Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος ειναι ο ποιο εύκολος τρόπος να συγχρονίσω τις επαφές του 930 με το gmail;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιος ειναι ο ποιο εύκολος τρόπος να συγχρονίσω τις επαφές του 930 με το gmail;

Θα τις κάνεις εξαγωγή από το MS account σου από την σελίδα people.live.com σαν csv αρχείο (από την επιλογή διαχείριση θα επιλέξεις Εξαγωγή για Outlook.com και άλλες υπηρεσίες) και μπεις στο gmail σου για να τις εισάγεις εκεί.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Είμαι παθών, δύο φορές σε ένα μήνα . . .

Το αλουμίνιο γύρω γύρω, είναι fix με την οθόνη!

Είτε χτυπήσει η γωνία, απ' όπου μπορεί να μπαίνει μετά φως και να μπερδεύει το proximity sensor, σβήνοντας την οθόνη (1η φορά) είτε σπάσει η οθόνη, αλλάζει μόνο όλο μαζί και είναι στα 190€ . . .

Πάλι καλά! ;)

Στο 830 που έχω, όλο αυτό κοστίζει σε μένα 220€!!!!!! Άντε βρες άκρη!!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

προσπαθώ να συνδέσω των υπολογιστή με το κινητό , το αναγνωρίζει αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές, γιατί?

το δικο μου κανει ηδη ταξιδακι εξωτερικο για το θεμα του μικροφωνου..οταν παραλαβω θα σας πω πως πηγε..

Σήμερα ενημερώθηκα πως και το δικό μου κάνει διακοπές στο εξωτερικό για το ίδιο θέμα.

Μπήκαμε στην 4η εβδομάδα που είναι για service.

Λες να παραθερίζουν παρέα σε κάνα τραπέζι? :lol:

προσπαθώ να συνδέσω των υπολογιστή με το κινητό , το αναγνωρίζει αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές, γιατί?

Θέλεις να εγκαταστήσεις εφαρμογές από τον υπολογιστή; Γιατί αυτό δεν γίνεται εκτός και αν είσαι developer.

How Soon™ is now?

Τα Win10 Οκτώβριο θα βγουν επίσημα και θα έρθουν στις συσκευές, αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο σε insiders preview :) :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Κανα 930 πήρε τα 10; Όχι όμως η developer να έρθουν με ενημέρωση

Όχι καμία συσκευή δεν την πήρε, επίσημα, την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διάθεση των Windows 10 Mobile. Από Οκτώβριο μέχρι τέλος του έτους αναμένονται αναλόγως τη συσκευή.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το 930 νομίζω ότι είναι μαζί με τα πρώτα στη λίστα, που θα πάρουν την επίσημη έκδοση των Windows 10!

Απορία: Υποστηρίζει MHL το 930?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Καλησπερα!

Το θεμα με την μωβ οθονη που εχουν μερικα,λετε να ειναι θεμα λογισμικου και με τα 10αρια να μην υπαρχει?

Μπα δύσκολο το βλέπω είναι θέμα οθόνης νομιζω. Μετά από τόσο καιρό βέβαια να σου πω την αλήθεια το συνήθισα και δεν με ενοχλεί καθόλου.
:respect:

πάντως εγώ δεν έχω παράπονο , εμένα το 930 τα έχει όλα, οθόνη που τρεμοπαίζει κάποιες φορές, η πλάτη ζεσταίνεται σε μεγάλο βαθμό που δεν μπορείς να το κρατήσεις χωρίς υπερβολές, το μαύρο της οθόνης μοβίζει, άραγε θα φτιάξει κάτι από όλα αυτά με την αναβάθμιση που όλοι περιμένουμε?

η πλάτη ζεσταίνεται σε μεγάλο βαθμό που δεν μπορείς να το κρατήσεις χωρίς υπερβολές,

έχεις NFC ενεργοποιημένο συνεχώς ?

πάντως εγώ δεν έχω παράπονο , εμένα το 930 τα έχει όλα, οθόνη που τρεμοπαίζει κάποιες φορές, η πλάτη ζεσταίνεται σε μεγάλο βαθμό που δεν μπορείς να το κρατήσεις χωρίς υπερβολές, το μαύρο της οθόνης μοβίζει, άραγε θα φτιάξει κάτι από όλα αυτά με την αναβάθμιση που όλοι περιμένουμε?

Απο που το εχεις αγορασει? Απο καποιο καταστημα skroutz η κανενα γερμανο?

Και μένα όλα τα έχει εκτος από το ζέσταμα το ποιο συμβαίνει στα παιχνίδια και στους χάρτες. Εγώ το πήρα από skroutzομαγαζο κ δυστυχώς δεν το πρόσεξα κ είχε ιταλική version κ το πήγα σε Nokia care για διόρθωση..

το nfc το έχω απενεργοποιήσει όπως και όλες της εφαρμογές στο παρασκήνιο, ζεσταίνεται πολύ στα παιχνίδια, ίντερνετ και χάρτες.

Το αγόρασα από το γνωστό πακέτο προσφορά του Γερμανού.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μένα όλα τα έχει εκτος από το ζέσταμα το ποιο συμβαίνει στα παιχνίδια και στους χάρτες. Εγώ το πήρα από skroutzομαγαζο κ δυστυχώς δεν το πρόσεξα κ είχε ιταλική version κ το πήγα σε Nokia care για διόρθωση..

το παρέλαβες? είδες κάποια βελτίωση?

Εχω ψηθει πολυ να παρω το 930 (γιατι μεχρι να πεσει η τιμη απο το επομενο θα πιασει πασχα σιγουρα), αλλα οσο περισσότερο βλεπω περναει ο καιρος τοσα προβληματα βλεπω να βγαινουν!Τοσες ελλατωματικες παρτιδες υπαρχουν!? Μωβ οθονες τρεμοπαιγμα,προβλημα στο ενα απο ατα μικροφωνα κτλ.. Υπαρχουν παρτιδες που ειναι χωρις κανενα προβλημα?

Α ρε ms...

Εχω ψηθει πολυ να παρω το 930 (γιατι μεχρι να πεσει η τιμη απο το επομενο θα πιασει πασχα σιγουρα), αλλα οσο περισσότερο βλεπω περναει ο καιρος τοσα προβληματα βλεπω να βγαινουν!Τοσες ελλατωματικες παρτιδες υπαρχουν!? Μωβ οθονες τρεμοπαιγμα,προβλημα στο ενα απο ατα μικροφωνα κτλ.. Υπαρχουν παρτιδες που ειναι χωρις κανενα προβλημα?

Α ρε ms...

Μεμονωμένα προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις συσκευές όλων των κατασκευαστών. Εγώ προσωπικά έχω το Lumia 930 εδώ και 3 μήνες και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Μη νομίζεις πως είναι πολλές οι συσκευές που παρουσιάζουν κάτι, απλά στο forum απευθυνόμαστε συνήθως όταν αντιμετωπίζουμε κάποια δυσλειτουργία, γι' αυτό και μοιάζει να είναι τόσα πολλά τα προβλήματα της συσκευής.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Μεμονωμένα προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις συσκευές όλων των κατασκευαστών. Εγώ προσωπικά έχω το Lumia 930 εδώ και 3 μήνες και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Μη νομίζεις πως είναι πολλές οι συσκευές που παρουσιάζουν κάτι, απλά στο forum απευθυνόμαστε συνήθως όταν αντιμετωπίζουμε κάποια δυσλειτουργία, γι' αυτό και μοιάζει να είναι τόσα πολλά τα προβλήματα της συσκευής.

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος...ασε που δεν μπορω αλλο λειτουργικο πια.....

Αφου περιμενω την επιδοτηση για το 950 για να παει το 930 στην συζηγο

android or ios or wm......who cares.....???

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος...ασε που δεν μπορω αλλο λειτουργικο πια.....

Αφου περιμενω την επιδοτηση για το 950 για να παει το 930 στην συζηγο

Θα μας κλείσει τα σπίτια το 950. Εγώ περιμένω να δω τι παίζει με τις sim και αν θα είναι dual.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Θα μας κλείσει τα σπίτια το 950. Εγώ περιμένω να δω τι παίζει με τις sim και αν θα είναι dual.

Δεν νομίζω να έχει dual. Απλή και XL μονο βλέπω για τα 950! Αν βγάλουν και dual σε ναυαρχίδα θα ειναι θαύμα!

Ερωτηση προς γνωστες... Εσπασε η οθονη του 930 μου... Η arvato μου πε 260+φπα πριν κανα 5μηνο. Μη τρελαθουμε τελειως... Τοσο πηρα ολη τη συσκευη... Αν γνωριζει καποιος κατι οικονομικοτερο ας με διαφωτισει... Ευχαριστω εκ των προτερων....
Using Tapatalk

Ερωτηση προς γνωστες... Εσπασε η οθονη του 930 μου... Η arvato μου πε 260+φπα πριν κανα 5μηνο. Μη τρελαθουμε τελειως... Τοσο πηρα ολη τη συσκευη... Αν γνωριζει καποιος κατι οικονομικοτερο ας με διαφωτισει... Ευχαριστω εκ των προτερων....

Σε αυτές τις περιπτώσεις εγώ προτείνω αντικατάσταση συσκευής. Πουλάς για ανταλλακτικά αυτή που έχεις και παίρνεις άλλη.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σε φίλο μου που του έσπασε πρόσφατα η οθόνη, σε Nokia Care εδώ στα Γιάννενα που ρώτησε του είπαν 160 ευρώ.