Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή για καλό και για κακό(ανεξάρτητος ποια Ρομ έχουμε)πρεπει να παρουμε backup μέσα απο recovery.

Είναι εύκολη διαδικασία με mobileungletools?

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Τι κάνουμε αν είναι η recovery στα κινέζικα.

Μπήκα και δεν ήξερα τι να πατησω,εν τω μεταξυ τις επιλογές μέσα στο recovery τις επιλεγεις και με την αφή.

Πρωτη φορά μπήκα και είχα διαβάσει οτι μονο η TWRP δουλεύει με την αφή,λέτε να έχω τέτοια αλλά κινεζικη:eek:

Τι κάνουμε αν είναι η recovery στα κινέζικα.

Μπήκα και δεν ήξερα τι να πατησω,εν τω μεταξυ τις επιλογές μέσα στο recovery τις επιλεγεις και με την αφή.

Πρωτη φορά μπήκα και είχα διαβάσει οτι μονο η TWRP δουλεύει με την αφή,λέτε να έχω τέτοια αλλά κινεζικη:eek:

Όντως η ΤWRP δουλεύει με αφή και η CWM με τα κουμπιά volume και το power button. Κατέβασε οποια σε βολευει απο το needrom (εχει και τις δυο) κάντην unzip και ρίξε χυμα στην SD σου το αρχείο recovery.img. Στο Mobile uncle tools πηγαινε στο recovery update, αυτό θα βρει το recovery που έχεις στη κάρτα μνήμης και θα το κάνει μόνο του.

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Όντως η ΤWRP δουλεύει με αφή και η CWM με τα κουμπιά volume και το power button. Κατέβασε οποια σε βολευει απο το needrom (εχει και τις δυο) κάντην unzip και ρίξε χυμα στην SD σου το αρχείο recovery.img. Στο Mobile uncle tools πηγαινε στο recovery update, αυτό θα βρει το recovery που έχεις στη κάρτα μνήμης και θα το κάνει μόνο του.

Οκ αυτό θα κάνω ευχαριστω:)

Ρε παιδια...

Στεναχωριεμαι πραγματικα οταν διαβαζω ποστ οπως του φιλου παραπανω, μεσα στην απογνωση...:(

Πριν ξεκινησουμε να κανουμε οτιδηποτε στο τηλεφωνο (ειδικα απο τη στιγμη που ειναι ρουταρισμενο), ειναι απαραιτητο να παρουμε ενα μπακαπ

Το καλυτερο ειναι να περασουμε καποια αγγλικη recovery, γιατι με αυτον τον τροπο, εαν γινει οποιαδηποτε στραβη, μπορουμε να μπουμε σε recovery menu και να επαναφερουμε οποιαδηποτε ΡΟΜ ή μπακαπ θελουμε (ακομα και αν ειναι απο αλλον το μπακαπ και οχι δικο μας) ;)

Τα μπακαπ μεσα απο εφαρμογες, προυποθετουν το τηλεφωνο να μπορει να μπουταρει σε περιπτωση στραβης.

Για αυτο και δεν τα προτιμουμε οταν ειμαστε ρουταρισμενοι και μπορουμε να παρουμε μπακαπ απο ρικοβερι

Θα προτεινα ανεπιφυλακτα σε οποιονδηποτε θελει να σκαλισει το τηλεφωνο του, να κανει το παραπανω προς αποφυγην καρδιακων επισοδιων :p

Και οταν δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι για αυτο που κανουμε, να περνουμε μετρα προστασιας ;)

Υ.Γ.

Και για να μην παρεξηγηθω ή φανει πως πατρωναρω καποιον, να πω πως και εγω οπως και οι περιασοτεροι μας εδω μεσα, εχω κανει απειρες πατατες και εχω βρεθει στην δυσσαρεστη θεση τουβλοποιησης του τηλεφωνου μου

Επειδη ομως προσπαθουσα να παιρνω μετρα προστασιας, τις περισσοτερες φορες ηταν ευκολο να το επαναφερω :)

Edited by CrazyAnt

Λοιπόν τελικά τα κατάφερα!:lol::lol::lol:

Όσο δύσκολο δείχνει τόσο ευκολο ειναι στην πραγματικοτητα.:happy:

Στην ουσια θελει στην αρχη σωστα τους drivers οπως ακριβως αναφερει στην αρχη.Τελικα δουλεψα στο netbook απ'το φιλο μου σε winXP,γιατι έμενα δεν έπαιζε σωστά.Οχι γιατι δουλευω win7,64bit αλλα γιατι εχω κανει άπειρα πειραματα πανω στο pc μου και ημουνα σιγουρος οτι δουλευε λαθος με το κινητο.

Εγω για τους drivers δούλεψα λίγο ανάποδα,πρώτα συνδεα το κινητό και μετά πέρναγα drivers,και για να μην περνάω οτι να'ναι σκαναριζα αυτούς που ειχα κατεβάσει ειτε στον οδηγο που βγαζουν στα XP ειτε στη διαχείριση συσκευών.

Την πρωτη φορα ζητα να συνδέσεις το κινητο με το pc χωρις μπαταρια.

Την δευτερη με μπαταρια,αλλα εγω πάταγα τα 2 πληκτρα της φωνης που μπηκε σε λειτουργιά fastboot.Εκει ηθελε τους drivers της Coolpad.

Μια και ολα ηταν OK,απλα τα επόμενα πηγαν οπως ελεγαν οι οδηγίες και την στιγμη που συνδέσεις πατας το volume + & - οσο γινει η μπαρα κόκκινη,πανω απο 3-4 sec δεν ηταν,το αφηνεις και απλα περιμένεις.

Οταν σου βγαλει το πρασινο ν OK το αποσυνδεεις,βγαζεις την μπαταρια για λιγο,την ξαναβαζεις,αναβεις και απλα περιμενεις γιατι θελει λιγο χρονο μεχρι να αναψει κανονικα.

Μπορείς να μου πεις ποιούς drivers χρησιμοποίησες για xp γιατί από τα link στα tutorial του soda λείπει ο 32 bit driver. Έχω 6 υπολογιστές με Windows 7 x64 και σε όλους συνδέεται και αποσυνδέεται στο καπάκι, δυστυχώς τα Windows 7 x64 έχουν θέμα με τις usb συσκευές, αλλά δεν μπορώ να κάνω δουλειά και με XP γιατί συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Τελικά τα κατάφερα και σχετικα εύκολα,πέρασα Αγγλική recovery και πήρα και backup(1.37gb).

Ενα μπράβο σε όλα τα παιδια που όπως μπορεί ο καθένας βοηθάει.

Κάτι άλλο τώρα γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε windows 7,xp,vista κτλ.

Εγώ χτες το βράδυ το σύνδεσα αρκετά εύκολα(win7 64),πιο πολύ με παιδεψε να βρω και να βγάλω το επιλογές για προγραμματιστές(developer menu):p,ναι μη γελατε αναγκάστηκα να το γυρισω στα Αγγλικά για να τα καταφέρω.

Μπορεί να υπάρχει θέμα συσκευής σε αυτους που δεν συνδέεται στο PC?

Μην ξεχνάτε να τικαρεται το USB debugging απο το developer menu!

Edited by dimi_1982

Μπορείς να μου πεις ποιούς drivers χρησιμοποίησες για xp γιατί από τα link στα tutorial του soda λείπει ο 32 bit driver. Έχω 6 υπολογιστές με Windows 7 x64 και σε όλους συνδέεται και αποσυνδέεται στο καπάκι, δυστυχώς τα Windows 7 x64 έχουν θέμα με τις usb συσκευές, αλλά δεν μπορώ να κάνω δουλειά και με XP γιατί συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGay16ZXgyaEJGWkE&usp=drive_web

,απο εδώ μέσα πάρε τους drivers απο coolpad

http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/#entry2212206

Εδώ κατέβασε κ το MTK driver pack..

Απλα διότι την πρωτη φορά συνδεα το κντ με το netbook κ ξαναλεω για να μην περναω οτι νάναι το εψαχνα μέσα απο διαχείριση συσκευων κ έψαχναν σε κάθε φάκελο χειροκίνητα, αλλά κυρίως οτι σου δειχνει ο οδηγός στη φωτο.

Δοκίμασε παλι με προσοχή αλλά καλό είναι εαν έχει μπλέξει το pc με διάφορους drivers πρεπει να τους καθαρίσεις κ να αρχίζεις απο αρχή σωστά.

https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGay16ZXgyaEJGWkE&usp=drive_web

,απο εδώ μέσα πάρε τους drivers απο coolpad

Ναι, το έχω ήδη κάνει, αλλά ποιούς ακριβώς χρησιμοποίησες;

http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/#entry2212206

Εδώ κατέβασε κ το MTK driver pack..

Απλα διότι την πρωτη φορά συνδεα το κντ με το netbook κ ξαναλεω για να μην περναω οτι νάναι το εψαχνα μέσα απο διαχείριση συσκευων κ έψαχναν σε κάθε φάκελο χειροκίνητα, αλλά κυρίως οτι σου δειχνει ο οδηγός στη φωτο.

Δοκίμασε παλι με προσοχή αλλά καλό είναι εαν έχει μπλέξει το pc με διάφορους drivers πρεπει να τους καθαρίσεις κ να αρχίζεις απο αρχή σωστά.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και σε XP συνδέεται και αποσυνδέεται οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Τα κατάφερα μετά από ατελείωτες ώρες και προσπάθειες σε Windows 7 x64. Όλο το πρόβλημα βρίσκεται στους drivers και στην αναγνώριση της συσκευής από το λειτουργικό.

Επειδή και οι οδηγίες που υπάρχουν δεν είναι σαφείς θα περιγράψω αυτό, που τουλάχιστον σε μένα πέτυχε, αύριο.

Edited by grgz

Ρε παιδια...

Στεναχωριεμαι πραγματικα οταν διαβαζω ποστ οπως του φιλου παραπανω, μεσα στην απογνωση...:(

Πριν ξεκινησουμε να κανουμε οτιδηποτε στο τηλεφωνο (ειδικα απο τη στιγμη που ειναι ρουταρισμενο), ειναι απαραιτητο να παρουμε ενα μπακαπ

Το καλυτερο ειναι να περασουμε καποια αγγλικη recovery, γιατι με αυτον τον τροπο, εαν γινει οποιαδηποτε στραβη, μπορουμε να μπουμε σε recovery menu και να επαναφερουμε οποιαδηποτε ΡΟΜ ή μπακαπ θελουμε (ακομα και αν ειναι απο αλλον το μπακαπ και οχι δικο μας) ;)

Τα μπακαπ μεσα απο εφαρμογες, προυποθετουν το τηλεφωνο να μπορει να μπουταρει σε περιπτωση στραβης.

Για αυτο και δεν τα προτιμουμε οταν ειμαστε ρουταρισμενοι και μπορουμε να παρουμε μπακαπ απο ρικοβερι

Θα προτεινα ανεπιφυλακτα σε οποιονδηποτε θελει να σκαλισει το τηλεφωνο του, να κανει το παραπανω προς αποφυγην καρδιακων επισοδιων :p

Και οταν δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι για αυτο που κανουμε, να περνουμε μετρα προστασιας ;)

Υ.Γ.

Και για να μην παρεξηγηθω ή φανει πως πατρωναρω καποιον, να πω πως και εγω οπως και οι περιασοτεροι μας εδω μεσα, εχω κανει απειρες πατατες και εχω βρεθει στην δυσσαρεστη θεση τουβλοποιησης του τηλεφωνου μου

Επειδη ομως προσπαθουσα να παιρνω μετρα προστασιας, τις περισσοτερες φορες ηταν ευκολο να το επαναφερω :)

φιλε μου εχεις δικιο απολυτο. ηταν να παρω μπακαπ μετα απο λιγο γιατι ειχα στησει καλα το συστημα και εγινε η βλακεια με τον launcher. προηγουμενως ειχα σβησει το nandroid που ειχα παρει οταν μου πρωτοηρθε το κινητο. ηταν να μη γινει η στραβη σου λεω ασ'το! πρωτη φορα την πατησα ετσι!

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Καλησπερα παιδες, ειμαι κι εγω ενα βημα πριν απ την αγορα του f1 παρ'ολο που εχω το sasmung Ativ S που κατα τη γνωμη μου ειναι φοβερο τηλεφωνο για windows phone, αλλα αυτο ακριβως, για windows phone.. Ειχα αχτι να δω τα windows κινητα και το ικανοποιησα.. Αλλα εχω ξενερωσει παρα πολυ με το λειτουργικο, το βρισκω αντι-πρακτικο και δεν βλεπω την ωρα να επιστρεψω στο android που μου εχει λειψει αφανταστα..

Τωρα που το f1 εχει φτασει πια στα 125 ευρω απο minideal και to2c, δυσκολευομαι συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει να φανταστω πως υπαρχει καλυτερο value for money σε κινητο αυτη τη στιγμη..

Το μονο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι αν ειναι τοσο δυσκολο να περασουμε την miui η καποια αλλη πολυ καλη custom rom αφου απ οτι λετε παρεχει μεγαλες βελτιωσεις κυριως σε δεσμευση μνημης, ποιοτητα καμερας και ηχου.. Υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες κινδυνου? Γιατι στις τελευταιες σελιδες ειδικα που διαβαζω στο θεμα, βλεπω πως εχει πεσει αρκετο soft brick..

Τελος μετα απο διαβασμα παμπολων σελιδων του θεματος θα ηθελα ακομα κι εγω που δεν εχω παρει καν το κινητο, να ευχαριστησω και να υποκλιθω στον johnickz1 που υπηρξε ουραγος και εδωσε τα πρωτα φωτα σε τοσους πολλους ανθρωπους που αγορασαν το κινητο..

Φιλικα, Δημητρης

Το μονο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι αν ειναι τοσο δυσκολο να περασουμε την miui η καποια αλλη πολυ καλη custom rom αφου απ οτι λετε παρεχει μεγαλες βελτιωσεις κυριως σε δεσμευση μνημης, ποιοτητα καμερας και ηχου.. Υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες κινδυνου? Γιατι στις τελευταιες σελιδες ειδικα που διαβαζω στο θεμα, βλεπω πως εχει πεσει αρκετο soft brick

Πανεύκολο είναι, λίγο προσοχή θέλει και τίποτε άλλο. Εγώ το brickαρα καθαρά από απροσεξία, φορώντας την AOSP Rom του jonzalvo και έχοντας διαβάσει 100 φορές να μην φορμάρω την sd card μέσα από το λειτουργικό γιατί brickάρει, στο τέλος το έκανα...

Το να το επαναφέρεις βέβαια είναι ένα θέμα, κυρίως γιατί οι drivers που απαιτούνται είναι κακής ποιότητας.

Edited by grgz

Αλλά με άλλες rom όχι έτσι; Χωρίς να υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί. Βασικά το παραγγέλνω τώρα από Vickmall και δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω την Nillkin με το ένα παράθυρο πάνω ή να πάρω καμία τελείως κλειστή από Aliexpress. Αν είναι να είναι απλά ανοιχτό εκεί και με AOSP/MIUI να μην δείχνει τίποτα τι νόημα έχει; Έλεγα να είμαι με την τελευταία official αλλά έχει το bug με τα μηνύματα από 5ψήφιο και μάλλον θα την αποφύγω...

Εγώ έχω την δερμάτινη θήκη της Mofi που έχει παρόμοιο άνοιγμα από πάνω και με την MIUI φαίνεται ποιος καλεί.

Επίσης έχει άνοιγμα και από κάτω οπότε μπορώ να απαντήσω χωρίς να την ανοίξω μια που φαίνεται και το τηλέφωνο. :)

Στην official που δεν δέχεται sms από 4-5 digit numbers αν πάτε στις εφαρμογές και δείτε app info για το messaging έχει καμμιά επιλογή σχετική με "Premium SMS" ή κάτι παρόμοιο; Που να δίνει επιλογές σε στυλ: never, ask, always. Έχει καμιά επιλογή γενικά εκεί στο messaging;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Πανεύκολο είναι, λίγο προσοχή θέλει και τίποτε άλλο. Εγώ το brickαρα καθαρά από απροσεξία, φορώντας την AOSP Rom του jonzalvo και έχοντας διαβάσει 100 φορές να μην φορμάρω την sd card μέσα από το λειτουργικό γιατί brickάρει, στο τέλος το έκανα...

Το να το επαναφέρεις βέβαια είναι ένα θέμα, κυρίως γιατί οι drivers που απαιτούνται είναι κακής ποιότητας.

Τελικα την AOSP βαζουν ολοι ακομα? Ειχα ακουσει πως η miui θεωρουνταν πιο καλοσχεδιασμενη.. Εχει εξελιχθει η AOSP και ειναι πολυ σταθερη μηπως, γι αυτο την περνατε ολοι?

Τελικα την AOSP βαζουν ολοι ακομα? Ειχα ακουσει πως η miui θεωρουνταν πιο καλοσχεδιασμενη.. Εχει εξελιχθει η AOSP και ειναι πολυ σταθερη μηπως, γι αυτο την περνατε ολοι?

Αν δεν τις δοκιμάσεις όλες δεν μπορείς να έχεις άποψη. Εγώ ξαναγύρισα στην stock. Αν δεν καλύπτεσαι από τη stock τότε πειραματίζεσαι.

Η miui όντως είναι πιο καλοσχεδιασμένη και δίνει καλύτερη κάμερα αλλά η aosp δεν πιάνεται σε ταχύτητα και σε smoothness.

Η miui όντως είναι πιο καλοσχεδιασμένη και δίνει καλύτερη κάμερα αλλά η aosp δεν πιάνεται σε ταχύτητα και σε smoothness.

Οποτε AOSP θα κουμπωσω και γω οταν το παρω με το καλο.. Εξ'αλλου και η AOSP απ' οτι ειπωθηκε βελτιωνει παρα πολυ την φωτογραφικη σε σχεση με την stock που το στελνουν οι κινεζοι, ετσι δεν ειναι ?

Εχω ξεκοκκαλισει το thread απο προχτες καθως και τα minideal και to2c και μετα απο πολλες ωρες μελετη το εχω ερωτευτει το κινητο..

Μενει να κανω την κινηση.. Αλλα δεν αντεχω την αναμονη 15-30 μερες για να ερθει ρε γ@μωτο, γι αυτο δεν το εχω αποφασισει..

Το θελω τωρα!!!

Η επιλογη της ΡΟΜ εχει να κανει με την λειτουργικοτητα και την αισθητικη προτιμηση

Η AOSP ειναι ως γνωστον καθαρο android πραγμα που σου δινει ελαφρια ΡΟΜ με χαμηλη καταναλωση και καλη διαχειρηση πορων, συν το μεγαλο πλεονεκτημα της πληρους παραμετροποιησης στο αισθητικο κομματι (επιλεγεις οποιον launcher & Theme επιθυμεις και την φερνεις στα μετρα σου).

Η MIUI προσφερει ενα καλυτερο αισθητικο περιβαλλον out of the box (για οποιον του αρεσει αυτο το συγκεκριμενο) , αλλα ειναι πιο βαρια και κουβαλαει το bloatware και τους περιορισμους της Xiaomi.

Το αισθητικο κομματι ομως ειναι 100% υποκειμενικο για τον καθενα ως γνωστον :rolleyes:

Εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτο της MIUI (που θυμιζει γιωτοφωνο), οποτε το θεωριτικο της πλεονεκτημα το χανει για την δικη μου χρηση:cool:

Εχει επισης καλυτερη καμερα, κατι ομως που επισης δεν με απασχολει ιδιαιτερα μιας και την καμερα την χρησιμοποιω ελαχιστα και οποτε παραστει η αναγκη ;), χωρις αυτο να σημαινει πως η καμερα στην AOSP ειναι χαλια.Απλα ειναι λιγο χειροτερη

Προσωπικα εχω καταβολευτει με την AOSP και θα την αλλαζα μονο με καποια επισημη, η οποια ομως δεν θα ειχε τα μικροπροβληματακια που εχουν μεχρι στιγμης

Οι επισημες ειναι εξισου ελαφριες με την AOSP και ισως να εχουν λιγο καλυτερο energy saving, αλλα αυτο το εχω εξαγει απο τα διαφορα σχολια που διαβαζω στα φορα του εξωτερικου.Δεν ειναι ομως σημαντικα καλυτερη απο αυτην της AOSP απο οτι εχω καταλαβει

Αν δεν δοκιμασω ομως, δεν μπορω να εκφρασω ασφαλες συμπερασμα.

Ενδεικτικα να αναφερω πως με την δικη μου χρηση, δλδ λιγες κλησεις (~10-15 την ημερα) και συνηθως μικρης διαρκειας (<3'), το wifi μονιμα ανοιχτο οταν ειμαι σπιτι ή τα data σε 2g (και οταν χρειαζομαι σερφαρισμα το γυριζω σε 3g και μετα παλι σε 2g) οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου για να λαμβανω και να ελεγχω email/φορουμ/tapatalk/νεα-ενημερωση-ειδησεις/viber, flight mode κατα την διαρκεια του υπνου :p και 5-7 ωρες οθονη με την φωτεινοτητα μονιμα στο ελαχιστο, εχω αυτονομια για 3-3.5 ημερες

Αυτη τη στιγμη ειμαι στις 47 ωρες, με 4.5 ωρες οθονη, 24 ωρες wifi και εχω 45% μπαταρια

Επισης, οταν ειμαι εκτος πολης οπου το σερφαρισμα στο ιντερνετ αυξανεται κατακορυφα (περισσοτερη ωρα χρηση 3g) και αρα κατ'επεκτασην και η χρηση οθονης, τοτε η αυτονομια ειναι 1.5-2 ημερες.

Αν το ξεσκισω τοτε μπορει να πεσω στην 1μερα και κατι, αλλα ποτε λιγοτερο απο 1 ημερα

Ολα τα παραπανω με φορτιση οταν το τηλεφωνο πεσει μεχρι το 15% (δεν το αφηνω να παει παρακατω εκτος και αν δεν υπαρχει αμεσα η δυνατοτητα φορτισης) και παντα σε flight mode οταν πεφτω για υπνο.

Φοραω την AOSP v2.0, 30/6/2014 (οχι την pure AOSP) και εχω εγκατεστημενο το Greenify με το οποιο κοβω τα παντα εκτος απο Nova/viber/hangouts/viper4android/adfree/GO SMS Pro/Skype

Τελος να πω πως αποφευγω την χρηση περιττων εφαρμογων για monitoring και γενικοτερα για οτιδηποτε μπορει να μου δωσει το τηλεφωνο με το υφισταμενο λογισμικο+την χρηση gravitybox (το οποιο δινει την δυνατοτητα πληρους παραμετροποιησης του λογισμικου)

Αν βγει καποια νεοτερη AOSP με καλυτερη καμερα (να ενσωματωσει καποιος δλδ τα libraries της επισημης), τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να επιλεξω καποια αλλη

Θεωρω την AOSP μακραν την πιο σταθερη,λειτουργικη και οικονομικη (απο πλευρας καταναλωσης/διαχειρησης πορων και μπαταριας) απο οποιαδηποτε αλλη

Η επιλογη της ΡΟΜ εχει να κανει με την λειτουργικοτητα και την αισθητικη προτιμηση ......

Θεωρω την AOSP μακραν την πιο σταθερη,λειτουργικη και οικονομικη (απο πλευρας καταναλωσης/διαχειρησης πορων και μπαταριας) απο οποιαδηποτε αλλη

Σ'ευχαριστω πολυ για την αναλυτικη απαντηση σου.. Και γω απ αυτα που ειχα διαβασει ειχα ψυλλιαστει πως η AOSP ειναι η πιο σταθερη.. Εξ'αλλου και μενα δεν μου αρεσει οπτικα το iphone style, προτιμω το καθαρο Android customized απο μενα οπως το θελω..

Στην AOSP αν κατεβασω εφαρμογη καμερας οπως LeNovo super camera η καποια αλλη που διαβαζω πως ειναι πολυ καλες, βελτιωνεται η ποιοτητα της φωτογραφικης?

Edited by athanaso77
Αγγελία

Στην AOSP αν κατεβασω εφαρμογη καμερας οπως LeNovo super camera η καποια αλλη που διαβαζω πως ειναι πολυ καλες, βελτιωνεται η ποιοτητα της φωτογραφικης?

Ναι, αν και μεγαλύτερη βελτίωση έρχεται από το συνδυασμό καλύτερων drivers της rom και camera software.