Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίρνεις το χρώμα που θες και βάζεις μια διάφανη θήκη gel

Έχω 2.5 χρόνια μια puro για το Xperia p (τετραγωνισμένο) κ αυτό δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ,είμαι όμως απόλυτα ικανοποιημένος

Εναλλακτικά σίγουρα θα έχει κάποιες που έχουν rubberized πλαίσιο κ πίσω λεπτές κ διαφανές σαν των iPhone για να φαίνεται κ η ομορφιά της πίσω όψης του

Σήμερα το είδα και το δούλεψα λίγο στα public στην Κύπρο

Ίσως η ωραιότερη οθόνη που έχω δει

Ναι σωστος. Σε περιπτωση ομως που καποιος δεν μπορουσε να βρει το χρωμα που ηθελε αλλα επεσε πανω σε τρελη προσφορα, οπως εγω, ενα δευτερο καπακι ειναι καλη λυση ;)

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω μόνο στο 630 είναι έτσι

Βγαίνει και στο 930;

Αν εννοεις τα πισω καπακια του 630, τοτε οχι δεν γινεται ακριβως το ιδιο.

Αλλα μπορεις να αλλαξεις το πισω πλαστικο μερος του 930, αν κι οχι τοσο ευκολα οσο στο 630. :)

Μολις μου εβγαλε update στο Οθονη, και τωρα πηγαινει πιο χαμηλα η φωτεινοτητα. Θελω να δω ομως πώς αντιδρα στο απολυτο σκοταδι, οπως οταν διαβαζω στα φορουμ βραδυ, ξαπλωμενος...θα πρασινιζει, θα μωβιζει...για να δουμε. Γιατι νομιζα οτι αυτο ητανε και ενα απο τα fix για το purple tint, να μην πηγαινει πολυ χαμηλα η φωτεινοτητα.

Το πισω καπακι μπορεις να το αλλαξεις η οχι;Ρωταω επειδη σε ενα ελληνικο hands on ανεφεραν οτι δεν βγαινει.

Γινεται, απλα οχι με μια κινηση. Βγαζεις το sim tray, και εκει μεσα, εχει ενα "κλιπ", με προσοχη το ξεκουμπωνεις, και μετα με μια βεντουζα στα δεξια της καμερας, το ανασηκωνεις, και ξεκουμπωνει γυρω γυρω. Αν αλλαξεις καπακι, εκτος των official τα υπολοιπα δεν εχουν ασυρματη φορτιση και nfc, και καποια ουτε τους διαθλαστηρες των φλας.

Γιατί το tablet (win 8 full), δε "βλέπει" πλέον τη συσκευή μου (Cyan, 8.1 DP update), όταν τη συνδέω με το USB??? Μετά την τελευταία DP αναβάθμιση . . . Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Η θύρα USB δουλεύει σίγουρα? Τέσταρε τη με ένα άλλο φλασάκι... Αλλιώς soft reset στο κινητό και το γνωστό "φύσημα" στις θύρες USB για παν ενδεχόμενο :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Η θύρα USB δουλεύει σίγουρα? Τέσταρε τη με ένα άλλο φλασάκι... Αλλιώς soft reset στο κινητό και το γνωστό "φύσημα" στις θύρες USB για παν ενδεχόμενο :)

Δουλεύει κανονικότατα . . . USB memory stick το αναγνωρίζει και το δουλεύει κατευθείαν! Θα δοκιμάσω ένα soft reset . . . Κρίμα πάντως, γιατι μετά την τελευταία DP αναβάθμιση το κιν. πάει σφαίρα . . . Thanks για την απαντηση!

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Ε λοιπόν δεν άντεξα. Έλεγα δε μπορεί θα ανακοινώσουν κάτι σούπερ πριν την περίοδο των εορτών, αλλά τίποτα. Σκέφτηκα ότι τον Απρίλιο στο biuld κάτι θα ανακοινώσουν με τα 10 αλλά μέχρι να βγει στην αγορά σωθήκαμε. Το παράγγειλα λοιπόν σε μαύρο κατάμαυρο για αλλαγή από το άσπρο 920 που έχω. Ανυπομονώ από βδομάδα να παίξω μ' αυτή την απίστευτη οθόνη! :D

Ε λοιπόν δεν άντεξα. Έλεγα δε μπορεί θα ανακοινώσουν κάτι σούπερ πριν την περίοδο των εορτών, αλλά τίποτα. Σκέφτηκα ότι τον Απρίλιο στο biuld κάτι θα ανακοινώσουν με τα 10 αλλά μέχρι να βγει στην αγορά σωθήκαμε. Το παράγγειλα λοιπόν σε μαύρο κατάμαυρο για αλλαγή από το άσπρο 920 που έχω. Ανυπομονώ από βδομάδα να παίξω μ' αυτή την απίστευτη οθόνη! :D

Άντε με το καλό :D Θα σε ικανοποιήσει 100%

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Γεια σας. Εχω android κινητό και οταν τραβαω φωτογραφίες μέσω 3g η wifi και της εφαρμογης dropbox οι φωτογραφίες συγχρονιζονται με τον υπολογιστη, δηλαδή μπορώ να πάω στον υπολογιστή και να δω τις φωτογραφίες (δε χρειαζεται να συνδεσω καλωδια κλπ). Όμως η εν λόγω εφαρμογή δεν είναι αυθεντικη sta windows phone και δεν υπαρχει συγχρονισμος των φωτογραφιών. Ξερει κανεις αν το onedrive κάνει τη συγκεκριμενη δουλεια (να το εχει δοκιμάσει όμως);

Και κατι ακομη. Youtube απ΄τον browser (οχι απο εφαρμογη μιας και εδω δεν υπαρχει oficial εφαρμογη) παίζει ικανοποιητικα; Δλαδη μπορείς να ακουσεις ένα τραγοδακι ικανοποιητκα;

Edited by pixelman

Γεια σας. Εχω android κινητό και οταν τραβαω φωτογραφίες μέσω 3g η wifi και της εφαρμογης dropbox οι φωτογραφίες συγχρονιζονται με τον υπολογιστη, δηλαδή μπορώ να πάω στον υπολογιστή και να δω τις φωτογραφίες (δε χρειαζεται να συνδεσω καλωδια κλπ). Όμως η εν λόγω εφαρμογή δεν είναι αυθεντικη sta windows phone και δεν υπαρχει συγχρονισμος των φωτογραφιών. Ξερει κανεις αν το onedrive κάνει τη συγκεκριμενη δουλεια (να το εχει δοκιμάσει όμως);

Εννοείται.Είναι στις Ρυθμισεις>εφαρμογες>φωτογραφιες&κάμερα η αυτόματη αποστολή .

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Και κατι ακομη. Youtube απ΄τον browser (οχι απο εφαρμογη μιας και εδω δεν υπαρχει oficial εφαρμογη) παίζει ικανοποιητικα; Δλαδη μπορείς να ακουσεις ένα τραγοδακι ικανοποιητκα;

Ακριβώς το ίδιο πράμα κάνει και το one drive ...αρκεί να πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου και να κανεις αυτό που είπε ο φίλος από πάνω ... Και σχετικά με το tube ...εγώ χρησιμοποιώ metro tube πατάς δοκιμή στο store και την έχεις για πάντα ... Μπορείς να κατεβάσεις μέσα στην εφαρμογή τραγούδια και να τα ακούς και εκτός σύνδεσης ... Επίσης μπορείς να παίζεις βίντεο με κλειδωμένη την,οθόνη ... Σε περίπτωση που όπως είπες θεε να ακούς μουσική ...!

GO HARD OR GO HOME

Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill:

Θα ήθελα την γνώμη σας 930 ή 1520?Εσείς οι χρήστες του 930 μπορείτε να μου πείτε τα θετικά και τα αρνητικά του τηλεφώνου?Εχω το 920 και σκέφτομαι αλλαγή..

Θα ήθελα την γνώμη σας 930 ή 1520?Εσείς οι χρήστες του 930 μπορείτε να μου πείτε τα θετικά και τα αρνητικά του τηλεφώνου?Εχω το 920 και σκέφτομαι αλλαγή..

Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στην ενότητα Περί... συσκευών- Επιλογή συσκευής όπου είναι και ο σωστότερος χώρος για ανάλογες ερωτήσεις!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

επειδη σκεφτομε να το παρω μεταχειρισμενο εχει βγαλει κανενα θεμα η συσκευη;;

Πέρα από κάποια θέματα υπερθέρμανσης και κάποια θέματα με την οθόνη τα οποία και διορθώθηκαν δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Να σας πω ότι μου φαίνεται πανέμορφο και παραδόξως μου φαίνεται πολύ πιο λεπτό από ότι νόμιζα πριν το πιάσω, από τις φωτός κλπ. Ίσως επειδή είχα τη χοντρούλα το 920 πριν. Η οθόνη τελεια αν και όταν κανεις σκρολινγκ σε γράμματα μου τα χαλάει λίγο, το 920 όντως είχε καλύτερη τεχνολογία σ'αυτο, δε θυμάμαι πως το λέγανε. Τεσπα, 930 is very sexy. :D

Εμένα που παίζω παιχνίδια και το χρησιμοποιώ αρκετά ... Δεν υπερθερμαίνεται... Απλά ζεσταίνεται ... Υπερθέρμανση βλέπω μόνο όταν το έχω συνδεμένο σε φορτιστή και παίζω ταυτόχρονα ...είδα το 830 από κοντά ... Και είναι ακόμα λεπτότερο ... Πολύ ωραία αίσθηση ... Αλλά με,τα μισά specs από το 930 !

GO HARD OR GO HOME

Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill: