Inevar Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Πολύ υψηλή η τιμή. Με 100 ευρώπουλα παραπάνω σε σκρουτζομάγαζο τσιμπάς το Z1 compact. Αρχή είναι ακόμα..θα πέσει και άλλο... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Πολύ υψηλή η τιμή. Με 100 ευρώπουλα παραπάνω σε σκρουτζομάγαζο τσιμπάς το Z1 compact. Χαχαχα καλα ρε συ Παναη δεν ειναι και 20 ευρω παραπανω.. ειναι 100 ολοκληρα ευρω.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πολύ υψηλή η τιμή. Με 100 ευρώπουλα παραπάνω σε σκρουτζομάγαζο τσιμπάς το Z1 compact. Βγαίνει dual sim το Ζ1c? Μια χαρά είναι το κινητό, την τιμή του περιμένω εγώ (στα μαγαζιά-επιδότηση) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Hands-on review Gaming review Το κινητάκι είναι ότι πρέπει για την mid-range κατηγορία, στέκεται άνετα.. επίσης μπορεί να σταθεί στα ίσα απέναντι στο vfm Moto G παίδες!! Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μεταφέρονται ούτε στο ελάχιστο εφαρμογές από την εσωτ. μνήμη στην microSD με αποτέλεσμα λόγω του μικρού εσωτερικού χώρου αποθηκεύσεως κάποια στιγμή το κινητό να φουλάρει... για αυτό όποιος το πάρει ας κάνει κατευθείαν το root. Αυτά τα ολίγα.:) Camera review μέτρια η οχτάρα κάμερα.. Edited May 7, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Έφτασε στα καταστήματα στα 242Ε -->http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Sony-Xperia-M2-Black.aspx Πολύ καλή τιμολόγηση κατ' εμέ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim56 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά το Μ2 που είναι vfm για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει και έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 διαβαζω reviews απο εξωτερικο κ λενε για υπερθερμανση του κινητου.... δε ξερω .... μ αρεσει πολυ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά,, δείτε λίγο και το LG L90,, το βρήκα στο πλαίσιο,, νομίζω ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικα με το Μ2 και είναι πιο οικονομικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι πιο όμορφο το Μ2.. το μόνο αρνητικό είναι τα bezel και η επίσης όχι καλής ανάλυσης οθόνη. Δείτε και ένα συγκριτικό με το L90 ----> συγκριτικό και με το moto G -----> Hands-on από τους techmaniacs ---> Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) σημερα στο πλαισιο ειδα το κινητο. μ αρεσε τοσο............ εβαλα τα ακουστικα μ, το walkman ηταν πολυ δυνατο σε ποιοτητα. να δουμε μηπως βγαλει κολληματα το κινητο ... και να δουμε τη μπαταρια.. :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited June 4, 2014 by zxr Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 μονο αυτο το νημα εχουμε για το τηλεφωνο? γιατι δεν βλεπω κινηση:-) Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι πιο όμορφο το Μ2.. το μόνο αρνητικό είναι τα bezel και η επίσης όχι καλής ανάλυσης οθόνη. Δείτε και ένα συγκριτικό με το L90 ----> συγκριτικό και με το moto G -----> Hands-on από τους techmaniacs ---> Μια άσχετη ερώτηση,στο βίντεο με το l 90 παίζει ένα παιχνίδι racing,και στρίβει το αμάξι με το τιμόνι κάτω αριστερά στην οθόνη. Μήπως ξέρει κανείς, πιο παιχνίδι είναι αυτό που βγάζει τιμόνι στην οθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μια άσχετη ερώτηση,στο βίντεο με το l 90 παίζει ένα παιχνίδι racing,και στρίβει το αμάξι με το τιμόνι κάτω αριστερά στην οθόνη. Μήπως ξέρει κανείς, πιο παιχνίδι είναι αυτό που βγάζει τιμόνι στην οθόνη ? To asphalt 8 είναι . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 To asphalt 8 είναι . Ευχαριστώ πολύ φίλε.. Θέλει πληρωμή όμως..όχι ότι είναι πολλά τα χρήματα.. Αξίζει όμως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 σημερα στο πλαισιο ειδα το κινητο. μ αρεσε τοσο............ εβαλα τα ακουστικα μ, το walkman ηταν πολυ δυνατο σε ποιοτητα. να δουμε μηπως βγαλει κολληματα το κινητο ... και να δουμε τη μπαταρια.. :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-xperia-m2/gsmarena_005.jpg Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το πήρε κανείς το κινητό να μας πει εντυπώσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Δεν το έχω αγοράσει... αλλά από μια ματιά που του έριξα στα καταστήματα μπορώ να πω πως συνολικά είναι μια μετρια πρόταση . Μεγάλη οθόνη , καλή η οχτάρα φωτογραφική , omni balance σχεδίαση,πιάνει 4G το μονόκαρτο , ΑΛΛΑ πολύ μεγάλα bezel ρε γμτ... αυτό με χαλάει. Αν και 540p ανάλυσης , η οθόνη δεν φαίνεται να πιξελιάζει (λόγω τεχνολογίας IPS πιστεύω) βέβαια μην περιμένεις κρυστάλλινη απεικόνιση σε στυλ Ζ1,Ζ2 αλλά είναι πιστεύω ικανοποιητική. Το δίκαρτο είναι μια συμφέρουσα πρόταση αν και δεν εισάγεται επίσημως στην ευρώπη.. (ίσως θα υπάρχει πρόβλημα με κάλυψη εγγύησης από την ΣΟΝΥ σε περίπτωση βλάβης) Ορίστε και οι τιμές των σκρουτζομάγαζων για το μονόκαρτο (συμφέρει γιατί γλιτώνεις μέχρι και 80Ε αν το πάρεις από μεγάλο κατάστημα) http://www.skroutz.gr/s/4847185/Sony-Xperia-M2-LTE-8GB.html Hands-on Edited June 14, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ευχαριστώ για το μίνι review.Ναι όντως και εγώ το εχω παρατηρήσει ότι έχει μεγάλα bezel.Αποτι βλέπω δεν το έχει πάρει πολύς κόσμος το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ανταγωνιζεται τα moto g, lg g2 mini , s4 mini (κολλαει ομως και δν το συνιστω) οποτε ριξε μια ματια και σε αυτα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ευχαριστώ για το μίνι review.Ναι όντως και εγώ το εχω παρατηρήσει ότι έχει μεγάλα bezel.Αποτι βλέπω δεν το έχει πάρει πολύς κόσμος το κινητο. Έχει κυκλοφορήσει λίγο καιρό και για αυτό δεν το έχουν πολλοί αλλά όπως φαίνεται έχει καλή τιμή με καλά χαρακτηριστικά .Τα μεγάλα bezel είναι το τελευταίο που κοιτάω σε ένα smartphone . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Πού μπορούμε να βρούμε το dual; Στο skroutz εμφανίζει ότι το έχει η cosmodata. Η cosmodata έχει μόνο το απλό... Υπάρχει κανένα site, έστω και εξωτερικού, που να έχει τη διπλή έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Πού μπορούμε να βρούμε το dual; Στο skroutz εμφανίζει ότι το έχει η cosmodata. Η cosmodata έχει μόνο το απλό... Υπάρχει κανένα site, έστω και εξωτερικού, που να έχει τη διπλή έκδοση; Και γω φιλε μου το εψαχνα το dual στην cosmodata και τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι φερνουν μονο το μονοκαρτο και οτι ειναι λαθος του σκρουτζ που το δειχνει dual. Τελικα το βρηκα απο αγγελια και ειναι πολυ καλο στις λειτουργιες του γενικα και εχει και δυνατο ηχειο!!!@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Και γω φιλε μου το εψαχνα το dual στην cosmodata και τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι φερνουν μονο το μονοκαρτο και οτι ειναι λαθος του σκρουτζ που το δειχνει dual. Τελικα το βρηκα απο αγγελια και ειναι πολυ καλο στις λειτουργιες του γενικα και εχει και δυνατο ηχειο!!!@ Αυτό και το Τ2 είναι τα πρώτα επώνυμα δίκαρτα που είναι dual sim active. Θέλω να το αγοράσω και δεν το βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikswan Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 υπάρχει το T2 ultra http://www.skroutz.gr/s/4847592/Sony-Xperia-T2-Ultra-Dual-8GB.html και λογικά θα έρθει και σε περισσότερα καταστήματα . Το m2 dual μου αρέσει περισσότερο επειδή είναι πιο όμορφο αλλά δεν έχει έρθει ακόμα αυτό σε ελληνικά καταστήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 υπάρχει το T2 ultra http://www.skroutz.gr/s/4847592/Sony-Xperia-T2-Ultra-Dual-8GB.html και λογικά θα έρθει και σε περισσότερα καταστήματα . Το m2 dual μου αρέσει περισσότερο επειδή είναι πιο όμορφο αλλά δεν έχει έρθει ακόμα αυτό σε ελληνικά καταστήματα Το εχω παρει το t2 ultra και αν εξαιρεσεις το μεγεθος ειναι εκπληκτικο κινητο σε ολα του. Σε μπαταρια σε smooth ταχυτατο σε browsing και με data πολυ λεπτο και παναλαφρο για 6 ιντσες. Αλλα ειναι παντοφλιτσα για οσους εχουν προβλημα με το μεγεθος. Το μονο μειον που εχει ειναι η ενταση του ηχειου ειναι χαμηλη οπως στα περισσοτερα sony!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts