Jump to content

niksax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by niksax

  1. Με την ίδια λογική τι μας ενδιαφέρει τι θα γίνει το 2014 αφού το 2015 θα είναι αντίστοιχα αδιάφορο. Η κυριότερη είδηση αντικειμενικά ήταν μακράν η εξαγορά της NOKIA. Υποκειμενικά τυγχάνει για μένα να είναι η ίδια.
  2. Συμβόλαιο Vodafon από το 1995 εποχής Panafon. Η Cosmote δεν υπήρχε καν ! Δεν άλλαξα ποτέ. Στα ακριβά πακέτα βρίσκω πάντα λύση.
  3. Καλύτερο Smartphone : HTC One Glamour Red Καλύτερο Tablet : Microsoft Surface Pro 2 (Windows 8.1)
  4. Όταν περίπου 50% απλά τους ενδιαφέρουν και 13% δεν του ενδιαφέρει καθόλου σε μια κοινότητα για κινητά τηλέφωνα, φανταστείτε τι γίνεται έξω στην καθημερινότητα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ................... :zzz: Προσωπικά με καλύπτει το : Δεν είναι σημαντικές, αγοράζω smartphone ανεξαρτήτως αναβαθμίσεων
  5. Όλα καλά με τις προσφορές αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με παροχή υπηρεσιών. Αν ήταν αγορά προιόντος π.χ. Samsung SIII ο φθηνότερος κερδίζει. Αν μερικοί το βλέπουν ως προιόν μια χαρά είναι το google. Εγώ το βλέπω ως πάροχή υπηρεσιών και πληρώνω κάτι παραπάνω για να έχω τον ασφαλιστή μου (πράκτορα, μεσίτη ασφαλίσεων) ενδιάμεσο κρίκο χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του όταν χρειαστώ. Άλλωστε στον γάμο ξυρίζουν τον γαμπρό !!
  6. Μετά από πολύ καιρό βρήκα. Από ημερολόγιο - επιλογές - Νέα καταχώρηση - και μπαίνω στην Επέτειο. Οι καταχωρίσεις επετείου επαναλαμβάνονται κάθε έτος χωρίς όμως να εμφανίζεται η ηλικία. Δεν μπορώ να βρώ ακόμα την λύση πως να περνάει αυτόμαυτα από τις επαφές όταν έχω δηλώσει από εκεί ημ/νία γέννησης. Σε πρώτη φάση πρέπει να τα ξαναπεράσω όλα.
  7. Αν κατάλαβα καλά έτσι πρέπει να τα περάσω όλα ένα-ένα στο ημερολόγιο. Εντάξει αυτό λογικό ακούγεται. Να γίνεται αλλιώς υπάρχει περίπτωση ??????
×
×
  • Create New...