Jump to content

myphone VERSUS: HTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2  

861 members have voted

1. 1. ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

• HTC One (M8)
      319
    • Samsung Galaxy S5
      123
    • Sony Xperia Z2
      272
    • Άλλο (πείτε μας ποιο)
      127
    • Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ
      20

Recommended Posts

Πιστευω οτι παλι η samsung παιζει μονη της

:) εννοείται... τέτοιο κακάσχημο "πράμα" μόνο αυτή θα μπορούσε να παρουσιάσει....

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ ψήφισα άλλο που είναι για μένα το G2.

Ανάμεσα σε αυτά τα 3 θα διάλεγα το Z2 γιατί ανέβασε τον πήχη. Ενώ οι άλλες 2 εταιρίες τύπου "άραξαν".

Μετά από galaxy S2 και galaxy Note 2 σκέφτομαι ότι για μένα αυτό που μου αρέσει είναι το design και η στιβαρή κατασκευή του HTC One (M8). Βαρέθηκα την πλαστικούρα της Samsung και ότι ζορίζεται να δώσει της αναβαθμίσεις σε 4.4.2. Άσε που το HTC One (M8) θα είναι σίγουρα και GPE με ότι συνεπάγεται αυτό (HTC Dev.....) στα μείον του η camera και ότι δεν διαθέτει ράδιο.

:)

Μετά από galaxy S2 και galaxy Note 2 σκέφτομαι ότι για μένα αυτό που μου αρέσει είναι το design και η στιβαρή κατασκευή του HTC One (M8). Βαρέθηκα την πλαστικούρα της Samsung και ότι ζορίζεται να δώσει της αναβαθμίσεις σε 4.4.2. Άσε που το HTC One (M8) θα είναι σίγουρα και GPE με ότι συνεπάγεται αυτό (HTC Dev.....) στα μείον του η camera και ότι δεν διαθέτει ράδιο.

:)

Εχει ραδιο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ψήφισα και εγώ Sony Ζ2. Οι λόγοι ταυτίζονται με αυτούς που αναφέρει ο konstantinoslp:

..

Μοιραια η ψηφος παει στο Ζ2 γιατι μου φαινεται οτι τελευταια η Sony ακουει περισσοτερο τον καταναλωτη. Πρσπαθησε να μικρυνει τα bezels και γενικα τις διαστασεις ενω αυξηθηκε η οθονη περισσοτερα απο τις αλλες δυο συσκευες. Εβαλε οθονη που εκθειαζεται απο οποιον το εχει δουλεψει (μενει να το δουμε και απο κοντα), εβαλε τη μεγαλυτερη μπαταρια του ανταγωνισμου, επασχε λιγο στο θεμα του ηχειου και εβαλε δυο μπροστινα στερεοφωνικα ηχεια. Στην καμερα φαινεται πολυ βελτιωμενη στα πρωτα δειγματα. Εβαλε 3GB RAM που οπως ειπε και ο Γιαννης ξαφνικα δεν παιζουν ρολο στο Android. ( :lol: ) Ουσιαστικα αναβαθμισε το Ζ1 τρομερα. Οποτε χωρις δευτερη σκεψη Ζ2 γιατι φαινεται να ασχοληθηκε η Sony πολυ περισσοτερο με το προιον της.

Το S5, όπως και η πλειοψηφία των samsung κινητών, στα μάτια μου είναι φθηνό και κίτς αισθητικά.

Στο νέο ONE μου άρεσε ιδιαιτέρως η προσθήκη sd κάρτας.

Όλες φυσικά είναι εξαιρετικές συσκευές, σχολιάζουμε τις μικρολεπτομέρειες σε συνάρτηση με τις προτιμήσεις μας

edit: 223 ψήφοι / 37,04% για το M8; :blink: Κοίτα να δεις

ƒ

Μπορεί να υπάρχουν παράπονα για την HTC, αλλά στον τομέα που ξεχώρισε πέρυσι και φαίνεται συνεχίζει και φέτος, είναι το support. Επίσης η εταιρεία δεσμεύτηκε για 24μηνο support στις συσκευές της, αρχής γενομένης από τη σειρά One (M7, M8, mini, max) και η οποία θα επεκταθεί στα φετινά Desire. Φαίνεται ότι προς το παρόν τηρεί το σχέδιο για μια ναυαρχίδα ανά έτος. Τα δύο τελευταία ήταν τα σημεία που είχε κάνει πολλά foul τα τελευταία χρόνια (βλέπε HTC One S και άλλα). Στα θετικά, η προσοχή που αρχίζει και δίνει στα αξεσουάρ, όπου με το Dot View φέτος πρωτοτύπησε.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Μπορεί να υπάρχουν παράπονα για την HTC, αλλά στον τομέα που ξεχώρισε πέρυσι και φαίνεται συνεχίζει και φέτος, είναι το support. Επίσης η εταιρεία δεσμεύτηκε για 24μηνο support στις συσκευές της, αρχής γενομένης από τη σειρά One (M7, M8, mini, max) και η οποία θα επεκταθεί στα φετινά Desire. Φαίνεται ότι προς το παρόν τηρεί το σχέδιο για μια ναυαρχίδα ανά έτος. Τα δύο τελευταία ήταν τα σημεία που είχε κάνει πολλά foul τα τελευταία χρόνια (βλέπε HTC One S και άλλα). Στα θετικά, η προσοχή που αρχίζει και δίνει στα αξεσουάρ, όπου με το Dot View φέτος πρωτοτύπησε.

Να προσθέσουμε επίσης ότι αντικαθιστά σπασμένη οθόνη, ακόμη κι αν φταίει ο χρήστης, μέσα στους πρώτους 6 μήνες από την αγορά (στην Αμερική τουλάχιστον, για Ευρώπη δεν ξέρω). Επιβεβαιώνει αυτό που λες για την προσοχή της στη υποστήριξη.

Επέλεξα το HTC. Ο λόγος, το καλύτερο software που διαθέτει. Το sence πάει να γίνει καλύτερο και ομαλότερο από το pure android.

Δε μου λένε κάτι τα 3gb ram στο πολύ καλό Z2. Τι να το κάνω αν η δεσμευμένη μνήμη είναι στα 2.

Δε θα αγόραζα κανένα από τα τρία όμως για άλλους λόγους.

Επέλεξα το HTC. Ο λόγος, το καλύτερο software που διαθέτει. Το sence πάει να γίνει καλύτερο και ομαλότερο από το pure android.

Δε μου λένε κάτι τα 3gb ram στο πολύ καλό Z2. Τι να το κάνω αν η δεσμευμένη μνήμη είναι στα 2.

Δε θα αγόραζα κανένα από τα τρία όμως για άλλους λόγους.

Το διαβάζω - ακούω συνέχεια αυτό. φυσικά και θα είναι δεσμευμένη μεγάλη ποσότητα μνήμης. Την κασάρει. Αν η υπόλοιπη μνήμη χρειαστεί από κάποια εφαρμογή τότε θα αποδεσμέυσει.

το ίδιο συμβαίνει και με τους σταθερούς. Πράδειγμα σε ένα σύστημα με μνήμη 4γίγα ένα πρόγραμμα θα δεσμέυσει πχ 500mb, ενώ το ίδιο πρόγραμμα σε μνήμη 8γίγα θα δεσμέυσει παραπάνω απλά γιατί μπορεί. (δεν υπολογίζω την αύξηση μνήμης από την αρχιτεκτονική.)

edit

Και μάλιστα, αν υπάρχουν πολλες διεργασίες ανοιχτές τότε το λειτουργικό δεν αφήνει την δέσμευση μεγάλης ποσότητας. Ενώ με λιγότερες διεργασίες επιτρέπει μεγαλύτερη ποσότητα.

Edited by bill_phone
προσθήκη

στα χαρτιά ολα εχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους.. το τι πραγματικά ειναι και δεν ειναι το καθένα θα το δείξουν οταν κυκλοφορήσουν και τα έχουμε ολοι στα χερια μας..

ψήφισα "αλλο" για το oppo find 7 καθώς ήταν η συσκευή που με τράβηξε περισσότερο (έχω όμως κάποιες επιφυλάξεις..)

επισης περιμένω να δω και lg g3..

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Το διαβάζω - ακούω συνέχεια αυτό. φυσικά και θα είναι δεσμευμένη μεγάλη ποσότητα μνήμης. Την κασάρει. Αν η υπόλοιπη μνήμη χρειαστεί από κάποια εφαρμογή τότε θα αποδεσμέυσει.

το ίδιο συμβαίνει και με τους σταθερούς. Πράδειγμα σε ένα σύστημα με μνήμη 4γίγα ένα πρόγραμμα θα δεσμέυσει πχ 500mb, ενώ το ίδιο πρόγραμμα σε μνήμη 8γίγα θα δεσμέυσει παραπάνω απλά γιατί μπορεί. (δεν υπολογίζω την αύξηση μνήμης από την αρχιτεκτονική.)

edit

Και μάλιστα, αν υπάρχουν πολλες διεργασίες ανοιχτές τότε το λειτουργικό δεν αφήνει την δέσμευση μεγάλης ποσότητας. Ενώ με λιγότερες διεργασίες επιτρέπει μεγαλύτερη ποσότητα.

Να ναι καλά η KitKat βέβαια που έχει πιο μικρές απαιτήσεις αλλά το "φοβάμαι" το bloatware της Sony ;)

Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να γελάω όποτε διαβάσω τα σχόλια εδω μέσα... Το καλοκαιράκι θα χει γεμίσει ο τόπος S5 και όσοι το κράζετε θα μπαίνετε στο νήμα και θα ρωτάτε πως είναι και θα περιμένετε να πέσει για να το πάρετε...Με το συγκεκριμένο ρεύμα που παρατηρείται στο θέμα, θα ψάχνει η Sony/HTC/Oppo του πελάτες της στο myphone και δεν θα τους βρίσκει, θα την έχουν κάνει με ελαφρά όλοι..

Να ναι καλά η KitKat βέβαια που έχει πιο μικρές απαιτήσεις αλλά το "φοβάμαι" το bloatware της Sony ;)

Καλά εντελώς άλλο θέμα η σαβούρα της εκάστοτε εταιρίας... :lol:

Λάθος μου τότε γιατί νόμιζα ότι αναφερόσουν απλά στην διαθέσιμη-ελεύθερη μνήμη του κινητού. Γιατί ακούω από πολλούς να λένε: "Μα καλά τι χάλια αυτό το android. Έχω 2γίγα μνήμη και ελεύθερη 300μβ. Τόση πολλή μνήμη θέλει;!! " :D

Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να γελάω όποτε διαβάσω τα σχόλια εδω μέσα... Το καλοκαιράκι θα χει γεμίσει ο τόπος S5 και όσοι το κράζετε θα μπαίνετε στο νήμα και θα ρωτάτε πως είναι και θα περιμένετε να πέσει για να το πάρετε...Με το συγκεκριμένο ρεύμα που παρατηρείται στο θέμα, θα ψάχνει η Sony/HTC/Oppo του πελάτες της στο myphone και δεν θα τους βρίσκει, θα την έχουν κάνει με ελαφρά όλοι..

Εξαρτάται και από την συμφωνία που κάνει και η εκάστοτε αντιπροσωπία με τις εταιρίες κινητής τηλ. Σχετικά με τις επιδοτήσεις για την προώθηση του μοντέλο τους.

Edited by bill_phone
Προσθήκη μηνύματος

Ποιο bloat βρε παιδια; ο,τι εχουν οι περισσοτερες συσκευες (περαν samsung που ειναι ο βασιλιας του bloat) android εχουν και τα sony. Και να μην θες να τις σβησεις με root, δεν εχεις κατι να φοβασαι. Παιδια μιλαμε για 3GB RAΜ και μαλλον κανενας δεν εχει πιασει ναυαρχιδα απο το Τ και μετα για να τα λεει αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανάμεσα σε αυτά τα 3, η απάντηση για μένα είναι ξεκάθαρη. Galaxy S5. Απο κει και πέρα το Note 3 δε μπορεί να το κοντράρει στα ίσια καμιά συσκευή εκεί εξω.

Ξεκάθαρα το Galaxy S5, ε;

...μάιστα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλά εντελώς άλλο θέμα η σαβούρα της εκάστοτε εταιρίας... :lol:

Λάθος μου τότε γιατί νόμιζα ότι αναφερόσουν απλά στην διαθέσιμη-ελεύθερη μνήμη του κινητού. Γιατί ακούω από πολλούς να λένε: "Μα καλά τι χάλια αυτό το android. Έχω 2γίγα μνήμη και ελεύθερη 300μβ. Τόση πολλή μνήμη θέλει;!! " :D

Μου έδωσες πάσα τώρα...

Φίλος μου με s4 και 4.3 lelly bean είχε 1.7 στα 2 και εγω με το moto g είχα 400 διαθέσιμα με 1 gb ram.

Ναι, μια έκδοση πιο μπροστά και με art εγώ αλλά το παν είναι η διαχείριση.

Ποιο bloat βρε παιδια; ο,τι εχουν οι περισσοτερες συσκευες (περαν samsung που ειναι ο βασιλιας του bloat) android εχουν και τα sony. Και να μην θες να τις σβησεις με root, δεν εχεις κατι να φοβασαι. Παιδια μιλαμε για 3GB RAΜ και μαλλον κανενας δεν εχει πιασει ναυαρχιδα απο το Τ και μετα για να τα λεει αυτα...

Μιλάω με βάση τις εργοστασιακες ρυθμίσεις, του κουτιού που λέμε. Άλλο θέμα το root, συμφωνώ.

Αλλά και πάλι βλέπω ότι το sence πραγματικά ΠΕΤΑΕΙ.

Το πόσο θα πουλήσει κάποιο τηλέφωνο είναι το τελευταίο κριτήριο σε ένα τεχνολογικό forum, αλλιώς όλοι εδώ θα είχαμε iphone που αντικειμενικά πουλάει.....

επίσης θα οδηγούσαμε όλοι το fiat punto και θα ακούγαμε Beyonce. Όντως, το επιχείρημα των πωλήσεων είναι τραγικό λάθος.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

"ΣΤΟΠ" στα περιττά σχόλια και σε προσβολές!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

αλλο...

oppo find 7

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Δεν αναφέρομαι στις πωλήσεις γενικότερα αλλά στις ψήφους εδω μέσα...Μόνο τα μέλη του myphone μέχρι στιγμής θα αγοράσουν 233 htc και 204 Z2... Η αλήθεια είναι οτι θα αγοραστούν γύρω στα 20 Htc, άλλα 20 Z2 και καμιά 500αριά S5..για το myphone μιλάω.

Δεν αναφέρομαι στις πωλήσεις γενικότερα αλλά στις ψήφους εδω μέσα...Μόνο τα μέλη του myphone μέχρι στιγμής θα αγοράσουν 233 htc και 204 Z2... Η αλήθεια είναι οτι θα αγοραστούν γύρω στα 20 Htc, άλλα 20 Z2 και καμιά 500αριά S5..για το myphone μιλάω.

Αυτά μας τα είπε κι άλλος πέρσι. Ότι θα φεύγαμε τρέχοντας από τις επιλογές μας μας είπε, ότι θα περνάμε σαν καλά παιδιά το S4 αφού ήταν η ανώτερη επιλογή (κατά τη γνώμη του). Τελικά μάλλον δεν έπεσε και πολύ μέσα. Η δύναμη σου δεν είναι σε τεχνολογικά φόρουμ, που θεωρητικά την ψάχνουμε καλύτερα, αλλά έξω στον χρήστη που ψωνίζει με αλλα κριτήρια.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience