jpower73 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Έχει ήδη ανέβει #19668. Φαίνεται να λειτουργεί πολυ καλά και στην inew. Edited January 30, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 παιδες εμενα η samsung μου εκατσε τελεια...την περασα με Philiz recovery και εκανα 3 φορες ολα τα απαραιτητα wipes.επιτελους μετα απο κανα δυωρο την εφερα και στα μετρα μου...μια απορια..στη γραμμη ειδοποιησεων που κατεβαζουμε (στη κουρτινα που λεω εγω) πως θα γινει απο οποιο σημειο κι αν την τραβηζω να κατεβαινουν οι ειδοποιησεις με τα quicksettings??εμενα ας πουμε τωρα αν την τραβηξω απο τα αριστερα μου βγαζει τις προσφατα εκτελεσμενες εφαρμογες, αν την τραβηξω απ τα αριστερα βγαζει το power menu και μονο αν την τραβηξω απο το κεντρο μου κατεβαζει την ''κουρτινα''...πως φτιαχνετε αυτο???υποθετω απο gravity αλλα δε το βρισκω με τιποτα.. ΥΓ: η μονη εφαρμογη που κρασαρε ηταν το playstore οποτε με μια εγκατασταση αλλης εκδοσης απο luckypatcher εστρωσε.... Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Μόλις δοκίμασα αυτήν της παρουσίασης. Δουλεύει με την μια... Και το πλεηστορ και το τιτανιουμ. Μάλιστα, το πλεηστορ έκανε αναβάθμιση σε εφαρμογές που επανεφερα από το τιτανιουμ, λογικο, ηταν παλιό το μπακαπ. Kidonakisg, Από gravity box πας Quick settings management Τέρμα κάτω και ρυθμίζεις το quick pulldown και το % διάστημα διεπαφης (γενικά, με το gravity δεν τα πάει και πολύ καλά, οπως και η emui..) Edited January 30, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virvilis Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ωραια επιβεβαιωνω οτι το gionee sound φτιαχνει πολυ τον ηχο της lg g3 ....!!! Καταπλητκικα αποτελεσματα!!! ...κατι αλλο μια λεπτομερεια...οταν με παιρνουν τηλεφωνο και το σηκωνω υπαρχει μια δονηση η οποια επηρεαζει τα πρωτα 2 δευτερολεπτα της κλησης...γινεται να την απενεργοποιησω; ή να την μειωσω ετσι ωστε να μην προλαβαινει να ακουστει στον συνομιλητη μου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ευχαριστώ για το feedback. Αν βρεις τρόπο για να την εξαφανισεις κάντο. Αν οχι, υπάρχει μια εφαρμογή, on call end, στο μαγαζί. (καλά κρυμμένη).. :p Κατέβασε την και βάλε την τριτη επιλογή στο no vibration http://s15.postimg.org/eci7xgl8b/Screenshot_2016_01_31_00_17_35.png Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Και τα δύο Link τώρα στο post για το gionee sound λένε restore. Ποιο είναι ποιο; Είναι όπως τα λες και αυτό με το -1 στο τέλος είναι για επαναφορά και το άλλο κανονικά το patch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 οσο και να βαλω το ποσοστο το ιδιο του κανει...και να κλεισω την επιλογη παλι το ιδιο του κανει...εχω την εντυπωση οτι δε δουλευουν καποιες επιλογες της εκδοσης gravity γιατι δεν εχει τις επιλογες quicksettings που εγω τσεκαρα αλλα τις αρχικες που ειχε ετσι κι αλλιως....εχετε καποια αλλη εκδοση να προτεινετε να κατεβασουμε απο το xposed??επισης αλλο κουφο αλλα ωραιο trick....οταν πατας πολλες φορες στην εκδοση android, αν και kitkat σου βγαζει οτι εχεις Lollipop !!!!!!!!!! Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Και τα δύο Link τώρα στο post για το gionee sound λένε restore. Ποιο είναι ποιο; Είναι όπως τα λες και αυτό με το -1 στο τέλος είναι για επαναφορά και το άλλο κανονικά το patch; Μια στιγμή να δω... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Άντε, ακόμα; :p:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Μπωωωωωω, εφυγα από το πισι... Και ψάχνομαι στην κάρτα sd.. Της μουρλης γίνεται.. Έτοιμο... Διορθωθηκαν. (φαντάζομαι, ελιωσες το F5.... Χαχαχα) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης αλλο κουφο αλλα ωραιο trick....οταν πατας πολλες φορες στην εκδοση android, αν και kitkat σου βγαζει οτι εχεις Lollipop !!!!!!!!!! Έτσιιιι.... Για να μην ξεχνιόμαστε.. :p . (edit: οι 2 τελευταίες ρομ, s6 και lg, positive reputation απο dakok :D) Edited January 30, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Όχι ρε, 5-6 φορές μόνο. :D EDIT: Ανεβάζω MEGA την 044 official. Περιέργως μου έβγαλε και OTA για 045 στα λίγα δευτερόλεπτα που την άνοιξα, αλλά αυτό δεν το βρίσκω σαν cpb πουθενά, 8mb update ήταν, δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ. Edited January 30, 2016 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Έχεις βρει ινφο για το τι αφορουν τα 8mb? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Καλησπέρα για ακόμα μια φορά...μπορώ να πω ότι η G3 του φίλου jpower είναι μπομπατη rom και σε έμενα προσωπικά έχει κάτσει άψογα...έβαλα και τα το pach για τον ήχο και είναι τέλεια...ένα τελευταίο θέλω να ρωτήσω και από ότι φαίνεται δεν θα πειραχτεί ξανά το κινητό μέχρι να έρθει το επόμενο...για camera ποιό πρόγραμμα προτείνετε??? θέλω κάποιο που να μπορεί να τραβάει και με το vol+ γτ το έχω μάθει έτσι και με βολεύει αρκετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 6,044 version, no root, it can directly upgrade to the 045 version OTA 4.4_045 updated as follows: system Repair can not locate the problem pages live camera New Camera Front camera mirror function New professional camera metering separating function New camera owners New low-light module shortcuts Optimized front camera cosmetic results Optimize your camera compression algorithm calendar Repair interactive calendar and contacts can not be grouped ringtone problems Και έχει βγει και 046: Update: recommend Cool housekeeper quick version update system Repair phone restart problem of sporadic Repair switch language will result in the Task Manager does not display the contents of the issue Beautiful weather can not fix the problem updates recorder Optimize memory usage A tape recorder hanging back, re-enter the turntable stop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Patelos, Snap camera hdr. Εξαιρετικοτατη... Κατέβασε την trial και δοκίμασε την. Τραβάει και με vol+ & vol- Thanks mindtrapper. Εριξαν βάρος στην κάμερα.. Edited January 30, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Snap camera hdr. Εξαιρετικοτατη... απο το μαγαζί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 jpower73 εχω ενα θεμα με τη samsung rom.....οταν με παιρνουν τηλ βγαζει μαυρη οθονη με τα πληκτρα απαντησης κλησης και μετα απο 4 περιπου δευτερολεπτα βγαινει η μαυρη οθονη και δειχνει την αναγνωριση...εχεις καμια ιδεα πως λυνεται???επισης αυτο με τη ''κουρτινα'' δε λυθηκε ουτε με αλλη εκδοση gravity τελικα... Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) jpower73 εχω ενα θεμα με τη samsung rom.....οταν με παιρνουν τηλ βγαζει μαυρη οθονη με τα πληκτρα απαντησης κλησης και μετα απο 4 περιπου δευτερολεπτα βγαινει η μαυρη οθονη και δειχνει την αναγνωριση...εχεις καμια ιδεα πως λυνεται???επισης αυτο με τη ''κουρτινα'' δε λυθηκε ουτε με αλλη εκδοση gravity τελικα... Gravity box - phone tweaks - fullscreen caller photo - full Η κουρτινα.. Μαλλον, Δεν διορθώνεται.. Ασυμβατότητα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο το μαγαζί??? Την trial.. Ναι.. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mindtrapper, Εχω βρει 4.4.048 official από lutao. Η οποία, σπ' ότι διαβάζω, φαίνεται να είναι καθαρή και δίνει ξεχωριστο πατς τις περίεργες εφαρμογές του για ενσωματωση.. Ρομ.. http://pan.baidu.com/s/1kTnQpt9 Edited January 30, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μόνο cpb κοιτάω, ούτως ή άλλως έψαχνα την τελευταία kit kat για να φλασάρω με ygdp πριν βάλω την inew. OK μου φαίνεται θα τραβήξω ένα nandroid και θα βάλω πάλι την 044 για να δω που θα φτάσει με τα ΟΤΑ. Πρέπει να την βάλω με το Official recovery όμως για να πάρει τα ΟΤΑ και απ ότι θυμάμαι ήταν βαρεμάρα μετά να περάσεις custom για να πάρεις nandroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Περνα την, ρουταρε την, κατέβασε θειο. Από θείο, αλλάζεις ρικοβερι. Νταξ, θέλει λιγο.. Edited January 30, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Official KitKat 044: https://mega.nz/#!FAQglbAQ!blN1pbRjFmqt7nJyS95kahnH6bC8Wq-ymQIhJpI_1U4 Είχαμε ένα root που δούλευε από official recovery ή θυμάμαι λάθος; (Βαριέμαι :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Official KitKat 044: https://mega.nz/#!FAQglbAQ!blN1pbRjFmqt7nJyS95kahnH6bC8Wq-ymQIhJpI_1U4 Είχαμε ένα root που δούλευε από official recovery ή θυμάμαι λάθος; (Βαριέμαι :lol:) https://mega.nz/#!tdh0ALAL!om8pmRQOXi3YjmnZShuWFN4viHWd_lEZtF0ic2XeSyw Απ όλα έχει το μαγαζί :lol: Εναλλακτικά εδω.. http://pan.baidu.com/s/1o6wncdc Edited January 31, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) H τελευταία official είναι η 046 cpb. την είχα βάλει πριν μια εβδομάδα χωρίς να αλλάξω recovery και δεν έχει official update, είναι η τελευταία. Δεν έβγαλαν άλλη ρομ μετά το καλοκαίρι. Αυτή του liutao δεν ξέρω τι είναι Κατεβαίνει από εδώ 046cpb_last pass d674 Πατάς πρώτα το μπλε κουμπάκι και μετά τα γραμματα στον άσπρο φόντο EDIT Αν βαριέσαι, πέρνα καλύτερα 2η φορά με YGDP με αλλαγμένο recovery και φλάσαρε άλλη ρομ Edited January 31, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Thanks. Δεν την κρατάω, έβαλα την inew 1.30, απλά είχα περιέργεια να δω. Θα την κρατήσω για όταν θέλω να κάνω καθαρισμό με ygdp, να βάζω την τελευταία official για ψυχολογικούς λόγους. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 kouskous η νέα είναι αυτή που γράφει 6.1.28? και το ίδιο είναι και το patch για τα sms? Rom ναι patch όχι για SMS...αύριο με το καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts