Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σκεφτομαι κι εγω πολυ σοβαρα για το νοτε.Το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι η οθονη του.Με 267 ppi πως φαινεται?Ας μας πει καποιος κατοχος σε συγκριση με καποιο αλλο γνωστο κινητο πως φαινεται?Εγω για παραδειγμα ζοριζομαι να αφησω το jiayu g4 γιατι γουσταρω την οθονη του.Πολυ φωτεινη και ευκρινης!
85.....ochocinco

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια παράκληση:

Κάποιος που έχει το κινητό στα χέρια του να μετρήσει και να μας πει τις διαστάσεις της μπαταρίας. Θέλω να παραγγείλω έναν εξωτερικό φορτιστή. Κάτι σαν αυτό

http://www.aliexpress.com/item/USB-LCD-Universal-Wall-Travel-Charger-Adjustable-For-Smart-Phone-PDA-Samsung-Battery/1183736219.html

Έχω ακριβώς τον ίδιο φορτιστή.Έχω το thl w100 το οποίο έχει μικρή μπαταρία(1800mA).Οταν βάζω την μπαταρία να φορτίσει, (ευτυχώς έχω δυο)κάνει πάνω από 5 ώρες.Σε εμενα γραφει Output : DC 4.2, 400mA +/-50mA,αλλά μάλλον μόνο η ετικέτα αλλάζει.

Edited by m_alex1908

Έχω ακριβώς τον ίδιο φορτιστή.Έχω το thl w100 το οποίο έχει μικρή μπαταρία(1800mA).Οταν βάζω την μπαταρία να φορτίσει, (ευτυχώς έχω δυο)κάνει πάνω από 5 ώρες.

Άρα βγάζει γύρω στα 300mA:happy:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια παράκληση:

Κάποιος που έχει το κινητό στα χέρια του να μετρήσει και να μας πει τις διαστάσεις της μπαταρίας. Θέλω να παραγγείλω έναν εξωτερικό φορτιστή. Κάτι σαν αυτό

http://www.aliexpress.com/item/USB-LCD-Universal-Wall-Travel-Charger-Adjustable-For-Smart-Phone-PDA-Samsung-Battery/1183736219.html

Τελικά η Selina στο vickmall.com πήγε και αγόρασε χάρακα για να μετρησει και να μου δώσει τις διαστάσεις:

84 Χ 64 Χ 5 mm

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Εφυγε πλεον το THL T11. Παμε λοιπον για Xiaomi Note. Μαλλον αυτη τη φορα θα προτιμησω vickmall.com για αγορα της συσκευης και minideal.net για αγορα θηκης. Για να δουμε :wacko:

Εσύ είσαι χειρότερος από εμένα... Δεν σε προλαβαίνω!!

Τα ειπαμε και πιο πριν Σακης, δυστυχως το κριτηριο της ορατοτητας λογω ηλικιας παιζει καθοριστικο λογο στην επιλογη της συσκευης :happy:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Καλομιλητα.Απο που αγορασες?

Aπο μινιντιλ αλλα απευθειας ηταν ο κουμπαρος shenjen και τα φερε ο ιδιος.

Η οθονη του πολυ καλη σε σχεση με το 1s πιο φωτεινη μπορω να πω στα ιδια επιπεδα φωτεινοτητας.Θα ηθελα το ακουστικο ελαφρως δυνατοτερο αλλα δε μπορω να το πω και αδυναμο μεσα σε κοσμο με φασαρια εκανα κληση και ακουσα αρκετα καλα αλλα πατουσα την ενταση να δυναμωσει οταν ειχε πολυ φασαρια βεβαια σε τοσο κοσμο ποιος κανει κληση ευκολα μονο ανοικτη ακροαση ακους καλυτερα ή ακουστικα.:)Μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος .

Johndrama, πως φαίνεται η εικόνα με 267 ppi?

Η οθονη παιδια ειναι πολυ δυνατη οι φωτο του πολυ καλες .Ελπιζω να βρω την αδελφη μου που εχει s4 να τα βαλουμε κατω χααχαχαχ.

Ο γαμπρος μου που το ειδε σημερα επαθε πλακα εχει a850 και σκεφτοταν το a850+ αλλα το μετανιωσε θα περιμενει να πεσει η τιμη του note.

Σε πολυ ηλιο σημερα με φουλ φωτεινοτητα δε μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα ιδιαιτερα δεν ειδα βεβαια και τελεια.:O

Παντως οταν εβγαλα το εργοστασιακο screen saver με τα γραμματα πανω για να βαλω αυτο που ειχε η συσκευασια η οθονη ηταν πολυ καλυτερη απ οτι τωρα που εχω το screen saver πανω.:( μαλλον θα παρω μια θηκη που κλεινει για να μην εχω καθολου screen saver.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Φιλε δεν ειδα πουθενα paypal.Δεν ειναι ρισκο?

Φιλε δεν ειδα πουθενα paypal.Δεν ειναι ρισκο?

Αν προσέξεις να αγοράσεις από αξιόπιστο κατάστημα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Χαχα προσεχεις μη σου πεσει στην τουαλετα..

Ειναι για στηριγμα, τη βεντουζαρεις στην πλατη του κινητου και στεκεται ορθιο, για ταινιες

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Χαχα προσεχεις μη σου πεσει στην τουαλετα..

Ειναι για στηριγμα, τη βεντουζαρεις στην πλατη του κινητου και στεκεται ορθιο, για ταινιες

αχχαχα ευχαριστώ είχα φαει κολημα που χρειαζετε !!

Τι έγινε ρε παιδιά, ανέβηκε η τιμή πάλι στα 200? (σε vickmall & minideal λέω).

Πριν 2-3 μέρες είχε πέσει στα 195... :blink: WtF?!?!

Υπάρχει φθηνότερα σε κανα άλλο αξιόπιστο κατάστημα?

Τέλος, παιζει κανα εκπτωτικό κουπόνι?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης κάποιος από αυτούς που περέλαβαν το κινητό αν μπορεί να κάνει ένα σύντομο review θα βοηθούσε στην απόφαση ή όχι της αγοράς...

πώς κάθεται στο χέρι, είναι πολύ μεγάλο και βαρύ?

Γιατι δεν πας σε καποιο καταστημα ελλαδα να δεις ενα ιδιων διαστασεων?

Η αισθηση του καθενος στο χερι και οσον αφορα το βαρος ειναι ρελςιως υποκειμενικη

Η τιμη ειναι λογικο να εχει σκαμπανεβασματα παντως

Προσφορα + ζητηση ειναι

Η τιμη θα πεσει και αλλο.....παντα ετσι κανουν τα Κινεζοπουλακια..οσο τσιμπαμε τοσο ανηφοριζουν..:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Από την μία έχεις δίκιο στο υποκειμενικό του πράγματος, από την άλλη δεν σημαίνει κάθε κινητό στις 5,5 ίντσες θα ζυγίζει 199 γραμμάρια(ή έστω κοντά σε αυτό το νούμερο), σωστά?? ;)

Χώρια ότι δεν υπάρχουν πολλά 5,5ρια κινητά στην αγορά... προσωπικά δεν γνωρίζω κάποια συσκευή 5,5 ίντσες

...και σε αυτό πρόσθεσε επιπλέον το ενδεχόμενο κάποιος (όπως εγώ) να μένει σε μικρή κωμόπολη στην επαρχία και να μην έχει πρόσβαση ούτε καν στις πιο δημοφιλείς (και μικρότερες) συσκευές των πιο γνωστών κατασκευαστών (samsung, LG, HTC, Sony, κτλ)...

Δεν μένουμε όλοι σε μεγάλα αστικά κέντρα έτσι ώστε να είναι ζήτημα μιας βόλτας το να έχουμε πρόσβαση σε μια χψ ικανοποιητική ποικιλία συσκευών.

πώς κάθεται στο χέρι, είναι πολύ μεγάλο και βαρύ?

Aυτο ειναι τελειως υποκειμενικο, αλλιως ολοι θα επαιρναν 5.5"

οκ, δεκτό για την αίσθηση και το πως κάθεται στο χέρι του καθενός, το είπα κι εγώ στο προηγούμενο μήνυμα μου άλλωστε, παρ' όλα αυτά δεν θα ήταν άσχημο να έγραφε κάποιος που παρέλαβε την υποκειμενική εμπειρία του, και πώς του φαίνεται στο χέρι του.

Και πέραν αυτού, ένα review για τις λειτουργίες, οθόνη, σβελτάδα, ρομ, μπαταρία, εμπειρία χρήσης γενικότερα θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Edited by sunn

οκ, δεκτό για την αίσθηση και το πως κάθεται στο χέρι του καθενός, το είπα κι εγώ στο προηγούμενο μήνυμα μου άλλωστε, παρ' όλα αυτά δεν θα ήταν άσχημο να έγραφε κάποιος που παρέλαβε την υποκειμενική εμπειρία του, και πώς του φαίνεται στο χέρι του.

Και πέραν αυτού, ένα review για τις λειτουργίες, οθόνη, σβελτάδα, ρομ, μπαταρία, εμπειρία χρήσης γενικότερα θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Θα στο πω πιο απλα,δεν γυρναω πλεον σε κντ με οθονη μικροτερη απο 5αρα.(Εχω ενα note3 και ενα lenovo A850+ τωρα).Αλλα αλλοι που με βλεπουν στο γραφειο λενε κατι περι παντοφλας........:lol:Αλλα εγω δεν πισωγυριζω.........:)

Και εγω θα τσιπμησω ενα παντως για να το δοκιμασω.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......