FreddyKrueger Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Το παράγγειλα και εγώ χθες από vickmall μαζί με την θήκη με το παραθυράκι, όλα μαζί 169.30 (μου έφαγε και το paypal). Για αυτό το κάλυμμα τη έχετε να πείτε? http://www.ebay.com/itm/Imitation-of-Original-Battery-Cover-Protective-Back-Case-for-Xiaomi-Phone/181477775726?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D8768698697391530147%26pid%3D100033%26prg%3D20131017132637%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D390893619365 Το έχει κάποιος? Πιστεύω ότι δε θα κάνει τέλεια εφαρμογή, εγώ αγόρασα ορίτζιναλ της Xiaomi σε μαύρο ματ και είναι τέλειο ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ ωραία...... (εγω το έχω πάρει με τη multi. Φαντάζομαι δε θα έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση για το παράθυρο που λες ). Είναι πολύ βολικό αν χρησιμοποιείς handsfree. Δε χρειάζεται να ανοίγεις θήκη για να απαντάς. Λέω να παραγγείλω και μια κάρτα sd οπότε θα τους πω (vickmall) να μου βρουν και ενα glass. Τι άλλο προτείνετε για αξεσουάρ? Με τα handsfree που κυκλοφορούν Ελλάδα έχουμε πρόβλημα συμβατότητας ? :):) To hands free έχει και κουμπάκι για να απαντήσεις :p SD για να είμαι ειλικρινής δε θα έπαιρνα από το vickmall, στην Ελλάδα μια καλή από το eshop έχει 13μισό, του vickmall μπορεί να είναι μια φτηνή αμφιβόλου ποιότητας. Glass έχουν ήδη μέσα στο site. http://www.vickmall.com/nillkin-amazing-nanometer-h-anti-explosion-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-hongmi-note-redmi-note-smartphone.html Εμένα μου έστειλαν ακουστικά από το vickmall αλλά χάλασαν σε 10 μέρες. Γενικά, τα samsung έχουν καλή εφαρμογή απ'όσο έχω διαβάσει. Τα Sony συνήθως δεν κάνουν. Τα περισσότερα κάνουν βασικά, δοκίμασε τα παλιά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 .......... Το θέμα είναι πως απενεργοποιούμε τη stock εφαρμογή πλέον.ε, μην την απενεργοποιησεις, τι σε πειραζει ?:p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Καλησπέρα και από εμένα, Θέλω να πάρω το Redmi Note και έχω λίγες τελευταίες ερωτήσεις να κάνω: 1) Ποιες rom υποστηρίζουν OTA updates? Μόνο η επίσημη αγγλική που έχει σαν επιλογή το vickmall ή και η multilangual? 2) Η Επίσημη ελληνική rom αν τη περάσω, υποστηρίζει OTA Updates? 3) Play Store υπάρχει εγκατεστημένο στις official roms? 4) Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το χρώμα στα φωτιζόμενα πλήκτρα από κόκκινο σε άλλο? 5) Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατα τη παραγγελία? 1 & 2) H original αγγλοκινέζικη, και η ελληνική (αν και δεν την έχω δοκιμάσει αρκετά ώστε να χρειαστεί να κάνω κάποιο OTA update οπότε δεν μπορώ να πω από πρώτο χέρι αν δουλεύει όντως) 3) Ειναι εγκατεστημένο στην multi και την ελληνική. Στην original δεν είναι αλλά μπαίνει πανεύκολα (δες εδώ: ) 4) Όχι 5) Όχι κάτι το ιδιαίτερο, πλεον έχει γίνει αυτοματοποιημένη διαδικασία και για τους κινέζους και δεν ειναι απαραίτητο να τους πεις πχ μάρκαρέ το ως gift, κτλ, τα κάνουν μόνοι τους. Edited August 3, 2014 by sunn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μερικές ωραίες θήκες κτλ για το redmi note. :mobile: http://www.oppomart.com/accessories.html?acc_compatible=52&limit=25&mode=grid Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Έχουν και οι 2 sim 3g? Το 3g λειτουργεί με sim cosmote και vodadone? όχι, μόνο η μια sim έχει 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Το θέμα είναι πως απενεργοποιούμε τη stock εφαρμογή πλέον. To θεμα ειναι οσοι το κατεχουν απο αυτους που δημιουργουν rom να φτιαξουν την επιλογη 160χαρ. για ελληνικα στη default εφαρμογη, οχι να κατεβαζουμε αλλες. Συν το οτι στις αλλες εφαρμογες λιγο που κοιταξα, δεν υποστηριζονται μηνυματα για 2 σιμ καρτες... Με τα handsfree που κυκλοφορούν Ελλάδα έχουμε πρόβλημα συμβατότητας ? Επειδη με "καιει" το θεμα.. Εχω δοκιμασει nokia και ericsson ακουστικα, ειναι συμβατα με την αποψη οτι ακουω και ακουγομαι (δουλευει το μικροφωνο κανονικα) αλλα ο ηχος στα ακουστικα ειναι απιστευτα χαμηλος - θαμπος, ακομα και στο τερμα της εντασης. Παρατηρησα οτι πρεπει να κραταω το κουμπι αποδοχης της κλησης των ακουστικων και ακουγεται καμπανα μετα.. Αλλα ποσο βολικο ειναι να κρατας ενα κουμπι πατημενο για να ακους καθαρο ηχο? Αν βρει κανενας λυση στο θεμα ή συμβατα ακουστικα ας ενημερωσει παρακαλω.. Δεν ειναι και για πολλα λεπτα ομιλιας στο χερι η "παντοφλιτσα" μας :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Αν βρει κανενας λυση στο θεμα ή συμβατα ακουστικα ας ενημερωσει παρακαλω.. Δεν ειναι και για πολλα λεπτα ομιλιας στο χερι η "παντοφλιτσα" μας :P Μα έχω απαντήσει ήδη σε αυτό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Να ρωτησω και εγω κατι μηπως και ξερετε. Η xiaomi μεχρι ποτε θα δινει OTA update για το νοτε; και αφου βρηκαμε παπα ας... κανω μια ακομα. Η multi παιρνει OTA update; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Μα έχω απαντήσει ήδη σε αυτό. :rolleyes: Απο σαμσουνγκ s4 που δοκιμασα μια χαρά παιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 To θεμα ειναι οσοι το κατεχουν απο αυτους που δημιουργουν rom να φτιαξουν την επιλογη 160χαρ. για ελληνικα στη default εφαρμογη, οχι να κατεβαζουμε αλλες. Συν το οτι στις αλλες εφαρμογες λιγο που κοιταξα, δεν υποστηριζονται μηνυματα για 2 σιμ καρτες.................................GoSMS, λειτουργει κανονικα, με 160 χαρακτηρες και υποστηριζει κανονικα 2καρτες συσκευες :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παιδιά ξέρετε πως ενεργοποιείς το mikey; Το βάζω και το αναγνωρίζει ως handsfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PervertChicken Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Λοιπόν είμαι ένα κλικ πριν το αγοράσω από vickmall. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με άλλες rom και γενικά να το πειράξω. 1. Είναι αξιόπιστο για κάποιον που δεν νιώθει από πείραγμα android? 2.Multι-language h original rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Λοιπόν είμαι ένα κλικ πριν το αγοράσω από vickmall. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με άλλες rom και γενικά να το πειράξω. 1. Είναι αξιόπιστο για κάποιον που δεν νιώθει από πείραγμα android? 2.Multι-language h original rom? Εχουν απαντηθη πολλακις αγαπητε φιλε,ριξε μια ματια στο τοπικ.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Λοιπόν είμαι ένα κλικ πριν το αγοράσω από vickmall. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με άλλες rom και γενικά να το πειράξω. 1. Είναι αξιόπιστο για κάποιον που δεν νιώθει από πείραγμα android? 2.Multι-language h original rom? 1. NAI. Kαι εγώ ασχετίδης απο Android 2. MULTI για Ελληνικα , Original αν δεν καίγεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Πάντως με την ελληνική ρομ(3.17)παρατηρώ ότι εφαρμογές(πχ go sms) χάνουν τις ρυθμίσεις τους μετά από επανεκκίνηση ή κλείσιμο,πράμα εκνευριστικά κουραστικό.Να φανταστώ δεν είμαι ο μόνος,ε? Edited August 4, 2014 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 καλησπερα πιαδια - στάλθηκε απο 31/07/ πότε να το περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Υπομονή πλέον.Περίπου 15 μέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Μα έχω απαντήσει ήδη σε αυτό. :rolleyes: Απο σαμσουνγκ s4 που δοκιμασα μια χαρά παιζουν. Ευχαριστω ρε παιδες, οτι post ειχα δει για το θεμα μεχρι τωρα νομιζα πως ηταν πιο πολυ θεωρητικα (οτι κανουν) και δεν ημουν σιγουρος :P Θα τσεκαρω απο Samsung ενος φιλου αν κανουν θα αγορασω σιγουρα! GoSMS, λειτουργει κανονικα, με 160 χαρακτηρες και υποστηριζει κανονικα 2καρτες συσκευες :D Να ΄σαι καλα για την πληροφορια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγώ έχω κάτι handsfree απο ενα samsung tad 10. Απο την επόμενη βδομάδα που θα είναι και το κινητό και τα handsfree στα χέρια μου θα τα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω . :) :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ....και επειδή οι Κινέζοι μας έχουν πάρει χαμπάρι, ανέβηκε πάλι από σήμερα άλλα 5$ η τιμή του, φτάνοντας τα 215$ ,από 209$ που είχε έως το βράδυ της Κυριακής..... Για το Vickmall μιλάω.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πάντως με την ελληνική ρομ(3.17)παρατηρώ ότι εφαρμογές(πχ go sms) χάνουν τις ρυθμίσεις τους μετά από επανεκκίνηση ή κλείσιμο,πράμα εκνευριστικά κουραστικό.Να φανταστώ δεν είμαι ο μόνος,ε?Εμενα παντως δεν τις χανει :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ....και επειδή οι Κινέζοι μας έχουν πάρει χαμπάρι, ανέβηκε πάλι από σήμερα άλλα 5$ η τιμή του, φτάνοντας τα 215$ ,από 209$ που είχε έως το βράδυ της Κυριακής..... Για το Vickmall μιλάω.... 209 το έχει και τώρα. Αλλά τα 5$ που λες νομίζω ότι με λίγο παζάρι μπορεί να στα κόψει. Πάντως οτι μας έχουν πάρει χαμπάρι ειναι σίγουρο :p Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλησπέρα. Μια ερώτηση γιατί ενδιαφέρονται πολύ να το πάρω. Μπορείς να εγκαταστάσεις τον Google launcher και όλα τα apps + market ώστε να έχω πλήρες Google experience αφού στην εταιρία που δουλεύω παίζουμε με Google apps? Ζητάω launcwr γιατί μου αρέσει πολύ στο nexus 7 που έχω και παίζω με now και widgets. Plz help... Όσο για το sad πραγματικα μια επίσημη απάντηση απο την εταιρία δεν έχω συναντήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 καλησπερα πιαδια - στάλθηκε απο 31/07/ πότε να το περιμένω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλησπέρα. Μια ερώτηση γιατί ενδιαφέρονται πολύ να το πάρω. Μπορείς να εγκαταστάσεις τον Google launcher και όλα τα apps + market ώστε να έχω πλήρες Google experience αφού στην εταιρία που δουλεύω παίζουμε με Google apps? Ζητάω launcwr γιατί μου αρέσει πολύ στο nexus 7 που έχω και παίζω με now και widgets. Plz help... Όσο για το sad πραγματικα μια επίσημη απάντηση απο την εταιρία δεν έχω συναντήσει.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397042 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts