nutrialex Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 (edited) Ρε παίδες αν δείτε παλαιότερο post μου, θα δείτε ότι έβαλα τη sim σε κινητό 30ετιας με κουμπιά (το θρυλικό Νokia 3210) και μου έβγαζε συνέχεια το ίδιο μυνημα και είχα την ίδια χρέωση σε κινητό που δε είναι ούτε 2G από τη μάνα του. Να πάτε στη wind και να τα σπάσετε όλα. Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν έχετε mb στη κάρτα ή αν αλλάξετε το apn όπως συνιστούν παραπάνω. Edited February 25, 2019 by nutrialex Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Ακριβώς τα παραπάνω. Έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Μην ψάχνετε δικαιολογίες. Είναι κλασσική περίπτωση απάτης. Ή φροντίζετε να έχετε πάντα mb ή ζητάτε απενεργοποίηση του Internet. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την αλλαγή apn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Ρε φίλε, MB σε χώρα 6ης ζώνης, ΔΕ ΖΗΤΑΣ!! ΔΕ καταναλώνεις. Γι αυτό κ πήρα τοπική κάρτα κ έβαλα την κανονική σε ένα πατσαβούρι MLS που δεν είχε τίποτα πάνω, μόνο κ μόνο να βλέπω τις κλήσεις κ ποιός με παίρνει. Κ αυτό κ της γυναίκας μου, κάθε μέρα τελικά στέλνανε κάτι λίγα KB προς την gint.b-online.gr..............Κ αυτά κοστίζανε τα κερατά μας. Κ αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ στέλνονταν αυτά τα λίγα kilobytes.... . Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Ρε φίλε, MB σε χώρα 6ης ζώνης, ΔΕ ΖΗΤΑΣ!! ΔΕ καταναλώνεις. Γι αυτό κ πήρα τοπική κάρτα κ έβαλα την κανονική σε ένα πατσαβούρι MLS που δεν είχε τίποτα πάνω, μόνο κ μόνο να βλέπω τις κλήσεις κ ποιός με παίρνει. Κ αυτό κ της γυναίκας μου, κάθε μέρα τελικά στέλνανε κάτι λίγα KB προς την gint.b-online.gr..............Κ αυτά κοστίζανε τα κερατά μας. Κ αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ στέλνονταν αυτά τα λίγα kilobytes.... .Απενεργοποιησε τη περιαγωγή δεδομένων Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Απενεργοποιησε τη περιαγωγή δεδομένων Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mα τα δεδομένα ήταν κλειστά........... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Την περιαγωγή..Όχι μόνο τα δεδομένα Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Πάντως το θέμα αυτο συνεχίζει να υφίσταται δυστυχώς. Εγω με 2G και κλειστά δεδομένα και τη χρέωση την έφαγα... Απαράδεκτη ληστρική Wind...και λύση δε βλέπω... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Αλλαγή APN, έστω και ένα γράμμα, όταν δεν θέλεις δεδομένα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Το καλύτερο είναι να έχεις ένα apn όπως γράφεται αλλά εμένα μου χουν τραβήξει ακόμα και έτσι χρήματα. Οπότε σχεδόν ποτέ δεν ξεμενω από data ακόμα κ να είναι από log & win. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Αν δεν έχεις καθόλου απν; αν το διαγράψεις;;; δεν είναι μια χαρά; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Μια χαρά είναι να μην σου "κληρώσει" και στα τραβήξουν. Δοκιμάστε είτε με ψεύτικο apn η οτι μπορεί ο καθένας. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μου τραβάει 1.20 συχνά με κλειστά τα δεδομένα όταν δεν εχω mb αν τους πάρω τηλέφωνο να μου φράξουν το Ίντερνετ τι γίνεται όταν θα βάζω mb πρέπει να τους λέω κάθε φορά να μου το ανοίξουν η όταν εχω mb θα ανοίγει μόνο του; Όπως και να έχει πάντως είναι καθαρά απάτη της wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μου τραβάει 1.20 συχνά με κλειστά τα δεδομένα όταν δεν εχω mb αν τους πάρω τηλέφωνο να μου φράξουν το Ίντερνετ τι γίνεται όταν θα βάζω mb πρέπει να τους λέω κάθε φορά να μου το ανοίξουν η όταν εχω mb θα ανοίγει μόνο του; Όπως και να έχει πάντως είναι καθαρά απάτη της wind Αυτό κάνω συνέχεια που είναι σπαστικό. Το έχω δεύτερο νούμερο και μάλλον θα το κόψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μου τραβάει 1.20 συχνά με κλειστά τα δεδομένα όταν δεν εχω mb αν τους πάρω τηλέφωνο να μου φράξουν το Ίντερνετ τι γίνεται όταν θα βάζω mb πρέπει να τους λέω κάθε φορά να μου το ανοίξουν η όταν εχω mb θα ανοίγει μόνο του; Όπως και να έχει πάντως είναι καθαρά απάτη της wind Άλλαξε το APN. Μη φτιάξεις νέο (θα βρει μόνο του το σωστό), απλά άλλαξε ένα γράμμα σε αυτό που έχεις. Οταν θέλεις data, απλά ενεργοποιεις το πακέτο και ΜΕΤΑ διορθώνεις το APN. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Στο iphone δεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση για να πειράξω το apn οπότε μάλλον το παραπάνω με βλέπω να κάνω και εγώ όπως είπε και ο προηγούμενος φίλος με βλέπω να εγκαταλείπω από wind κάθε φορά που τελειώνουν τα mb έχω τέτοιες χρεώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Μόλις μου χρέωσε 2 ευρώ για 1 GB επειδή έληξε το πακέτο ίντερνετ που είχα, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ MOBILE INTERNET. Τι σκατα wind; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Δεν αρκεί να έχεις κλειστά δεδομένα. Η πιο δραστική και σίγουρη λύση είναι η τροποποίηση του apn. Επίσης, δοκιμασμένο παλιότερα, εάν μου έστελναν δεδομένα με log and win μόλις είχε λήξει το πακέτο, πριν δω χρέωση ακόμα βέβαια το γλύτωνα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Οπότε σας φαίνεται πολύ φυσιολογικό να χρεωθώ για κάτι που δεν ζήτησαμ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Όχι δεν είναι, αλλά έτσι λειτουργεί. Αν θες να το αποφύγεις ή κάνεις αυτό που σου είπα, ή φροντίζεις να μην μείνεις ποτέ χωρίς πακέτο αν έχεις ικανό υπόλοιπο χρόνου ομιλίας. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Από ότι φαίνεται κάποια κινητά τραβάνε δεδομένα από το δίκτυο ακόμα και αν ο διακόπτης των δεδομένων είναι κλειστός οπότε η καλύτερη και σίγουρη λύση είναι να αλλάζεται το ΑΡΝ όπως έγραψε ο φίλος Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 (edited) κάνετε μεγάλο λάθος κύριοι το δίκτυο τραβάει λίγα δεδομένα ότι και να κάνετε και με 2g για συντονισμό που η wind εκμεταλλεύεται για να χρεώνει daily internet,όλες οι εταιρείες το ξέρουν αυτό,τώρα και καλά το αύξησε στα 100 kb Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited August 5, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Σε 2g δεν μου έχει τραβήξει ποτέ σε 3 νούμερα χρόνια τώρα Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 κάνετε μεγάλο λάθος κύριοι το δίκτυο τραβάει λίγα δεδομένα ότι και να κάνετε και με 2g για συντονισμό που η wind εκμεταλλεύεται για να χρεώνει daily internet,όλες οι εταιρείες το ξέρουν αυτό,τώρα και καλά το αύξησε στα 100 kb Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΠοιος κάνει λάθος; Αυτό εννοούμε, πως το κινητό (και όχι το δίκτυο όπως γράφεις) μπορεί να συνδεθεί στιγμιαία και με κλειστά τα δεδομένα. Κυρίως όταν κάνεις επανεκκίνηση. Αυτό εκμεταλλεύεται η wind που λειτουργεί όπως φαίνεται καθαρά εισπρακτικά σε αυτό το κομμάτι για να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί. Δηλαδή σου χρεώνει το παραμικρό byte που περνάει, και δεν σου έχει υπηρεσία που σου κόβει το internet όταν δεν έχεις πακέτο για αποφυγή χρεώσεων όπως οι άλλοι. Αυτά για την περίπτωση που λειτουργεί "κανονικά" το σύστημα και σε χρεώνει όταν δει κίνηση δεδομένων. Γιατί έχουμε δει και να αρπάζει το υπόλοιπο χωρίς να συμβεί αυτό που περιγράφω. Δηλαδή σε αριθμό Q που είχα μόνιμα σε απλό τηλέφωνο Nokia με κουμπιά που δεν είχε καμία δυνατότητα σύνδεσης με internet, παρά μόνο ομιλία σε 2G δίκτυο, είδα μια φορά το μήνυμα για χρέωση ημερήσιου internet. Και φάνηκε πως ήταν ξεκάθαρη απάτη γιατί χωρίς καμία ενέργεια δική μου ήρθε στο καπάκι sms του τύπου "σου επιστρέφουμε το ποσό που χρεώθηκες για daily internet, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτων".... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 (edited) και άλλο APN να μπει πάλι θα χρεωθεις .... με μερικά kbs κίνηση,τώρα το έκαναν 100kb και καλά ....που στην ουσία παραδέχεται η wind ότι το κάνει εσκεμμένα,σαν δεν ντρέπονται λιγο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited August 5, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Αν δεν γνωρίζεις μην λες πράγματα που δεν ισχύουν. Ένα χαρακτήρα αν σβήσεις από το apn δεν μπορεί να συνδεθεί. Και δεν χρεώνεσαι μετά. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts