Jump to content

Cockney

Members
  • Δημοσιεύσεις

    207
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Cockney's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Φήμη

  1. Έχει βρεί κανείς πώς μπορούμε να δούμε το υπόλοιπο της μπαταρίας? Εννοώ κάτι σε υπολοιπόμενο ποσοστό. Με καμιά 20αριά φωτογραφίες πάντως η μπαταρία του τα παίζει, και η πλάκα είναι ότι δεν βγάζει και κάποιο μύνημα πιο πρίν, απλά κλείνει.
  2. Τι upgrade εννοείς? firmware? exo thn141
  3. Παίδες, απο την στιγμή που ενεργοποιήθηκε ο BES στο Storm μου, δεν μπορώ μέσω desktop manager να συχρονίσω τις επαφές μου. Βγάζει ένα μύνημα που λέει πως είναι σεταρισμένο το κινητό να κάνει ασύρματη ενημέρωση. πως το απενεργοποιώ αυτό ?
  4. κάθε φορά στο hub το συνδέω αλλά νομίζω πως όταν είναι ανοικτός ο υπολογιστής παίρνει ρεύμα απο εκεί.
  5. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πώς ποτέ δεν πρέπει αν το αφήνει κάποιος σε usb hub το οποίο είναι τροφοδοτούμενο απο ρεύμα ( είναι ανοικτό όταν ακόμα και ο υπολογιστής είναι κλειστός).
  6. Παίδες σήμερα ξαφνικά το Storm μου πέθανε. το είχα στον usb φορτιστή και όταν ξύνησα το είδα κλειστό. κάνω battery pull + sim pull και δεν ανταποκρίνεται. Καμιά ιδέα? Για κάποιο λόγο είχε αδειάσει τελείως η μπαταρία. Εκανα ξανα update το firmware κιόλας.
  7. Εμένα γιατί μου βγάζει μύνημα "Error while playing" ??? :( Και η εφαρμογή youtube που κατέβασα βγάζει ενα java initiliazisation μύνημα λάθους
  8. Guys, έχω το εξής πρόβλημα και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό στο παρών thread. Αφορά το bluetooth, προσπαθώ να στείλω απο ένα SE K770i ενα αρχείο μέσω bluetooth στο Storm μου αλλά συνέχεια μου λέει πως η σύνδεση απέτυχε. Απο το Storm στέλνω κανονικά στο K770i , το αντίθετο δεν παίζει. Επίσης έχω κάνει pair τις συσκευές επιτυχώς both ways (και το Storm πρώτα pair με το K770i επιτυχώς και το αντίστροφο). Any ideas? Ευχαριστώ
  9. όχι με το που συνδέω τον φορτιστή πάει κατευθείαν στο 100%. μόλις βγάλω τον φορτιδτή πάει στα κόκκινα. Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού του Κ770i
  10. Ρε παίδες, έχω το εξής θέμα. Σήμερα μόλις αφαίρεσα τον φορτιστή απο το τηλέφωνο η μπαταρία έπεσε ξαφνικά στο 10% απο εκεί που ήταν στο 100%. Ξαναβάζω τον φορτιστή , δείχνει το κινητό να είναι πήρως φορτισμένο. Μόλις αφαιρώ τον φορτιστή η μπαταρία πάλι στο 10%. Έχει τύχει σε κανέναν? Μήπως πέθανε η μπαταρία ? Ευχαριστώ
  11. Κάτι μου λέει ότι τα έχεις μπλέξει φίλε μου. Στην αμερική όλα τα μοντέλα είναι διαφορετικά εμφανισιακά. Εγώ θεωρώ ότι το HCH08 έρχεται και εδώ ειδικά για τις ειδικές παραγγελίες (χρώμα λευκό ας πούμε).
  12. σε λευκό πρέπει να είναι κούκλα :) και εγώ για λευκό προσανατολίζομαι , πότε είχες κάνει την παραγγελία και έφτασες να το περιμένεις νοέμβριο?
×
×
  • Create New...