komias2 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Όχι! Πόση ώρα έχεις σκοπό να χτυπάει πριν το σηκώσεις? Χαχαχα τυχαινει να ειναι σε Αλλο δωματιο πχ αλλα μου αρεσει να ακουω μουσικο ηχο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Χαχαχα τυχαινει να ειναι σε Αλλο δωματιο πχ αλλα μου αρεσει να ακουω μουσικο ηχο Να βάλεις να το ακούς στον music player το σκέφτηκες????:lol: :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει τροπος να βαλουμε mp3 ολοκληρο για ηχο κλησης; Κάνε αντιγραφή το mp3 από το PC στον φακελο ringtones. Όχι αντιγραφή από φακελο του κινητό στον φάκελο ringtones. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Να βάλεις να το ακούς στον music player το σκέφτηκες????:lol: :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε αντιγραφή το mp3 από το PC στον φακελο ringtones. Όχι αντιγραφή από φακελο του κινητό στον φάκελο ringtones. Δηλαδη μολις συνδεσω το"κινητο με το καλωδιο βγαινουν επιλογες ρινκτοουν κλπ;Θα το δοκιμασω και αν δε τα κανω μανταρα ειμαι λιγο ασχετος:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Δηλαδη μολις συνδεσω το"κινητο με το καλωδιο βγαινουν επιλογες ρινκτοουν κλπ;Θα το δοκιμασω και αν δε τα κανω μανταρα ειμαι λιγο ασχετος:) Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή, πας στο "Υπολογιστής", βρίσκεις το κινητό και ανοίγεις τον εσωτερικό χώρο. Εκεί θα υπάρχει ένας φάκελος "ringtones". Ό,τι ρίξεις εκεί μέσα θα φαίνεται μετά στη λίστα με τα τραγούδια που θα σε αφήνει να βάλεις για ήχο κλήσης. Ένας άλλος εύκολος τρόπος είναι να πας στο Store, Lumia Collection και να κατεβάσεις το Ringtone maker που σου φτιάχνει τα τραγούδια που έχεις στη μνήμη σε όποιον φάκελο κι αν είναι αυτά ;) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaias1983 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Παιδια help!!!! Απο χθες το βραδυ το κινητο σταματησε να εχει ηχο....Ουτε οταν χτυπαει...ουτε στο youtube...Ουτε σε ανοιχτη ακροαση...Τι εγινε?? Μαλλον καηκε το μεγαφωνο?Αν εχει συμβει σε καποιον και λυνεται ας μας πει τωρα! Αλλιως θα πρεπει να παει στο γερμανο που αγοραστηκε για service υποθετω...Καλα χριστουγεννα δλδ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Παιδια help!!!! Απο χθες το βραδυ το κινητο σταματησε να εχει ηχο....Ουτε οταν χτυπαει...ουτε στο youtube...Ουτε σε ανοιχτη ακροαση...Τι εγινε?? Μαλλον καηκε το μεγαφωνο?Αν εχει συμβει σε καποιον και λυνεται ας μας πει τωρα! Αλλιως θα πρεπει να παει στο γερμανο που αγοραστηκε για service υποθετω...Καλα χριστουγεννα δλδ!!! Δοκίμασε για αρχή ένα soft reset, αν δεν διορθωθεί πας για hard reset αν όχι και τότε, πας για servis.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μην το πας στο Γερμανό κατά τη γνώμη μου... Κατευθείαν σε κάποιο Nokia Care... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxits Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα παιδια, απο σημερα ειμαι και γω κατοχος του lumia 930.Παρα πολυ ομορφο κινητο.Ηθελα να σας ρωτησω αν απελευθερωθηκαν τα official windows 10 γιατι εκανα την ενημερωση και ειναι ακομα στο κινητο μου η lumia denim.Να πω οτι εχει manufacturer name:rm-1045_1074 .Πρεπει να κανω κατι αλλο για να βαλω τα W10?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα τα Windows 10... Μόνο σε Technical Preview.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Που παμε να αλλαξουμε το πιν της Σιμ; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Που παμε να αλλαξουμε το πιν της Σιμ; Ρυθμίσεις, swipe δεξιά, εφαρμογές, τηλέφωνο, ασφάλεια κάρτας dim. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Γίνεται το 930 να στείλει και να δεχθεί φωτογραφίες από ένα Android με NFC; Προσπαθώ με ένα nexus αλλά δεν το έχω καταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Γίνεται το 930 να στείλει και να δεχθεί φωτογραφίες από ένα Android με NFC; Προσπαθώ με ένα nexus αλλά δεν το έχω καταφέρει. Με Galaxy S6 το έχω καταφέρει. Με Nexus δεν έχει τύχει. Προφανώς είχες κάνει pair τις συσκευές στο bluetooth πριν ε? Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ναι είναι συνδεδεμένα. Όταν όμως προσπαθώ να στείλω μια φωτογραφία από το nexus 5, μου λέει πως η άλλη συσκευή δεν μπορεί να δεχτεί μεγάλα αρχεία. Η φωτογραφία είναι περίπου 5mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Έχει πάρει κάποιος την αναβάθμιση Slow Motion στο βίντεο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Έχει πάρει κάποιος την αναβάθμιση Slow Motion στο βίντεο ? Εγώ ναι κανονικά. Στα Win10 Preview όμως. Για να μη μπερδευτούμε. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxits Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Γιατι στο store ρε παιδια οταν αναζητω καποια εφαρμογη δεν μου βγαζει τιποτα? ακομα και το facebook να ψαξω παλι μου λεει "δεν υπαρχουν αποτελεσματα.Δοκμιαστε να χρησιμοποιησετε διαφορετική ορθογραφία ή να αλλάξετε τον όρο αναζήτησης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Προσπάθησε να κανείς την ίδια αναζήτηση με κεφάλαια γράμματα. Τι κουλό και αυτό. Άλλο τι θα δούμε. Και σε μένα έτσι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Κάτι παίζει με το Store, και σε εμένα το ίδιο κάνει. Κάτι που δεν έκανε πρίν λίγο εννοείται. Λόγικά καμιά αναβάθμιση θα είναι θα είναι γιατί δεν βρίσκει τίποτα στην αναζήτηση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxits Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ευχαριστώ πολυ παιδια.Αυτο με τα κεφαλαία βοηθησε :) Να σας ρωτησω και κατι αλλο ,τo oτι τρεμοπαιζει καποιες φορες η οθονη ,(παλι καλα αυτο ειναι το μονο προβλημα που μου εχει παρουσιασει),θεωρείται ειναι λογος να το παω nokia care? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Έχω ακούσει και από άλλους σχετικά με την οθόνη. Δεν έχω τέτοιο θέμα ή δεν το καταλαβαίνω. Πρέπει να έστρωσε το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Έστρωσε το Store τελικά, και νομίζω πως αυτό με κεφαλαία δεν έχει σχέση. Τώρα μια χαρά τα βρίσκει όλα είτε είναι με κεφαλαία είτε μικρά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ευχαριστώ πολυ παιδια.Αυτο με τα κεφαλαία βοηθησε :) Να σας ρωτησω και κατι αλλο ,τo oτι τρεμοπαιζει καποιες φορες η οθονη ,(παλι καλα αυτο ειναι το μονο προβλημα που μου εχει παρουσιασει),θεωρείται ειναι λογος να το παω nokia care? τρεμοπαίζει όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ε? γιατί εμένα τότε το κάνει. Κανονικά φίλε μου ναι είναι για nokia care γιατί σε άλλους δεν το κάνει. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxits Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 τρεμοπαίζει όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ε? γιατί εμένα τότε το κάνει. Κανονικά φίλε μου ναι είναι για nokia care γιατί σε άλλους δεν το κάνει. Φιλε μου τρεμοπαιζει σε ανυποπτο χρονο ειτε ειμαι στην αρχικη οθονη και κατεβαινω ειτε μεσα σε καποια εφαρμογη.Οταν με παιρνουν τηλεφωνο δεν το εχω παρατηρησει.Το εχω μια βδομάδα και το παρατηρω 2-3 φορες καθε μέρα,αλλα ειναι η αληθεια οτι δεν ειναι κατι που ειναι υπερβολικα ενοχλητικο για να μην δημιουργω αρνητικες εντυπωσεις καθως το κινητο ειναι υπεροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εγώ ναι κανονικά. Στα Win10 Preview όμως. Για να μη μπερδευτούμε. Και εγώ Preview έχω αλλα δεν την έχω πάρει. Γιατί γίνετε αυτό ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts