riki Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εμενα παντως δεν τις χανει :rolleyes: Περίεργο.Πολλοί παραπονιούνται πάντως.Ποια rom είχες πριν περάσεις την 3.17?Έκανες clean install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Σκεφτομαι να παρω το κινητο αυτο για την γυναικα μου, Βλεπω ολοι να καταλληγετε στο vickmall, θεωρειται καλυτερο/γρηγοροτερο απο τα αλλα (minideal/to2c) ή απλα λογω χαμηλοτερων τιμων? To xiaomishop ειναι original μαγαζι? να προτιμησω απο εκει μηπως? Να επιλέξω multilanguage ή θα εχει θεματακια? Αν θελω να βαλω μετα την ελληνικη Miui το update ειναι σχετικα ευκολο μεσω sd? Προφανως θα χασω και τα OTA updates ετσι ε? Οι δερματινες θηκες (nilkin) που δινουν στο vickmall ειναι καλες? Εχει δοκιμασει κανεις? Ή προτεινετε να παρω την hard case σε συνδιασμο με tempered glass? (γιατι δεν εχω δει πουθενα να αναφερεται καποια προστασια gorilla glass κτλ, εχει ?) Αν και κανω αρκετες αγορες απο Ebay κτλ, προφανως η διαδικασια απο τους Κινεζους εχει γινει πλεον ρουτινα και δεν χρειαζεται να αναφερω τιποτα ετσι? Επειδη οπως προειπα το κινητο δεν θα ειναι για εμενα και δεν θελω να ξαναασχοληθω (αντε να ασχοληθω με κανενα update τωρα στην αρχη 1 φορα) με αυτο με updates/φλασαρισματα κτλ, θα εχω σταθερη λειτουργεια χωρις bugs/κολληματα/επαννεκινησεις κτλ με την multilanguage? Αξιζει ως επιλογη με βασικο το παραπανω κριτηριο? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ευχαριστώ για το link το ξέρω ότι υπάρχει ο launcher απλά δεν ξέρω αν κάθεται σε miui.. Για αυτό ρωτάω σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ευχαριστώ για το link το ξέρω ότι υπάρχει ο launcher απλά δεν ξέρω αν κάθεται σε miui.. Για αυτό ρωτάω σε αυτό το θέμα. Όλοι οι Launcher μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Αυτά είναι φοβερά νέα. Αρα μπορώ να το κανω να έχει το experience ενός οποιοδήποτε αλλου android..δεν έχω δοκιμάσει miui και δεν θέλω να λεω χωρίς να γνωρίζω αλλά θα ήθελα να έχω την ασφάλεια του pure android σε κάθε περίπτωση. Από maps και αλλα apps λογικά όλα κανονικά ε; βλέπω ότι όλοι λένε για κάποια θέματα με μειλ...αυτο είναι για την build in όχι για το Gmail app έτσι; και με κάποια εναλλακτική λύνεται...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλησπέρα . υπάρχει καμια προταση μαρκα για καρτα sd 32 gb και απο που ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Αυτά είναι φοβερά νέα. Αρα μπορώ να το κανω να έχει το experience ενός οποιοδήποτε αλλου android..δεν έχω δοκιμάσει miui και δεν θέλω να λεω χωρίς να γνωρίζω αλλά θα ήθελα να έχω την ασφάλεια του pure android σε κάθε περίπτωση. Από maps και αλλα apps λογικά όλα κανονικά ε; βλέπω ότι όλοι λένε για κάποια θέματα με μειλ...αυτο είναι για την build in όχι για το Gmail app έτσι; και με κάποια εναλλακτική λύνεται...; Σίγουρα με κάποιον άλλον launcher αλλάζεις κάπως το ui, αλλά όχι εντελώς. Θα έχεις και miui. Αν θέλεις όμως να ξεφύγεις εντελώς από miui υπάρχουν AOSP ROMS. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παίζει κάτι γνωστό; γιατί πχ cyanogen δεν εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Περίεργο.Πολλοί παραπονιούνται πάντως.Ποια rom είχες πριν περάσεις την 3.17?Έκανες clean install?3.13, 3.15, 3.16.1, 3.17. Ποτε Clean Install, παντα τη μια πανω στην αλλη :lol: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Επειδη με "καιει" το θεμα.. Εχω δοκιμασει nokia και ericsson ακουστικα, ειναι συμβατα με την αποψη οτι ακουω και ακουγομαι (δουλευει το μικροφωνο κανονικα) αλλα ο ηχος στα ακουστικα ειναι απιστευτα χαμηλος - θαμπος, ακομα και στο τερμα της εντασης. Παρατηρησα οτι πρεπει να κραταω το κουμπι αποδοχης της κλησης των ακουστικων και ακουγεται καμπανα μετα.. Αλλα ποσο βολικο ειναι να κρατας ενα κουμπι πατημενο για να ακους καθαρο ηχο? Αν βρει κανενας λυση στο θεμα ή συμβατα ακουστικα ας ενημερωσει παρακαλω.. Δεν ειναι και για πολλα λεπτα ομιλιας στο χερι η "παντοφλιτσα" μας :P Χρειάζεται ένα CTIA to OMTP adapter. Αυτό το καλώδιο κάνει τη δουλειά, είναι επίχρυσο και τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σκεφτομαι να παρω το κινητο αυτο για την γυναικα μου, Βλεπω ολοι να καταλληγετε στο vickmall, θεωρειται καλυτερο/γρηγοροτερο απο τα αλλα (minideal/to2c) ή απλα λογω χαμηλοτερων τιμων? To xiaomishop ειναι original μαγαζι? να προτιμησω απο εκει μηπως? Να επιλέξω multilanguage ή θα εχει θεματακια? Αν θελω να βαλω μετα την ελληνικη Miui το update ειναι σχετικα ευκολο μεσω sd? Προφανως θα χασω και τα OTA updates ετσι ε? Οι δερματινες θηκες (nilkin) που δινουν στο vickmall ειναι καλες? Εχει δοκιμασει κανεις? Ή προτεινετε να παρω την hard case σε συνδιασμο με tempered glass? (γιατι δεν εχω δει πουθενα να αναφερεται καποια προστασια gorilla glass κτλ, εχει ?) Αν και κανω αρκετες αγορες απο Ebay κτλ, προφανως η διαδικασια απο τους Κινεζους εχει γινει πλεον ρουτινα και δεν χρειαζεται να αναφερω τιποτα ετσι? Επειδη οπως προειπα το κινητο δεν θα ειναι για εμενα και δεν θελω να ξαναασχοληθω (αντε να ασχοληθω με κανενα update τωρα στην αρχη 1 φορα) με αυτο με updates/φλασαρισματα κτλ, θα εχω σταθερη λειτουργεια χωρις bugs/κολληματα/επαννεκινησεις κτλ με την multilanguage? Αξιζει ως επιλογη με βασικο το παραπανω κριτηριο? UP!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλησπέρα . υπάρχει καμια προταση μαρκα για καρτα sd 32 gb και απο που ? Έχω πάρει αυτή: http://www.ebay.com/itm/TRANSCEND-MICRO-SDHC-45MB-32GB-UHS-I-U1-CLASS-10-300X-PREMIUM-32G-32-G-GB-SD-NEW-/351052775026?pt=US_Memory_RAM_&hash=item51bc603e72 Έχω τσεκάρει και το serialNo στο site της transcend usa και είναι γνήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ενδιαφέρομαι για AOSP ROM με Ελληνικά που να λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Ποια μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 εχω θηκη nillkin flip cover και πεταξα το καρτελακι με το μπαρ κοντ και εχω την θηκη μονο πως μπορω να ενεργοποιησω το πορτακι με την εφαρμογη της nillkin? Φαντάζομαι πως όχι, αλλά αν θες στείλε ένα μήνυμα στην NILLKIN και ζήτα καινούριο. Πάντως δεν πρέπει να πετιέται το καρτελάκι γιατί σε κάθε εγκατάσταση, μετά από απεγκατάσταση, πάντα ζητάει τον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Χρειάζεται ένα CTIA to OMTP adapter. Αυτό το καλώδιο κάνει τη δουλειά, είναι επίχρυσο και τσάμπα. Εισαι θεουλης φιλε, να 'σαι καλα που με γλυτωσες και απο τα εξοδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Δείτε εδώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 4g ?τωωωωρα ? Τώρα περιμένω να το παραλάβω απο λεπτό σε λεπτό. Μου το έστειλε ενας φίλος σε ενα χωριό που είμαι τώρα με το ΚΤΕΛ. Δεν άντεχα να περιμένω με μέχρι να κατέβω Αθήνα την αλλη βδομάδα :) Αλήθεια τραβάμε κανένα βιντεακι την ώρα που το ανοίγουμε ? Έτσι για να έχουμε ντοκουμέντα σε περίπτωση στραβης ? :blink: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ναι, γιατί υπάρχουν υποδομές για 4g στην Ελλάδα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σκέφτομαι να το αποκτήσω Μπορεί κάποιος να μ πει μια γνωμη? H camera ειναι καλή Απο μπαταρία με full χρηση βγάζει μια ημέρα? GPS κλειδώνει χωρίς Wifi? SAR ξέρουμε? έχει κάποιο άλλο γνωστό πρόβλημα?ΤΗΧ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σκέφτομαι να το αποκτήσω Μπορεί κάποιος να μ πει μια γνωμη? H camera ειναι καλή Απο μπαταρία με full χρηση βγάζει μια ημέρα? GPS κλειδώνει χωρίς Wifi? SAR ξέρουμε? έχει κάποιο άλλο γνωστό πρόβλημα?ΤΗΧ! Φιλε μου σχεδον ολες οι ερωτησεις εχουν απαντηθει. Αν ανατρεξεις μεσα στο νημα, θα τις βρεις ......;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παίδες κανα car holder της προκοπής για το αμάξι έχει βρεί κανείς?? Κατα προτίμηση απο ebay. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από universal car holders, αξίζει σαν αγορά ή σπάνε/δεν στέκονται σωστά, δε βολεύουν κτλ? Για αυτά που βεντουζώνουν στο τζάμι ενδιαφέρομαι. Εχει πάρει κανεις στο παρελθόν κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Μόλις το ανοιξα. Τι να πω. Δεν έχω λόγια. Εξαιρετικό..... . Edited August 5, 2014 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παίδες κανα car holder της προκοπής για το αμάξι έχει βρεί κανείς?? Κατα προτίμηση απο ebay. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από universal car holders, αξίζει σαν αγορά ή σπάνε/δεν στέκονται σωστά, δε βολεύουν κτλ? Για αυτά που βεντουζώνουν στο τζάμι ενδιαφέρομαι. Εχει πάρει κανεις στο παρελθόν κάτι παρόμοιο? Εχω παρει τετοιο http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Windshield-Mount-Holder-Bracket-for-iPhone-4-4S-HTC-Smartphone-H3C-/261533623819?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item3ce49e660b μια χαρα ειναι :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Δε μπορω να κάνω εγκατάσταση το f2g απο play store. Καμιά ιδέα? Edit. Άκυρο. Όλα καλά. Μάλλον το wifi ήταν. Edited August 5, 2014 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σκέφτομαι να το αποκτήσω Μπορεί κάποιος να μ πει μια γνωμη? H camera ειναι καλή Απο μπαταρία με full χρηση βγάζει μια ημέρα? GPS κλειδώνει χωρίς Wifi? SAR ξέρουμε? έχει κάποιο άλλο γνωστό πρόβλημα?ΤΗΧ! για να απαντησω εγώ! αυτονομία διαβάζω άνετα 1 μέρα με τρελή χρηση GPS κλειδώνει άμεσα( δεν ξέρω αν έχει βοήθεια απο WIFI) SAR 0,8 διαβασα Κάμερα? άλλα γνωστά θέματα? όταν παραγγείλω από vickmall ζητάω Multi-language ROM(will root,install google play) ? Nillkin Tempered Glass αξίζει? ΤΗΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts