Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ σημαντικο για εμενα το οτι το συγκρινεις σε μεγεθος με το 625. Δηλαδη δεν ειναι γκουμουτσα :lol:

Οταν θα εχεις μια πιο ολοκληρωμενη εικονα, σε παρακαλω πες μας για την μπαταρια του. ;)

Γκουμουτσα δεν το λες σε καμια περιπτωση σε σχεση με τις ναυαρχιδες των αλλων εταιρειων. Θα το ηθελα ομως ενα κλικ λεπτοτερο, οπως το 625. Για την μπαταρια του δεν μπορω ακομα να πω γιατι δεν εχω nano-sim να του βαλω οποτε το χρησιμοποιω χωρις καρτα. Θα κανω ομως μερικα τεστ με συνεχομενο gaming και ισως αναπαραγωγη ταινιας.

Με γεια σου φίλε...

Αφού έχεις τη Cyan, βγάλε καμιά φώτο (κυρίως σε κλειστό χώρο με φλας και τοίχους από πίσω) να δούμε πως πάει... Αν σου είναι εύκολο φυσικά..

Από μπαταρία πως πάμε??

Θα βγαλω φωτο σημερα αυριο και θα τις ανεβαω καπου (αληθεια πως ανεβαζω εδω στο myphone κατευθειαν;;)

Άρχισε απο τα βασικα:)

Οθόνη.

Το λέει, πόσο φωτεινή ειναι σε σχεση με το 920 το πρώτο και τελευταιο WP κινητό μου σε εξωτερικούς χώρους μιας και ήμουν παρά πολυ ευχαριστημένος.

Αυτονομία έστω και πρώιμα μια και 1 ημέρα το έχεις ποια η αίσθηση που σου αφήνει σε σχεση με 920/925/1020 που μέτρια θα τα χαρακτήριζα στο τομέα αυτο.

Επίσης πόσο θέλει για την φόρτιση απο 10-15% εώς 100%;

Το μαυρο επίσης mat ειναι η glossy;

Σε σχεση με το 920 δεν μπορω να σου πω γιατι δεν το εχω να συγκρινω αμεσα. Παντως σε σχεση με το 625 (και τα δυο στο αυτοματο) ειναι μερα με την νυχτα. Γενικα η οθονη ειναι πολυ δυνατη, σε εντυπωσιαζει. Ζωντανα χρωματα και πολυ υψηλη αναλυση.

Δουλεψα και ΙΕ αρκετα. Ανοιξα δεκα σελιδες, ολες στην desktop εκδοση τους, και πηγαινε σφαιρα. Εναλλαγη μεταξυ σελιδων αμεση και χωρις να τις ξαναφορτωνει (αναμενομενο σε σχεση με το 625 λογω μεγαλης RAM).

Εβαλα και το Asplat 8 και ετρεχε νερο. Χρονοι φορτωσης εξαιρετικοι.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γκουμουτσα δεν το λες σε καμια περιπτωση σε σχεση με τις ναυαρχιδες των αλλων εταιρειων. Θα το ηθελα ομως ενα κλικ λεπτοτερο, οπως το 625. Για την μπαταρια του δεν μπορω ακομα να πω γιατι δεν εχω nano-sim να του βαλω οποτε το χρησιμοποιω χωρις καρτα. Θα κανω ομως μερικα τεστ με συνεχομενο gaming και ισως αναπαραγωγη ταινιας.

Θα βγαλω φωτο σημερα αυριο και θα τις ανεβαω καπου (αληθεια πως ανεβαζω εδω στο myphone κατευθειαν;;)

Σε σχεση με το 920 δεν μπορω να σου πω γιατι δεν το εχω να συγκρινω αμεσα. Παντως σε σχεση με το 625 (και τα δυο στο αυτοματο) ειναι μερα με την νυχτα. Γενικα η οθονη ειναι πολυ δυνατη, σε εντυπωσιαζει. Ζωντανα χρωματα και πολυ υψηλη αναλυση.

Δουλεψα και ΙΕ αρκετα. Ανοιξα δεκα σελιδες, ολες στην desktop εκδοση τους, και πηγαινε σφαιρα. Εναλλαγη μεταξυ σελιδων αμεση και χωρις να τις ξαναφορτωνει (αναμενομενο σε σχεση με το 625 λογω μεγαλης RAM).

Εβαλα και το Asplat 8 και ετρεχε νερο. Χρονοι φορτωσης εξαιρετικοι.

Ωραία θετικά όλα αυτα όπως τα περιγράφεις ,αλλα άμα δεν έχεις sim μέσα διαφοροποιείται σε σχεση με πραγματική χρηςη.

Δοκίμασε όπως είπες μπόλικο σερφάρισμα με wifi,αναπαραγωγή ταινίας,YouTube και δες επίσης πως παει απο άποψη θερμοκρασίας.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όταν είσαι μέσα στην "Απάντηση" στην πάνω σειρά (εκεί που έχει Γραμματοσειρά, Μεγεθος κτλ) έχει και ένα συνδετήρα για να προσθέσεις κάποιο αρχείο...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Οριστε μερικες πρωινες και χτεσινοβραδυνες φωτο:

συνεχεια...

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Μια χαρά οι φωτογραφίες.

Αλίμονο δηλαδη:p

Πάντως Γερμανία ήδη διαθέσιμο 6 κομμάτια σε λευκό στα 529 ευρώ σε email που έλαβα να με ενημερώσουν οπότε έχουν άμεσα δισθεσιμα κομμάτια.

Βέβαια τσίμπησε 25 ευρώ σε σχεση με την προπαραγγελια.

http://www.hardwareversand.de/en/Windows+Phone/167464/Nokia+Lumia+930+%28white%29.article

Και πράσινο

http://www.hardwareversand.de/Windows+Phone/167462/Nokia+Lumia+930+%28green%29.article

Και μαυρο

http://www.hardwareversand.de/Windows+Phone/167461/Nokia+Lumia+930+%28black%29.article

Και πορτοκαλί

http://www.hardwareversand.de/Windows+Phone/167463/Nokia+Lumia+930+%28orange%29.article

Για πείτε ρε παιδιά τι ακριβώς χάνουμε με την ελλειψη glance να στάθμισω θετικά και αρνητικά και αν υπάρχει πιθανότητα να το λάβουμε κάποια στιγμη.

Στα 506 ειναι η τιμή του τελικά.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Χρησιμοποιούμε την τροποποίηση μηνύματος όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο ποστ που έχουμε κάνει

To glance δεν βλεπω να ερχεται να σου πω την αληθεια...δεν το υποστηριζει το display type. Παντως οταν πηγα στο 625 (απο 925 πριν με glance) στην αρχη με ενοχλησε-και ακομα μου λειπει- αλλα δει ειναι και κατι τραγικο.

Εχει οθοναρα παιδια το ξαναλεω. Σημερα που το εχω δουλεψει περισσοτερο απο χτες μπορω να το επιβεβαιωσω οτι η οθονη ειναι εξαιρετικη. Θα την βαλω σημερα κια κατω απο φουλ ηλιο να δω πως τα παει

Αυτό που βλέπω με τις φωτό του παιδιού από το 930 είν αι οτι μπορούμε να ελπίζουμε σε τρομερή βελτίωση με την Cyan στα 1020 μας... Κάνω λάθος;
- There is no place like 127.0.0.1 -

Παντως, για να λεμε και αρνητικα, το κινητο μπορει απο χαρακτηριστικα να ειναι τοπ αλλα αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει δωθει κατι πιο ιδιαιτερο στην καμερα. Θα ηθελα να δω 120 fps βιντεο, να δω δυνατοτητα ληψης φωτο την ωρα που τραβαω βιντεο. Πραγματα δηλαδη που εχουν και οι ανταγωνιστες. Νομιζω οτι αυτο που κανει η ΝΟΚΙΑ και δεν ενατιγραφει τους αλλους ενω οι αλλοι την αντιγραφουν μαλλον ειναι λαθος τελικα....

Αυτό που βλέπω με τις φωτό του παιδιού από το 930 είν αι οτι μπορούμε να ελπίζουμε σε τρομερή βελτίωση με την Cyan στα 1020 μας... Κάνω λάθος;

απ'οτι διαβαζω σε forums ...παπαδες θα δουμε με την Cyan se 630, 930, 1520 Και icon.Αυτοι που δοκιμασαν την καμερα στο 925 με την Cyan λενε οτι οι διαφορες ειναι οριακες.Κατι αναλογο πιστευω οτι θα συμβει με 1020,920 λογω "παλαιοτητας" μοντελων.Πλεον κραταω μικρο καλαθι.

Παντως το 1020 εχιε διαφορετικη καμερα. καμια σχεση με του 930. Και επισης το 930 που εχω δεν εχιε τελικο SW

Τελικα επιβεβαιωσα την προπαραγγελια . . .

7 Ιουλιου, το στελνουν, με πηραν και τηλ . . .

Πρασινο . . . 549,99€

Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Πάντως είμαι αναποφάσιστος και αυτο λόγο της έλλειψης glance που μπορεί να μην το έχω δουλέψει καθολου απο την άλλη βέβαια θεωρώ οτι παίρνω μια κουτσουρεμένη εκδοςη λογισμικού.

Θα παρακολουθώ τα δεδομένα και ανάλογα πόσο θα πέσει η τιμή του κατα τον Σεπτέμβριο η και αν θα έχουμε έστω πρωινές ενδείξεις για το "Maclaren" και ετςι θα αποφασίσω αν θα το τιμήσω η όχι τελικά.

Αν είχε glance εξ αρχής θα το έπαιρνα απο τώρα.

To Glance είναι στην κρίση του καθενός... Ναι πολύ ωραίο αλλά εμένα δεν μου χρειάζεται καθόλου να σου πω την αλήθεια... Ανοιγοκλείνω πολλές φορές τη συσκεή μου όλη μέρα... Είναι πολύ όμορφο βέβαια αλλά τόσους μήνες σε WP μόνο για καμιά 10αριά μέρες το είχα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Άμεσα διαθέσιμο λευκό/μαυρο

http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-930-white-260242/

http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-930-black-260248/

Και εδώ unboxing που όπως φαίνεται δεν συμπεριλαμβάνονται ακουστικά στη συσκευασία.

http://m.youtube.com/results?q=lumia%20930&sm=1

Edited by alextrela

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, χωρις glance, no led, οποτε για να κοιτας αν σε πηρε καποιος η διαφορα notifications πρεπει να ανοιγοκλείνεις? :(

Ακριβώς, και μεγάλο φάουλ για μένα, ειδικά μετά τόσα χρόνια που μας είχε καλομάθει η Nokia (& από εποχή symbian)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Θα σας πω αύριο . . . Μέχρι τέλος της μέρας, θα το έχω στα χέρια μου . . .

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Αντε με το καλό να το δεχθείς και οπλίσου με υπομονή γιατί οι ερωτήσεις θα είναι πολλές! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Θα σας πω αύριο . . . Μέχρι τέλος της μέρας, θα το έχω στα χέρια μου . . .

Οπλισου με μπόλικη υπομονή διότι θα δεχτείς βομβαρδισμούς ερωτήσεων μιας και απέχω εδώ και 1.5 χρόνο απο WP :lol:

Και πρώτα απ όλα αν ειναι γαλλική η αγγλική η συσκευη που θα παραλαβεις,διότι αγγλική δεν θέλω μιας και με το 920 θυμάμαι αργούσε χαρακτηριστικα με τις αναβαθμισεις σε σχεση με άλλων χωρών.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Ακριβώς, και μεγάλο φάουλ για μένα, ειδικά μετά τόσα χρόνια που μας είχε καλομάθει η Nokia (& από εποχή symbian)

τι ******* ειναι αυτη? Ενταξει, το glance το εχω δει απο φιλους και οντως ειναι ******. Αλλα ας βρισκανε τουλαχιστον εναν τροπο να μπορω να τσεκαρω τα μηνύματα κτλ. Κριμα, πολυ κριμα. Ειμαι τοσα χρονια με android και επειδη βρίσκομαι σε αναζήτηση νεου κινητου και τα χω ψιλοβαρεθει, κοιταω προς windows mobile και το συγκεκριμένο κινητο μου εκανε να κλικ. Αλλα ρε ******, το συγκεκριμένο ψιλοενοχλει αν λείπει.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Έφτασεεεεεεεεε . . .

Οκ, δηλώνω ερωτευμένος!!!

Έφτασεεεεεεεεε . . .

Οκ, δηλώνω ερωτευμένος!!!

Καλορίζικο! Περιμένουμε εντυπώσεις!

Βλέπω καλά ή με γελούν τα μάτια μου; Έχει ακουστικά μέσα;;; Στείλ'το πίσω! Είναι κινέζικο! Τα αυθεντικά δεν έχουν! :p :p :p

1η ερώτηση: Από ποιά χώρα είναι εισαγωγής η συσκευή;

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.