zannakis Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ναι το ξερω (το κατάλαβα) γιατι και χρονο προς ολους εχω και sms και δεν κανει τιποτα. Ευχαριστώ για παντος για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renault Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Προχθς το βραδυ κλεινω τα δεδομένα 00:15 περιπου τελειωσαν τα mb ειχα 0,29 € μεσα καταλαβα οτι θα μου στειλει μήνυμα για 1€ δεν βαζω κάρτα έρχεται τελικα μήνυμα οτι με πηρε το 1€ και πηγα στο 0 υπόλοιπο αν βαλω τωρα καρτα θα μου παρει και αλλα 70 λεπτά; για βάλε και πες μας.... εγώ λέω ότι θα σου πάρει 0.71!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μολις εβαλα online 8,97 εχω δεν μου πηρε ακομα κατι αλλο. Μια ερώτηση πως μπορω να βαλω φωτο απο το my f2go εδω; δηλαδή να σας δειξω το υπόλοιπο πως το κανετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Επειδη κ εγω ειχα ενα διαστημα F2G...απλα σβηστε τα κ ρυθμιστε να μην χρησιμοποιει τιποτα δεδομενα κινητης.Αμα θελετε βαλτε και το mobiwol απο το playstore και θα εχετε εσεις τον ελεγχο των εφαρμογων ;) Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με χρήση δεδομένων. Υπάρχουν τέσσερα καρτοκινητά στο σπίτι. Το μονο που χρεώνεται μια φορα στους 2-3 μήνες με ένα άκυρο μήνυμα για 1 euro είναι αυτό που διαθέτη wind νουμεράκι. Εγώ προσωπικά έχω βγάλει ένα συμπέρασμα αλλα δεν έχω αποδείξεις. Δυστυχώς το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει λάθος από την πλευρά τις εταιρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με χρήση δεδομένων. Υπάρχουν τέσσερα καρτοκινητά στο σπίτι. Το μονο που χρεώνεται μια φορα στους 2-3 μήνες με ένα άκυρο μήνυμα για 1 euro είναι αυτό που διαθέτη wind νουμεράκι. Εγώ προσωπικά έχω βγάλει ένα συμπέρασμα αλλα δεν έχω αποδείξεις. Δυστυχώς το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει λάθος από την πλευρά τις εταιρίας Το συμπέρασμα σου περί υπαιτιότητας της Wind είναι σωστό αλλά δεν πρόκειται για απλό λάθος... Edited February 15, 2015 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Προσπάθησα να είμαι κομψός. Μερικές βόλτες σε forum και στο fb έχουν επιβεβαιώσει την τακτική. Σε κάποιους που αφιέρωσαν πολύ χρόνο από την ψυχική τους υγεία τα επιστρέφουν αλλα δεν με καλύπτει κάτι τέτοιο γιατί το λάθος με μαθηματική ακρίβεια θα ξανά συμβεί επιβεβαιωμένα. Και το τραγικό είναι ότι δεν συμβαίνει μονο σε smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Προσπάθησα να είμαι κομψός. Μερικές βόλτες σε forum και στο fb έχουν επιβεβαιώσει την τακτική. Σε κάποιους που αφιέρωσαν πολύ χρόνο από την ψυχική τους υγεία τα επιστρέφουν αλλα δεν με καλύπτει κάτι τέτοιο γιατί το λάθος με μαθηματική ακρίβεια θα ξανά συμβεί επιβεβαιωμένα. Και το τραγικό είναι ότι δεν συμβαίνει μονο σε smartphones. Η τελευταία σου πρόταση είναι ακριβώς η επιβεβαίωση του τί συμβαίνει... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaudi80 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπέρα. Σε wind F2G νούμερο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ έχω τα δεδομένα στο κινητό μου κλειστά χρεώνομαι 1 ευρώ κάθε μέρα τις τελευταίες μέρες για χρήση ίντερνετ. Τα δεδομένα είναι σίγουρα κλειστά καθώς το έλεγχα κάθε φορά που μου ερχόταν το μήνυμα χρέωσης. Επίσης, ο μετρητής δεδομένων του κινητού μου αναφέρει ότι δεν έχει γίνει χρήση δεδομένων την περίοδο που έγινε χρέωση. Τελικά αναγκάστηκα να καλέσω στη WIND και να απενεργοποιήσω πλήρως τα δεδομένα από το συγκεκριμένο νούμερο. Στη συνομιλία με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπε η υπάλληλος ότι έβλεπε το κινητό να μπαίνει συνέχεια στο ίντερνετ (ενώ εγώ είχα κλειστά τα δεδομένα). Γιατί γίνεται αυτή η χρέωση; Φταίει το κινητό μου (LG G2 , έκδοση Android 4.4.2) ή είναι πρόβλημα του δικτύου της WIND; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καποιο προγραμματακι ισως σου εκανε τη ζημια. Για ελεγξε τωρα που απεκλεισες μεσω wind τα δεδομενα αν θα στο ξανακανει; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα. Σε wind F2G νούμερο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ έχω τα δεδομένα στο κινητό μου κλειστά χρεώνομαι 1 ευρώ κάθε μέρα τις τελευταίες μέρες για χρήση ίντερνετ. Τα δεδομένα είναι σίγουρα κλειστά καθώς το έλεγχα κάθε φορά που μου ερχόταν το μήνυμα χρέωσης. Επίσης, ο μετρητής δεδομένων του κινητού μου αναφέρει ότι δεν έχει γίνει χρήση δεδομένων την περίοδο που έγινε χρέωση. Τελικά αναγκάστηκα να καλέσω στη WIND και να απενεργοποιήσω πλήρως τα δεδομένα από το συγκεκριμένο νούμερο. Στη συνομιλία με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπε η υπάλληλος ότι έβλεπε το κινητό να μπαίνει συνέχεια στο ίντερνετ (ενώ εγώ είχα κλειστά τα δεδομένα). Γιατί γίνεται αυτή η χρέωση; Φταίει το κινητό μου (LG G2 , έκδοση Android 4.4.2) ή είναι πρόβλημα του δικτύου της WIND; Αν καθισεις να διαβασεις απο την αρχη το thread καθως και πολλες απο τις τελευταιες σελιδες του θεματος Τα πάντα για την Q card, θα διαπιστωσεις οτι μονο προβλημα του κινητου σου δεν θα ειναι απο τη στιγμη που εχεις κλειστο το κουμπακι με τα data. Καποιο προγραμματακι ισως σου εκανε τη ζημια. Για ελεγξε τωρα που απεκλεισες μεσω wind τα δεδομενα αν θα στο ξανακανει; Προφανως και πλεον δεν θα χρεωνεται απο τη στιγμη που εχει απενεργοποιησει πληρως το internet σε αυτο το νουμερο. Τη ζημια ομως δεν θα την εκανε καποιο προγραμματακι του κινητου αλλα καποιο προγραμματακι του συστηματος της wind. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα. Σε wind F2G νούμερο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ έχω τα δεδομένα στο κινητό μου κλειστά χρεώνομαι 1 ευρώ κάθε μέρα τις τελευταίες μέρες για χρήση ίντερνετ. Τα δεδομένα είναι σίγουρα κλειστά καθώς το έλεγχα κάθε φορά που μου ερχόταν το μήνυμα χρέωσης. Επίσης, ο μετρητής δεδομένων του κινητού μου αναφέρει ότι δεν έχει γίνει χρήση δεδομένων την περίοδο που έγινε χρέωση. Τελικά αναγκάστηκα να καλέσω στη WIND και να απενεργοποιήσω πλήρως τα δεδομένα από το συγκεκριμένο νούμερο. Στη συνομιλία με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπε η υπάλληλος ότι έβλεπε το κινητό να μπαίνει συνέχεια στο ίντερνετ (ενώ εγώ είχα κλειστά τα δεδομένα). Γιατί γίνεται αυτή η χρέωση; Φταίει το κινητό μου (LG G2 , έκδοση Android 4.4.2) ή είναι πρόβλημα του δικτύου της WIND; Και σε μένα έχει τύχει με την ίδια συσκευή και τους έστειλα screenshot της μηδενικής κίνησης δεδομένων από το τηλέφωνο στη σελίδα τους στο facebook και πιστώθηκαν τα χρήματα. Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα της wind και όχι του τηλεφώνου και αδυνατώ να πιστέψω ότι εφαρμογή ανοίγει μόνη της τα δεδομένα και δεν καταγράφεται καμιά κίνηση δεδομένων στους μετρητές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaudi80 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τώρα που έκλεισα τα δεδομένα μέσω wind δεν με ξαναχρέωσε. Βέβαια έτσι και αλλιώς δεν θα με ξαναχρέωνε γιατί έβαλα 10 ευρώ κάρτα και μου έδωσε δώρο 1024mb οπότε θα κατανάλωνε από εκεί. Απλά αναρωτιόμουν αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο κινητό ή στο δίκτυο. Δηλαδή αν έχει εμφανιστεί ξανά το φαινόμενο με κλειστά δεδομένα να μπαίνει το κινητό στο ίντερνετ. Από τη στιγμή που συμβαίνει και σε άλλους με wind μάλλον είναι πρόβλημα της wind. Τους έστειλα και εγώ στο Facebook και μου είπαν να κλείσω τα δεδομένα (ενώ τους είχα αναφέρει 3 φορές ότι τα είχα κλειστά) οπότε κατάλαβα ότι δεν θα βγάλω άκρη και τα απενεργοποίησα πλήρως από τη στιγμή που αυτή την περίοδο δεν τα χρειάζομαι καθόλου. Edited February 19, 2015 by spaudi80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τώρα που έκλεισα τα δεδομένα μέσω wind δεν με ξαναχρέωσε. Βέβαια έτσι και αλλιώς δεν θα με ξαναχρέωνε γιατί έβαλα 10 ευρώ κάρτα και μου έδωσε δώρο 1024mb οπότε θα κατανάλωνε από εκεί. Απλά αναρωτιόμουν αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο κινητό ή στο δίκτυο. Δηλαδή αν έχει εμφανιστεί ξανά το φαινόμενο με κλειστά δεδομένα να μπαίνει το κινητό στο ίντερνετ. Από τη στιγμή που συμβαίνει και σε άλλους με wind μάλλον είναι πρόβλημα της wind. Τους έστειλα και εγώ στο Facebook και μου είπαν να κλείσω τα δεδομένα (ενώ τους είχα αναφέρει 3 φορές ότι τα είχα κλειστά) οπότε κατάλαβα ότι δεν θα βγάλω άκρη και τα απενεργοποίησα πλήρως από τη στιγμή που αυτή την περίοδο δεν τα χρειάζομαι καθόλου. Τώρα όμως που έχεις την προσφορά με το 1GB, πως θα το χρησιμοποιήσεις αφού έχεις απενεργοποιήσει τα δεδομένα από τη WIND; Θα πρέπει να τους πάρεις πάλι τηλέφωνο για σου το ενεργοποιήσουν; Και κάθε φορά θα γίνεται αυτή η διαδικασία; Είχα και εγώ παρόμοια περίπτωση πριν από έναν περίπου χρόνο, με συνεχή χρέωση για 4 ημέρες. Και εγώ τότε είχα πάρει τηλέφωνο και είχα ζητήσει την πλήρη απενεργοποίηση του internet. Όμως με την προσφορά του 1GB με ανανέωση 10€, ζήτησα πάλι την ενεργοποίηση του internet. Μάλιστα αναγκάστηκα να περιμένω 3 ημέρες μέχρι να αποφασίσουν να μου ενεργοποιήσουν τα δεδομένα στη γραμμή και εννοείται πως τους έπαιρνα τηλέφωνο κάθε μέρα. Τώρα έχω βρει λύση με την ενεργοποίηση του blender. Τον ένα μήνα βάζω 10€, οπότε έχω 300 λεπτά και 1 GB internet και τον άλλο μήνα ενεργοποιώ το blender. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εδω και καιρο, μην πω κανα δυο χρονια, καθε μηνα με χρεωνουν ενα ευρο για mobile χρηση την ημερα αλλαγης μηνα, που ληγει το πακετο μου. Blender μεχρι τωρα. Χθες λοιπον εληγε το πακετο και επιτηδες το προσεξα παραπανω οτι ειχα ΜΒ και εκλεισα τα δεδομενα απο το κινητο. Ανανεωνω το πρωι με 10€ και δεν εχω φυγει απο σημειο wifi. Πριν απο λιγο μου ηρθε παλι το γνωστο μνμ της χρεωσης 1€. Τι στο καλο γινετε?:mad: Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εδω και καιρο, μην πω κανα δυο χρονια, καθε μηνα με χρεωνουν ενα ευρο για mobile χρηση την ημερα αλλαγης μηνα, που ληγει το πακετο μου. Blender μεχρι τωρα. Χθες λοιπον εληγε το πακετο και επιτηδες το προσεξα παραπανω οτι ειχα ΜΒ και εκλεισα τα δεδομενα απο το κινητο. Ανανεωνω το πρωι με 10€ και δεν εχω φυγει απο σημειο wifi. Πριν απο λιγο μου ηρθε παλι το γνωστο μνμ της χρεωσης 1€. Τι στο καλο γινετε?:mad: Γιατί δεν ανανεώνεις την προηγούμενη μέρα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;Εγώ αυτό κάνω ή αλλάζω το σημείο πρόσβασης σε κάτι άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofo9933klis Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Δε φταίει η ανανέωση , θα στο έπαιρναν το ευρω ετσι κ αλλιως. Εδω παίρνουν 30 λεπτά με καθε ανανέωση κ σου λεει δήθεν οτι μόλις κερδίσατε 120 λεπτά σε σταθερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δε φταίει η ανανέωση , θα στο έπαιρναν το ευρω ετσι κ αλλιως. Τι λες;Αν εχεις κάνει ανανέωση πακέτου δεν σου τραβανε τίποτα.Είπαμε ότι ειναι "κλέφτες" αλλά όχι και έτσι.Και το θεωρώ μαζοχισμό να σου συμβαίνει κάτι και ενώ υπάρχει τρόπος εσύ να την πατάς ξανά και ξανά.Ακόμα και το Log&win να ενεργοποιήσεις σε καλύπτει για την τελευταία μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofo9933klis Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τι θα πει την πατάς φίλε;; Έχεις καμία υποχρέωση να ανανεώσεις;; Έχεις καμία υποχρέωση να χρησιμοποιείς δεδομένα;; Ξεκόλλα... Μαγαζί wind εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τι θα πει την πατάς φίλε;; Έχεις καμία υποχρέωση να ανανεώσεις;; Έχεις καμία υποχρέωση να χρησιμοποιείς δεδομένα;; Ξεκόλλα... Μαγαζί wind εχω Επειδή έχεις μαγαζί wind κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά όσον αφορά αυτά που συζητάμε εδώ ή δεν είσαι ενημερωμένος σωστά.Το 1€ πάντα το "κλέβουν" την τελευταία μέρα του πακέτου,δίκαια ή άδικα δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.Αν έχεις όμως ενεργό πακέτο δεδομένων που λήγει άλλη μέρα δεν σε χρεώνουν.Το κόλπο με το log&win το κάνω συνέχεια ή αν δεν μπορω να το ενεργοποιήσω τότε αλλάζω σε λανθασμένο σημείο πρόσβασης . Το καλύτερο θα ήταν να σε ειδοποιούν αν θέλεις να χρεωθεις για χρηση ιντερνετ οπως κάνει η cosmote αν δεν κάνω λάθος. Επίσης τα Ξεκόλλα στους φίλους σου.Οταν γίνω και εγώ φίλος σου μπορείς να μου το λες :) Και κάπου αλλου υπάρχει ολόκληρο θέμα για αυτό το πρόβλημα αλλα δεν το βρίσκω!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dias2015 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) :!:Εγώ τους πήρα Τηλέφωνο με απειλή ότι θα φύγω από το δύκτιο και σε 5 ώρες πήραν πίσω την χρέωση. :!: Edited October 1, 2015 by Vasileios Μεγαλογράμματη γραφή δεν επιτρέπεται στο Myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Την τελευταία φορά με άφησαν χωρίς κάρτα και δε μπορούσα να κάνω κλήση με τα δωρεάν λεπτά. Δηλαδή η λύση είναι πάντα να βρισκόμαστε με ΜΒ ή να αλλάζουμε τις ρυθμίσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Και κάπου αλλου υπάρχει ολόκληρο θέμα για αυτό το πρόβλημα αλλα δεν το βρίσκω!!:O Εδω εισαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6318430 Καλα με αυτους που λενε να βαζεις πακετο 2 ευρω η 5 ευρω για να μην σου κλεβει 1 ευρω η wind απλα γελαω, οχι γελαω λιωνω μιλαμε. Wind η πιο φτηνη κλεφτοκινητη! Επισης η wind πρεπει να ειναι η μοναδικη εταιρεια παγκοσμιως πιυ χρεωνει mobile ιντερνετ σε κινητα προηγουμενης δεκαετιας που δεν εχουν καν internet, 3g ουτε καν wap (για οσους το θυμουνται). Στο νημα της q εχει πολυ ζουμι για αυτο το θεμα. Πριν εναμισυ χρονο που εγω ξεκινησα το θεμα με τις ψευτικες χρεωσεις μεκοροιδευαν και μου ειπανε μεχρι οτι τα παιρνω απο αλλες εταιρειες για να μπαινω σε φορουμ και να θαβω την wind. Τωρα μετα απο τοσες καταγγελιες μουγκα στην στρουγκα. Τα πραγματα ειναι απλα. Η αλλαζεις εταιρεια η σε κλεβει η wind στη μουρη σου και λες και ευχαριστω η βαζεις με το ζορυ πακετο δεδομενων χωρις να το χρειαζεσαι και οι "φτηνες" χρεωσεις της wind σου κοστιζουν πολυ ακριβα. Ειχα πολυ καιρο να μπω στο τοπικ της wind αλλα βλεπω οτι η wind παιζει το βιολι βιολακι της. Edited October 22, 2015 by ohristou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Έχουμε 5 νούμερα στην οικογένεια και δεν χρεωθήκαμε ΠΟΤΕ το 1€ για internet. Δεν είναι καμία συσκευή android αν έχει σημασία αυτό. Οπότε απολαμβάνουμε τις χαμηλές χρεώσεις της WIND. :cool: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δε φταίει η ανανέωση , θα στο έπαιρναν το ευρω ετσι κ αλλιως. Εδω παίρνουν 30 λεπτά με καθε ανανέωση κ σου λεει δήθεν οτι μόλις κερδίσατε 120 λεπτά σε σταθερά! Αν το κάνεις σε κατάστημα γίνεται αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts