hayatEvo9 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Παιδια μετα το hard reset εγινε αλλο τηλεφωνο. Το ειχα παρει με win 8.1 καινουριο και με τον insider ειχα βαλει win 10, ολα πολυ καλα. Μετα την τριτη-τεταρτη δεν θυμαμαι αναβαθμιση αρχισε να μπλοκαρει-σερνεται και να <<καιει>> οτα σερφαριζα και οταν φορτιζε,μετα την τελευταια αναβαθμιση (δεν θυμαμαι αριθμο) η μπαταρια μετα απο 5-6ωρες απλη χρηση τελος. Εκανα το hard reset με την δικη σας προτροπη-συμβουλη και εχω αλλο τηλεφωνο. Καινουριο περιβαλον οπως στο laptop σφαιρα στις αποκρισεις η μπαταρια πηγε αλλου (ομιλια λιγο νετ και 24ωρη αναμονη) δυο ημερες και υπολοιπο 15-25 0/0, και νομιζα οτι εφταιγε ο αργος (πλαισιο) φορτιστης. Το μονο παραπονο οτι δεν μπορω (ειναι 300 0/0) η δεν ξερω να μεγαλωσω τα στοιχεια γραμματα και αριθμους. Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω κάτι; Έκανες hard reset με επαναφορά αντιγραφου ασφαλειας η χωρίς; Γιατί κι εγω με το που πέρασα στα 10 έκανα επαναφορά και βρήκα το αντίγραφο και το κατέβασα αλλα και πάλι η μπαταρία κάνει φτερά σε λίγες μόνο ώρες,όπως είπες κι εσύ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Κάνε hard reset χωρίς επαναφορά αντιγράφου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Κάνε hard reset χωρίς επαναφορά αντιγράφου... Ευχαριστώ. Θα το κάνω το βράδυ και θα σας πω εντυπώσεις Νεοτερη ενημερωση: Απο οτι φαινεται μαλλον εχω θεμα μπαταριας. Εκανα επαναφορα χωρις αντιγραφο και εχω ενα τεταρτο με WiFi και απο το 100 επεσε στο 80. Το θεμα ειναι πως αλλαζει που ειναι ενσωματωμενη; Edited May 27, 2016 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ευχαριστώ. Θα το κάνω το βράδυ και θα σας πω εντυπώσεις Νεοτερη ενημερωση: Απο οτι φαινεται μαλλον εχω θεμα μπαταριας. Εκανα επαναφορα χωρις αντιγραφο και εχω ενα τεταρτο με WiFi και απο το 100 επεσε στο 80. Το θεμα ειναι πως αλλαζει που ειναι ενσωματωμενη; Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο Nokia Care για να σου την αλλάξουν εκεί ή εναλλακτικά αν πιάνουν τα χέρια σου υπάρχουν κάποια videos στο youtube που μπορείς να συμβουλευτείς ώστε να το κάνεις μόνος σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο Nokia Care για να σου την αλλάξουν εκεί ή εναλλακτικά αν πιάνουν τα χέρια σου υπάρχουν κάποια videos στο youtube που μπορείς να συμβουλευτείς ώστε να το κάνεις μόνος σου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ελπίζω να μην είναι μεγάλο το κόστος στα Nokia care Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 :lol:Καλημερα κυριοι,επανερχομαι, μετα απο παραινεση και οδηγια απο το nokia care (κατεχακη) εκανα τα εξης., 1) κατεβασα το upgrade advisor στον υπολογιστη 2) συνεδεσα το 930 και ετρεξα το αρχειο το οποιο σεταρισε με ντραιβερς μεχρι και το καλωδιο 3) και τελος περασα-περασε το σωστο τα επισημα 10 της ΜΣ Το αποτελεσμα ειναι, η μπαταρια κραταει περιπου δυο ημερες ραδιοφωνο υπαρχει και εγιναν αγγελικα πλασμενα. Λιγη υπομονη και λιγη γνωση (εγω τιποτα απο τα δυο) και το λειτουργικο αυτο δειχνει τις δυνατοτητες του σιγα σιγα, η ΜΣ εφ'οσον το θελει ενιαιο σταθεροι-φορητοι-τηλεφωνα=απλος χρηστης εως τον επιχειρηματια θα παιδευτει και θα αργησει, τα παιχνιδακια και ο καιρος ειναι ενα θεμα ο επιχειρηματιας και ο χρηματιστης ομως με τα εκατομυρια μαλλον ειναι λιγο ποιο σοβαρο απο τον πιτσιρικα του καφε που παιζει και το χειροτερο δεν δινει σημασια και στην κουκλαρα απεναντι.............................:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 :lol:Καλημερα κυριοι,επανερχομαι, μετα απο παραινεση και οδηγια απο το nokia care (κατεχακη) εκανα τα εξης., 1) κατεβασα το upgrade advisor στον υπολογιστη 2) συνεδεσα το 930 και ετρεξα το αρχειο το οποιο σεταρισε με ντραιβερς μεχρι και το καλωδιο 3) και τελος περασα-περασε το σωστο τα επισημα 10 της ΜΣ Το αποτελεσμα ειναι, η μπαταρια κραταει περιπου δυο ημερες ραδιοφωνο υπαρχει και εγιναν αγγελικα πλασμενα. Λιγη υπομονη και λιγη γνωση (εγω τιποτα απο τα δυο) και το λειτουργικο αυτο δειχνει τις δυνατοτητες του σιγα σιγα, η ΜΣ εφ'οσον το θελει ενιαιο σταθεροι-φορητοι-τηλεφωνα=απλος χρηστης εως τον επιχειρηματια θα παιδευτει και θα αργησει, τα παιχνιδακια και ο καιρος ειναι ενα θεμα ο επιχειρηματιας και ο χρηματιστης ομως με τα εκατομυρια μαλλον ειναι λιγο ποιο σοβαρο απο τον πιτσιρικα του καφε που παιζει και το χειροτερο δεν δινει σημασια και στην κουκλαρα απεναντι.............................:D:D:D:D:D Γιατί δεν τα περνανε όλοι μέσω υπολογιστή όλοι, εφόσον δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα; Απορώ... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Μόνο 38ε το κόστος αλλαγής μπαταρίας μαζί με την τοποθέτηση στα Nokia Care. Τζάμπα πράμα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Γιατί δεν τα περνανε όλοι μέσω υπολογιστή όλοι, εφόσον δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα; Απορώ... ;) Δεν γνωριζω, ξεχασα να γραψω οτι το εχω 24ωρες ανοιχτο καθως και την τοποθεσια,επισεις το here maps ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Γιατί δεν τα περνανε όλοι μέσω υπολογιστή όλοι, εφόσον δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα; Απορώ... ;) Γίνεται να περάσεις τα 10 στο κινητό από υπολογιστή; Πώς; :confused: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Γίνεται να περάσεις τα 10 στο κινητό από υπολογιστή; Πώς; :confused: Ίδια απορία και εδώ.. :wacko: Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Γίνεται να περάσεις τα 10 στο κινητό από υπολογιστή; Πώς; :confused: Ρωτα τον agg70s καλύτερα. Αυτός το έκανε κατεβαζοντας το upgrade advisor στον υπολογιστή του, απ' ότι είπε! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickPa Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μου έχει εξαφανιστεί ο φακός από τις ειδοποιήσεις πως γίνεται να τον επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Κάνε ένα soft reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickPa Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχεις δίκιο το έκανα και τώρα ετοίμαζα την απάντηση. Σε ευχαριστώ. Γενικά μιας κι είμαι νέος στο φόρουμ θα ήθελα να σημειώσω ότι τα 10αρια τρέχουν απροβλημάτιστα και γρήγορα αλλά δεν βλέπω καμια διαφορά στην μπαταρία. Παραμένει μέτρια η διαρκεια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ρωτα τον agg70s καλύτερα. Αυτός το έκανε κατεβαζοντας το upgrade advisor στον υπολογιστή του, απ' ότι είπε! ;) το upgrade advisor ειναι εφαρμογη στο store των wp...μεσα απο το κινητο γινετε..οχι απο πισι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 το upgrade advisor ειναι εφαρμογη στο store των wp...μεσα απο το κινητο γινετε..οχι απο πισι.. Έτσι λέει ότι το έκανε! ;) :lol:Καλημερα κυριοι,επανερχομαι, μετα απο παραινεση και οδηγια απο το nokia care (κατεχακη) εκανα τα εξης., 1) κατεβασα το upgrade advisor στον υπολογιστη 2) συνεδεσα το 930 και ετρεξα το αρχειο το οποιο σεταρισε με ντραιβερς μεχρι και το καλωδιο 3) και τελος περασα-περασε το σωστο τα επισημα 10 της ΜΣ Το αποτελεσμα ειναι, η μπαταρια κραταει περιπου δυο ημερες ραδιοφωνο υπαρχει και εγιναν αγγελικα πλασμενα. Λιγη υπομονη και λιγη γνωση (εγω τιποτα απο τα δυο) και το λειτουργικο αυτο δειχνει τις δυνατοτητες του σιγα σιγα, η ΜΣ εφ'οσον το θελει ενιαιο σταθεροι-φορητοι-τηλεφωνα=απλος χρηστης εως τον επιχειρηματια θα παιδευτει και θα αργησει, τα παιχνιδακια και ο καιρος ειναι ενα θεμα ο επιχειρηματιας και ο χρηματιστης ομως με τα εκατομυρια μαλλον ειναι λιγο ποιο σοβαρο απο τον πιτσιρικα του καφε που παιζει και το χειροτερο δεν δινει σημασια και στην κουκλαρα απεναντι.............................:D:D:D:D:D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Σοβαρό πρόβλημα: Σε windows 10 .318 το GPS λειτουργεί τελείως λάθος..