tolisael Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, θα έλεγα να κάνεις ενα hard reset και αν δεν στρώσει να το πας στο σερβις. Δικαιούσαι και doa μια βδομάδα απο Γερμανό αν δεν κάνω λάθος. Βασικα το πηγα στο Γερμανο πριν κανω οτιδηποτε και δεχτηκαν να μου το παρουν πισω και να μου δωσουν αλλο γιατι το παρηγγειλαν,αλλα να σου πω την αληθεια φοβαμαι μη μου το ξανακανει.Αυριο θα εχω νεοτερα λογικα που θα εχω το καινουργιο οποτε θα σας ενημερωσω επι του θεματος.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Περιμένουμε στα κοντά καμια αναβάθμιση της denim πριν βγουν τα 10αρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ξέρει κανείς πως δυναμώνει η ένταση του ξυπνητηριού; Με το ζορι το ακουω καθε πρωι.. στην στοκ εφαρμογη Αφυπνισεις δεν εχει επιλογη για ενταση :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Θα δουλέψει στο εργαλείο μας mhl hdmi adapter για σύνδεση σε tv; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Θα δουλέψει στο εργαλείο μας mhl hdmi adapter για σύνδεση σε tv; απο οσο ξερω δεν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Για οσους το πηραν απο την προσφορα Γερμανου και εχει χαλαρα τα κουμπια on/off και volume+/-, οπως το δικο μου, να αναφερω οτι το πηγα χθες στη Nokia και απο εβδομαδα θα δωσω feedback, για οποιον ενδιαφερεται, με την εξελιξη της υποθεσης. Λοιπόν, πήγα να ρωτήσω τι γίνεται, γιατί πέρασαν 10 ημέρες από τότε που το άφησα στη νοκια και μου είπαν ότι έχει σταλεί στα κεντρικά. Θα παραλάβω σε αρκετές μέρες, αλλά ελπίζω να έχει διορθωθεί το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Λοιπόν, πήγα να ρωτήσω τι γίνεται, γιατί πέρασαν 10 ημέρες από τότε που το άφησα στη νοκια και μου είπαν ότι έχει σταλεί στα κεντρικά. Θα παραλάβω σε αρκετές μέρες, αλλά ελπίζω να έχει διορθωθεί το θέμα. 10-15 μέρες εργάσιμες κάνουνε.. εγώ το έχω δώσει εδώ και 17-18 μέρες (όχι εργάσιμες).. και μου είπαν μέχρι παρασκευή θα το πάρω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 10-15 μέρες εργάσιμες κάνουνε.. εγώ το έχω δώσει εδώ και 17-18 μέρες (όχι εργάσιμες).. και μου είπαν μέχρι παρασκευή θα το πάρω. Το ξέρω ότι κάνουν τόσες μέρες, αλλά το έχω δώσει πριν 10 μέρες (όχι εργάσιμες) και θα έρθει λογικα σε 10-15 μέρες από τώρα (θα έχω φύγει από Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψω μετα το Πάσχα, γι' αυτό λέω θα αργήσω να το πάρω πίσω). Και εσύ για τον ίδιο λόγο το έχεις στη νοκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καιαιαι... το πρώτο "μεγάλο" πρόβλημα. Push notifications καπούτ. Ιδιαίτερα για fb και messenger. Εκεί που εμφανίζονταν σχεδόν πιο γρήγορα από τον υπολογιστή, τώρα δεν εμφανίζεται τίποτε. Και με ανοιχτή την εφαρμογή, και με κλειστή. Install/unistall, soft reset και ακόμη τίποτε. :( Το viber από την άλλη, όποτε το θυμηθεί. :X Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Το viber γενικα δεν ειναι καλογραμμενη εφαρμογη... 1000 φορες whatsapp. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μπορεί κάποιος να υπαγορεύσει κείμενο στα ελληνικά όπως γίνεται σε android και ios? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ξέρει κανείς πως δυναμώνει η ένταση του ξυπνητηριού; Με το ζορι το ακουω καθε πρωι.. στην στοκ εφαρμογη Αφυπνισεις δεν εχει επιλογη για ενταση :O δυστυχώς έχει καλό αλλά όχι δυνατό ηχείο. προσπάθησε το κινητό να ακουμπαει η οθόνη πάτωμα για να είναι το ηχείο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Ρε παιδια εχω ενα προβλημα. Το accuweather οταν το ανοιγω κλεινει μονο του. Το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα ξανα αλλα κανει το ιδιο παλι. Τι να κανω? Το hard reset θα μου τα σβησει ολα και ποιος τα ξαναπερναει. Ειδικα τα αρχεια οπως μουσικες-φωτογραφιες και επισης δεν θελω να χασω απο κατι παιχνιδια τα save που χει κανει... update: Απ ότι βλεπω μου το κανει και στο 620 που εχω. Κλεινει μονο οταν υπαρχει συνδεση στο internet. Οποτε πρεπει να φταιει ο server της εφαρμογης. Οποιος το χει ας το τσεκαρει να μας πει ;) Edited March 27, 2015 by alex380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros285 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το ίδιο κάνει και στο 920 της γυναίκας μου. Κάτι δεν πάει καλά με την εφαρμογή μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagpapadop Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Έχω παρατηρήσει ότι αν το έχεις να δείχνει την τρέχουσα τοποθεσία στο άνοιγμα, και παράλληλα έχεις κλειστό το location στο κινητό, το κάνει αυτό. Το έχετε τσεκάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ναι δεν ηταν αυτο το προβλημα. Κατι παιζει να χε παθει ο server τους και δημιουργουσε προβλημα. Τωρα δουλευει μια χαρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παντως παραπονο δεν εχω απο την συσκευη,καλη μπαταρια,πολυ καλη φωτογραφικη,γρηγορο σερφαρισμα.Το μονο που με ενοχλει ειναι το αδυναμο ηχειο. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχουν στοιχεια για το μεριδιο αγορας των windows phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παντως παραπονο δεν εχω απο την συσκευη,καλη μπαταρια,πολυ καλη φωτογραφικη,γρηγορο σερφαρισμα.Το μονο που με ενοχλει ειναι το αδυναμο ηχειο. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχουν στοιχεια για το μεριδιο αγορας των windows phone? Όταν λες αδύναμο τι εννοείς εμένα μια χαρά είναι το ηχείο. Και πολύ δυνατό θα έλεγα. Ακόμα στο 3% είμαστε.. Αν δεν έρθουν τα δεκάρια μην περιμένεις άνοδο. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα!Η Microsoft ανακοίνωσε τα μοντέλα πού θα πάρουν την επόμενη preview για τα windows 10..Και το 930 δεν είναι μέσα στην λίστα..Γνωρίζετε κάτι σχετικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Όταν λες αδύναμο τι εννοείς εμένα μια χαρά είναι το ηχείο. Και πολύ δυνατό θα έλεγα. Ακόμα στο 3% είμαστε.. Αν δεν έρθουν τα δεκάρια μην περιμένεις άνοδο. στο ξυπνητήρι όμως δεν έχει επιλογή για ένταση ήχου και άμα κοιμάσαι βαριά πρέπει να το έχεις στο κεφάλι σου το κινητό για να το ακούσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Καλησπέρα!Η Microsoft ανακοίνωσε τα μοντέλα πού θα πάρουν την επόμενη preview για τα windows 10..Και το 930 δεν είναι μέσα στην λίστα..Γνωρίζετε κάτι σχετικά?? Έχει αναφερθεί πιο πίσω για πιο λόγο είναι εκτός, όπως είναι και το άλλο μεγάλο 1520. Για περισσότερα διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5998828#post5998828 και από το post #2311 και πίσω. Edited March 28, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αν είδαμε την ίδια λίστα, υπάρχει σε αυτήν το icon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δηλαδη δεν θα παρουμε την εκδοση 10?? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα υποτιθεται οτι το 930 ειναι η ναυαρχιδα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δηλαδη δεν θα παρουμε την εκδοση 10?? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα υποτιθεται οτι το 930 ειναι η ναυαρχιδα...... Και βέβαια θα την πάρει αλλά μάλλον σε κάνα δίμηνο εγώ πάντως δεν πρόκειται να βάλω δοκιμαστικό λειτουργικό γεμάτο bugs ίσα ίσα για να λέω ότι έχω τα δεκάρια. Θα περιμένω και κατά τον Αύγουστο θα αρχίσω να το σκέφτομαι για την αλλαγή. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ας περιμενουμε δυο μηνες παραπανω δεν τρεχει κατι,απλα φοβηθηκα μην ειχαμε την τυχη των ιδιοκτητων του lumia 900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts