Der Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Παρατηρω τις τελευταιες μερες μειωση του download. Με το ζορι πιανω 15αρια kb/s :down: με 384 συνδεση. Το upload δεν φαινεται να εχει τοσο σοβαρο προβλημα. Στη Ξανθη μενω και συνδεομαι μεσω PTSN απο ΟΤΕ. Τι φταιει; Δεν πειραξα καμια ρυθμιση. Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 τα ιδια εδω Νικο.......ουτε σε εμενα εχει ερθει λογαριασμοςτους πήρα τηλέφωνο σήμερα. Τους έκανε εντύπωση που δεν έχει έρθει λογαριασμός. Έχει εκδοθεί κανονικά και μάλιστα έχει εξοφληθεί με την πιστωτική. Και φυσικά είχε το 8αράκι του παγίου κανονικά. Τους φώναξα λίγο που είχαν πει θα το πιστώσουν και μου απάντησε μετά από ώρα ότι ο προιστάμενος λέει ότι θα τα πιστώσουν τον επόμενο μήνα. Ντροπής πράγματα πάντως... :down: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Τους φώναξα λίγο που είχαν πει θα το πιστώσουν και μου απάντησε μετά από ώρα ότι ο προιστάμενος λέει ότι θα τα πιστώσουν τον επόμενο μήνα. Ντροπής πράγματα πάντως... :down: Ας εκαναν και αλλιως αν μπορουσαν! Δεν ειχαν οποιον και οποιον απεναντι τους! :p Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 τους πήρα τηλέφωνο σήμερα. Τους έκανε εντύπωση που δεν έχει έρθει λογαριασμός. Έχει εκδοθεί κανονικά και μάλιστα έχει εξοφληθεί με την πιστωτική. Και φυσικά είχε το 8αράκι του παγίου κανονικά. Τους φώναξα λίγο που είχαν πει θα το πιστώσουν και μου απάντησε μετά από ώρα ότι ο προιστάμενος λέει ότι θα τα πιστώσουν τον επόμενο μήνα. Ντροπής πράγματα πάντως... :down: Ontws, poly krima an arhisan tetoies malakies... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Υπάρχει μείωση της ταχύτητας το τελευταίο διάστημα;;; Από dowonload 45-50 Κbps έχω πέσει στα 20-25....H δε ταχύτητά μου απο 384 είναι κάτω από 200.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Υπάρχει μείωση της ταχύτητας το τελευταίο διάστημα;;; Από dowonload 45-50 Κbps έχω πέσει στα 20-25....H δε ταχύτητά μου απο 384 είναι κάτω από 200.... :( Το ιδιο σημειωσα λιγα posts παραπανω... Ας μας πει κανεις τι εχει παιχτει :worry: Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ernesto_Che Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Ο Ο.Τ.Ε. Ηλιουπόλεως μίσθωσε ένα κτήριό του στην Vivodi στον ίδιο χώρο που στεγάζετε καί ο Ο.Τ.Ε.. Σε πόσο χρόνο μπορεί να ενεργοποιήσει γραμμές στην περιοχή καί τι άραγε σημαίνουν αυτές οι συναλλαγές? Παράθεση Hasta La Victoria Siempre " Che " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Έχω κάνει αίτηση αναβάθμισης της ταχύτητας από 384 σε 512, μεσω πρόσβασης ΟΤΕ...Πόσο θα πρέπει να περιμενω;;; ¨Ηδη έχω σημπληρώσει μια βδομάδα και ακόμα δεν βλέπω φως.... :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Έχω κάνει αίτηση αναβάθμισης της ταχύτητας από 384 σε 512, μεσω πρόσβασης ΟΤΕ...Πόσο θα πρέπει να περιμενω;;; ¨Ηδη έχω σημπληρώσει μια βδομάδα και ακόμα δεν βλέπω φως.... :geek: Kανονικά γίνεται σε 2-3 μέρες. Έκανες κανα reboot τον router να δεις μήπως συγχρονιστεί στα 512? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Logika afou anamenetai genikh meiwsh timwn, na perimenoyme kamia aytomath anavathmish eimeis twn 384 ?? :O PS. Den eixe ginei mia stous palioys syndromhtes? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Logika afou anamenetai genikh meiwsh timwn, na perimenoyme kamia aytomath anavathmish eimeis twn 384 ?? :O PS. Den eixe ginei mia stous palioys syndromhtes? Ασε αυτη η "δωρεαν :lol: αναβαθμιση :lol: " ειναι μια αλλη παγκοσμια πρωτοτυπια της βιβοντι. Τους αναβαθμισαν στην επομενη ταχυτητα, πληρωνοντας φυσικα τα τελη για την επομενη ταχυτητα. Το δωρεαν σημαινει οτι δεν τους χρεωσαν για αυτη την αλλαγη, γεια σου ρε βιβοντι με τα ωραια σου! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Ασε αυτη η "δωρεαν :lol: αναβαθμιση :lol: " ειναι μια αλλη παγκοσμια πρωτοτυπια της βιβοντι. Τους αναβαθμισαν στην επομενη ταχυτητα, πληρωνοντας φυσικα τα τελη για την επομενη ταχυτητα. Το δωρεαν σημαινει οτι δεν τους χρεωσαν για αυτη την αλλαγη, γεια σου ρε βιβοντι με τα ωραια σου! :lol: Diladi apo ton epomeno mhna plhrwnan parapanw gia thn 512 kai kapoioi xwris na to exoyn zhthsei? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Diladi apo ton epomeno mhna plhrwnan parapanw gia thn 512 kai kapoioi xwris na to exoyn zhthsei? :blink: Οχι παλι καλα!! Με τις μειωσεις που ειχε κανει η βιβοντι, με τη 512 πληρωναν λιγοτερα χρηματα απ'οτι με τις προηγουμενες τιμες της 384. Και οσο για το αν ειχαν ζητησει φυσικα και οχι, απλα τους εστειλε ενα email (σιγα μη τα διαβαζουν ολοι) οπου τους ενημερωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Λέτε να μας κανουν κανενα χαζο με το καινούριο ετος και να ψαχνουμε να βρουμε την ακρη,το πως και το γιατί???? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Λέτε να μας κανουν κανενα χαζο με το καινούριο ετος και να ψαχνουμε να βρουμε την ακρη,το πως και το γιατί???? Ayto perimenw!! :shifty: :D ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Αντε ωραια.Μαζι με το καινουριο ετος θα μας μπει και κατι αλλο.Τελος παντων.Ειδομεν!!!!!Εκτος αυτου τηλεφωνω συνεχεια εδω και μια εβδομαδα στα γραφεια της Θεσ/νικης με σκοπο να μαθω για το λογαριασμο και για κατι αλλα και συνεχεια μιλαει.Ξερει κανεις τπτ.Στο 13880 δεν παιρνω γιατι μεχουν τσατισει πολλες φορες εκει.Ενω στα γραφεια ειναι δυο κοπελιες (τις ειδα και απο κοντα στην αιτηση :D :D :D) και μ τα λενε ολα.Τι να πω.Αν ξερει κανεις. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 :!: Mia erwthsh!! :!: To Microcom AD 2636 pou dinei h vivodi me th nea ths prosfora einai kalo?? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Είδα στο site της vivodi για προσφορά στην ενεργοποίηση dslphone που αφορά όσους χρήστες ανήκουν σε κόμβο τους αλλά δεν έχουν βάλει ακόμα. Ενεργοποίηση δωρεάν και πρώτο πάγιο δώρο. Μου φαίνεται ήρθε η ώρα να κόψω τον ΟΤΕ για πάντα. Παρότι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τηλεφωνήματα σταθερής θα το γυρίσω σε Full LLU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Έχω vivodi 256, και τις τελευταιες μερες βλεπω αρκετα μεγαλυτερες ταχυτητες στο download απο το κανονικο :wacko: :pig: Δειτε το τεστ http://img504.imageshack.us/img504/9099/bandwidthtest2cp.jpg (Το test το εκανα 2 φορες με IE, με τα ιδια ακριβως αποτελεσματα) Τι λετε; :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Μας πήγανε στα 384, έτσι λέει το dslmon μου. Φτάνει μόνο να μη μου ζητήσουνε να τους τα πληρώσω κιόλας, καθόσον ουδέποτε τους ζήτησα αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Μας πήγανε στα 384, έτσι λέει το dslmon μου. Φτάνει μόνο να μη μου ζητήσουνε να τους τα πληρώσω κιόλας, καθόσον ουδέποτε τους ζήτησα αναβάθμιση... Τι ειναι αυτο; :blink: Αυτο ελειπε να τα πληρωσουμε κιολας. Γιατι ομως εγινε αυτη η αυξηση; :X Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Μας πήγανε στα 384, έτσι λέει το dslmon μου. Φτάνει μόνο να μη μου ζητήσουνε να τους τα πληρώσω κιόλας, καθόσον ουδέποτε τους ζήτησα αναβάθμιση... Εγώ πάντως στα 256 ήμουν και είμαι. Δε θα είχε προηγηθεί κάποια ανακοίνωση; Σιγά μην το άφηναν ανεκμετάλευτο εμπορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Εαν θυμαστε πριν πολυυυυ καιρο (3 μηνες) ειχαν πει οτι θα αναβαθμιζαν τους πελατες "δωρεαν" στην επομενη ταχυτητα. Τελικα αυτο το δωρεαν ηταν οτι δεν θα χρεωνοσασταν για την αναβαθμιση αλλα θα πληρωνατε το παγιο της αναβαθμισμενης ταχυτητας :blink: Με τι δικαιολογια οτι πληρωνετε με τη νεα ταχυτητα και τις νεες τιμες (τοτε) λιγοτερα απο την υπαρχουσα. Αυτα πραγματικα μονο η βιβοντι τα κανει. Δειτε δωρεαν αναβαθμιση :lol: Μαλιστα ειχαν στειλει και email και ελεγαν οποιος δεν θελει ας το πει. Ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Εαν θυμαστε πριν πολυυυυ καιρο (3 μηνες) ειχαν πει οτι θα αναβαθμιζαν τους πελατες "δωρεαν" στην επομενη ταχυτητα. Τελικα αυτο το δωρεαν ηταν οτι δεν θα χρεωνοσασταν για την αναβαθμιση αλλα θα πληρωνατε το παγιο της αναβαθμισμενης ταχυτητας :blink: Με τι δικαιολογια οτι πληρωνετε με τη νεα ταχυτητα και τις νεες τιμες (τοτε) λιγοτερα απο την υπαρχουσα. Αυτα πραγματικα μονο η βιβοντι τα κανει. Δειτε δωρεαν αναβαθμιση :lol: Μαλιστα ειχαν στειλει και email και ελεγαν οποιος δεν θελει ας το πει. Ελεος... Εμένα σε καλό μου βγήκε η αναβάθμιση που αναφέρεις. πλήρωνα 34~35 ευρώ με το ΦΠΑ, δήλωσα ότι θέλω να κρατήσω τη 256 μου και το αποτέλεσμα ήταν να έχω μείωση στο λογαριασμό μου. Σήμερα πληρώνω 28 ευρώπουλα το μήνα με το ΦΠΑ. Άρα μου έκανε καλό. Παρεπιπτόντως πριν 6 μήνες και βάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Εαν θυμαστε πριν πολυυυυ καιρο (3 μηνες) ειχαν πει οτι θα αναβαθμιζαν τους πελατες "δωρεαν" στην επομενη ταχυτητα. Τελικα αυτο το δωρεαν ηταν οτι δεν θα χρεωνοσασταν για την αναβαθμιση αλλα θα πληρωνατε το παγιο της αναβαθμισμενης ταχυτητας :blink: Με τι δικαιολογια οτι πληρωνετε με τη νεα ταχυτητα και τις νεες τιμες (τοτε) λιγοτερα απο την υπαρχουσα. Αυτα πραγματικα μονο η βιβοντι τα κανει. Δειτε δωρεαν αναβαθμιση :lol: Μαλιστα ειχαν στειλει και email και ελεγαν οποιος δεν θελει ας το πει. Ελεος... Στο οποίο (email της 10.6.05) απάντησα ότι δεν επιθυμώ την αναβάθμιση. Οι υπόλοιποι αναβαθμίστηκαν κανονικά και χωρίς χρέωση (για την αναβάθμιση) και πληρώνουν το πάγιο της νέας τους ταχύτητας (φυσικά). Τι το περίεργο υπάρχει; Μήπως περίμενες να έδιναν 384 και να πληρώνονταν για 256; Για κάποιον που η εμπειρία του από τη vivodi εξαντλείται σ' ένα demo (αν κάνω λάθος παρακαλώ διόρθωσέ με), σε βρίσκω εξαιρετικά προκατειλημμένο απέναντί της. Εγώ, που τη χρησιμοποιώ για πάνω από 2 χρόνια τώρα, μπορώ να πω ότι, μ' εξαίρεση εκείνο το χρονικό διάστημα πέρισυ (για το οποίο εγώ ωφελήθηκα τα πάγια 2 μηνών, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ), η σύνδεσή μου είναι άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts