Bayern7 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 re paidia pote tha ftasei to idioktito diktio anw toumpa thessalonikis? ποτέ. Δεν είναι στις προτεραιότητες της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 re paidia pote tha ftasei to idioktito diktio anw toumpa thessalonikis? ποτέ. Δεν είναι στις προτεραιότητες της εταιρίας. Ουτε και η Γλυφαδα, οπως φαινεται;) Adios Vivodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Ποιος νοιάζεται για το δίκτυο της Vivodi τώρα πια; :ninja: Η Vivodi κατόρθωσε από πρωτοπόρος στο LLU να γίνει ό,τι χειρότερο υπάρχει στην αγορά. Μπράβο, και εις ανώτερα, Vivodi! :(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Καλησπέρα. Στις 27/10 μου λήγει το προπληρωμένο πακέτο DSL Cube με 5+3 μηνες δωρο!Το είχα ενεργοποιήσει τέλος Φεβρουαρίου. Πότε θα πρεπει να κανω αίτηση διακοπής? Θα χρειαστεί να πληρώσω τέλος απενεργοποίησης? Η δεν ισχύει κατι τέτοιο? Απο πότε αρχισε να ισχύει το τέλος απενεργοποίησης? Please ας βοηθήσει κάποιος.. Στείλε το fax διακοπής στο 2117503801 προς το τέλος Σεπτεμβρίου, και τηλεφώνησε για επιβεβαίωση της λήψης του. Το Φεβρουάριο δεν πρέπει να ίσχυε το τέλος διακοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Seyxaristw poly ariadgr! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Καλησπέρα. Στις 27/10 μου λήγει το προπληρωμένο πακέτο DSL Cube με 5+3 μηνες δωρο!Το είχα ενεργοποιήσει τέλος Φεβρουαρίου. Πότε θα πρεπει να κανω αίτηση διακοπής? Θα χρειαστεί να πληρώσω τέλος απενεργοποίησης? Η δεν ισχύει κατι τέτοιο? Απο πότε αρχισε να ισχύει το τέλος απενεργοποίησης? Please ας βοηθήσει κάποιος.. Δεν πληρωνεις κατι φιλε μου.. Απο 21/5/2007 ισχυει οτι ολα τα dsl-cube εχουνε δωδεκαμηνη δεσμευση.. Εσυ δεν εχεις τετοια δέσμευση. Κατα τις αρχες του μηνα που ληγει στειλε fax καταργησης. Αλλα γιατι να το κοψεις? Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Ταχυτητα εως 20 mb! Κατι που θα αργησουμε να δουμε στην ελλαδα.. Εγω πηρα το cable και πανω απο 4 δεν μπορει να δωσει το καλωδιο του οτε και σε καινουριο σπιτι. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Eγω κλειδωνω στα 17950mb οι ταχυτητες αυτες δεν ειναι απιαστες. Μπες στο http://www.adslgr.com και δες τι πραγματικα συμβαινει!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Eγω κλειδωνω στα 17950mb οι ταχυτητες αυτες δεν ειναι απιαστες. Μπες στο http://www.adslgr.com και δες τι πραγματικα συμβαινει!! Oκ και σε ευχαριστω θα μπω να ψαχτω. Αλλα η επισημη αιτιολογια του τεχνικου της vivodi ειταν αυτη οτι το καλωδιο του οτε ειναι για τα μπαζα. Αν και μου ειπε οτι ο θορυβος ειναι μια χαρα. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Μπες θα δεις και θα μαθεις παρα πολλα οπως και εγω αλλωστε. Ο τεχνικος της vivodi σου ειπε οτι τετοιες ταχυτητες δεν θα δουμε στην ελλαδα? Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Μπες θα δεις και θα μαθεις παρα πολλα οπως και εγω αλλωστε. Ο τεχνικος της vivodi σου ειπε οτι τετοιες ταχυτητες δεν θα δουμε στην ελλαδα? Οχι αλλα με τα καλωδια του οτε μεχρι να τα αλλαξει σε πολλες περιοχες φανταζομαι οτι θα αργησουμε να τις δουμε. Εκτος και αν μου λεει οτι θελει και να μην φταιει το καλωδιο ξερω τι να πιστεψω πια... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Για cable tv εκανες αιτησηση? Υποτιθετε οτι τα καλωδια που δινει ο οτε στην vivodi ειναι καινουργια! Ανενεργος βρογχος! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Δεν πληρωνεις κατι φιλε μου.. Απο 21/5/2007 ισχυει οτι ολα τα dsl-cube εχουνε δωδεκαμηνη δεσμευση.. Εσυ δεν εχεις τετοια δέσμευση. Κατα τις αρχες του μηνα που ληγει στειλε fax καταργησης. Αλλα γιατι να το κοψεις? Γιατι ενω η προσφορα ήταν στα 4 Μbit αναγκαστηκα τελικα για να γλυτώσω απο την ταλαιπωρία να συμβιβαστώ στο 1 Μbit μεσω Αρυς.Τι να το κανω να συνεχίσω με 1 Μbit και να πληρώνω 23 euro το μηνα.Γιατι να μην πάω στη Forthnet με 21,50 ευρώ στα 24 Mbit.Υπαρχει καποια εναλλακτική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Oχι 24 mb εως 24 οσα σηκωσει η γραμμη σου. Δεν υπαρχει καλυτερη προσφορα απο αυτην της forthnet. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Oχι 24 mb εως 24 οσα σηκωσει η γραμμη σου. Δεν υπαρχει καλυτερη προσφορα απο αυτην της forthnet. Net One και HOL δίνουν 1 mbit upload, που συνήθως κάνει πολύ μεγαλύτερη διαφορά από το κατέβασμα όταν μιλάμε για τέτοιες συνδέσεις. Νομίζω πως και άλλοι το έχουν (ανεπίσημα) στο 1 mbit, αλλά δεν τους θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Για μενα η forthnet εχει το καλυτερο πακετο αυτην την στιγμη. O καθε ενας κρινει με βαση της αναγκες του. Και δεν μιλησα για πακετο full llu. H καλυτερη λυση για μενα ειναι σταθερο οτε και shared llu internet. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 tis teleutaies exw paratirisei mia sinexis asta8eia sto diktio tis vivodi.simbainei se kanenan allon?oson afora ta 24 mbit tis forthney einai ligo psema.to anwtero pou exw akousei einai na ftanei sta 14 kai oxi panta.. Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 tis teleutaies exw paratirisei mia sinexis asta8eia sto diktio tis vivodi.simbainei se kanenan allon?oson afora ta 24 mbit tis forthney einai ligo psema.to anwtero pou exw akousei einai na ftanei sta 14 kai oxi panta.. Εμενα εχτες επεσε εντελως το ιντερνετ μονο τηλεφωνο ειχα αλλα και ενας φιλος που εχει οτενετ δεν μπορουσε να βγει στο εξωτερικο.. Μαλλον απο της φωτιες επεσαν καποιοι server σημερα παει μια χαρα αλλα παντα στα 4 και απο αυριο θα τους παρω τηλεφωνο γιατι μαλλον μπορει να ανεβει γυρο στα 10 με 12 μετα απο ενα ελεγχο που εκανα με το ruter.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 extes itan geniko to provlima ontws .eidika i otenet......:cry: Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Μέσω οτε εγώ, εχθές απο το μεσημέρι δεν είχα καθόλου internet(Γιάννενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 tis teleutaies exw paratirisei mia sinexis asta8eia sto diktio tis vivodi.simbainei se kanenan allon?oson afora ta 24 mbit tis forthney einai ligo psema.to anwtero pou exw akousei einai na ftanei sta 14 kai oxi panta.. Ψεμα δεν ειναι στο adsl.gr υπαρχουνε παιδεια που κλειδωνουνε στα 23 mb. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τα πιανουνε ουτε εγω που κλειδωνω σχεδον στα 18 mb δεν τα εχω πιασει ποτε. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Για μενα η forthnet εχει το καλυτερο πακετο αυτην την στιγμη. O καθε ενας κρινει με βαση της αναγκες του. Και δεν μιλησα για πακετο full llu. H καλυτερη λυση για μενα ειναι σταθερο οτε και shared llu internet. Γιατί, εγώ μίλησα για full; Όλες σχεδόν οι εταιρίες διαθέτουν και full και shared πακέτα. Ψεμα δεν ειναι στο adsl.gr υπαρχουνε παιδεια που κλειδωνουνε στα 23 mb. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τα πιανουνε ουτε εγω που κλειδωνω σχεδον στα 18 mb δεν τα εχω πιασει ποτε. adslgr.com λέγεται.:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 tis teleutaies exw paratirisei mia sinexis asta8eia sto diktio tis vivodi.simbainei se kanenan allon?oson afora ta 24 mbit tis forthney einai ligo psema.to anwtero pou exw akousei einai na ftanei sta 14 kai oxi panta.. ego tis teleftaies meres oso periergo kai an akougetai exo skype icq access alla oxi ie. exei kaneis kamia idea? perioxh barkiza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmark Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Καλησπέρα, έχω βάλει από τον Απρίλιο Vivodi Telefonet (κατάργησα τελείως τον ΟΤΕ) και δουλεύει μια χαρά. Η γραμμή χρησιμοποιείται κυρίως για τηλέφωνα. Επειδή μένω πλέον εξωτερικό και έρχομαι Ελλάδα 10 μέρες το χρόνο σκόρπιες, το internet δε με πολυενδιαφέρει, ελάχιστα το χρησιμοποιώ, μόνο να τσεκάρω λίγο email τις λίγες μέρες που είμαι Ελλάδα. Οπότε τα 128kb always on είναι μια χαρά. Το θέμα τώρα είναι ότι με τα τηλεφωνήματα (κυρίως αστικά) ο λογαριασμός ήρθε 35ευρώ και θα ήθελα να τον μειώσω. Αν είχα βάλει DSLPhone για παράδειγμα θα ήταν γύρω στα 20-22 υπολογίζω (αφού τα αστικά θα ήταν δωρεάν). Οπότε σκέφτομαι τις εξής δύο λύσεις (αν γίνονται): 1) Να πάρω ένα ΑΤΑ ανταπτοράκι και να γίνονται όλα τα τηλεφωνήματα με voip πρόγραμμα (το voipdiscount με δωρεάν αστικά Ελλάδα έρχεται πρώτο στο νου). 2) Να πάω σε dslphone πακέτο (18,50 ευρώ πάγιο) και να παίζω με ογκοχρέωση/χρονοχρέωση τις λίγες μέρες το χρόνο που είμαι Ελλάδα. Το θέμα είναι οτι για την πρώτη λύση δεν ξέρω αν τα 128κβ είναι αρκετά για να είναι καλή η ποιότητα φωνής σε voip λύση ενώ για τη δεύτερη δεν έχω υπόψη μου κάποιο πακέτο που μπορώ να χρησιμοποιήσω για internet χωρίς μηνιαίο πάγιο (μονο χρονο/ογκοχρέωση). Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Καλησπέρα, έχω βάλει από τον Απρίλιο Vivodi Telefonet (κατάργησα τελείως τον ΟΤΕ) και δουλεύει μια χαρά. Η γραμμή χρησιμοποιείται κυρίως για τηλέφωνα. Επειδή μένω πλέον εξωτερικό και έρχομαι Ελλάδα 10 μέρες το χρόνο σκόρπιες, το internet δε με πολυενδιαφέρει, ελάχιστα το χρησιμοποιώ, μόνο να τσεκάρω λίγο email τις λίγες μέρες που είμαι Ελλάδα. Οπότε τα 128kb always on είναι μια χαρά. Το θέμα τώρα είναι ότι με τα τηλεφωνήματα (κυρίως αστικά) ο λογαριασμός ήρθε 35ευρώ και θα ήθελα να τον μειώσω. Αν είχα βάλει DSLPhone για παράδειγμα θα ήταν γύρω στα 20-22 υπολογίζω (αφού τα αστικά θα ήταν δωρεάν). Οπότε σκέφτομαι τις εξής δύο λύσεις (αν γίνονται): 1) Να πάρω ένα ΑΤΑ ανταπτοράκι και να γίνονται όλα τα τηλεφωνήματα με voip πρόγραμμα (το voipdiscount με δωρεάν αστικά Ελλάδα έρχεται πρώτο στο νου). 2) Να πάω σε dslphone πακέτο (18,50 ευρώ πάγιο) και να παίζω με ογκοχρέωση/χρονοχρέωση τις λίγες μέρες το χρόνο που είμαι Ελλάδα. Το θέμα είναι οτι για την πρώτη λύση δεν ξέρω αν τα 128κβ είναι αρκετά για να είναι καλή η ποιότητα φωνής σε voip λύση ενώ για τη δεύτερη δεν έχω υπόψη μου κάποιο πακέτο που μπορώ να χρησιμοποιήσω για internet χωρίς μηνιαίο πάγιο (μονο χρονο/ογκοχρέωση). Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. Εφόσον είσαι σε Full LLU Vivodi, αναγκαστηκά πρέπει να παίρνεις Internet Access από τη Vivodi. Η τηλεφωνία είναι η προαιρετική. Το DSLphone είναι add-on πακέτο στο Maxx. Δεν υπάρχει πακέτο με χρονοχρέωση/ογκοχρέωση για το Internet που να μπορείς να επιλέξεις. Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να κάνεις αίτηση για αλλαγή υπηρεσίας και μεταφορά στο Telefonet+, που με €35/μήνα περιλαμβάνει: > Internet 10Mbps (απεριόριστη χρήση) > Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις Εαν βάλεις DSLphone θα πρέπει υποχρεωτικά να το συνδυάσεις με το Maxx10, οπότε θα σου κοστίζει παραπάνω: €25 το Maxx10 και €18,50 το DSLphone = €43,50/μήνα Δεν διευκρινίζεις αν το τηλέφωνο θα χρησιμοποιείται μόνο τις 10 μερες το χρόνο, ή ολόκληρο το χρόνο (από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας). Eναλλακτικά μπορείς να παραμείνεις στο απλό Telefonet με μηνιαίο πάγιο €17,85 και να βάλεις ΑΤΑ με Altec i-Call ή όποιο άλλο SIP θέλεις, τα 128Kbps είναι αρκετά. Ωστόσο η λύση του Telefonet+ στα €35 είναι συνολικά καλύτερη (γρήγορο Internet, δεν μπλέκεις με ΑΤΑ, πολύ καλή ποιόητητα φωνής στα τηλέφωνα) και αυτή είναι που σου πρότεινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts