Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Το έκανες; Από το μενού μπορείς να καταλάβεις.

Αν βλέπεις κάτι τέτοιο...

http://miuipolska.pl/wp-content/uploads/2013/06/MI_Recovery.jpg

είναι γνήσιο.

http://miui.su/wp-content/uploads/2013/02/xiaomi_mi2_cwm_recoery_20130224_174117.jpg

είναι fake.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε δύο άσχετα κινητά που τσέκαρα, είχανε τον ίδιο σειριακό αριθμό (THL T5S και ZTE 965). Και στα δύο είχα ζητήσει Ελληνικά, οπότε μάλλον θέμα ρομ είναι....

Μηπως να δοκιμασετε να βαλετε μια αγγλοκινεζικη rom οπως γραφει και ο φιλος απο κατω ?

Απ'οτι εχω διαβασει, οι κινεζοι φλασαρουν μαζικα rom

μάλλον έγκειται στη διαδικασία που περνάνε τη rom τα κινεζομάγαζα.

πάω στοίχημα οτι έχετε rootαρισμένη multilanguage όλοι εσείς με τον ίδιο s/n.

Προσεξα οτι οταν εβαλα την MIUI ROM 3.11 αυτος ο 123456789ABCDEF S/N αλλαξε σε αλλον...κατεχεις το θεμα με τις ROM πού λες οτι μπορει να φταιει αυτο;...

Το sn που πηρε οταν εβαλες τη MIUI ROM 3.11 ειναι αυτος που γραφει στο κουτι και κατω απο τη μπαταρια ? Ή καποιος αλλος τυχαιος ?

Αν θες δες και την υπογραφη μου :) Συνάντηση μελών στην Πάτρα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Έριξα μιά ματιά στο Lenovo A850 που έχω και το s/n είναι κανονικά αριθμοί.

Βέβαια έχω αυθεντική Αγγλική rom της Lenovo (S126).

Κάποια στιγμή θα βγάλω τη μπαταρία να τσεκάρω κι από εκεί το s/n.

Περιμένω να ξυπνήσει η κόρη μου να δω τι s/n γράφει το ZTE V967S που φοράει τη rom του minideal.

Εγώ πάντως ζήτησα από το Vickmall να μου στείλουν το Redmi Note με το original software.

Φιλικά.Γιώργος.

είναι γνήσιο.

http://miui.su/wp-content/uploads/2013/02/xiaomi_mi2_cwm_recoery_20130224_174117.jpg

είναι fake.

Δεν ισχύει αυτό που λες για το note. Αυτό το recovery είναι για snapdragon επεξεργαστές. Εκτός αν βρεις στο διαδίκτυο να μας δείξεις μια εικόνα ή ένα βίντεο με την διαδικασία αυτή στο note.

Edited by john_who

Το sn που πηρε οταν εβαλες τη MIUI ROM 3.11 ειναι αυτος που γραφει στο κουτι και κατω απο τη μπαταρια ? Ή καποιος αλλος τυχαιος ?

Οχι δεν ειναι ο ιδιος που γραφει στο κουτι κ στη μπαταρια.Ειναι αλλος...δεν ξερω απο που προεκυψε...Και μαλλον φτανω πολυ κοντα να πιστευω οτι τελικα το S/N που αναγραφεται εντος της συσκευης ειναι αποτελεσμα φλασαρισμενης ROM κ δεν εχει να κανει με την αυθεντικοτητα της συσκευης...και...μαλλον θα την κρατησω τη συσκευη γιατι...την αδικω και ειναι σουπερ...:O

Για τη συναντηση το ειδα κ θα κοιταξω να τα πουμε κι απο κοντα αναλογως υποχρεωσεων και δουλειας.Σε ευχαριστω για την προσκληση :)

Ποτέ μην λές ποτέ :!:

Τελικα ποιο ειναι ρε παιδια το stock recovery στο note ? Ας τσεκαρουν οι κατοχοι να βγαλουμε ενα συμπερασμα τελικα

Τελικα ποιο ειναι ρε παιδια το stock recovery στο note ? Ας τσεκαρουν οι κατοχοι να βγαλουμε ενα συμπερασμα τελικα

Όταν μιλάμε μιλάμε, δεν λέμε αέρα κουβέντες. Ο επεξεργαστής του είναι MTK γιαυτό έχει ΜΤΚ recovery.

γιατι,δε μπορει καποιος με ενα κλικ να αλλαξει το recovery?

Πρέπει κάποιος να ασχοληθεί και να σου φτιάξει recovery, δεν τα βρίσκεις στο δρόμο ούτε στο supermarket.

Αν διαβάσετε στο internet θα δείτε ότι πολλοί λένε ότι δεν μπορούν να μπουν στο Recovery. Μπαίνεις στην αρχική σελίδα και μετά δεν μπορείς να επιλέξεις με το volume (+) όπως γράφει στην περιγραφή. Το Recovery είναι useless αλλά στη συσκευή φορτώνονται οι αναβαθμίσεις από το μενού του τηλεφώνου οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όταν μιλάμε μιλάμε, δεν λέμε αέρα κουβέντες. Ο επεξεργαστής του είναι MTK γιαυτό έχει ΜΤΚ recovery.

Πρέπει κάποιος να ασχοληθεί και να σου φτιάξει recovery, δεν τα βρίσκεις στο δρόμο ούτε στο supermarket.

Αν διαβάσετε στο internet θα δείτε ότι πολλοί λένε ότι δεν μπορούν να μπουν στο Recovery. Μπαίνεις στην αρχική σελίδα και μετά δεν μπορείς να επιλέξεις με το volume (+) όπως γράφει στην περιγραφή. Το Recovery είναι useless αλλά στη συσκευή φορτώνονται οι αναβαθμίσεις από το μενού του τηλεφώνου οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

ξερω οτι ο mtk εχει αλλο recovery, αυτο που λεω εγω ειναι μπαινοντας σε recovery καποιος κατοχος να βγαλει μια φωτο να δουμε πως ειναι ο stock recovery σε original note, για να διασταυρωσουμε με αλλα, να δουμε τι γινεται, εγω θα ανεβασω αργοτερα μια φωτο απο recovery απο απο το note που εχω στα χερια μου

• Administrators
Οσοι το παραλάβατε, πόσες μέρες περίπου μεσολάβησαν απ την ημέρα της παραγγελίας σας μέχρι την παραλαβή του κινητού;

Γράφεις σε λάθος μέρος. Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=162

Modpic.gif

ξερω οτι ο mtk εχει αλλο recovery, αυτο που λεω εγω ειναι μπαινοντας σε recovery καποιος κατοχος να βγαλει μια φωτο να δουμε πως ειναι ο stock recovery σε original note, για να διασταυρωσουμε με αλλα, να δουμε τι γινεται, εγω θα ανεβασω αργοτερα μια φωτο απο recovery απο απο το note που εχω στα χερια μου

Λοιπόν και της κόρης μου το ZTE V967S 123456789ABCDEF έχει για σειριακό με τη ROM του minideal.

Οπότε μιλάμε για κινεζοκατάσταση που δεν επηρεάζει την αυθεντικότητα της συσκευής.

Φιλικά.Γιώργος.

ωραιος, εμενα καμια σχεση, εχει αυτην εδω την κινεζια για recovery[ATTACH]46520[/ATTACH]

να προσθεσω οτι η recovery λειτουργει κανονικα αποτι μπορεσα να καταλαβω, θυμαμαι λιγο πολυ τις επιλογες φωτογραφικα απο αλλες custom recovery και πως ειναι στα αγγλικα, και αυτη σαν custom μου φαινεται

Edited by Saleakos

Ρε παιδιά γιατί σκοτώνεστε; Όταν τους ζητάτε custom roms σας βάζουν και custom recovery. Σας γλιτώνουν κι από τον μπελά να τη βάλετε μόνοι σας μετά για να σγαρλέψετε το εργαλείο σας. Κοιτάξτε τι λέει το κουτάκι κι αν οι αριθμοί είναι εντάξει τότε το εργαλείο σας είναι γνήσιο. Επώνυμο τηλεφωνακι αγοράζετε από καταστηματα που πουλάνε χιλιάδες από δαύτα..

Ρε παιδιά γιατί σκοτώνεστε; Όταν τους ζητάτε custom roms σας βάζουν και custom recovery. Σας γλιτώνουν κι από τον μπελά να τη βάλετε μόνοι σας μετά για να σγαρλέψετε το εργαλείο σας. Κοιτάξτε τι λέει το κουτάκι κι αν οι αριθμοί είναι εντάξει τότε το εργαλείο σας είναι γνήσιο. Επώνυμο τηλεφωνακι αγοράζετε από καταστηματα που πουλάνε χιλιάδες από δαύτα..

Γιάννη ο διάλογος μας βάζει στην μπρίζα και θα βρούμε πιο γρήγορα τις οποιεσδήποτε βελτιώσεις.

υπάρχει κανένας οδηγός πως να το γυρίσω στην official κινεζοαγγλική?

απο recovery έχω αυτή που φαίνεται στο ποσταρισμένο video αλλά δεν δουλεύει γιατί δεν μπορώ να επιλέξω κάποια απο τις επιλογές,

μόνο με το volume up πηγαίνει 1-2-3-1.

Edited by NaGR

είναι γνήσιο.

είναι fake.

αυτο μπορει να ισχυει αμα εχει την μαμα ρομ. αμα ζητησε μουλτι μπορει να εχει αλλο recovery. πχ το to2c που κανεις δεν εχει πει οτι ειναι fake οταν περναει multi βαζει μια εκδοση που εχει 3e recovery.

αρα δεν παιζει απο το recovery να καταλαβουμε εαν ειναι αυθεντικο

οχι.

μονο απο imei kai s/n

αλλα εφοσον περνει γνησια ρομ και τα specs και τα τεστ ειναι κανονικα πιστευω οτι ειναι γνησιο. τωρα τι παιχτηκε με το κουτι δεν ξερω

υπάρχει κανένας οδηγός πως να το γυρίσω στην official κινεζοαγγλική?

απο recovery έχω αυτή που φαίνεται στο ποσταρισμένο video αλλά δεν δουλεύει γιατί δεν μπορώ να επιλέξω κάποια απο τις επιλογές,

μόνο με το volume up πηγαίνει 1-2-3-1.

Μην σε πιάνουν τετοιες σκέψεις. Σε λίγο recovery που λειτουργεί θα ενσωματωθεί στην Ελληνική και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δες εδώ.

Μην σε πιάνουν τετοιες σκέψεις. Σε λίγο recovery που λειτουργεί θα ενσωματωθεί στην Ελληνική και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δες εδώ.

Αυτά είναι (πατριωτάκι)!!!:)

Χθες έκανα σχετική ερώτηση ΕΔΩ

και σήμερα έχουμε ωραία νέα:)

Σχετικά με το S/N και την γνησιότητα ρώτησα σήμερα στο vickmall.com την Selina και μου είπε ότι είναι γνωστό το θέμα. Όταν φλασάρεται custom Ρομ αλλάζει το S/N που φαίνεται στο τηλέφωνο (Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλ. κλπ).

Ο αξιόπιστος τρόπος να ελέγξουμε την γνησιότητα είναι :

"the best way to check the phone is real or fake,is to check the 24 numbers on the box"

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Αυτά είναι (πατριωτάκι)!!!:)

Χθες έκανα σχετική ερώτηση ΕΔΩ

και σήμερα έχουμε ωραία νέα:)

Σχετικά με το S/N και την γνησιότητα ρώτησα σήμερα στο vickmall.com την Selina και μου είπε ότι είναι γνωστό το θέμα. Όταν φλασάρεται custom Ρομ αλλάζει το S/N που φαίνεται στο τηλέφωνο (Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλ. κλπ).

Ο αξιόπιστος τρόπος να ελέγξουμε την γνησιότητα είναι :

"the best way to check the phone is real or fake,is to check the 24 numbers on the box"

Κι εγώ μιλούσα μαζί της από τις 9 το πρωί ως τις 10 και μισή. Της έχω εμπιστοσύνη. Της έστειλα βίντεο, φωτογραφίες, έχω ακόμη δύο τηλέφωνα που έρχονται και οι φίλοι δικιολογημένα με τόσο θόρυβο άρχισαν τις ερωτήσεις.