Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, θα έλεγα να κάνεις ενα hard reset και αν δεν στρώσει να το πας στο σερβις. Δικαιούσαι και doa μια βδομάδα απο Γερμανό αν δεν κάνω λάθος.

Βασικα το πηγα στο Γερμανο πριν κανω οτιδηποτε και δεχτηκαν να μου το παρουν πισω και να μου δωσουν αλλο γιατι το παρηγγειλαν,αλλα να σου πω την αληθεια φοβαμαι μη μου το ξανακανει.Αυριο θα εχω νεοτερα λογικα που θα εχω το καινουργιο οποτε θα σας ενημερωσω επι του θεματος.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς πως δυναμώνει η ένταση του ξυπνητηριού; Με το ζορι το ακουω καθε πρωι.. στην στοκ εφαρμογη Αφυπνισεις δεν εχει επιλογη για ενταση :O

Για οσους το πηραν απο την προσφορα Γερμανου και εχει χαλαρα τα κουμπια on/off και volume+/-, οπως το δικο μου, να αναφερω οτι το πηγα χθες στη Nokia και απο εβδομαδα θα δωσω feedback, για οποιον ενδιαφερεται, με την εξελιξη της υποθεσης.

Λοιπόν, πήγα να ρωτήσω τι γίνεται, γιατί πέρασαν 10 ημέρες από τότε που το άφησα στη νοκια και μου είπαν ότι έχει σταλεί στα κεντρικά.

Θα παραλάβω σε αρκετές μέρες, αλλά ελπίζω να έχει διορθωθεί το θέμα.

Λοιπόν, πήγα να ρωτήσω τι γίνεται, γιατί πέρασαν 10 ημέρες από τότε που το άφησα στη νοκια και μου είπαν ότι έχει σταλεί στα κεντρικά.

Θα παραλάβω σε αρκετές μέρες, αλλά ελπίζω να έχει διορθωθεί το θέμα.

10-15 μέρες εργάσιμες κάνουνε.. εγώ το έχω δώσει εδώ και 17-18 μέρες (όχι εργάσιμες).. και μου είπαν μέχρι παρασκευή θα το πάρω.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

10-15 μέρες εργάσιμες κάνουνε.. εγώ το έχω δώσει εδώ και 17-18 μέρες (όχι εργάσιμες).. και μου είπαν μέχρι παρασκευή θα το πάρω.

Το ξέρω ότι κάνουν τόσες μέρες, αλλά το έχω δώσει πριν 10 μέρες (όχι εργάσιμες) και θα έρθει λογικα σε 10-15 μέρες από τώρα (θα έχω φύγει από Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψω μετα το Πάσχα, γι' αυτό λέω θα αργήσω να το πάρω πίσω).

Και εσύ για τον ίδιο λόγο το έχεις στη νοκια;

Καιαιαι... το πρώτο "μεγάλο" πρόβλημα.

Push notifications καπούτ. Ιδιαίτερα για fb και messenger.

Εκεί που εμφανίζονταν σχεδόν πιο γρήγορα από τον υπολογιστή, τώρα δεν εμφανίζεται τίποτε. Και με ανοιχτή την εφαρμογή, και με κλειστή.

Install/unistall, soft reset και ακόμη τίποτε. :(

Το viber από την άλλη, όποτε το θυμηθεί. :X

How Soon™ is now?

Το viber γενικα δεν ειναι καλογραμμενη εφαρμογη... 1000 φορες whatsapp.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ξέρει κανείς πως δυναμώνει η ένταση του ξυπνητηριού; Με το ζορι το ακουω καθε πρωι.. στην στοκ εφαρμογη Αφυπνισεις δεν εχει επιλογη για ενταση :O

δυστυχώς έχει καλό αλλά όχι δυνατό ηχείο. προσπάθησε το κινητό να ακουμπαει η οθόνη πάτωμα για να είναι το ηχείο πανω

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα. Το accuweather οταν το ανοιγω κλεινει μονο του. Το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα ξανα αλλα κανει το ιδιο παλι. Τι να κανω? Το hard reset θα μου τα σβησει ολα και ποιος τα ξαναπερναει. Ειδικα τα αρχεια οπως μουσικες-φωτογραφιες και επισης δεν θελω να χασω απο κατι παιχνιδια τα save που χει κανει...

update: Απ ότι βλεπω μου το κανει και στο 620 που εχω. Κλεινει μονο οταν υπαρχει συνδεση στο internet. Οποτε πρεπει να φταιει ο server της εφαρμογης. Οποιος το χει ας το τσεκαρει να μας πει ;)

Edited by alex380

Έχω παρατηρήσει ότι αν το έχεις να δείχνει την τρέχουσα τοποθεσία στο άνοιγμα, και παράλληλα έχεις κλειστό το location στο κινητό, το κάνει αυτό. Το έχετε τσεκάρει;

Ναι δεν ηταν αυτο το προβλημα. Κατι παιζει να χε παθει ο server τους και δημιουργουσε προβλημα. Τωρα δουλευει μια χαρα;)

Παντως παραπονο δεν εχω απο την συσκευη,καλη μπαταρια,πολυ καλη φωτογραφικη,γρηγορο σερφαρισμα.Το μονο που με ενοχλει ειναι το αδυναμο ηχειο.

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπαρχουν στοιχεια για το μεριδιο αγορας των windows phone?

Παντως παραπονο δεν εχω απο την συσκευη,καλη μπαταρια,πολυ καλη φωτογραφικη,γρηγορο σερφαρισμα.Το μονο που με ενοχλει ειναι το αδυναμο ηχειο.

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπαρχουν στοιχεια για το μεριδιο αγορας των windows phone?

Όταν λες αδύναμο τι εννοείς εμένα μια χαρά είναι το ηχείο. Και πολύ δυνατό θα έλεγα. Ακόμα στο 3% είμαστε.. Αν δεν έρθουν τα δεκάρια μην περιμένεις άνοδο.

:respect:

Καλησπέρα!Η Microsoft ανακοίνωσε τα μοντέλα πού θα πάρουν την επόμενη preview για τα windows 10..Και το 930 δεν είναι μέσα στην λίστα..Γνωρίζετε κάτι σχετικά??

Όταν λες αδύναμο τι εννοείς εμένα μια χαρά είναι το ηχείο. Και πολύ δυνατό θα έλεγα. Ακόμα στο 3% είμαστε.. Αν δεν έρθουν τα δεκάρια μην περιμένεις άνοδο.

στο ξυπνητήρι όμως δεν έχει επιλογή για ένταση ήχου και άμα κοιμάσαι βαριά πρέπει να το έχεις στο κεφάλι σου το κινητό για να το ακούσεις.

Καλησπέρα!Η Microsoft ανακοίνωσε τα μοντέλα πού θα πάρουν την επόμενη preview για τα windows 10..Και το 930 δεν είναι μέσα στην λίστα..Γνωρίζετε κάτι σχετικά??

Έχει αναφερθεί πιο πίσω για πιο λόγο είναι εκτός, όπως είναι και το άλλο μεγάλο 1520. Για περισσότερα διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5998828#post5998828 και από το post #2311 και πίσω.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δηλαδη δεν θα παρουμε την εκδοση 10??

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα υποτιθεται οτι το 930 ειναι η ναυαρχιδα......

Δηλαδη δεν θα παρουμε την εκδοση 10??

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα υποτιθεται οτι το 930 ειναι η ναυαρχιδα......

Και βέβαια θα την πάρει αλλά μάλλον σε κάνα δίμηνο εγώ πάντως δεν πρόκειται να βάλω δοκιμαστικό λειτουργικό γεμάτο bugs ίσα ίσα για να λέω ότι έχω τα δεκάρια. Θα περιμένω και κατά τον Αύγουστο θα αρχίσω να το σκέφτομαι για την αλλαγή.

:respect:

Ας περιμενουμε δυο μηνες παραπανω δεν τρεχει κατι,απλα φοβηθηκα μην ειχαμε την τυχη των ιδιοκτητων του lumia 900