mpompa Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 δυο μερες κατοχος.το κινητο ειναι τερας,του εχω βαλει πολλες εφαρμογες,παιχνιδια και δεν κολλαει πουθενα..το φορτισα δευτερα βραδυ,επαιξα παιχνιδια κλησεις wifi και τωρα ειναι στο 27% με σταμινα,. η καμερα με την κιτ κατ βελτιωθηκε παρα πολυ σε νυχτερινες ληψεις τα παει πολυ καλα και σε βιντεο επισης..γενικα παιδια δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα 500 ευρων κινητα κατε εμε.και ποτε δεν θα ξαναδωσω πανω απο 200 ευρω σε τηλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Με γεια φιλε! Να το χαρεις! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 :up: απόλαυσε το ! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 σας ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ξαναρωτάω για όποιον το έχει. Μπορεί να γράφει στα μηνύματα με Τ9; Αν όχι, μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή xperia keyboard; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ξαναρωτάω για όποιον το έχει. Μπορεί να γράφει στα μηνύματα με Τ9; Αν όχι, μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή xperia keyboard; Ακόμα και να μην είναι συμβατό με το Xperia Keyboard, ωραιότατο και πολύ γρήγορο Τ9 έχεις και με το TouchPal X, και σε portrait και σε landscape αν θέλεις. Δοκιμασμένο από μένα. Δουλεύει άψογα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή με ενδιαφέρει το xperia keyboard, εμφανίζεται στο play store όταν το αναζητάς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή με ενδιαφέρει το xperia keyboard, εμφανίζεται στο play store όταν το αναζητάς; Είναι προεγκατεστημένο και το ενημερώνεις μέσω του play store όταν διατίθενται ενημερώσεις. Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και μπορείς να βάλεις το πληκτρολόγιο σε διάταξη Τ9; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Και μπορείς να βάλεις το πληκτρολόγιο σε διάταξη Τ9; Ναι, θα το βρεις κάπου στις ρυθμίσεις... Διάταξη πληκτρολογίου λέγεται. Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Συγνώμη που το ρωτάω τόσο έντονα αλλά παίζει πολύ βασικό ρόλο στην συγγραφή μηνυμάτων. Στον Κωτσοβολο το είδα ανοιχτό και δεν υπήρχε αυτή η ρύθμιση διαθέσιμη. Για αυτό ρώτησα τόσο επίμονα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Συγνώμη που το ρωτάω τόσο έντονα αλλά παίζει πολύ βασικό ρόλο στην συγγραφή μηνυμάτων. Στον Κωτσοβολο το είδα ανοιχτό και δεν υπήρχε αυτή η ρύθμιση διαθέσιμη. Για αυτό ρώτησα τόσο επίμονα Αν κατάλαβα καλά, εννοείς να είναι το πληκτρολόγιο όπως στα παλιά κινητά. Στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου xperia θα το γυρίσεις σε κατακόρυφο πληκτρολόγιο και θα δεις ότι το πληκτρολόγιο έχει και ένα μολυβάκι. Όταν έχει την μπλε κουκίδα σημαίνει ότι είναι σε λειτουργία Τ9. Ελπίζω να σε βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μια βοήθεια ..... Πήρα αυτή την θήκη http://www.amazon.com/dp/B00K84Z4M2/ref=twister_B00K84Z1JI Πως μπορω όταν ειναι κλειστό το καπάκι να δω ποιος καλεί ή την ωρα ή δεν ξέρω τι άλλο.... Δεν μπορω να το βρω... υπαρχει κάποια ρύθμιση ? Ευχαριστω Θα πρεπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή s view από το market. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Με δεδομένο ότι μόλις κυκλοφόρησε το δίδυμο Μ2 aqua, τι λέτε θα δούμε επίσημο γλειφιτζούρι στο M2; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Λογικά ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Την πήραμε και την 4.4.4 Τι διαφορές υπάρχουν με την προηγούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλησπέρα,μου ήρθε η ενημέρωση συστήματος (1831CO21) αλλά μου γράφει ότι η ενημέρωση της συσκευής μπορεί να γίνει μόνο μέσω υπολογιστή!Οι υπόλοιποι έτσι το κάνατε;Και μπορώ να περιμένω κάποιο καιρό μήπως γίνει από το κινητό κατευθείαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλησπέρα,μου ήρθε η ενημέρωση συστήματος (1831CO21) αλλά μου γράφει ότι η ενημέρωση της συσκευής μπορεί να γίνει μόνο μέσω υπολογιστή!Οι υπόλοιποι έτσι το κάνατε;Και μπορώ να περιμένω κάποιο καιρό μήπως γίνει από το κινητό κατευθείαν; Σε εμένα έγινε on air. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Την πήραμε και την 4.4.4 Τι διαφορές υπάρχουν με την προηγούμενη; Μόλις την έβαλα. Εμφανισιακά (εικονίδια, μενού κτλ) καμία απολύτως αλλαγή όσο έχω παρατηρήσει. Προφανώς έχουν γίνει αλλαγές σε εσωτερική δομή που θέλει χρόνο για να τις ανακαλύψουμε. Στα πολύ γρήγορα κάποια πραγματάκια που είδα: 1) Ο αισθητήρας φωτεινότητας έχει μεγαλύτερη ευαισθησία 2) Το what's new δεν μπορεί ν'απενεργοποιηθεί. 3) Η εφαρμογή των σημειώσεων εξαφανίστηκε (αν και την είχα απενεργοποιημενη. 4) Είδα περίπου 100-200ΜΒ περισσότερο ελεύθερο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Φίλοι μου καλησπέρα Πήρα μόλις σήμερα το M2 aqua απο Vodafone Δεν του έβαλα καρτα λόγω microSim και αφου το συνέδεσα με wifi το έβαλα για φόρτιση Έφτασε το 96% και το βγάζει η σύζυγος απο τον φορτιστη. Και τοτε αρχίζει να ακούγεται μια φωνη να λέει συνεχώς διαφορα όπως ´´υψιλονομικρονδελταsevenone´´ κλπ και να μην σταματά :ninja: Δεν μπορω να το κλείσω με τίποτα ..η οθόνη δεν ανταποκρίνεται με τίποτα Και βεβαίως έχω τρελλαθει τελείως ...είκοσι δυο χρόνια με κινητά δεν το έχω ξαναδεί Για πείτε μου τι συμβαινει :cry: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 :blink: :wacko: άλλο και τούτο... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μηπως ηταν εκθεσιακο κομματι και ειναι ενεργοποιημενο το demo; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Όχι αγαπητε μου , ηταν ολοκαίνουργιο Εδω σου λέω δεν απενεργοποιειται με τίποτα :mad: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Όχι αγαπητε μου , ηταν ολοκαίνουργιο Εδω σου λέω δεν απενεργοποιειται με τίποτα :mad: Εφυγες για DOA.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Για πάτα το reset κουμπάκι που είναι πίσω από το καπάκι των καρτών... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts