Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικά στο φόρουμ μιλάω... Τελευταίο χθες στο τόπικ της παρουσίασης του iphone6+ που γράφει για το πολύ βολικό μέγεθος του ενώ για το Note 4 γράφει ότι είναι πολύ άβολο κτλ κτλ... Γενικά εννοώ ότι είναι γνωστή η προτίμηση του TheVerge... Δεν νομίζω να περιμένεις όντως να κάτσω να σου βρω δέκα ποστ.. Έλεος :lol:
Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαιρετώ. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει product codes για 930 για unbranded ελληνικά firmware;

Για πράσινο ενδιαφέρομαι, αλλά ας είναι και άλλου χρώματος. EURO είναι ή GR, γιατί GR δεν βρήκα τίποτα...

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Λιγότερο απο την αυτονομια,πιστεύω αν είχε δώσει μεγαλυτερη σημασία στις λεπτομέρειες πχ να βάλει glance απο τη στιγμη που παλι δεν έβαλε led notification(αδυνατο να καταλάβω γιατι λείπει συνέχεια απο ολα τα Lumia)και να προσέξει το θεμα με τις θερμοκραςιες και προπάντων να κυκλοφορούσε το αργότερο Μάιο θα είχε κανει πολυ καλύτερη εντυπωςη.

Οπως είχα αναφέρει η ποιότητα κατασκευής ηταν υψηλότατη,οθονη πραγματικά απίστευτη,κάμερα άριστη,αλλα πολλές φορές μετράνε και οι λεπτομέρειες οπως ανέφερα.

Ελπίζω αυτα να εξαλειφθούν σε μελλοντική pure MS υλοποίηση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

παιδια καλησπερα.Μια γρηγορη ερωτηση:ανεβαινει κάποιος φίλος Αμερική και σκεφτομαι να του πω για το 930.Τι πρέπει να προσέξει όταν θα πάει να αγοράσει το κινητό;δηλαδή σε ποιά δίκτυα θα παίζει,με 3g & 4g κτλ και φυσικά ξεκλείδωτο.Οι τιμές φαντάζομαι θα είναι ίδιες με αυτές που παιζουν στο ebay;

Χαιρετώ. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει product codes για 930 για unbranded ελληνικά firmware;

Για πράσινο ενδιαφέρομαι, αλλά ας είναι και άλλου χρώματος. EURO είναι ή GR, γιατί GR δεν βρήκα τίποτα...

Μόνο της Vodafone υπάρχει ελληνικό firmware. :blink:

Περίεργο! Είχα την εντύπωση ότι τα Nokia Care πουλάνε unbranded ελληνικής εισαγωγής αλλά πώς είναι δυνατόν να είναι ελληνικής εισαγωγής με product code άλλης χώρας αφού δεν υπάρχει άλλο ελληνικό product code εκτός της voda; :confused:

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μόνο της Vodafone υπάρχει ελληνικό firmware. :blink:

Περίεργο! Είχα την εντύπωση ότι τα Nokia Care πουλάνε unbranded ελληνικής εισαγωγής αλλά πώς είναι δυνατόν να είναι ελληνικής εισαγωγής με product code άλλης χώρας αφού δεν υπάρχει άλλο ελληνικό product code εκτός της voda; :confused:

:blink::blink::blink:

Το πλαίσιο κι αυτό vodafone πουλάει; παράξενο μου φαίνεται αυτό.

Δηλαδή με τα 8.1 για να προσθέσουμε ελληνικές λέξεις στο πληκτρολόγιο, μόνο με της vodafone ή υπάρχει κι άλλος τρόπος;

Δηλαδή με τα 8.1 για να προσθέσουμε ελληνικές λέξεις στο πληκτρολόγιο, μόνο με της vodafone ή υπάρχει κι άλλος τρόπος;

τι εννοεις να προσθεσεις ελληνικες λεξεις στο πληκτρολογιο?

γιατι τωρα σε εμενα πανω πανω στο πληκρτολογιο μου βγαζει τις suggested στα ελληνικα κανονικα

τι εννοεις να προσθεσεις ελληνικες λεξεις στο πληκτρολογιο?

γιατι τωρα σε εμενα πανω πανω στο πληκρτολογιο μου βγαζει τις suggested στα ελληνικα κανονικα

Να προσθέσεις κάποια λέξη που δεν την έχει στο λεξικό.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το πλαίσιο έχει ξαναπουλήσει στο παρελθόν συσκευές vodafone. Ένα Omnia W που πήρα από εκεί, το σήμα της vodafone έχει στην εκκίνηση και μερικές εφαρμογές, που έφυγαν πάραυτα.

Huawei Nova 5T

Κατεβάζω αγγλικό να τελειώνουμε...

Ελπίζω να επαναφέρουν τη δυνατότητα να προσθέτεις λέξεις στο πληκτρολόγιο σε όλες τις γλώσσες, αλλιώς να βγάλουνε firmware για όλες της χώρες

παιδια καλησπερα.Μια γρηγορη ερωτηση:ανεβαινει κάποιος φίλος Αμερική και σκεφτομαι να του πω για το 930.Τι πρέπει να προσέξει όταν θα πάει να αγοράσει το κινητό;δηλαδή σε ποιά δίκτυα θα παίζει,με 3g & 4g κτλ και φυσικά ξεκλείδωτο.Οι τιμές φαντάζομαι θα είναι ίδιες με αυτές που παιζουν στο ebay;

Γιατί υπάρχει το 930 στην Αμερική; Το αντίστοιχο μοντέλο λέγεται Icon κυκλοφόρησε αρκετά πριν το 930 και έχει ακόμα την black. Και νομίζω υπάρχει μόνο σε Verizon branded. Εκτός αν βρει να κυκλοφορεί καμιά International unlocked version.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Πόσο μπορεί δηλαδή να το βρει στην Αμερική?? Από περιέργεια ρωτάω καθώς στο Skroutz πχ έχει πέσει στα 450....
Powerd by OnePlus 7 Pro

Γιατί υπάρχει το 930 στην Αμερική; Το αντίστοιχο μοντέλο λέγεται Icon κυκλοφόρησε αρκετά πριν το 930 και έχει ακόμα την black. Και νομίζω υπάρχει μόνο σε Verizon branded. Εκτός αν βρει να κυκλοφορεί καμιά International unlocked version.

Υπαρχει και βεβαια υπαρχει. Και πωλειτε κανονικα στην Αμερικη.

Εdit

Μολις διαβασα οτι δεν υποστηριζει τα δυκτια της Verizon και AT&T, οποτε μαλλον δεν κυκλοφορει "επισημα" στο Αμερικα, παρολαυτα πωλειτε :D

Edited by boulbasar

Πόσο μπορεί δηλαδή να το βρει στην Αμερική?? Από περιέργεια ρωτάω καθώς στο Skroutz πχ έχει πέσει στα 450....

€440 στο γερμανικό αμαζον

Βέβαια εγώ Κύπρο έχω 19% ΦΠΑ αλλά πάνω κάτω εκεί είναι

Ευρωπαϊκή εγγύηση έχεις, αυτός που θα το πάρεις ας βάλει ημερομηνία πώλησης κ είσαι καλυμένος

Τα πιο φθηνά θέλουν κατάθεση σε τράπεζα ή αντικαταβολή

Εμβασμα σε αυτό το πόσο έχει τουλ €20-25 νταβατζιλίκια για τις τράπεζες

****** αυτό το καπέλο αλλά νομίζω ότι με αντικαταβολή απλά θα σου έρθουν λίγο παραπάνω τα μεταφορικά και τέλος... Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Powerd by OnePlus 7 Pro

Γενικά στο φόρουμ μιλάω... Τελευταίο χθες στο τόπικ της παρουσίασης του iphone6+ που γράφει για το πολύ βολικό μέγεθος του ενώ για το Note 4 γράφει ότι είναι πολύ άβολο κτλ κτλ... Γενικά εννοώ ότι είναι γνωστή η προτίμηση του TheVerge... Δεν νομίζω να περιμένεις όντως να κάτσω να σου βρω δέκα ποστ.. Έλεος :lol:

τελικά δε βρήκες ούτε ένα post :lol:

Πλακα κάνω.....πάμε για αλλα :)

Έβαλα αγγλικό firmware unbranded και παρατηρώ ότι έφυγε η μωβ σκιά που φαινότανε σε πολύ σκούρο γκρι φόντο...:D

Αν κάποιος έχει θέμα, ας το δοκιμάσει.

Έβαλα αγγλικό firmware unbranded και παρατηρώ ότι έφυγε η μωβ σκιά που φαινότανε σε πολύ σκούρο γκρι φόντο...:D

Αν κάποιος έχει θέμα, ας το δοκιμάσει.

Δώσε μας ένα link με το firmware και οδηγίες....

Διαδικασία flashing και debranding Lumia WP8 συσκευής

Για Lumia 930 είναι ο δεύτερος τρόπος :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δώσε μας ένα link με το firmware και οδηγίες....

Διαδικασία flashing και debranding Lumia WP8 συσκευής

Για Lumia 930 είναι ο δεύτερος τρόπος :)

Απλά θα πρέπει να κατεβάσεις και την τελευταία έκδοση του nokia care suite ;)

Ρε παιδιά μπαίνω στο θέμα του g3 και γίνεται χαμός από σχόλια άλλοι λένε επανεκκινήσεις άλλοι μεγάλες θερμοκρασίες λαγκαρίσματα και εδώ ΗΣΗΧΙΑΑΑΑΑΑ.. Τι γίνεται δεν βγάζει προβλήματα η το έχουν πάρει το κινητό 10 άτομα σε όλη την Ελλάδα.
:respect:

Ρε παιδιά μπαίνω στο θέμα του g3 και γίνεται χαμός από σχόλια άλλοι λένε επανεκκινήσεις άλλοι μεγάλες θερμοκρασίες λαγκαρίσματα και εδώ ΗΣΗΧΙΑΑΑΑΑΑ.. Τι γίνεται δεν βγάζει προβλήματα η το έχουν πάρει το κινητό 10 άτομα σε όλη την Ελλάδα.

10 δεν το εχουν παρει σιγουρα ομως δεν εχει πουλησει οσο και το G3. Απο την αλλη πιστευω οτι το Android συνεχιζει και εχει πιο πολλα κολληματα και lag ακομα και στις high end εκδοχες του (LG G3).

Τωρα οσον αφορα το 930, δεν ειπαμε οτι ειναι η τελεια συσκευη. Φυσικα και καποια θεματακια με θερμανση παραπανω απο τα θεωρουμενα αποδεκτα επιπεδα μπορει και να παρουσιασει. δεν σημαινει ομως οτι ειναι ελλατωματικη συσκευη. Για εμενα το βασικοτερο ειναι οτι ειναι ενα πολυ σταθερο και απροβληματιστο λειτουργικο σε ολες τις χρηματικες υλοποιησεις του. Τα μειονεκτημτα του 930 ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα (glance screen, micro SD).

Παντως δεν εχω διαβασει καπου οτι εχουν βγει ελλατωματικες παρτιδες και τετοια. Εγω, αν και με R&D SW οπου δεν μπορω να κανω system updates και MSFT applications, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.