τις περισσότερες φορές δείχνει λανθασμένη τοποθεσία και κάποιες άλλες δεν δείχνει καν!! Δοκίμασα και soft και hard reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Σοβαρό πρόβλημα: Σε windows 10 .318 το GPS λειτουργεί τελείως λάθος..τις περισσότερες φορές δείχνει λανθασμένη τοποθεσία και κάποιες άλλες δεν δείχνει καν!! Δοκίμασα και soft και hard reset!Εντύπωση μου κάνει, θα το πάρω όμως αύριο μαζί μου να το δοκιμάσω, γιατί η αλήθεια είναι ότι μετά τα 10 που έβαλα κι εγώ, δεν έχω δοκιμάσει την πλοήγησή του Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Σοβαρό πρόβλημα: Σε windows 10 .318 το GPS λειτουργεί τελείως λάθος..τις περισσότερες φορές δείχνει λανθασμένη τοποθεσία και κάποιες άλλες δεν δείχνει καν!! Δοκίμασα και soft και hard reset! Έλεγξε μήπως έχει καμία ενημέρωση. Και εμένα μου το έκανε και πέρασα μια ενημέρωση και έστρωσε και μετά από λίγο έδειχνε με ακρίβεια το στίγμα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexvovo Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Έλεγξε μήπως έχει καμία ενημέρωση. Και εμένα μου το έκανε και πέρασα μια ενημέρωση και έστρωσε και μετά από λίγο έδειχνε με ακρίβεια το στίγμα. Τα πάντα είναι ενημερωμένα! Δοκίμασα και στους χάρτες των 10 και στους HERE maps. Update: Μόνο με ίντερνετ φαίνεται να λειτουργεί σωστά το GPS αλλά τι να το κάνω αν δεν λειτουργεί σωστά χωρίς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 παρατηρησα οτι μαλλον μου αλλαξαν τη συσκευη στο νοκια σερβις. ειναι δυνατον κ να εχει το ιδιο ΙΜΕΙ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Συγνωμη που αργησα αλλα οι δουλιες...λοιπον οντως το advisor ειναι και κατεβαινει απο το store, μολις το ανοιξεται θα σας οδηγησει να συνδεσετε το τηλεφωνο με τον υπολογιστη, μετα στο πισι θα κατεβει το nokia recavery tool και το windows device recavery tool αυτα επαναφερουν το τηλεφωνο στο 8.1 και μετα ζητατε απο το τηλεφωνο αναβαθμιση και περναει την επισιμη 10 (318). Η σειρα ειναι αυτη, δυστηχως δεν σημειωσα ακριβως, επισεις η σχεση μου με τους υπολογιστες και τα Αγγλικα ειναι ελιπεστατη απλως μου αρεσει να δοκιμαζω. Παντως το τηλεφωνο δουλευει αψογα σε ολα καθως και οι εφαρμογες. Επισεις εαν το κανετε θα κανει αρκετες επανεκινισεις. Διαισθητικα παντως δεν μου φαινεται οτι η ΜΣ θελει να εγκαταληψει το θεμα τηλεφωνο. Το λειτουργικο ειναι πανομοιωτυπο με των πισι, ενω της Apple (εχω Mac) oxiαυτο απο μονο του κατι λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Συγνωμη που αργησα αλλα οι δουλιες...λοιπον οντως το advisor ειναι και κατεβαινει απο το store, μολις το ανοιξεται θα σας οδηγησει να συνδεσετε το τηλεφωνο με τον υπολογιστη, μετα στο πισι θα κατεβει το nokia recavery tool και το windows device recavery tool αυτα επαναφερουν το τηλεφωνο στο 8.1 και μετα ζητατε απο το τηλεφωνο αναβαθμιση και περναει την επισιμη 10 (318). Η σειρα ειναι αυτη, δυστηχως δεν σημειωσα ακριβως, επισεις η σχεση μου με τους υπολογιστες και τα Αγγλικα ειναι ελιπεστατη απλως μου αρεσει να δοκιμαζω. Παντως το τηλεφωνο δουλευει αψογα σε ολα καθως και οι εφαρμογες. Επισεις εαν το κανετε θα κανει αρκετες επανεκινισεις. Διαισθητικα παντως δεν μου φαινεται οτι η ΜΣ θελει να εγκαταληψει το θεμα τηλεφωνο. Το λειτουργικο ειναι πανομοιωτυπο με των πισι, ενω της Apple (εχω Mac) oxiαυτο απο μονο του κατι λεει.Να σου πω κάτι, φιλικά φυσικά, καλύτερα να μην έμοιαζε καθόλου με αυτό των πισι, που όπως λες συμβαίνει με τα 10, και να λειτουργούσε το ίδιο καλά και ουσιαστικά όπως συμβαίνει με το iphone του οποίου το ios δεν μοιάζει καθόλου με αυτό του mac, θα το προτιμούσα...χίλιες φορές Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδιά άκυρο τελικά αυτό είχα πει κάποια ποστς πριν. Μετά την επαναφορά εργοστασιακών χωρίς επαναφορά αντιγράφου το κινητό πετάει και η μπαταρια κρατά μια χαρά. Σε όσους έχουν θέμα το προτείνω να το δοκιμάσουν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts