανο οτι το κινητο ειναι εκτος εγγυησης λογω υγρασιας στην πλακετα........... Η ιστορια του κινητου εχει ως εξης: 1/12/2015 το πηγα στο Γερμανο γιατι δεν μου δουλευε το μεγαφωνο. 27/12/2015 το πηρα πισω απο το Γερμανο οπου και μετα απο 1 μερα διαπιστωσα οτι οταν κανω κληση η οθονη μαυριζει και δεν επανερχεται.Το χαρτι που εχω στα χερια μου λεει οτι εγινε επισκευη λογικου κυκλωματος με αλλαγη IMEI. Λογω εορτων και επειδη εφηγα για διακοπες την ιδια μερα το αφησα στην Αθηνα και 12/01/2016 το πηγα ξανα στο Γερμανο και τους εδειξα οτι το κινητο που μου εδωσαν ενω φτιαχθηκε το προβλημα του μεγαφωνου τωρα εχει αλλο προβλημα...εκανα φασαρια και ειπα οτι δεν μπορω να μεινω παλι χωρις κινητο απο λαθος δικο του....αλλα ματαια βεβαια γιατι ο υπαλληλος ειχε βαλει την κασετα του οτι δεν μπορει να γινει αλλιως... Οποτε και φτανουμε στο σημερα.... 08/02/2016 και μου λενε οτι το κινητο που μου εδωσαν αυτοι πριν ενα μηνα εχει παρει υγρασια και τιθεται εκτος εγγυησης...Κοστος επισκευης στα 549 ευρω... Ο υπαλληλος του Γερμανου ηταν πολυ ευγενικος και μου ειπε οτι θα στειλει email με το συμβαν για να μαθουμε τι θα γινει.Εν τω μεταξυ μου ειπε να παρω και στα κεντρικα να πιεσω για να γινει δουλεια γρηγοροτερα.Πηρα τηλ και περιμενω απαντηση σε 2 εργασιμες μερες για να καταλαβω τι εχει γινει... Ακομα δεν εβρισα κανεναν,ειμαι πολυ ηρεμος γιατι ξερω οτι εχω δικιο και περιμενω να το βρω πολυ συντομα. Αυτα στα γρηγορα απο μενα...2 μηνες χωρις κινητο και το εβγαλαν και εκτος εγγυησης... Καλά είσαι. Για πλακέτα "μόνο" 549 ευρώ? Εμένα για την κάμερα μου είπαν 460. :lol: :lol: :lol: Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Έχουμε καεί γενικώς.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς μπορώ να φλασάρω στη συσκευή μου rom άλλης χώρας (να της αλλάξω firmware) ή να την κάνω unbranded;. Η διαδικασία είναι αυτή που αναφέρεται στον παραπάνω σύνδεσμο. Υπάρχουν αναφορές όμως ότι πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση στους servers της Nokia-MS για να κατέβουν οι ROMs. Όπως και να έχει δεν χάνεις κάτι να κάνεις μια δοκιμή (με τον δεύτερο πάντα τρόπο του οδηγού). Έτσι όπως τα λες είναι. Δεν γίνεται τίποτα προς το παρόν και δεν αποκλείεται να ξανανοίξουν για λίγο. Θα περιμένω.:( https://www.facebook.com/Symbian.Toys/ Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλά είσαι. Για πλακέτα "μόνο" 549 ευρώ? Εμένα για την κάμερα μου είπαν 460. :lol: :lol: :lol: Βάζετε κι ενα και κατι 100αρικο ακόμα και παίρνετε κατευθείαν το... 950!!!! :lol::lol: Πλάκα μας κανουν;;;.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σε ότι αφορά τις επισκευές σε κινητά microsoft, όταν παραμονές πρωτοχρονιάς μου χάλασε το 1020 το πήγα μόνος μου στην arvato, εκεί λοιπόν μου είπαν ότι τα κινητά της microsoft δεν τα ανοίγουν καθόλου στην Ελλάδα αλλά τα στέλνουν έξω (Γερμανία). Περίμενα περίπου σαράντα ημέρες ώσπου με ειδοποίησαν με sms να πάω να το παραλάβω... Όταν πήγα με μεγάλη μου έκπληξη μου έδωσαν ένα 950 καινούριο στο κουτί του με φορτιστή και καλώδιο usb! Ρώτησα γιατί αυτό και μου είπαν ότι το 1020 δεν επισκευαζόταν και η τακτική είναι αν δεν επισκευάζονται η δεν συμφέρει η επισκευή να τα αλλάζουν με νέα μοντέλα αναλόγου αξίας. Γι αυτό νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με τους εδώ πωλητές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Λοιπόν, σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο στο Nokia care που έστειλα το δικό μου. Δεν ξέρουν πότε θα είναι έτοιμο αλλά μου είπαν πως εμφανίζεται στα "αναμονή ανταλλακτικού". Δεν ξέρουν τι ανταλλακτικό είναι αυτό. Είναι το μικρόφωνο; Είναι η οθόνη; Είναι και τα δύο; Θα δούμε. Για εγγύηση δεν είπαν τίποτα. Περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Σε ότι αφορά τις επισκευές σε κινητά microsoft, όταν παραμονές πρωτοχρονιάς μου χάλασε το 1020 το πήγα μόνος μου στην arvato, εκεί λοιπόν μου είπαν ότι τα κινητά της microsoft δεν τα ανοίγουν καθόλου στην Ελλάδα αλλά τα στέλνουν έξω (Γερμανία). Περίμενα περίπου σαράντα ημέρες ώσπου με ειδοποίησαν με sms να πάω να το παραλάβω... Όταν πήγα με μεγάλη μου έκπληξη μου έδωσαν ένα 950 καινούριο στο κουτί του με φορτιστή και καλώδιο usb! Ρώτησα γιατί αυτό και μου είπαν ότι το 1020 δεν επισκευαζόταν και η τακτική είναι αν δεν επισκευάζονται η δεν συμφέρει η επισκευή να τα αλλάζουν με νέα μοντέλα αναλόγου αξίας. Γι αυτό νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με τους εδώ πωλητές! Ενώ τα άλλα τα ανοίγουν; Τι το ιδιαίτερο έχουν τα κινητά της Microsoft και δεν τα ανοίγουν δηλαδή; :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ενώ τα άλλα τα ανοίγουν; Τι το ιδιαίτερο έχουν τα κινητά της Microsoft και δεν τα ανοίγουν δηλαδή; :p Δεν ρώτησα...τα Microsoft και τα Htc αν θυμάμαι καλά τα στέλνουν έξω, ίσως δεν έχουν αντιπροσωπεία σην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έτσι όπως τα λες είναι. Δεν γίνεται τίποτα προς το παρόν και δεν αποκλείεται να ξανανοίξουν για λίγο. Θα περιμένω.:( https://www.facebook.com/Symbian.Toys/ κύριος καβούρης.net αγγλιστί... Ψάξε... ;) Ψάξε και στο xda... Τσέκαρε λίγο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς μπορώ να φλασάρω στη συσκευή μου rom άλλης χώρας (να της αλλάξω firmware) ή να την κάνω unbranded;. Η διαδικασία είναι αυτή που αναφέρεται στον παραπάνω σύνδεσμο. Υπάρχουν αναφορές όμως ότι πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση στους servers της Nokia-MS για να κατέβουν οι ROMs. Όπως και να έχει δεν χάνεις κάτι να κάνεις μια δοκιμή (με τον δεύτερο πάντα τρόπο του οδηγού). Εγω παιδια ειχα στο Lumia 535 μου branded cosmote rom.Τωρα το εχω με καρτα Q.Περασα με Inisder τα 10 και ειχα unbranded ελληνικη.Μετα εκανα επαναφορα και μου περασε ελληνικη παλι.Υποθετω με sim cosmote θα εμπαινε η branded. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εγω παιδια ειχα στο Lumia 535 μου branded cosmote rom.Τωρα το εχω με καρτα Q.Περασα με Inisder τα 10 και ειχα unbranded ελληνικη.Μετα εκανα επαναφορα και μου περασε ελληνικη παλι.Υποθετω με sim cosmote θα εμπαινε η branded. Δεν έχει να κάνει με την κάρτα SIM. Έχει να κάνει με το product code που είναι "χτυπημένο" από το εργοστάσιο στη συσκευή. Ας μην βγούμε άλλο off topic όμως και ας συνεχίσουμε τη συζήτηση σε ό,τι αφορά το L930. ;) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παιδες καλησπέρα σήμερα παρέλαβα την συσκευή μου από Nokia care την πήγα 20/1 την παρέλαβα 10/2 δεν έχω παράπονο γιατί έκανε ακριβώς τις ημέρες που μου είπαν το μικρόφωνο λειτουργεί κομπλέ ήταν εντός εγγύησης και όλα καλά! Με έκανε να ζηλέψω βέβαια αυτό που διάβασα παραπάνω από 1020 σε 950 (αυτά τα λέμε ποιο νωρίς). Τώρα βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Γνωστό τελικά το πρόβλημα και σε ομάδες/κύκλους της Microsoft. :lol::X Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πως ελέγχουμε αν έχουμε θέμα με το μικρόφωνο; Μήπως το ότι το Shazam δεν βρίσκει τίποτα είναι ένα στοιχείο; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Κάνε μια κλήση με ανοιχτή ακρόαση. Για το δικό μου, ελπίζω να μου το αντικαταστήσουν με 950. Αν γίνει αυτό, σκέφτομαι κατευθείαν πωλητήριο. Αν γίνει, λέω αν, ούτε το κουτί θα ανοίξω. Edited February 13, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πως ελέγχουμε αν έχουμε θέμα με το μικρόφωνο; Μήπως το ότι το Shazam δεν βρίσκει τίποτα είναι ένα στοιχείο; Κάνε μια κλήση με ανοιχτή ακρόαση. ... Τελικά έχω θέμα. Τι κάνω τώρα; Είναι εντός εγγύησης. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Τελικά έχω θέμα. Τι κάνω τώρα; Είναι εντός εγγύησης. Πήγαινέ το σε κάποιο Nokia Care. Αλλά αν είναι η κύρια συσκευή σου φρόντισε να έχεις εφεδρική γιατί θα το στείλουν εξωτερικό κατα πάσα πιθανότητα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το service γίνεται έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πως ελέγχουμε αν έχουμε θέμα με το μικρόφωνο; Μήπως το ότι το Shazam δεν βρίσκει τίποτα είναι ένα στοιχείο; Κι εγώ έτσι το κατάλαβα τότε. Τα άλλα έβρισκαν τα τραγούδια ακαριαία και το 930 κολλημένο στο ηχείο δεν έβρισκε τίποτα. Memories. :cry: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Τελικά έχω θέμα. Τι κάνω τώρα; Είναι εντός εγγύησης. Είναι κανονικά στην εγγύηση αλλά να ξέρεις ότι θα περιμένεις κάνα μήνα, εμένα τόσο έκανε συν και ότι μου ζήτησαν και 5 ευρώ για τα μεταφορικά. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Λέω να το κρατήσω έτσι. Δεν χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση και αν δεν κάνω Shazam δεν χάθηκε και ο κόσμος! Όλα τα άλλα μου φαίνονται "χαρτί" Μεταχειρισμένο το πήρα ούτως ή άλλως. Για τα λεφτά του πιστεύω είναι κορυφή. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Λέω να το κρατήσω έτσι. Δεν χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση και αν δεν κάνω Shazam δεν χάθηκε και ο κόσμος! Όλα τα άλλα μου φαίνονται "χαρτί" Μεταχειρισμένο το πήρα ούτως ή άλλως. Για τα λεφτά του πιστεύω είναι κορυφή. Καλά ναι και εγώ αν δεν το έβλεπα εδώ μέσα δεν θα έπαιρνα χαμπάρι ότι είναι χαλασμένο, δεν την χρησιμοποιώ καθόλου την ανοιχτή ακρόαση αλλά αφού έπρεπε να το πουλήσω έπρεπε να το δώσω στον επόμενο τέλειο. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Η γνώμη μου είναι να το πάει ο φίλος για service. Θα πρέπει να έχει άλλη μια συσκευή βέβαια και αρκετή υπομονή, πάντως μια βλάβη πρέπει να διορθώνεται. Εγώ δεν θα μπορούσα να δεχτώ ότι έχει κατασκευαστικό πρόβλημα. Φυσικά ο κάθε ένας ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του καλύτερα. Είναι και θέμα αντιμετώπισης σαν καταναλωτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Η γνώμη μου είναι να το πάει ο φίλος για service. Θα πρέπει να έχει άλλη μια συσκευή βέβαια και αρκετή υπομονή, πάντως μια βλάβη πρέπει να διορθώνεται. Εγώ δεν θα μπορούσα να δεχτώ ότι έχει κατασκευαστικό πρόβλημα. Φυσικά ο κάθε ένας ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του καλύτερα. Είναι και θέμα αντιμετώπισης σαν καταναλωτής. Μάλλον αυτό θα κάνω. Το 930 ούτως ή άλλως το έχω σαν δεύτερη συσκευή. Απόδειξη δεν έχω αλλά είδα σήμερα πως έχει ακόμη εγγύηση μέσα απο το site. Θα το πάω και ότι θέλει ας γίνει. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts