Jump to content

alex380

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alex380

  1. Ναι έτσι είναι και γω που το έβαλα και δυστυχώς για να μην είναι στον αέρα στις άκρες είναι πολύ μέσα το κόψιμο, πιο μέσα από κει που τελειώνει η οθόνη.
  2. Εγώ έχω τη nillkin τη διάφανη και είναι πολύ λεπτή και ωραία. Αναζήτησε τη στο skroutz γράφοντας αυτό: "Nillkin Nature TPU Διάφανο (Huawei P9) ". Δεν στέλνω link γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται λόγω διαφήμισης μαγαζιών κλπ...τώρα για προστασία οθόνης αν πάρεις γυαλί στις άκρες λόγω κυρτότητας δεν θα πατάει καλά. Έχω το nillkin και γύρω γύρω είναι λίγο στον αέρα αλλά έχει ωραία αίσθηση στην αφή που με απλή ζελατίνα δεν έχεις. Τώρα η απόφαση είναι δική σου!
  3. Η huawei επίσημα έχει ανακοινώσει ως τώρα μόνο το mate9. Οπότε κι αυτοί δεν ξέρουν κάτι παραπάνω γι αυτό είπαν οτι δεν υπάρχει στς λίστες. Εγω πιστεύω οτι θα το πάρει πάντως...
  4. Πάντως όταν ανοιγα τους χάρτες πάντα με έβγαζε σε ολόσωστη θέση. Τί να πω πραγματικά δεν ξέρω! Πάντως αφού έφτιαξε όλα καλά! Στο κέντρο σχολίων πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα πάντως.
  5. Αποκλείεται να κλείδωσε σωστά τώρα και καμία άλλη φορά. Πάντα καλά κλειδώνει. Αν κλείδωνε πάνω απο 15 μέτρα όταν έστριβα σε μια στροφή θα το δειχνε λίγα δευτερόλεπτα μετά κάτι το οποίο δεν συμβαίνει. Επίσης όταν έλεγε ότι υπάρχει στροφή στα 200 μέτρα ήταν πράγματι τόσο γιατί έβλεπα και ταμπέλα. Αυτό με τα 15 μέτρα το έχεις διαβάσει κάπου επίσημα από την MS?
  6. Το έφτιαξα!!! Πήγα στις ρυθμίσεις >ώρα και γλώσσα>περιοχή και στης τοπική μορφή έβαλα Ελλάδα από γλώσσα τηλεφώνου. Ότιναναι η MS...
  7. Δεν έχει απόκλιση αφού με πάει σε προορισμό και βλέπω ακριβώς που είμαι. Εσάς λειτουργεί κανονικά? Το έχετε τεστάρει?
  8. Πως γίνεται αυτό? Δεν πρέπει να αλλάξω γλώσσα?
  9. Ναι κανονικά και με πάει και κανονικά απλά δεν υπάρχει φωνή. Έκανα και hard reset και πέρασα τις εφαρμογές ξανά δεν έκανα επαναφορά αλλά και πάλι τίποτα!
  10. Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τη φωνητική πλοήγηση στους χάρτες? Δεν την ακούω εδώ και λίγο καιρό και απ ότι είδα και στο κέντρο σχολίων παραπονιούνται πολλοί γι αυτό. Μήπως φτιάχνεται και πώς?
×
×
  • Create New...